Skit internet

så jäkla irriterande, internet är cp- har fixat med en router idag och var tvungna att koppla in vårat gamla modem som är skit konstigt, så internet hoppar ur och in hela tiden vilket är fruktansvärt irriterande för det inte går att ha en konversation med någon. Hoppas det löser sig imorn när baby ska komma hit med ett nytt modem.

Har precis sett på veckans avsnitt av andra avenyn- sjuuukt spännande, vill se nästa veckans nu, men den som väntar på nått gott väntar aldrig förlänge- eller vad är det man säger?
Nu sitter jag här i sängen, ska strax ringa min man men tänkte vänta lite så jag inte stör honom i han tittande på andra avenyn.

Samanfattning av helgen då; SKÖN. det ordet får stå för min helg. Har bara tagit det lugnt tillsammans med den jag älskar mest av allt , så ja det kan inte bli mycket bättre- vi har bara varit liksom, sett film och sådär. Såg bland annat Bonds nya- och ja vad tycker jag om den? inte riktigt min smak av filmgenre men den var helt okej, lite svår att förstå men slutsatsen, bond kan allt!

Morgondagen blir lugn, mamma och jag ska ha lite hårdag här hemma:D haha eller vi ska färga håret på varandra, jag ska lägga i min utväxt tur mamma är händig ;)  Är i behov av att klippa mig med, men jag låter inte mammi gå lös med saxen i mitt hår- där går gränsen..


nä om jag skulle våga mig på att trycka på publicera knappen och hoppas på att det går vägen så inte internet dampar och inlägget försvinner-  håller tummarna!

Godnatt

Lördag


Hejhopp.
Sitter och kollar på reprisen av Andra avenyn, kul även fast man sett det! söndag imorn, 3 nya avsnitt :)
Mannen är och jobbar, tåkigt. sitter och väntar på att han ska komma hem och just nu känns det som klockan går suuuper sakta.
Vad ska man hitta på sen då?
Skulle va kul att åka och kolla lite julklappar har ju en hel del kvar.. Det som jag hade tänkt till mamma och pappa blir inte av så måste komma på någonting annat.. svårt det där men jag kommer nog på nått.

Nu hade jag tänkt pocka undan lite, saker överallt!
ha en trevlig dag

myskväll

Nu är jag hemma hos min man :)  det blir mys med idol, tacos och sånt- gottit
min kropp känns fortfarande lite sisådär känns som jag har en gnuta feber=/ Vi hade ju somsagt utgång på schemat ikväll men icke. känns skönt nu med, hade inte orkar med en party kväll även fast det hade varit hur roligt som helst. får ladda upp till nästa helg eller nått=)
Vad ska ni göra för kul ikväll? och vad ska mina norska jäntor sysselsätta er med, ut och slira på stan i högklackat? tell me.. Saknar er! ses snart och tur är det.

Nahe nu ska vi styra med annat, ha det gött
kram

Fredag

Under min natt i natt har jag kommit på att jag är i stort behov av några slags sömntabletter. Shit har öegat och vridit och vänt på mig hela natten- ska bli skönt att sova men Min man inatt, brukar gå bättre :)

blir iaf inget party ikväll, mår inte så tip top bra så känner mest för att ligga hemma och kolla film. Så får det bli.

Så dagen blir lugn, ska städa ordning lite på rummet, kläder överallt. sen ska jag ta bussen till Lkpg!

Trevlig helg
Kram



Grattis kusin på födelsendagen :):)

Torsdag


Hemma efter en trevlig dag på stan med Malin.. Gick runt och shoppade lite, sen var jag på det där "mötet" och efter det blev det en super god lunch och efter en runda till avslutade vi med en good latte :) En trevlig dag med andra ord.
Köpte super fina örhängen som jag tänkte ha imorgon när det är party men glömde dom i en påse som jag lämnade hos Mormor=/ typiskt!

Just nu känner jag mig lite konstig i kroppen och i halsen:/ helt seg, funderar på ett vaarmt bad och sen en kopp teé.
Hade tänkt åka till min man , men tror jag gör det imorgn istället, orkar inte åka nånstans just nu känner jag. Får se vad han har att säga om det. 

Hoppas ni haft en bra dag.
Kram


godnatt

dax för att inta sängen och sooova, är trött.
Har haft en supermysig kusinkväll med kusin:)

Imorgon blir det stan med Malin- mysigt , vi ska kolla juklappar och mysa runt sådär.
Jag ska även upp till min handläggare på hm ett möte typ, bläsch orkar inte men lika bra att få det gjort.

Ne sängen och ringa min älskling- saknar honom så funderar på att åka till han imorn kväll orkar inte vänta till fredag.
Puss, godnatt

Onsdag


Precis bakat saffrans bullar med Mamma- gott gott. se om det räcker till jul - tveksamt.
Nu håller jag på att fixa mig lite, ska in till min kuisn på kusinmys och lite förtidigt födelsedags firande, hon fyller på fredags men är inte hemma då så vi kör ikväll istället :) Just ja bäst att jag packar ner paketet nu annars lär jag väl glömma det- brukar vara så när det är nått man absolut itne får glömma!

vädret då!? slask ute nu fy bubblan så tråkigt det är- usch usch helt onödigt väder, kunde itne snön och kylan få ligga kvar? känns som nån där uppe jävlas när alla blir glada av att snön lagt sig om ett täcke.. får väl se när snön kommer nästa gång, i januari kanske- grön jul som vanligt=/

sökt 3 jobb denna vecka hittils- jag vill ha ett jobb nu, snälla gud ! :$

fixa vidare nu, höres!

ut i kylan

Ska dra på mig leggins mjukis och tröjor sen ut och gå i kylan med Malin- mys.
Sjukt kallt ute så kläder behövs det mycket av nu.. Sorgligt nog säger Pappa att det ska bli plusgrader imorgon ( hoppas han har fel! ) Jag totalt avskyr blask! - fy


Ge oss mer snö istället..

Stan idag då, eller blev maxihuset- tror att det snart öppnas två nya affärer snart, dom fixade och donade med kläder i 2 lokaler- spännande..
Med mig hem fick jag två långärmade tshirtar från Hm- logg.. Alltid bra att ha.  Mamma shoppade julklappar som jag hläpt henne att slå in nu- det är julstämmning på högnivå när klapparna ligger nerpackade i posar och står där och väntar på att granen ska huggas så dom får mysa ner under den- jag gillar jul.

Drog på mig termobyxor förut och begav mig ut i snön med Bror, malin och William förut. Gjordesnöänglar och lyktor, sen bombade vi pappa med snöbollar när han kom från jobbet =D



Nu ska jag kila ut.

Kram

Tisdag

Godmorgon.

Mamma drog precis upp mig ur sängen- usch jag är trött.
Men nej nej det står stan och julklappsshopping med mamma och mormor på schemat- spännande, speciellt när den äldre generationen är med..
Se vd man kommer hem med då, så svårt att köpa julklappar förstår inte varför=/
Kom på att jag ha tandläkartid kl17:20 idag =/ segt.. DOm villl se hur mina tänder ser ut nu efter jag tog bort tandställningen.. men det är liksom ett halv år sen nu.. underbart att inte ha den där i munnen, men visst det kändes ju lite tomt början, undrar hur det skulle kännas att få dit den nu =D!?

Nu ska jag klä mig, varmt!
Kram

Nowa i snön...

Precis inkommen från promenaden med Nowa och Jack.. mysigt med snön ute nu, så tog oss en promenad och som jag så åkte kameran med.. Jack blev inget roligt kort på men lyckades få några roliga klick på Nowipowi ( snöhunden)




Nu ska jag tappa upp ett bad med skum och mysa med. Imorgon står det julklapps shopping på shemat!

snö-snö-snö

jag fryser om mina fötter :/ brr. Fick sitta och vänta evigheter på bussen känns det som, men nu är jag iaf hemma.
Haft en super trevlig dag med min sötnos ewe, vi strosade runt på stan, åt lunch och drack teé och skrattat i kapp! så det ska va..
Drack ett super gott te som jag ska på jakt efter imorgon hade jag tänk- champange- vanilj hette det, riktigt riktigt gott, det kan jag rekomendera..
Vid 4a stack jag på teori, var mysigt idag var bara 4 pers. Drack teé där med,men det var inte lika gott minns inte vad det var för smak äckligt iaf. kan nog hinna med en kopp till innan jag ska sova- vet ni jag gillar teé massor, gud så gott det är.

Funderar på att dra på mig mina vaaarma sköna uggs och bege mig ut i snövädret med hundarna-Dom gillar snö kan jag lova. Jack skuttade glatt ut i morse och tog sig en rejäl tugga av årets första snö ( som ligger på marken iaf, den förra smälte direkt! ) så får det blir.
drar med kameran med så kanske man kan bjuda på några roliga bilder !

Kram

Måndag

Hej mitt vinterland! =D

snö-snö-snö ute, det är mysigt.. Nu förstår nog kroppen mer att det är kallt- hm ja ni förstår!
Har fixat mig, ska ta bussen om en timma in till stan och mysa med Ewe :):):) blir lunch och strosa runt, men är sugen på nån mysig fika med varm choklad eller nån god latté..

Nu ska jag leta fram nån mysig tröja..

tog en bild ut på gatan- så här ser det ut hemma på min gata ;)

Lycklig

♥  Joakim, du gör mig lycklig


Söndag


Nu var helgen slut och världens bästa Joakim har åkt hem till Lkpg, jag orkade inte sova där inatt för imorn ska jag in till stan och leka med min saknade ewelina- äntligen:)

Helgen har varit super bra. Igår degade vi framför tvn med täcke och godis, mysigt mysigt. såg film och svensson svensson. idag har vi också bara myst, han med en sväng med hunden och sen var vi och handlade busskort till mig 570:- fattigare med andra ord! skit.
funderar på en liten promenad med Nowa upp till kiosken och lägga på ett brev.. vore bra för imorgon kommer jag säkert stressa upp till bussen så jag inte hinner förbi brevlådan.. vi får väl se, ska ta mig ett snack med Nowi, hehe..

Annars ser veckan lugn ut faktiskt, skönt det..
Hur har eran helg varit?

Kram


Nowa ute och går i sin polotröja- skönt

Lördag

Gårkvällen var helt underbart mysig, och bion var super kul den rekomenderar jag starkt- blev en hel del skratt!
Maten var supergod och ja allt var bara så bra helt enkelt- älskar han massviss!

När vi kom hem så såg jag idol som vi hade spelat in.. När det var dags för röstning så tar jag upp telefonen och knappar in Annas nummer men inser sen hur sjukt dum jag är när det inte var nån abonnent till nummret- Konstigt det är inte direktsäning för mig när jag spelat in det pch klockan var 23:30- ibland får jag till det !- haha.
Vart sjukt besviken att jag inte kunde rösta då Anna ( min idol) åkte ur- fan fan fan-
 jävla snorunge som får alla fjortisar efter sig-   Min åsikt mitt tycke...

Idag då, ja idag sak vi åka in till stan i Nkpg, vi ska köpa en jacka åt mannens syster och sen blir det väl att kolla runt lite kanske, efter det får vi se om vi åker hem en sväng till mig, tror det blir så och hämta wii iaf.

Dags att dra upp han ur sängen,
Ha en bra dag sötnosar!
Puss

Torsdag



Hejhej!
då var det  torsdag kväll vilket innebär fredag imorn för er som inte tänkt så långt- härligt härligt.
Idag har jag bara "varit" helt enkelt, åkte hem från lkpg på förmiddagen och sen bara degat hemma, lagat mat och varit ute och gått lååång promenad med Malin hennes hund Emma och så klart Nowipowi den stjärnan.. Skönt med en promenad även fast kylan slår mot kinderna så är det på nått sätt härligt!?
Nu sitter jag här ( logiskt) och kollar runt lite, den vanliga turen inne på alla möjliga bloggar mm, snart dax för en kopp teé och tvn, är det nått bra på tv idag föresten ? 

Imorn är det en bra och mysig dag, Jag och kärleken i mitt liv har 2½ år då ska vi ut och äta mangoliskt mat( tror jag det heter) och sen ska vi på bio " the pineapple express" fått bra kritik så återstår att se.. Mysigt ska det bli iallafall.

somsagt. teé time och först kanske en vaaarm dusch.

Onsdag

Sitter hemma hos min man och kollar på tv, massa på tv idag!
Dagen har bestått av ett jäkla farande känns det som.. Först varit på en info grej, sen möte med min handläggare, alltid skönt att prata ut lite med henne. Sen blev det upp till Mormor och klippte den damen och sen skjusade vi dom till stan och så sprang jag in på stan en sväng, sen var jag på AMS och hämtade lite papper! ajja en jäktig dag och jag är sjukt trött, vi tog oss en liten powernapp när vi kom hem förut- skönt!

Imorgon blir det eventuellt in till Brorsan och kolla lite om våran julklapp till mamma och pappa. Sen kl 13 ska jag på ännu ett möte( mer som en övnings grejj) tråkigt men lärorikt.
Sen mina vänner är det snart fredag, skönt :) då blir det mys med mannen, ut och äta och bio- gillar vi.

Nu ska jag se vad han ahr för sig..
Kram

mysa ner under täcket


Snart dax för sängen, skönt jag är trött, men blir ingen sovmorgon imorgon inte=/ ska vara på möte kl 11 med min handläggare, spännande. Har funderat på lite saker nu jag ska ta upp så det blir nog bra.
Många bollar i huvudet just nu, funderar på att gå till infoteket nästa vecka och prata med nån vägledare där, jag funderar helt enkelt på att börja plugga!? ( trodde aldrig jag skulle säga det eller överhuvudtaget få den tanken) Men det är vad som måstes, det finns inga jobb helt enkelt och nått måste göras, och visst det vore nog lite kul att plugga!

ska sova på saken, Godnatt


powerwalk!


o yes jag drog på mig en varm outfit och ipoden på högsta volym och "powerwalkade" upp till kyrkan och tillbaka hem, sjukt jobbigt, det är halt ute också så man måste gå och spänna sig så man inte halkar, dessutom fick jag 50 situps gjorda när jag kom hem- woho ibland kan jag va duktig,

Nu dax för dusch, sen frukt och tv!


Tisdag

Kom precis hem från stan och med mig hem har jag min första köpta julklapp, det gäller att vara ute i god tid så känns det inte lika dyrt är när man panikhandlar sista veckan!  fick även med mig en present till kusin som snart fyller år!
Hann med en fika på stan med bror och malin, och mamma såklart, sen myste vi runt lite sen åkte jag och mamma ut till Maxihuset och åt och kollade vidare där! Nu är det till och med julmusik i affärerna, inte långt kvar, herregud.. Det här året har gått super fort.
 
Vad ska man hitta på nu då? Jag skulle vilja gå en promenad, men det regnar ju och jag fick skoskav idag med=/ vilket skit!
Men vi får se, med uggs går det traska runt med skoskav men desto sämre att det regnar. "Hej gummistövlar" äger jag ens några? hm!?

kaffe dax! Pussis






Måndag

Godmorgon..

Seg och ont i magen idag=/ blääch..
Min man är och jobbar,skulle igentligen ha tagit bussen hem imorse vid halv 9, men jag var sjukt trött så jag stannade kvar under det varma täcket och vaknade för en timma sen- skönt! Men hade varit mysigare om han legat kvar!
Drömde förövrigt marddrömmar inatt, trodde ärligt jag skulle dö, hatar marddrömmar, jag och massa vänner var med på nått sjukt ställe, allt var typ som på saw filmerna allså sjukt vidrigt, fick panik- Men så vaknade jag av massa pussar- miljoner gånger bättre en den drömmen!

Ska snart ta tåget in till nkpg, ska åka upp till Malin och mysa, promenad med hunden tror jag, riktigt skönt höstväder ute, säkert svinkallt med, hörde nått om minusgrader på vädret!?

Nu ska jag borsta tänderna! Tjo

Söndag


det är en sjukt seg dag! men så värt det.
Gårdagen var riktigt rolig, nytt folk vilket var sjukt kul. 

idag är man somsagt lite segare än vanligt, sen är det ju söndag med då är man nog alltid lite seg, med tanke på mina fullspäckade veckor- not!
Min man är ute och trixar med bilen- dags för vinterdäck! jag har kommit på att vi ska åka in till stan när det blivit mörkt och gå och kolla på Novemberljusen- mysigt!
Och sen hem och kolla på veckans Andra avenyn avsnitt.. Det bästa med den här söndagen är att han INTE ska åka tillbaka till lumpen- Fantastiskt!


party!

Yes-yes, sitter här och laddar, precis fått i mig en samboca- baeylis (stavning) shot och en grogg- gott!
Ska alldelesstrax dra oss till bussen för att ta oss vidare till förfest. Kul ikväll, nytt folk och det är alltid spännande..

Hoppas ni har en trevlig kväll.
 Vi ses i dimman,

Sandra och Emma- Skål!

lördag

Godmorgon mina vänner!

somnade som en stock igår, var så sjukt irriterad efter jag sett klart idol, Robin är väl hur ra som helst? men nene klart Johan som har en sån begåvad och fin röst annorlunda om inte annat ska få stanna kvar, ärligt talat jag tycker inte det var rättvist! Jag själv slängde iväg en röst på Anna- jag älskar hennes coola röst- den är unik.

Min man ligger fortfarande och degar i sängen, snart dax att dra upp honom.  Frukost och sen blir det en sväng till stan, bra för att typ. Sen ska vi hema och städa bilen, den ska glänsa tydligen!  och ikväll blir det party- hoppas jag!? jo men det ska det bli.

nu dax att bomba HAN!

propp mätt var ordet!


Jag och mannen tog fram våra kökstalangen ännu en gång och det fick bli hassebacks potatis, fläskfile och bearnääässås, fy tusan vad gott det var! =p
Nu ska vi låta maten smälta lite sen blir det mysbad med massor med skum( vi inhandlade det förut när vi var och handlade)- underbart skönt. Men kom på att Idol är ju kl 20.00 frågan är om man ska ta badet efter- hm!

Undrar vem som åker ikväll!? antar väl att Johan sitter säkert bara för alla småflickor röstar på honom- jag tycker förövrigt det är så dåligt att han får va kvar medans dom bra får åka.. Men tydligen är det bara jafg som tycker han sjunger sjukt jävla dåligt, eller föresten människan skriker ju.. Juryn ger ju honom schysst kritik och dom är ju proffisonella. - konstigt enligt mig!

Nu ska jag kila, Puss


Fredag

skönt med helg!

sitter och kollar runt på platsbanken, varför finns det inga jobb som passar mig? blir galen!

Usch vilket skit väder det är idag då- regn regn- gud så kul.. Vore mysigt om det snöade, ja det vore verkligen super mysigt när jag tänker efter! inte så långt kvar till jul heller, yes, och dessutom kommer mina saknade norskor (haha vad säger man?) hem på besök.
Ska åka bussen till lkpg sen vid 2 då blir det att åka och handla massa gott till kvällen- mys sen kom jag på att det är ju idol med, undrar vad det är för tema idag? spännande!

Nu ska jag packa väskan!
Hejhopp


Sovdax

Nu ska jag sova så jag får slut på den här jävla dagen! fy och usch!

ny tag imorgon tillsammans med min älskade, mys-bad- och god mat, kan inte bli mycket mysigare en fredagkväll.
På lördag däremot korkar vi upp flaskorna för att dansa in i dimman in på småtimmarna!

Sovgott , godnatt

skit dag


Japp, skitdag är vad det är!
Intervjun imorse gick så jävla piss dåligt och jag är så besviken, en typ lära känna mig intervju för att sedan bli kallad till en till. jag avr så sjukt laddad o bara det här blir suveränt, men hm med dom frågorna kan jag inte påstå att människan vet ett dugg om mig och min personlighet- åhh jag är så arg!
Så jag behöver nog inte förvänta mig att han ringer mig imorgon och sagt att jag "gått vidare" skulle bli bra förvånad!

Och min föredetta jävla fitt arbetsgivare har överstridit det kronofogden skickade till honom angående min lön så nu måste jag ta upp det till rätten- jag orkar fan inte mer ,ge mig mina pengar din jävla idiot och sen kan du fan , du gör bara SVERIGE en stor tjänst om du försvinner!!!!!!!!!!!!!!!

skit-skit-skiiiiit

Vill ha morgon så jag kan åka och kramas med min man som förövrigt muckar imorgon!!!!!!!!

Torsdag

Jätte jätte nervös!
Nu ska jag ta buss till nkpg och sen tåget till lkpg.
Önskar mig själv lycka till.

Hörs sen :)

Onsdag


Då var snart den här dagen slut och imorn väntas ny dag och nya tag, jag är så otroligt nervös, ska ju somsagt på arbetsintervju imorgon- laddar som bara den för att det ska kännas så bra som möjligt, men kommer nog vara sjukt nervös när jag väl är där, inte varit såhär förut!?  vill så hemskt gärna ha jobb och det nu, därför är jag extra nervös pga lågkonjukturen så är det ju inte så att det finns mängder av jobb direkt!!

Har haft en rätt slapp dag idag, var in till stan med mamma och skulle hjälpa mormor att handla, själv köpte jag 2 par skor!
Sen så har jag bara slappat här hemma, tog ett varmt bad förut, så frusen såna här trista dagar så det var skönt. Nu längtar jag efter att få krypa ner i sängen men ska vänta tills mannen har ringt så jag får mysa lite med han.

Hoppas ni haft en bra dag!
Gonatt


Tisdag

Jag är så lycklig!
Jag är så lycklig för min älskling har haft en sån bra dag, han köpte bilen vi kollade på i sthlm och den är suer fin, på vägen hem ringer arbetsgivaren och säger att han kan börja jobba på måndag.. Nu ska vi nog börja leta lägenhet på riktigt, Kan det bli mycket bättre? ja om jag oxå får mitt jobb, men det är riktigt bra ändå:)


Blivit en heldag i bilen känns det som,åkte vid  9 imorse och kom hem hem vid ca 4a- men det var en trevlig dag och det är alltid kul att göra nått som inte hör till vardagen.  Nu har han åkt hem till sitt och ska packa väskan och sticka till lumpen för att avklara sina TRE sista dagar där sen på fredag är det så jävla mycket muck det bara går vilket gör mig fantastiskt glad :)

Hoppas ni oxå haft en bra dag trots det pisstråkiga regn vädret!


Måndag

Då börjar den här dagen dra sig mot sitt slut, Tagit det lugnt, sen vid 3 åkte jag in på körkortsteorin till 19 och nu sitter jag här hemma hos min man igen. - helt okej dag med andra ord.
Imorgon ska vi på tripp till Stockholm, Jag, joakim och min Storebror. spännande, vi får väl se vad vi kommer hem med ;) förhoppningsvis en bil..

Händer lite kul den här veckan iaf, ringde en arbetsgivare som jag ska till på intervju på torsdag, härligt! Blev ltie roligt när han ringde förut, då båda började med att skratta, haha jag hade råkad slänga iväg ett sms till han då jag hade missat samtal och blev sjukt nyfiken på nummret när jag satt på teorin .. "vem?" jaja så det vart ju avslappnat, se hur det blir på torsdag

Nu ska jag dricka ett stortglas kallt vatten, blev extremt törstig, sen ska jag mysa ner och pussa på min babe!

Söndag



Vad har ni gett på farsdag?
Pappa fick en tröja av mig och lillebror! Han blev nöjd, så det känns bra!

Jag har precis tagit mig en skön dusch medans älsklingen fortfarande ligger och sovar som en stock i sängen- snart dax att väcka honom med sådär 100 pussar, en bra start på morgonen.
Klockan 13 ska vi på middag hos Mormor & Morfar, Trevligt.

Tråkigt väder ute, så det blir mys mys klädsel idag- Gillar vi

Ha en fin dag!

Lördag

Lördag idag och hur ser planerna ut ?
Jag är sugen på stan men det är inte min man riktigt. Vi funderar även på bio ikväll men kom nog fram till att  vi har massa filmer att se hemma, med popcorn och såntdär.

Skönt med en lugn mysig helg, haft sooooovmorgon det är gött.. Men nu börjar magen skrika efter frukost.

ha en bra dag!

Fredag

Så var det fredag igen- gött!

Precis varit uppe hos Annette och gjort en håruppsättning på henne- det blev riktigt fint och hon blev sjukt nöjd, Då är det som roligast att hålla på med det här yrket!
Nu ska jag bara ta det lugnt, Sen börja fixa lite för att sedan dra mig till Lkpg.  Känner mig inte alls på humör idag riktigt, så det får bli en lugn och skön kväll med idol och Wasabiärtor(!?)

Känner mig lite ledsen faktiskt, det blir ingn hundbebis för min och mannens del, hur mycket jag än vill ha den så blir det inte så. Eftersom vi inte alls vet hur framtiden ser ut med lägenhet och om vi båda börjar plugga kanske vi till och med måste flytta till en annan stad! så om nått/några år då kan vi skaffa oss en bebbe!

Nu ska jag fixa lite , Ha en kul fredag kväll !

Torsdag


Beslutsångest, fan jag vill!


jag smälter

jag dör herregud
 jag har hittat en liten vovve som jag verkligen vill hämta hem redan nu!

Ska tänka påt övernatten , vi får se!
LOVE

En tråkig stund!

jag bara hatar att ha tråkigt- Jag blir så lätt rastlös, måste ha nått att göra hela tiden vilket kan vara en av mina dåliga sidor!?
 Idag har jag hittils sysselsatt mig med att varit på Maxi med mamma och mormor, Fick med mig en skön mössa hem. Sen så var jag och mamma runt lite till, och tillslut stod vi hemma och gjorde god mat, -Potatis, fisk och kallsås- mumma.. Sen satte jag igång ett bullbak, goott! Men nu då? Har kollat tv och ätit fruktsallad. Tänkte dra på musik och ösa, göra situps och såntdär kul- vi får väl se.

Jag saknar min man extremt mycket efter bara en dag ifrån varandra, men snart är det fredag igen och skönt är väl det. På fredag har jag tänkt mig en mys och idol kväll och på lördag får vi se, ska eventuellt träffa Adeline då- på tiden.


Nähä, Ha det så bra!


Onsdag

Det ringde nyss i min mobil- Doltnummer
- woho jobb tänkte jag

-Hej det är johanna?
-ja hej jag ringer från thea tandhälsa, du hade en tid hos oss....

jag hatar er!


Har duschat och fixat mig lite, ska in till stan vid lunch med mamma och mormor- runt i lite affärer och sådär. Kan bli mysigt. förövrigt har jag förbaskat ont i hela min högra sida, rygg och arm- det tar på krafterna att äga ett Wii! Men vem säger att man måste spela hela tiden? JAG för det är så sjukt kul!!

tänkte sätta en lite färgklick i den här vardagen, är så grått och trist ute nu, dimmigt som tusan, så vad passar inte bättre än att jag har kastat på mig ett par vinröda strumpbyxor och en  svart gullig klänning? Har börjat älska klänningar på senaste tiden. Hittade en sjukt snygg på en hemsida igår men självklart slutsåld- sur blir man, men tur var väl kanske det.

hörrni, nu blir det frukost, börjar bli hungrig.
Ha en bra dag


Tisdag


Jag har träningsvärk i min högra arm- WII är så fruktansvärt kul :):)
har nyss kört en bowlingmatch med Pappa..

 Det har varit en underbart bra helg tillsammans med min älskade man.
Älskar honom otroligt mycket!
Igårkväll lirade vi gitarr hero med brorsan och hans tös malin, trevligt. Sen bar det hemmåt med ett stopp på mcdonadls- hyffsat gott. Idag har vi slappat, städat och fixat om lite i mitt rum:) och såklart ägnat en stor del framför årat älskade WII.
Vi drömmer hela tiden om våran lägenhet och båda går i väntan på att våra nya arbetsgivare ska höra av sig!
Den dagen vi flyttar- oj oj Underbart vi kommer sväva på moln tror jag, spännande.

Nu ska jag hitta på nått kul att göra, men vadå? hatar dom här dagarna då mannen åker tillbaka till lumpen och jag sitter här hemma och har tråkigt, men vet ni snart är det slut med det för nästa fredag MUCKAR HAN! hur jävla skönt är inte det då?!?! wohooo..

Ha det så bra:)


Söndag!

o det är ingen vanlig dag för det är Sandras 20 års dag, HURRA HURRA HURRA!!!!
Grattis på födelsedagen stumpan.. =p







Jag och Mannen ska snart åka in till stan, vi har bestämmt oss för att köpa oss ett WII- fan vad kul ,så ikväll ska vi sitta klistrade framför det ..

Nu ska jag föna håret, ha det bra!

lördag

Mår som man förtjänar men fan så värt!

Går dagen var extremt lyckad, mängder med alkohol och klockren dj på BK. Helt extas av att tänka på det, hur coolt är det inte med ett proppat BK med sjukt grym techno/ trance musik (!?!)   ( sandra du skulle varit där )

idag då, då blir det affären och köpa salt & vinäger chips, mumma. Ikväll ska jag och mannen stå för maten så det blir flygande jacob, -GOTTGOTT


(bild från google )

RSS 2.0