Godmorgon

skulle igentligen vilja ligga kvar i sängen och sova lika gott som min älskling, Men det är så tråkigt att ligga där när man inte kan sova:/ så därför blev det att blogga lite. hehe kan ju va kul det med..

Igårkväll blev det en skön mys kväll framför tvn, (svensson svensson=D ) o lite så. Sen kröp vi ner i ett bubbelbad(a) underbart, mysmysmys . sen en film och sova på det:)
Så inget ös den här helgen , det känns skönt:) är så himla trött efter en skolvecka så det känns typ som man inte orkar göra nått annat än att slappa!?!
Men tyvärr tar den här myshelgen slut idag:/ nyskolvecka imorn:/  skönt att veckorna går så fort, men förjävlatrisst att det känns som helgerna går ännu fortare:/ minst kul.
Ne nu tackar jag för mig, sängen lockar allså, hejhej

frukosten är serverad

och jokke ligger i sängen slirar, han lyckades tjata till sig 4 minuter till:P, innan det bär av ner mot frukosten sen öser vi in till stan :)
Hoppas jag får med mig nån liten shopping hem:) är sugen på nån tshirt och lite småplock:)

Ne, nu har fanimej dom där minutrarna gått, och jag är hungrig på frulle, Tja


jabadabaduuuuu

då har man passerat ännu en helg, vilket har varit en riktigt bra helg:),
I fredags så var det kräftskiva som gällde. det var sjukt trevligt:) gottit med mat + dricka, jokke och jag blanade bacardi razz så det stod härliga till, vart efter det så var dansgolvet i siktet :) som sagt en riktigt trevlig kväll.
Lördagen föklaras med ett ord SEG, så det vart en hel lugn kväll hemma, filmmaraton och massa gottit.

och idag är jag här hemma hos Jokke:)
skola imorn, sen ska vi och kolla på LHC- TIMRÅ :)

tjabbahej


myror i brallan,

Återigen måndag , och jag ligger eller iaf sitter hemma och är sjuk=/, det är så fruktansvärt tråkigt att vara hemma sånahär dagar, för det finns verkligen inget man kan göra!? ioförsi är det kanske mening att man inte ska göra nått när man är sjuk, men va fan "jag har myror i brallan" typ..

jag förstår igentligen inte varför jag ens tog på mig utmaningen att skriva en blogg, jag har ju inget roligt att berätta ens, haha. Ne, nu får det vara nog

-"One falafel with shrimpsalad
-vad vill du?
-i want a falafel with shrimpsalad!!
-jag förstår inte !? prata svenska"

                                                                                      


låt mig sova!

Okej, jag är så sjuuukt trött:/
Skulle verkligen inte suttit helt fel att legat kvar i sängen och mysa ner under mitt varm täcke.
Men nu är det som det är, jag ska snart ta bussen till skolan, fast idag är en ganska så trevlig dag, har projektarbete, det är kul:)
dock har jag min förbannade jävla räddningskurs idag med, kl 15:30, och jag som slutar runt 2:( fukk

Ne, om man skulle avrunda här, måste ladda lite nu innan jag ska kila mot bussen,
Ha en bra dag.

happy me , lixom:)

min helg ; mysmysmysmys, har verkligen haft en jätte bra helg tillsammans med min älskling.
Haft världens mysbad med ljus och rosenblad(heter det så!?)  , massage och filmmaraton :)
Du är det bästa som finns , jag älskar dig så himla jätte super mycket <3
:)
 
                                                      


ett glas rött , tack

Jag är så sugen på vin, !?!?

Sitter och väntar på att älski ska anlända :) ska bli mys, saknar honom faktiskt, men snaaaart så:)
idag blir det bara att slappa och mysa, Men imorn är jag så himla sugen på att korka upp och ha trevligt med lite alkohol , god mat, trevligt sällskap, skön musik!!, Jag hoppas jag lyckas styra upp nått ;p

nu ska mjukbrallan på, Hej




ett smärtsamt besök,

knallade till tandläkaren idag, vet inte vad som är felet på alla tandsköterskor, hanterar verktygen som om aa, jag finner inget ord, dom verkar iaf tror att männskligheten inte har känsel i munnen, men tack för alla slintar rakt i tandköttet och för att tången fastnade i min läpp istället, det var faktiskt jätte skönt och det gjorde verkligen inget att det blöde, HERREGUD tat lungt!!
det possitiva med det besöket är att en av mina 4 glugar gått igen, så nu håller jag på att spänner ihop resterande 3. så nu har jag fått tillbaka hoppet om att jag snart får ta bort skiten:)
MEN, denna spänning gör så fruktansvärt ont nu:/ länge sen jag spände så mycket, smärtan känns olidlig.


Hade egenhårvård i skolan idag, men jag avr så trött så orkade inte göra nått med mitt hår, eller jo Ewe klippte mina toppar, hehe feg som jag är med mitt hår(A), fan konstigt, för typ 2 år sen vågade jag fan göra vad som helst, lixom , från "långthår" till tuppkam!?!? , blont,  lila slingor, och avslutade det hela med att färga hela svart, :O, och nu bah,  "klipp bara nån milimeter annars dör ja" , hehe

ne nog om det, nu ska jag invänta idol. så sjukt roligt:)
Hejhej

jag dör,

känns fan som det. seriöst jag orkar inte med dom är mogonarna, jag vill fan vakna när jag vaknar inte av att en väckarklocka ligger o dampar =/ uh..
borde typ klä på mig o så snart, min buss går om 30 minuter..alltid lika härligt att man är inne en timma innan skolaset börjar, jag hatar kolektivtrafiken, gå o dö!!
har nån himla föreläsning om tinitus idag?!!?!?! så vi missar typ 1h på manikyrlektionen:/

Ne nu ska jag fixa lite:)
föresten så saknar jag min bejb, eller det skulle lixom inte sitta fel att ligga o pussas lite med han nu såhär på morgonkvisten..Ge mig våran flytt, då kan vi pussas helatiiiiiiiiiiden:(a) älskar dig..

tjippohej


det är min rubrik

det var sjukt segt att ta sig upp till 07:00 bussen ska jag tala om för er:/ uäääk hatar tidiga mornar..
Idag, har vi iaf haft programmetsdag i skolan.. vi  hade 7kamp med våra ettor/tvåor samt stil&trend ettorna, jag hade hand om en station med presenening och såpa, hehe det var kul:P men trodde fan de skulle ramla mera. men men:D regnade en del med, mindre roligt, fast lite regn har väl ingen dött av kanske.
Snart ska jag ge mig ut och gå med emma, vi orkar inte springa idag , så får bli en rask promenad:) funkar det med lixom..

Ne hade göttans, hejsvej



Helg, :)

Igår var det fredag, och jag var på min nya apu salong, det var riktigt riktigt bra måste jag säga:) känns skönt:) :)

igår kväll bar det iväg på resturang, jokkes pappi fyllde år:) det var riktigt trevligt, goottit mat med:) och fruktansvärt god dessert: sorbetglass, smaskeeeeens..

just nu sitter jag och funderar på dagen, jag vill åka och shoppa lite till älski, och sen är jag faktiskt lite sugen på fest, , låt se vad kvällen erbjuder lixom, kanske tillochmed blir att man hamnar i nkpg och kalasar, tobias ericsson fyller ju trotsallt 20 år idag, grattis.

ne nu ska jag hoppa på älsk och få upp han ur sängen.

hejsvejs

RSS 2.0