Ät mig!

fredag imorgon, så fruktansvärt skönt :)

Idag har det varit en helskön dag eller typ, hade inga lektioner på morgonen för jag var med på luciaträning, och dessutom är jag luciakandidat :) för reda på på tisdag vem som blir det:)
sen vid halv 4a så drog jag och ewe på feministsk självförsvar, det var hårda tag idag, så jag har grymt ont i en knäskål:( och sen lite varstans, jag är mörbultad, tyck synd !!

Erica och jag sitter och pratar på msn och hon hittade nån jäkla sida med raggningsrepliker, allså endel är helt sinnesjuka:D haha
-Jag har mens, vill du vara min tampong.
Men gud va fräscht, undrar hur många som skulle napa på den!?
Ne usch..

har föresten umgåtts med sandri idag:) , hon åkte för ett tag sen! hoppas vi ses nått i helgen över ett glas rött!

Hej


sure!!

har igentligen itne något speciellt att skriva, men kan sammanfatta dagen med ett stort skratt:D haha , har varit en helkuldag idag för en gångsskull, inte ofta det händer i skolan lixom:), men det mesta har nog handlat om övertrötthet:Dsure lixom
Det är sjukt, jag är vansinigt sugen på öl?! jag vill festa, sandra med så det är lovande, lite gutar hero o dans o öl, mina vänner vad säger vi!?:P hehe

Snart ska jag se "bonde söker fru" sen kanske det blir ett litet bad eller nått:D, sen ringa och mysa med min älskling :), kvällens höjdpunkt..




älskling, du får mig att må så bra, Jag älskar dig så fruktansvärt mycket <3


Bjuder på en bild, haha

en kopp varmchoklad, tack

så var det måndag, studiedag:) skönt. vaknade till när älskling åkte till jobbet imorse,tomt i sängen, men somnade igen och vaknade kl 11, älskar o sova länge :)
sen dess har jag inte gjort så värst mycket, segat, segade så pass mycket att jag missade bussen in till stan:(, så sitter här och väntar på nästa buss, ska in och mysfika med sandri :) Sjukt vad mysisugen jag är sånhär dagar när det äte liite snö ute o sådär, så lutar mycket åt att det blir en kopp varmchoklad på fikan. muuums
sen så ska jag hem till älski igen, ska se på hockey, dock på tv denna gång, sen Andra avneyn..

vad ska jag mer hitta på!?
på lördag är den 1 december, då väntas lussekattbak, det är gott om nått!!!


Joakim, du är utan tvekan den underbaraste människan i mitt liv, på hela jorden, jag älskar dig


fågeln roger!!

hej o hå, det var såhär va, att just nu befinner jag mig @ kimmens place, MYCKET trevligt, endel lirar guitar hero och endel (vill säga jag o kimm) hittar på egna låtar in the kitchen med gitarren men insperation av kicthenmöbler ,JA!
åså kom vi till varför bloggar jag nu? för jag vill! och för kag äntlogen fan lite insperation till det just nu.

OMG kom på en sak, kolla på aftonbladet.se förut för att se vem som åkte ur idol, och ställde mig då frågan hur FAN kan DANIEL åka ut före fucking jävla Andreas? seriöst är det värt att se det mer!? ja nstan för jag håller på amanda, men hade oppats på att Adreas skulle åka ut IDAG :'(

men nahe, avrundning ähr, HEJEDÅ

PSSSSS, hoppas sandri har det rolig på krofgen :) d'ääääs HEJHEJ ,  lien skål på det, tjo hopp

täppit,

jag är aaaapförkyld och det gör mig arg :(
det är så himla tråkigt att vara hemma på ett sätt, för det finns inte så värst mycket att göra, men samtigt är det skönt att ligga hemma och dega istället för att ge sig ut i kylan till skolan ..
Hoppas på att jag iaf mår bättre imorgon, då blir det skola, ska börja en ny kurs imorn, Små företagande.. sen ska jag till lkpg och först kolla när en kompis är med i en teater sen hem till älskling och mysa, Älskar att bara krypa ihop i hans famn o pussas :) det bästa som finns, då mår jag som bäst :)<3
Nu ska jag väl göra nått, sen tror jag en kompis kommer och ska klippa sig, får ställa upp även fast jag är sjuk, för han ska resabort..
Hejhopp

byebye

Trevlig resa Emmis :)Hoppas du får det galet roligt med massa äventyr, vilket jag är rätt säker på..
kommer sakna dig lite här hemma, men vi ses ju i januari :):)
glöm inte bort JULKLAPPEN ,


depp,

jag orkar inte med skolan, :'(


Vinterkräksjukan!?

Det lär vara det vidrigaste man kan åka på nu, och jag känner att jag mår illa, mådde ännuvärre i skolan förut så jag åkte hem istället:/ inte kul, för jag missade klipp &frisyr design lektionen. Men men hem och göra allt för att inte åka på skiten, ussssch.
Ska klippa min faster och kusin senare, så jag hoppas verkligen jag mår betydligt mycket bättre då annars blir det inget :(..
Vad händer mer, Ingeting.
Var hos emma igår och hade ett litet avskedsmys nu innan hon drar imorgon, det var trevligt men förbannat sorgligt mot slutet.. Men jag hoppas och tror att du kommer ha det galet roligt :) Hoppas du bli nöjd med din julklapp jag skickade med dig, INTE öppna förens på julafton!!

Jag orkar inte gå i skolan, jag vill ha helg, och så är det studiedag på Måndag Great


Lördag,

dagen har varit fruktansvärt seg, skuttade upp ur sängen runt halv 2 hugget :) skönt att sova ut..
trots att jag inte var helt frisk så tog jag mig till hair saxess i fredags, var lite små jobbigt imellanåt, men ett par ipren gör susen.. Gjorde iordnings Malins hår, jag var väldigt nöjd med resultatet och likaså hon:) en mörk grundfärg med lite varmatoner av guld/koppar i, sen la slingor i hela håret med en kopparfärg :) mm fint.

men åter till Lördagen som jag hade tängt ägna den det här inlägget till, Jag har bara tagit det lungt med min hunni, sett på hockey , och städat lite. och nu sitter vi bänkade framför sverige-spanien, fast nu äre periodpaus så nu ska vi ner och popa popcorn, HEJ

sjuklingen

uh, det är så himlahimla tråkigt att vara sjuk:( finns absolut ingeting att göra :/
Tråkikgt är det:(
Jokke vill att jag ska följa med på Hockeyn ikväll, Klart jag vill, bli så sur :( jag tänker nog ändå åka och kolla på den, ska ju lixom ändå till praktiken imorn, kommer dö , men har en kund jag inte vill ringa återbud till..
Ne nu ska jag nog ta mig en panodil sen krypa ner i sängen och bli frisk, sen ska jag duscha och fixa..

min älskling är bäst, helt enkelt














dayoff,

jag blev inte frisk inatt, så jag är hemma o degar idag, usch så tråkigt att vara sjuk:(
sitter och funderar lite, kom fram till att jag saknar min älskling och vill att det ska bli
fredag nu.
vad ska jag mer skriva i min så sjukt intressanta blogg!? att jag kanske borde plugga, men orken finns inte riktigt inom räckhåll, får se hur det slutar med det..
tjahej



jag är sjuk!!,

jag ska försöka äta lite, sen sova, och försöka bli frisk:(
jag längtar till fredag och pussas med min älskling, jag längtar till söndag
så jag får se andra avenyn, jag längtar inte till onsdag, då åker min bästa vän till
Thai och kommer hem typ 20-21 Januari, galet mycket saknad:(


image88

TRÖTT

trött trött trött, jag dör=/ sorgligt!!
jag vill inte mer, eller jag orkar verkligen inte mer, jag vill att mitt skol"liv" ska vara över nu!!
Fukk,


Ge mig morgondagens Andra avenyn avsnitt , tack

BLACK&WHITE

Är lite sen med att uppdatera hur visningen blev i Tordags.. har varit så sjukt trött efter den här intensiva veckan.
Men okej, Visningen var så sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt grym :):):) är riktigt nöjd, tror alla känner som jag , Dock var ju jag en av modellerna som gick oxå , så jag kollade ju inte på visningen så, därför längtar jag sjukt mycket till dvdn är klar.. men ajja fan va bra det känns att allt blev så himla bra:)
=]

Bjuder på nån bild


image86

Snabb fråga ,

Kan jag ta mina sandaletter?
Okej, det här SNÖvädret fanns inte på min planering varken nu eller ett par veckor framåt, så ja, gud har ställt mig i en galet jobbig situation, VAD SKA JAG HA FÖR SKOR??!?!
Dagen outfit består av mjukisbrallor, tshirt, tjocktröja, mössa. Känns då inte så passande att dra på mig mina skinstövlar som just nu är dem ända skona avsedd för snö jag har i min skosamling, Och dem skona jag vill ha till denna outfit är inte heller så lämliga då dom i det här laget inte är dem helaste skorna jag har, vilket ger ett blöttastrumporvidrigt resultat.
Gud, hjälp mig, vart fan är mina snowjoggings sen 97 ?


dan före dan före dagen? blev det rätt!?

Manikyrprovet idag gick stråååålande, im so happy:)

Efter det åkte jag och sandra ner till stan för att uträtta några ärenden hon fått nedskrivet på en lapp av hennes mor, Sen kom Emma och då kilade vi till D för att testa de kläder vi ska ha på torsdag på visningen, Jag är NÖJD, är lite smått sugen på att shoppa de jag har på mig sen efter visningen, men just nu säger min ekonomi IFRÅN =/ minst kul..
Sen strosade vi mest runt tills bror min kom och hämtade oss, Åkte hem och färgade & klippe hans hår, skulle igentligen klippa och slinga lillebrors hår men han vägrar just nu, blir sjukt sur på han, då han har lite svårt att bestämma sig känns det som :/

Blir lite sovmorgon imorn med, Börjar 10, då blir det mest att träna in gången till catwalken , sen testa frisyren på Erica, och fixa med färg och så på mina andra modeller och mig själv. Sen ska vi ner till stan och hämta alla kläder accessoarer mm :) känns så sjukt att det är redan på torsdag:) tiden går fort när man har roligt;)

Nu ska jag fixa iordning lite, och sen sunka ner mig i soffan framför Andra avenyn :):)

Hej!!

syns på visningen på torsdag;) biljettköp finns hos mig och alla andra i hvfr 3 samt hårvårdsbaren, bikbok och Vila i domino
  TJA


Krullbulle

då var den här dagen avslutad, nu äre bara sängen som väntar:) underbart..
Testade Emmas frill idag till visningen, det var grymt jäkla coolt , och det trevliga där är att jag ska ha en likadan så det blir grymt snyggt :)
Testade med allt på catwalken med musik idag, inte det lättaste när vi är en sån himla stor grupp, Men har ju någon/några ggr kvar att träna lite till. Blir säkert jääätte bra det där:)
Sen färgade jag  om Ericas hår, lite mer violett den här gången samt la i  blekta slingor som jag ska färga lila sen på onsdag, kommer oxå bli jättegrymt, Köp biljett av mig till visningen på torsdag i renströmmen, så får ni ser mer gryma frisyrer.

Imorgon ska jag ha mitt praktiska prov i Manikyren, Så då ska sandra komma och vara min "nagelmodell" :) trevligt, Sen ska vi möta Emma, så ska jag och Emma testa kläder från D&company som vi ska ha på torsdag!

vad ska jag mer skriva !? kan ju medela alla er att jag har sovmorgon till 12:15 imorn, känns väl ganska sådär APSKÖNT:)
nu avrundar jag med ett HEJ!


sista höstlovet i mitt liv är slut

Då var det dax igen, Har varit ett jätte bra höstlov, myst med Jokke hela veckan :)

Men nu äre som sagt dax igen och den h'r veckan kommer inte vara lik nån annan vecka i skolan ,
På Torsdag är våran frisyrvisning, så är en hel del jobbande med modellerna nu dom sista dagarna,
Men det kommer bli kul, men känner mig väldigt stressad.. men det är väl så det ska va antar ja:P

har precis kommit in efter en runda i spåret med stavarna och med trevligt sällskap, Malin. Sjukt mörkt :O
Nu sitter jag och inväntar" ensamm mamma söker" hehe sista programmet idag, sen efter det blire dusch o fixa lite sen hoppa i säng, tråkigt o sova ensammen inatt:(

hade great, hej
 

 Jag älskar dig


:) party

GRATTIS SNUTTIS<3 < =o)


image80

Myst ner i min mössa,

Ska kila ut till bussen om ett tag.Ska nämligen in till stan idag igen för att hitta en present till min Kära vän sandri som fyller sina 19 år imorgon:)
vädret är inte på top , uch och mit hår står åt alla håll och kanter så därför blev det att mysa ner i min undebart mysiga stora mössa :)

min man kommer och hämtar mig på stan sen så ska vi åka hem till mig, ska hämta morgondagens outfit och lite sånt:) sen ska vi hem hit till lkpg igen och kolla på hockey och mysa :)
Love you <3
hejhej

RSS 2.0