så kyligt,

jag fryyyyyyser som en hmm kalljohanna typ, bara för därför ska jag ta en vaaaaaarm dusch, och sen krypa ner i sängen och pussas med min man :) det är mys det <3

Godnatt


Godmorning sunshine,

uhhhh, Jag är verkligen jätte trött, och ändå har jag tagit mig upp och har tilllochmed tid över till att skriva en blogg..

Det är så konstigt hur man kan sakna en person så fruktansvärt mycket, känns som jag höll på att "dö" när jag skulle sova igårkväll... så äntligen är det torsdag och  efterskolan ska jag åka dit, åh längtar..
Jag älskar verkligen min baby mest av allt, ALLT i hela världen, han är speciell <3 joakim, mitt liv, min värld






min buss går om 30 minuter, ska packa lite. HEJDÅ


gokväll´

idag var det en sån fruktansvärt lång dag, skulle slutat 5 men vid 16:20 gav jag upp,
hade kundpass, allså ibland kan jag bli galen på en kund, bla min kund jag hade idag, allt var helt OK tills han skulle ge sig av, Uäääääääääk..
ajja, väl hemma byte jag om till löpar outfiten och drog mig mot spåret för att träffa på emma och därmed avklara våra varv:) det känns bra, dock var man lite små seg idag med tanke på den långa dagen, men men bättre än inget..
Imorn är det torsdag, det ska bli skojj, är typ bara kul saker i skolan, arbete&säkerthets lektion tror jag den första hette, sen mentorstid och sedan projektarbete:):)  sen efter det drar jag hem till min älski, mysmys:)

Nu har jag tänkt att jag ska avnjuta en varmdusch, och göra mig en hårinpackning:)

tjingeling,


Underbart ;

det är precis vad det känns, Jag och fröken Månsson har börjar springa varje kväll nu:) känns jääääättttte skönt faktiskt, och motivationen är på topp vilket är bra:):):)

Haft manikyr idag, det är faktiskt kul, idag har vi hållt på med handmassage och lite andra roliga saker:) nästa gång ska vi måla med lack och ev göra någon förstärkning, om jag inte minns fel:) kulkul..

ne allt för mig för den här gången, på återseende, Tja

:)

:) , jag är så glad , jag älskar dig så enormt mycket , Joakim <3

haha,

dagen;
hade föreläsning kl 8-9 i morse, och jag ångrar verkligen inte att jag tog mig in till den, den var sjukt bra:) bästa föreläsningen jag någonsin varit på, ioförsi inte varit på så värst många men ändå..
sen hade vi håltimma/ar fram till klockan 1, då vår första projektarbeteslektion började, jag kände redan av sjukt mkt irritation i luften efter den , så eh ja får se hur det blir av allt;D hehe.. blir säkert bra efter 100 krig eller så:S:D

Ajja, snart ska jag och pappi åka in till Mormor en sväng, sen funderar jag på om vi ska åka ner till stan en snabbis så jag kan köpa en mysig tröja jag hittade idag men som jag nu kanske ångar att jag itne köpte, Återstår att se..

HEJ

igår, den 21e

Återgick till skolan igår , Blandade känslor;D heh, ne men är ju inte så jäkla pig på skola allså men man får ju ändå en litet kick av att det är sista året, Vart lite mycket info igår, Väldigt mycket som snurrar runt i tankarna just nu, fick reda på att man ska göra gesällprovet i maj 2008, istället för 2009, så vet inte känner mig stressad eller nått. Men det löser sig:) bara få fram 10modeller då, vart nu dom sitter o gömmer sig;D hehe.Måste hitta en ny praktikplats med, inte det lättaste, ska ta mig en sväng i helgen o se.
ajja det kommer bli ett bra år:)
lite mjukstart nu i början, ledig idag:) så hjälpt mammi att städa här hemma och påsåvis strycks mina skulder jag har till henne:d hehe, fint.  duschat Nowa oxå, det ör kul:D haha bara för hon inte gillart lixom,

oh föresten köpte nya skor igår, jag diggar dom så mycket:) bjuder på en bild på dem:)
:)

Ne nu ska jag styra vidare här hemma, kanske återkommer ikväll:)

Hejhopp,


jag tror det är höst

okej, det är ofattbart, sommarlovet har nått sitt slut, på Tisdag börjar skolan igen och jag är inte så säker på att jag har så stor lust med det:/ , men men får se det som att varje dag som går är alltid en dag närmare studenten, och det har vet jag att jag har en förbannat stor lust med..  det blir nog bra, projektarbete ska iaf blir roligt:)

Igår var jag och jokke och käkade på Golden bankok, smaskens, sen gick vi och såg "på smällen" , typ sjukt kul film..=D

O vad gör man nu? jag orkade inte följa med ut på golfbannan idag, tycker det är kallt fan :/ så sitter och väntar på att min buss ska gå så ska jag åka hem, kanske leka med sandri ikväll:)

Men, på återsende

=]



           


sitter här o myser ner mig själv med mys låtar, och då som alltid kommer mina tankar ner på djupet, började kollade lite pic på datorn, fick då en tanke, lixom vad kan ge en mer minnen än att kolla på bilder!?
började då tänka på alla år jag åldrats mig igenom, gemensamt med tjejen som jag fick en sån ofattbart härlig bekantskap med, tvillingsjäll, kan man säga så? ja det tycker jag faktiskt, det som var mitt var givet att det var hennes. Och som jag nämnde vi åldrades tillsammans, år efter år, vi hade förbannat kul på vägen, gjorde varje dag till ännu ett underbart minne, vissa sjukare än andra, men lika roliga för det. Måste berätta om ett minne som jag aldrig och då menar jag verkligen ALDRIG kommer glömma, det kanske man kan placera under kategorin dom sjuka sakerna vi gjorde, kom att tänka på det nu i helgen när den årliga cupen ägde rum här i kimstad, Det är den där kvällen då vi gegade ihop negerbolls smet så det stod härliga till och rullade dom med kärlek och omsorg sålikt en hundbajs det bara gick, och placerade ut dom lite fint på varje uppmålad fotbollsplan, och på andra tänkabara ställen :D minns du det? sjukt om du inte gör det, bara ta en titt på en fläck på eran altan så kommer nog minnen upp..

det jag vill få fram med det här är;
Är det konstigt om jag saknar dig emma?

jag dör!

kanske låter lite grovt, men jag tror fan jag dör, har på nått sätt lyckads blivit sjuk=( 38.5 i feber, svettas som ett djur, mys..
sådärför ska jag slänga mig i sängen, ringa älsklingen sen sova:)<3

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejsvejs

dax för uppdatera

jao, jag känner att det var dax för en liten uppdate här på bloggen, men igentligen är jag tlöööött för det.
Men men kort o gott, . kom hem från kryssningen i måndag, det har varit riktigt mysigt och roligt :) har en hel del bilder, men inget jag orkar lägga upp nu, det kommer vid ett senare tillfälle, hehe.

I helgen är det augustifestivalen, det ser jag verkligen fram emot :) 

ne men jag rundar av här med ett godnatt och på återseende.  

helt brutalt ,

Det här varit en av dem segaste dagarna i mitt liv, Jokke har jobbat o jag har typ bara gått hemma o dött, fick då iden att jag skulle ta en låååång promenad o röra lite på mig istället för att sitta framför datorn hela dagen..
Så jag snörade på mina nya pumadojjs o gav mig ut o gick o gick, väl mot hemfärden kände jag att jag började få lite ont i fötter, skoskav. Men vad skulle jag göra lixom, men när jag hade typ 10 min kvar till husen höll jag på o döö, plågade mina fötter hem:( så nu sitter man här med kompresser o tejp på hällarna, och ett par köttiga skoskav typ( ap vidrigt ), har aldrig varit med om dess like, och det gör så inothelvete ont... TYCK SYND OM MIG DÅ =D
 
sådär ja, då fick jag det sagt till världen..
dax att ta en dusch med älsklingen sen krypa ner i sängen o sooooova, jag är tlött.

Hejhopp , sov gott


godkväll

Så börjar den här dagen lida mot sitt slut,
Som jag nämnde tidigare i dagens inlägg legat ute o solat lite,
inte så länge som jag velat dock, blev uttråkad..
Sen komm min baby hem ,äntligen. då gjorde vi Taco och åt det förstårs,
sen nu har vi lirat Tvspel. Har även hunnit prata med min kära vän sandri
som kommer hem på fredag, underbart, då ska vi leka en sväng. Sen på lördag är
det äntligen dax för Kryssningen:) whiihii vad underbart::) synd bara att jag missar den
årliga festen på lunnebjörke:/  Men ska inte hänga läpp för det, för jag kommer ha en
helt underbar helg med mamma pappa och Jokke :) :):) <3


nu vill jag ta en dusch sen mysa ner mig i sängen och se på nån bra film, så därför ska jag göra det med.

Godnatt.


oh sool=O

"Sooooooooooooooolen lysser himlen är blå o vad skönt att leeva då, tralalllalla "
Ligger ute o pressar, försöker få min bränna tillbaka, typ.men det är så tråkigt o ligga helt ensamen:/ o så blåser det med, vilket gör at jag fryser lite med=/
Ne känns som jag inte har nått o skriva  återkommer ikväll istället.. Ut igen..

/ hejsvej


RSS 2.0