Gott nytt år :)

Hoppas alla får en jättebra nyårsafton :)
Åker ju till köpenhamn inatt så kan inte skriva blogg imorn lixom:)

Saknar min älskling massor nu, om en vecka ses vi :) Joakim <3

gokväll

Precis hemkommen efter en Långpromenad med Malin :) skönt och välbehövligt.

Annars idag har jag bara tagit det lungt, varit med sandra  och sådär:)
Vi lirade lite kort förut oxå:D hehe sjukt länge sen inte ofta man drar fram kortleken:D haha
Började även smått packa min väska lite, fortsätter imorn:P har ju hela dagen på mig då innan vi dra :)
har panik, kommer dö jag menar det verkligen, allså sitta på en buss i 7 timmar, det är fruktansvärt långtid. Men får stå ut, om inte annat får jag underhålla bussen med lite sång:D HAHA

Vad ska jag nu hitta pådå?  Tråkigt:/ inte sugen på att slängen än, kanske joinar päronen framför tvn ett tag.

heejhopp


fått besök av fröken andersson

Har absolut ingen känsla av att det är fredag idag, men vet ni, det är det! säger sandra iallafall.
Så vi firar det med att sitta här o glo runt, pratar lite med johanna , vi ska nämligen ner till henne på söndag natt, blir ju att fira nyår i köpenhamn som jag säkerligen nämn förut.. Ska bli jätte roligt, har lånat ett extra stor resväska av sandras familj så jag får plats med ett antal flasker hem :)

sitter o kollar på sandra som visar lite tjecka moooows till dansgolvet på nyår, riktigt bra faktiskt. blandannat robott o sådär, så hon lär nog inte få för några ragg ;) höhö

Ja vad ska jag mer skriva i detta väldigt intressanta inlägg? Jo jag köpte föresten ett par pumps igår och en topp till nyår idag, :)  var nämligen med sandra och hennes mor på Ikanohuset idag:) och där var vi ju inte ensamna precis..

nä avrundar med ett  HEJ, på återseende..

Ses i danmark då ;)


bakis, depp

Igår var det riktigt roligt :) Men seriöst hugos musik`?! Sjuk..
Men annars var det en helyckad kväll :)

Men idag då, jag känner mig så sjukt seg:( och så känner jag mig otroligt deppig, saknar min älskling så sjukt mycket. Därför går dagarna så himla sakta..

Nä, ska göra nått nu, antingen soooova eller så fåre bli att fixa lite dip gurka&morötter..

på återseende /

Annandag Jul

Jag mår faisken illa efter den här jultiden.
Mormor o morfar och storebror har precis varit här, så vi har käkat, så jag är verkligen proppmätt och trött:/
så kanske ska ta mig en tupplur nu innan jag ska börja fixa iordning mig inför kvällen :)
Jag och sandra ska in till Lisa på förfest, där väntas singstar och gutiarrhero, och sen äre utgång, men vart vet jag inte riktigt än!?

fick mormors julklapp idag som hon glömde ge mig igår, 6 st stooora vinglas, i liiike :)

ne nu ska jag kolla lite kläder inför kvällen, sen ta mig en tupplur..

Ha en trevlig kväll gott folk


Tack för den här julen

den har som alla andra år varit bra :)
underbara klappar och stämingen på topp :)
Nu längtar jag bara tills joakim kommmer hem så jag får hans julklappar med, hihi:P Lilljul lixom.

Imorn kommer storebror och mormor o dem hit, vi ska käka julgrött och såntdär, så då har mormor med sig en julklapp hon glömde bort förut :P virrpanna!

Joakim ringde förut:) oh helt underbart att höra din röst, men saknar dig nästan ännu mera nu:/  Men det bli ett kärt återseende:) pussssas och mysa i mängder <3 Jag älskar dig min man !!

Go
dnatt


God Jul

Då var det äntligen julafton:) Längtar tills jag får slita upp alla julklappar som har sucktat mig  ett bra tag nu:P hehe.
men ikväll äre dax :) Ska åka till mormor, se kalle Anka , sen mat time. och efter det då kommer tomten ( kanske inte just tomten men jag ska väl dela ut klapparna:D )

Igår spelade jagoch sandra bingolotto som sagt, vi vann ingenting, jädra skit spel:/ och himla långt var det med, vem orkar sitta o lyssna på allt han säger igentligen?

Nu ska jag piffa mig lite..

Ikväll ringer jokke :):):) inte pratat med han sen i fredags, förutom 100tals sms, :) ska bli underbart att höra din röst älskling. Love

/ J


dan före dopparedagen

Snart ska jag till sandra och spela bingolotto:D wiu, lite små tradiotion sådär.
Imorgon är det julafton, supermys, men vart är snön? den tillhör ju lixom julen =/

Älsklingen är hundratusentalsmil bort och jag saknar ihjäl mig, låt dem här 2 veckorna gå fort.
Älskar dig joakim

godjul

Hur svårt ska det va att få till en strike !?

Sådär nu är det nog fan bevisat, jag är så fruktansvärt dålig på bowling samlade ihop hela 137p på två serier medans min kära Jokke samlade ihop 299p . Ajja finns annat jag är bra på som typ, hm nått iaf, sova:D haha enda jag kommer på nu bara för jag är trött ..
Hade igentligen tänkt åka hem idag, men eftersom det blev så att vi lirade bowling och sådär så åker jag hem imorgon på förmiddan istället. Så en sista natt med älski nu innan han åker till Thai, så får slå till med dunder mys och hundramiljoner pussar så jag klarar mig i 2 veckor lixom ;P

Imorn ska jag åka till stan med mamma :) sen efter Sandri slutat jobba så kommer hon hem till mig på myskväll, film och krubb mm..

Ajja nu ska jag väl slänga mig i sängen och kolla på när jokke packar sin väska, och så ska jag se "Magnus betner " grejjen jag missade förut..

Godnatt

2 himla veckor =/

precis ätit oss en god frukost och ska snart ge oss ut på en promenad :) skönt.
har målat en fin teckning till min älskling, imorgon åker han nämligen till thailand med sin familj i 2 veckor.
och jag kommer sakna honom så enoooormt mycket, ucsh.
kommer vara supppppperdupper glad när han kommer hem, och då ska vi fira lilljul :)

joakim ericson, jag älskar dig


image94

. 19 december

sitter och slöar framför Roomservice :P
precis sovit några timmar idag med, så sjukt skööönt :)
idag har jag varit hemma en stund, var med mamma i stan och hjälpte henne med hennes sista klappköp
sen kom jokke och hans syster och hämta mig så drog vi till ikano, för jokke skulle kolla nya badbrallor :P

ikväll ska sandri boka våra biljetter till Danmark där vi ska fira nyårsafton :) såååå trevligt


imorn kväll ser det ut att bli bowling, trevligt:)


nu börjar det på tvn igen, hörs

dutti jolie :)

vaknade runt 11k hugget idag och fattade då tag i min bok och läste ut den, efter det så gjorde jag uppgiften man skulle göra till boken. och inte nog med det så gjorde jag klart min förbannade diktanalys, som jag är lite sen med, men det är för jag inte orkat förstå mig på den, men nu är den klar :) känner mig faktikst duktig även fast den blir försenad, men det gör inget..
har precis ätit frikost och ska snart förhoppningsvis ge mig iväg på en promenad, fast ser ut o va fruktansvärt kallt ute, men får väl klä på mig tonvis med kläder !!

nyår? beslutsångest. jag vill , men , hjälp mig :D


/ Johanna,

i väntan på andra avenyn så skriver jag en blogg ;D

Precis vaknat upp efter 2 timmars underbarsömn såhär på förkvällen, hehe. Hoppas bara jag somnar lika gott ikväll fördä.
Idag efter skolan så mötte jag jokke på stan, vi gick och inhandlade julklappar till hans syster osådär, sen efter det åkte vi hem till mig ett tag, jag gjorde pannkakor:P sen åkte vi hem till Lkpg.
så nu sitter jag och inväntar andra avenyn, och att Jokke oxå ska vakna till.

sjukt, om en vecka är det julafton, och jag har inhandlat en julklapp. Men som tur är ska jag på stan med mamma imorn, så får hoppas det blir klart då.. :)

nu jäklar ska älsklingen vakna, hejdå

godnatt

Kom precis hem till älsklingen. Vi har tillbringat kvällen hos kimm med maxmat och en film:D filmen var bra, det jag han se innan jag somnade:$
imorn äre utgång som gäller, kommer bli sjukt kul:):)

jag är jätte trött och ska därför gosa ner mig med hunni undertäcket.

föresten så känner jag mig lite "rörd" efter ett blogginlägg jag precis läste!
du ska veta att den tiden är ett minne förlivet, älskar att blicka tillbaka till den, som du sa det ÄR min barndom!!<3

nattinatti

13 december, Lucia

Idag har jag troligtvis gått mitt sista luciatåg :) härdan efter blir det enbart kolla på, men på vilka? är ju ett tag kvar till mitt barn kommer lussarunt hihih:)
Jag var iaf med i kungsgårdsluciatåg som jag nämnde igår, det var jätte mysigt. Fruktansvärt litet tåg iår om man jämför med förra, men jag tycker fördä det var bra:) Som tack fick vi en varsin biobiljett av hasse (musikläraren) !!

Efter det så hade vi inga lektioner så ja och erica passade på att göra klart våran salong vi gör på bild/form lektionen, den blev jätte fin, Bilder kommer senare inte lagt in dem än..skönt att den är klar iaf.
sen gled vi ner på stan och åt thai, som det känns som jag lever på typ, sen drog ewe och jag o somnade till i solariumet, sjuuukt vad jag bränt mig, svider som fasiken när jag duschar,men serisöt, hellre det än å blek som jag var för 2 dagar sen, hehe..Men efter det så hade vi våran självförsvars träning, sen äntligen hem. SJukt lång dag har det varit så ska bli riktigt skönt att snart gosa ner sig i sängen.

Imorn är det äntligen fredag, mys på praktiken på morgonen, ska dricka glögg och mysa, köpte julklapp till handledarna idag :P hoppas dem gillar det, köpte nått Lussete och nån mintchoklad från den där te&kaffe affären i stan..Efter det så åker jag till min joakim, mys kväll imorn, sen på lördag ska vi ut o partaja, men först lite guitarr hero, i liiiiike;D

nu ska jag krama mina kuddar elelr nått;D


Jag väntar redan på att min mössa ska landa på posten:D

Det var en helt underbar känsla att skicka iväg beställning på studentmössan :), köpte även ett champanjeglas, en visselpipa, samt trosor och penna :) bara en termin kvar i skolan:) underbart, men även en riktigt hård termin, gesällen ska göras, och jag hoppas hoppas inerligt att det går jätte bra :), då skulle jag defenitivt vara en av världens gladaste människa:)

Vad har jag mer hunnit med idag?! Jag och ewe drog och solade efter skolan, samt inhandlade lite klippa klistra grejjer:P så mys. Jag köpte ett helsvart fotoalbum och en vit penna o lite glitter sådär:) jag och älsklingen ska pyssla lite med det i helgen :)

strök mitt lucianattlinne förut, lika skrynkligt varje år :D Så imron ska jag vara i st:johanneskyrka klockan 7 !?!?!?!
men smällar man får ta när man är med i kungsgårdsluciatåg , fast jag tycker det är riktigt mysig stämmning på lucia så jag har inget emot det igentligen, bara att jag kommer va relativt ap trött..

tack för mig hej

studentmössa,

imorse var jag frukatnsvärt trött:/ usch, så jag beslutade därför att ställa om klockan och somna om med älsklingen istället , och tog därför halv 12 tåget in till nkpg istället:) hade Luciaträning kl 13, sjukt litet luciatåg iår om man jämför med föra årets, men det blir jätte bra det där:) mysmysm med lucia tycker jag.
Precis varit ute och kört bil med pappi, fasiken vad kuligt det är,gick jätte bra.. Var och skickade tillbaka mina jeans jag beställde från H&M, de var förstora så skickade efter ett par nya :):)

Imorn är det mössprovning/beställning som gäller, somsagt:) weei. sen mysdag.
skönt när veckorna går så fort som de gör. 

Ska snart dra mig bortåt månssons o klippe dem. Sen rääääcäer fart hem till andra avenyn.

tjo


10 december,

skön dag idag, slutade 11:45, så tog bussen hem direkt och slängde mig i sängen jämter älsklingen som hade sällskap av min hund Nowa ;p

nu är vi hemma hos älsklingen, ska snart se på en film , "- primeval" och sedan andra avenyn :) spännande.

nått kul som händer den här veckan!? Jo, en sak beställa studentmössa på onsdag kl 11, så himla underbart :) kommer nog va helglad helaste den dagen, plus det är soft dag i skolan om man bortser från det jävla cpprovet i kultur&stilhistoria, usch.. Egen hårvård på eftermiddagen, men jag ska inte göra nått spec med mitt hår, färgade det i fredags ;)
Imorgon ska jag hem till familjen månsson och klippa dem, kommer kännas lite konstigt att inte emma är hemma, för hon är i thai o steeeker, så himla himla avundsjuk !!

ne jag avrundar här, på återseende

Idolfinalen,

Måste verkligen säga att det var en helgrym idolfinal, och Amanda hon är fan den coolaste , unikaste människa jag någonsin skådat, tyvärr så kom hon tvåa, men samtidigt, vad gör det!? vad jag hört så känns det som det alltid är tvåan som går längst ändå!?
iaf, jag tillbringade denna kväll tillsammans med min kära pojkvän och min kära vän sandra.. JAG bjöd på smarrig mat och min apgoda dessert;P hihi. en sak som är jobbigt när jag lagar mat ( bortse från att jag inte är någon hejjaere i köket)  är att jag har sån hima dålig tajming med allt, typ är det ena klart så har det andra vartit klart förlänge och är då lite små ljummet/kallt (a)

Idag, hm ja vad händer idag. Jokke ligger fortfarande och sover,vilket jag med borde göra, men jag är inte trött mera.. Men vi är iaf bjudna på julfest hos min kusin idag, men vet inte hur jag tar ställning till det, ska ta ett snack med älsklingen sen vart efter så får vi se hur kvällen blir :)

Mysdax, hej

gokväll,

Då var snart den här veckan avklarad :) bara praktik imorn så det är skönt. Ska fixa mammas hår!
dagen idag har varit rätt lång för min del. Slutade skolan klockan 2, då hade jag Luciaträning, sen kl 3 så skrev jag nationelltprov i svenska som jag missade i 2an, hoppas och tror att det gick ganska bra, Skrev iaf 8 a4a så nått måste det ju gett, hehe..Var klar med det halv 5. Då kom mamma och pappa och hämtade mig o sandra så nu har jag bara umgåtts med henne, vi har krånglat med min dator som gör mig så förbannad, vi skulle kolla massa gamla pic´s, men inte ville den det, Jävla as.. Kan va att jag har alla bilderna på en skiva så det är verkligen en miljard bilder, men känns som det inte borde göra nått!? ajja..:D

Imorgon är det äntligen fredag, Joakim kommer hit, så jag ska laga en riktigt god middag till oss, och min apgoda dessert som vi kan smaska i oss framför idolfinalen, jag hoppas att Amanda vinner :) hon har varit en favorit enda sen auditerna (stavning)..
Nu ska jag ta mig en dusch, sen ringa Ewe och kolla lite om morgondagen, hoppas hon inte är sjuk:/
Sen blir det mysa ner i sängen och slå en pling till världens underbaraste människa, joakim

blev ett ganska långt och rätt ointressant inlägg, men inte jag som bett er läsa;) HEJ


en liten snöstorm, !

trööööööttt :o
Jag önskar att det vore snöstorm ute så varken bussar eller nått skulle ta sig fram, då skulle man få vara hemma och mysa ner sig i sängen heeelasate dagen, Vore inte det helt underbart?

Men varför skulle det va snöstorm nu, det är ju trotsallt december!! ge mig snö:(

nu ska jag till bussen, hej

<3 Älskling

  
 Joakim
Du är det bästa i hela mitt liv, Jag älskar dig


vore inte fel med ett jullov nu

Jag känner mig så trött nu, vill verkligen inte gå i skolan den här tiden. Seriöst, det finns inget värre än att vakna av att väckarklocka/mobilen börjar smått vibrera och sedan igång med en hemskstämma, så kickar man upp från täcket och möts av ett jävla mörker!? min första tanke som alltid slår mig, "DET KAN INTE VA SANT, DET FÅR INTE VA SANT;( " jag hatar det, hinner knappt sticka ut tån från täcket så fryser man och vill ligga kvar, men nene bara pallra sig upp skolankalar, USCH.
Längtar så fruktansvärt mycket till fredag, då ska jag överaska (fast han redan vet om det men ändå) ska laga mat till älskling, så ska vi se idolfinalen och bara mysa och massa värmeljus , bura ner oss undertäcket och stanna där hela helgen, sköönt

Nu ska jag se Andra avenyn som jag förövrigt tycker är bästa serien :) svt kan det där tametusan;)

:)

gråatristavardagen:/

men aaaaha vad jävla sur jag blir igentligen, allså när jag var lite så kan jag nästan svära på att jag kunde vara ute vid den här tiden på året och bygga en snökoja ända tills håret var som snöigadreads, och jag var allmänt frusen, då kilade man in och blev omhändertagen av mammi som var mindre glad att det var snö i hela hallen när man tog av sig overallen. Men nu lixom vad gör man nu när man är "liten" sitta ute och plaska i vattenpölarna och bygga grejjer av all lera !? seröst, blir det nån mer snö? allså snö på riktigt, flera centimeter?  jag tycker det är mysigt med vinter, jul o allt som hör till. men det är ingen vinter som det ser ut nu, då kan det lika bra vara sommar året om!

Föresten pratade med emma förut, lät helt underbart. hon satt på ett interetcafe, soft reageemusik i bakrunden och jag kunde inte mer än drömma mig bort dit , där hon är, thailand..

Ne nu ska jag skriva rent till min svenskaredovisning imorn..

tack för mig hej

lussebullbak så det står härliga till ,

:) muuuuuumsfilibiblan vad gött det är:P ska snart käka min sista lussebulle för dagen så ska jag snart hoppa in i duschen, och avslutar dagen med att gosa ner i sängen med älsklingen :)

Idag har vi varit på Ikano huset, hade tänkt att jag skulle kolla lite klappisar, men som vanligt när det gäller sånt så blev det att jag kom hem med påsar innehålande saker till mig själv !!
gick även ett varv inne på Ikea, drömde oss bort till våran lägenhet :) längtar så otroligt mycket tills vi flyttar :)
Sen när vi kom hem så blev det lussebullbak:) det är sååå himlans mysigt, jaattä fina lussekatter snurrade vi till STORA som små :p , Mycket mycket goda dessutom, så lär väl bli ett antal bakstunder till så det räcker till jul, haha..

Imorn blir det tandläkarbesök kl 9, sen skola efter det. Slutar runt 12 så då ska jag gå en sväng på stan och leta klappisar:d haha, ger det en chans til lixom .. Sen ska jag åka hem till älskling och färga hans systers hår:)

på återseende, Hej


1 december :)

vaknade till lite tidigare än vanligt idag, haha var tvungen att kolla in vad årets julkalender var för nått;P men eftersom jag inte är hemma kunde jag inte öppna min första lucka i min chokladkalender :/ föresten så har min vän sandra redan öppnat sin för flera dagar sen, så blev ingen för henne idag heller ;P
Men men, efter jag kollat på den så stängde jag av tvn och gossade ner mig i täcken med älskling och somnade om, vaknade nu, betydligt mycket segare än förut, tror ärligt talat kroppen mår bättre av att gå upp vid 9-10 sådär...

Hade tänkt att jag och jokke skulle in mot stan och kolla runt efter lite klappar, kanske dax för det medans man har lite pengar kvar på kontot!! , men får se hur det blir med den saken , förhoppnigsvis så får jag upp älski ur sängen innan stan har stängt :O haha...

Hej


RSS 2.0