vilken stjärna ,

Gett min baby massa  massage, det är han värd så som han jobbar o sliter:) han somnade, och jag tog min bok och tänkte att jkag skulle läsa någon sida, slutade nu med att jag läste ut den, o jag bara älskar den, det är en såndärbok man inte vill ska ta slut på ett sätt, jag vill bara läsa mera om hennes liv, jag tycker hon är en fantastisk , stark människa , och som hon själv säger , nått i stil med att hon får göra det som en på miljonen får chansen till att göra, alla tjejers dröm, och hon har halkat in på ett bananskal rakt in i modellbranschen.. Magdalenas graaf´s självbiografiskabok " det ska bli ett sant nöje att döda dig"  jag rekomenaderar den verkligen. Jag tycker  om sådana böker för man rycks verkligen in i dom, mer känslor inblandade som läsare att läsa en sådan bok..

Ne klockan bara springer iväg , Nu ska jag lägga mig i sängen och pussa på min älskade prins <3


Hoppas på sol imorgon så jag kan få brännan tillbaka..

Gokväll.


äntligen en soligdag=]

Precis hemkommen från en tripp in till stan och träffat Amelie.
Vi drog och spelade minigolf,  båda fick 74p och vi firade då detta
med en glass på Bosses glassbar, MUMS:)
nu äre varmt tycker jag så  funderar på att hoppa i bikinin och ta mig ett baaaaad,
dock tror jag inte jag inte min kära pojkvän vill joina mig men han kan ju alltid titta på, Roande
Sen blire det iallafall bullbak , =]

vi säger så, hej

klockan är 22:59 tja

Börjar känna att det är dax att avsluta den här dagen och krypa ner i sängen med min man ;]
Helgen har varit heelmys, nu är det bara invänta nästa helg, då bär det av på kryssning för min jokke och päronens del, det ska bli mer än trevligt. :):)
Ne nu börjar ögonen gå i kors känns det som, o dessutom lockar det mer att ligga och mysa i sängen än att sitta framför en datorskärm.
så adjöken, godnatt.


jag spyr!!

Tror fan det är här nu, vaknar upp med ös regn,
är det vädret från england som kommit nu? fukk.

Idag kommer min älskling hit, det är iaf bra,
då kan vi ligga och slappa framför tv hela dagen
"isolera" oss från regn aset:Dhehe.

Ne fan, orkar inte sitta här nu, ska städa=/
åteeeeeerkommer!!

Trevlig helg gottfolk
snabb fråga, kommer inte vi få någon sommar?

hans blick emot dansbannan är

Hemkommen från någon marknad med mammi och pappi nu, inhandlade lite naturgodispåsar, me liiiiike=P
Sitter nu och väntar på krubb och diggar musik, kom på mig själv precis att jag är sugen på lite utgång=O det är ju trots allt vår allas älskade Lilllördag, men kanske blir en sväng in till kusin iaf:) sen får vi se vad kvällen erbjuder oss.
Men nu äre krubbtajm. så hejdå

Spontan dagstripp

älskar spontana grejjer, det blir så mycket roligare då, man har mindre förväntningar!
Klockan 06:00 imorn ska jag infinna mig vid Statiol för att bli upphämtat av Erica och ett par till,
sen brasar vi ner till Ullared, Trevligt.. Hoppas man hittar några småkap :)


Ge mig sol, tack.

Tjippotja

chili ;P

Då var den här helgen snart slut då, tyder på en ny tung arbetsvecka, inte för mig dock, eller jo ska ju hjälpa mormor att städa nu nån dag, kanske kan kalla det tung arbetsdag!?
I fredags brassade jag och Jokke till minigolfbannan och tänkte slå vår föregående omgångspoäng då vi båda fick 49p, dock gick det inte bra, slutade med en 2a plats för mig med 58p och 1a plats till Jokke med 55p, men då får man genast börja tänka lite på vad som orsakade våra resultat, kom då fram till att det var fredag den 13e och att Jokke hade ont i sitt finger. =/
Igår tog oss våran dagstripp oss till Smultronstället, Mycket smarrigt :) Sen på kvällen åkte vi hem till Amelie, där vi grillade och spelade xbox, och även en o annan öl slank ner.
Och idag söndag har Jokke tagit fram sin allra dåldaste talang genom att färga min utväxt, jag måste nästan säga att jag blev förvånad, grabben har känsla fört. Jag har världens händigaste man :)
Ne nu ska jag runda av det här inlägget och mysa ner i soffan med bejbi och se på tv och äta chips:P

tjingeling:)


                                                                    


Alla vill till toppen o göra karriär.

har känslan av att det är fredag idag, men icke. man blir faktiskt lite hmm ja vad heter det nu då!? aa iaf man blandar ihop dagarna när man bara glassar..
Min man kommer och hämtar mig sen efter sitt jobb, hem till han o mysa, är fruktansvärt sugen på att se nån läskig skräckfilm, är ju lixom inte ofta man gör det, får se vad som finns,  igår kom jag även med förslaget att vi skulle ut o springa, jag vet inte riktigt om jag står fast för det just nu, Men absolut värt att diskuteras, jag menar jag borde görat , typ..

ojustja,jag ,Jokke, mammi och pappi ska till sjös,  Mammi bokade våran kryssning förut:) så mys, helt underbar båt, nån va dom där silja line med gågata genom hela båten, har faktiskt aldrig åkt med deras båtar förut, så ska bli spännande.. :) så ja, den 4-6 är vi borta:) en heldag shopping i finland med, ska bli lite trevligt. inte nog med att det blir shopping där, taxfree har ju lite smått o gått att erbjuda, jag hoppas verkligen dom har Jordgubbscider, då är det några låder som ska med hem:D wihii

nää, nu har jag faktiskt inte så mkt mer att skriva trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrror jag, ska hoppa in i duschen nu:)
HEJDÅ


snabb fråga bara,

När jag tänker efter så fattar jag igentligen inte varför man ska bli så förbaskad seg av att ha druckit alkohol dagen innan den här dagen !? - värt att tänka vidare på iaf:D
Har nu laddat i ett par timmar på att fatta tag i cykeln o trampa bort till Emma, men något tar emot, jag är trött fast ändå inte:S!?KONSTIGT!!!
Men lung emmis jag kommer inom det här seklet iallafal.

Igår blev det lite krök, först deli sen drog vi o efterfestade hos Tobbe, dock var jag inte så sugen påt, så jobbade mest på att inte få en baksmälla.
varit en förjävla bajs sömn jag haft de timmarna jag fått tid till det, leggat i den hårdaste av alla hårdaste soffor, plus att jag hade turen att sova i den 2 sittsiga, tur att jag är så himla kort o får plats raklång i en sån:/ skitpåer.

Näe nu ska jag fan dra bort till 24:an

hejhopptjahejtjipp


det var i grevens tid

äntligen har det blivit  en aning bättre väder, och jag är jätte sugen på att göra något nu, typ in till stan o o dricka nån öl , eller något i den stilen. MEN finns ju inga som joinar, Emma har jag ringt 1000000000 ggr, men hon ligger tydligen o sover för ovanlighetensskull:(=D..
bajbajs!!!
ja var väl det jag hade att berätta..

Tjahej                                                                         


                                             
                                                                   


=] sjukt kul

Igår var roligaste kvällen på länge kan jag mer än väl garantera er!


                                                                                         JOLIE, tjillevipen.


RSS 2.0