vårkänslan


Godmorgon solstrålar.
Gött väder ute, solen lyser:)  vaknade tidigt pga det, hade glömt fälla ner persienerna.
Somnade efter let´s dance igår, man är trött efter en veckas jobb!
Hel rätt att Carl-jan äntligen åkte från idol, kör vi Elisabeth nästa vecka då så är det bara bra kvar. Eller?

Idag vet jag inte exakt hur dagen blir, men jag är sugen på att åka in till stan, kolla nya delen på Maxi och sen koll gardiner.
Får ju som sagt lägenheten på måndag, och redan på tisdag kommer målarn och ska tapetsera om allt, så blir inflytt nästa helg, på söndagen får det bli eftersom jag ska på mässa på lördag. åh det känns så lustigt att flytta från sitt rum men samtidigt väldigt väldigt roligt och kul känsla.

Lite klockan är, familjen och mannen sover fortfarande.
Ska nog ta mig en dusch.


upd.

Kom på att jag har namnsdag idag :) Maria
Grattis till mig och alla andra som heter Maria, är nog ett X antal

godmorgon :)


snart dags att åka in till salongen, dagen kommre gå hyffsat fort tror jag. Sen är det hem och njuta av helgen - Galet skönt, sova ut på morgonen. Måste bokföra lite med men det blir bra ändå=)
Ikväll blir det god mat, Let´s dance, hjälp och kanske nån bra film, beror på om mannen tar med nått bra att kolla på.

Ohno måste springa ner och skär lite sallad som jag kan ha med mig till min paj idag,
Hörs ikväll, ha en bra

vardagslyx?




fick färg i håret idag, ingen jätte skillnad, men snäppet mörkare och med lite inslag av rött ( blev mindre än tänkt så kanske kör i nått rödare snart ) Jag är nöjd, riktigt skönt att slå sig ner i stolen själv och bli ompysslad, bäst av allt är nog schamponeringen- mmm skulle kunna somna med den massagen man får :) Vet inte om man ska kalla det vardagslyx? jo lite lyxigt är det nog, bara sitta där och bli fin :)



Helg imorn, som jag längtar, äntligen pussas med min man, saknar honom massvis. Bäst av allt, wohoooo lägenhet på måndag- längtar-längtar-längtar- underbart

Nu ska jag sova, godnatt sötnosar

en lillebror helt enkelt



Precis konstaterat att jag har en måttligt störd lillebror !



Sitter i sängen och glor på lillebror som går runt och snockar opch går runt i pumps i mitt rum (Snart hans rum =/ ) .
Har klippt pappa, och snart klippa lillebror, kul att få fritid-not.
Efter jobbet kom mammi o pappi och hämtade mig, åkte med dom och handlade,fick med mig 2 böcker hem, gillar bokrea, de hade kostat 179:- /st och nu kostade dem 19 :- alldeles utmärkt pris.

Fredag imorn hur gött som helst, helgen kommer bestå av packning till flytten, på måndag får vi nycklarna :):)

Okej dags att klippa lilleman snart har han väl gått igenom varenda pryl i rummet.


Vad mycket man samlar på sig..


Hållt på att rensat i lite lådor och sånt samt packat ner i kartonger, kommit på hur mycket man samlat på sig i sina dar, mycket skit helt enkelt, Så blivit endel som hamnat i skräppåsar, och mer lär det bli, inte gett mig på garderoben något speciellt än- Det kommer i helgen.

Dagen idag har bestog av jobbet på förmiddagen, sen efter lucnh så åkte jag till banken och fixade lite, sen fika med mamma och mormor:) Även varit med mamma och pappa till biltema där jag visade cykeln jag vill ha, så hoppas på att får den i slutet av mars /början av april, då är det cykelväder hoppas jag.

Imorgon blir det sovmorgon, börjar kl halv 12 -  underbart skönt, har varit så grymt trött nu senaste dagarna så en sovmorgon sitter riktigt fint.

Nahepp, ska ner och hänga upp en tvätt.
Sovgott sötnosar

trött-trött-trött


kom hem kl 19 idag, trött och hungrig, så nu har jag hunnit äta och duschat- skönt.
Haft en massa att göra idag, riktigt kul och desto roligare att slå ut dagskassan- Fint, tänk om alla dagar vore såhär bra då skulle man kunna få ut en helt OK lön :)

Nu ligger jag i sängen och är galet trött, tänkte gå ner och föna håret, sen lägga mig och kolla på andra avenyn sen sova.
Sovit dåligt i natt pga av min hund jack, tror han sovit oroligt och därför väckt mig hela tiden:/ men har inte samvete att köra ut han från rummet, vill ägna varenda sekund med han så länge han mår bra- älskade Jack

Nä nu är jag för trött för datorn med,
Godnatt

Tjingeling



Då drar sig dagen mot sitt slut, har duschat, gjort ansiktsmask, och kollat på tv ( familjen annorlunda) är ju grymt hur lugn familjerna är, tror jag skulle vara sönder stressad med 10 barn runt mig.  till det fick det bli en god hallon smoothie :)
Dagen idag gick fort även fast jag inte haft mycket att göra, kaffe och snack med Wella säljare runt lunch, sen bara suttit och pratat massa med Helena som kommit tillbaka efter en veckas semester nu.
Imorn har jag kunder inbokade, kul och dessutom klirr i kassan- det som är väldigt jobbigt när man har dagar då man inte har nått att göra som egen företagare, då rullar ju inga pengar in, som anställd har man ju sin lön.  Så därför älskar jag dagar då det finns att göra, hoppas det blir mer av det nu när folk får lön i veckan.

Längtar som tusan till Elmia mässan den 7e mars- Hoppas den är bra, är så sugen på att suga åt mig massor med insperation. Länge sen jag var på visning och sånt så därför ska det bli extra kul.
Mys att kvällen innan ska jag och min vän Erica ha myskväll- en riktigt en med mjukis, godmat, och godis, film, wii =)


Vad ska jag mer skriva för roligt ?

Att det är ca 14 timmar sedan jag träffade min man och jag saknar honom redan, förstå vad underbart det kommer bli när vi flyttar, 7 dagar kvar idag-längtar som tusan. I veckan ska vi till ikea och stoooooor handla, har sett en helt underbar spegel där som vi ska ha i hallen- Fan vad snyggt det kommer bli! :)



Jag älskar dig


Godmorgon


Fruktansvärt trött är jag idag, skulle mer än gärna ligga kvar i sängen och sova.
Men nope, ska snart borsta tänderna sen gå ut till bussen och sen ta tåget in till Nkpg.
Får se vad som görs på jobbet idag, blir lugnt för min del som det sur ut nu, en säljare från Wella kommer på besök så blir att lyssna på vad han har att säga, alltid kul med säljare.
Blir nog en skaplig hemfärd, sen tror jag att mamma och pappa ska till biltema/ikea, så kanske hänger på dem, så kan jag visa cykeln med ;)
Och sen ikväll ska jag börja packa lite lådor med, mannen leder stort än så länge, lådor överallt! =D

påtala om annat, tusan vad snö det är =/ tycker det kunde kommit i julas i stället, bläsch jag är sugen på vååår, ljusa stentvättade jeans, korall färger, tunna skor- mums ge mig.

Dags att borsta tänderna,
ha en bra dag


dags att inta sängen...



Bjuder på 2 nya bilder, klippte min ännu en gång i fredags-kortkort^^

Godnatt

Flyttkartonger


Hejhopp, söndag, Fort helgerna går :(
Ny jobbvecka imorn se vad den har att erbjuda.

Helgen har varit bra. Igår åkte vi och köpte 2 till stolar till vårat matbord ( var prissänkt så passade på). Sen var vi även på Ikea en sväng, skulle köpa flyttkartonger men dem var slut. Så jag köpte goda ljus istället som luktar Lakrits, mummma.
Var även hemma en svääng för att lasta av stolarna.
På kvällen, blev det bada, och mys framför  tvn, bla. Melodifestivalen som förövrigt är så himla dåligt så det finns inte. Var mest intresserad av att se låtarna för jag hörde någon på radion som klankade ner skapligt mycket på dem.

Idag då, då var vi på biltema där jag hittade en cykel jag vill ha, så bara försöka få mamma och pappa att köpa den till mig ( mamma, en bra inflyttningspresent, en cykel!? ). Sen gick vi in på ikea för att köpa flyttkartongerna som skulle komma in idag, så vi köpte 6 stycken, sen åkte det med lite annat trevligt.

Just nu håller vi på att packa förfullt, alla filmer fyller upp en egen kartong, ska snart ge oss in i mannens garderob se vad vi hittar där.
Åter till packandet, mannen tjatar!
Måste ta en paus vid 8a och se Mia & Klara

hejhopp


Godmorgon Lördag!


Vaknade för en stund sen, gött att vakna skapligt så man inte sover bort hela dagen, men tycker att jag vaknar lite förtidigt ibland med! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, eventuellt åka och kolla på lite möber, samt en cykel, ikväll blir det iaf myskväll med godmat och kanske ett bad- Gött.

Gårkvällen spenderades med min kära Adeline med vin och massa prat, vet inte allt vi pratar om med duktiga på´t är vi.
Trivs så himla bra med hennes sällskap, och nu när vi flyttar så kommer vi kunna ses hur ofta som  helst, har typ 5-10 minuters avstånd till varandra då- underbart.
Fick lite föresenad födelsedagspresent av henne eftersom sist vi sågs hade det inte kommt än ( beställt från intenet).
Är iaf superglad för prenseneterna, en fin ros i en fin vas :) och sen fick jag ett ur sött armband.
tack älskade vän:)

från kyssjohanna.jetshop.se


Text på armbandet:

A friend is someone we turn to then our spirits need a lift. A friend is someone we treasure for our friendship is a gift. A friend is someone who fills our lives with beauty, joy, and grace. Amd makes the whole world live in a better and happier place.



Nu ska jag rysta liv i mannen :)
ha en findag

its friday :)


Gött! Fredag idag veckan har gått fort, och idag är det bara 11 dagar kvar tills vi får lägenheten, göööött!
Har precis fxat klart mig och ätit en god frukost, bussen in till stsn går inte förens 9, så jag har tid på mig att sitta här, skönt på morgonen. hatar att stressa.
Vaknade upp med en nedrans huvudvärk, men den tycks ha avtagit lite efter jag tog en ipren, hoppas den försvinner helt snart, hatar att ha huvudvärk vilket jag väldigt ofta (för ofta ) har!
Kl 11 Kommer magda med sin Tuva, ska klippa Tuva, så ska springa in på ica lite fort och köpa nån mumsig tablettask som hon kan roa sig med undertiden :) barn och sitta stil är inte alltid det lättaste =p

Tänkte sluta skapligt från jobbet idag, ikväll ska jag till Adeline och dricka lite vin och snacka skit, blir ingen sen kväll och ingen utgång heller, skönt att bara sitta där :)
Sen hem och gosa med mina man, åh snaaaaaart riktigt snart blir vi sambos, galet bra!

Nu ska jag packa ner min matlåda, som är riktigt god idag:) stektris, kyckling och grönsaker!

Ha det bra

Godmorgon

vore himla gött att sova några timmar till, men icke jobbet kallar! =p
Ser ut som denna dag kommer gå lite fortare faktiskt, lunch med Erica oxå, trevligt.

packat väskan precis, åker direkt till Lkpg efter jobbet och sk stanna där över helgen så packat ner endel, vet inte riktigt vad vi ska göra heller.
Först och främst är det ju en jobb dag kvar imorn med, sen är det helg , fint. Ska ni göra nått kul?
På fredag ska jag träffa min kära vän Adeline, blir lugnt med nått glas vin.

Grattis Ewe på 20 års dagen :):)hurrrra

nu jobbet, hörs ikväll.

Hörreni




Boka tid hos mig (Johanna ) , 10 % rabatt på valfri behandling tom. 28 februari!
Vi ses

så kan det va


Snart sovdags, skönt hoppas på att få sova mer denna natt. Nowa och Jack har redan intagit sina platser- sötnosar!

Dagen idag gick bra, var lugnt på salongen.  Åkte med mamma hem runt 3.
Imorgon ser det ut som en seg dag (När ska det komma igång igentligen?) Men Ewe skulle nog komma förbi en sväng på en kaffe-trevligt.
Jahopp ska man mer säga då?! Tycker att det är lite tråkigt att "vännerna" man klippt hemma förut plötsligt försvinner när man startar eget, känns som det är lite nu man kommer på vilka som klippte sig för att just klipp sig hos mig som person och vän, eller vilka som klippte sig hos mig pga av priset-  Större antal på det sistnämna tyvärr- tackar vi för!
Man blir ju besviken för det är ju dem man räknar med när man går i tankarna att starta eget.


Just ja, såg nyheterna förut, och tyskan- Barnmödaren - arbogamordet fick livstid, så jävla gött, hatar den jävla bruden allså, hoppas hon får ett helvete i fängelset när alla där får reda på vad det är hon sitter inne för!!!! usch

Ne m man skulle kolla runt en snabbis sen sova..
Godnatt



Godmorgon påér


uh, jag är så fruktansvärt trött så det finns inte, sovit sjukt dåligt inatt och allt pga min kära lillebror och hans kompis som suttit vid datorn och hm lanat kanske, (läs: lekt "rövare" ) i dator rummet som är jämter mitt rum, tack.

Om en timme ska jag bege mig till jobbet, se vad dagen har att erbjuda, har kund kl halv 10.
Längtar tills jag kommer hem och kan sova igen. -Skönt

Hoppas ni sovit gott och att ni får en bra dag :)


Hjärtan


Hejhopp,
Nu är jag hemma hos mig, saknar mannen redan, men drar dit på onsdag igen:)

Idag har vi hunnit med rätt mycket känns det som. Började med att vi tillsammans färgade min utväxt- tur man har en händig man :) efter det blev det dusch och lite sånt. Sen pälsade vi på oss och drog ut och gick promenad på isen samt åkte spark, älskar att åka spark, gjorde det jämt när jag avr liten så det var ett par år sen sist- Bröderna pajjade min spark om jag inte minns helt fel =/  Efter det blev det fika med muffins från igår och sen hamnade vi i sängen och tog en power nap som varade lite förlänge så vi båda vart sjukt trötta.
Åkte hem med halv 6 bussen, och väl hemma fick jag ett paket av mammas kompis, choklad hjärtan, sen fick jag även gelehjärtan av mamma och pappa. Tror jag förätit mig av det i helgen redan- men vem har sagt att man måste äta upp dom just nu? precis!

Funderar på att rensa i mina garderober, Bestämmt eller fått order av mannen av att kläder jag ej använder inte ska med i flytten så lika bra att rensa ut skiten- men uhhh jag ahr så galet svårt att slänga kläder även om jag ej använder dom så är det svårt =D hehe.. -men men.

Gud vad jag längtar till flytten, somsagt inte alls långt kvar nu, blir en sväng till ikea nästa vecka, måste inhandla spelar, tv- bänk och lite sånt.

Nu, peeling och ansiktsmask! Kram

Godmorgon


Ligger här i sängen och kollar runt lite, jag och mannen hade bestämmt oss för en lååång sovmorgon, typ till 1 men nahepp så vaknar jag klar vaken kl kvart över 9 :/ typiskt.
Han ligger fortfarande här brevid och sover som en stock, ska snart väcka han lite med lite massage som jag lovat.
Filmen igår var riktigt bra iaf  =P

Idag händer  det nog inte så mkt, skulle vara gött med en promenad, ser ut att vara fint väder idag med.
Sen ikväll måste jag åka hem, måste vara på salongen 9.30 imorn.  Härifrån går bussarna så dåligt =/

 vet ni? 14 dagar kvar tillsvi flyttar :):) snart dags att börja packa lite , hihi


Patrik 1,5


Hur har ni det?
Nu sitter vi och kollar runt lite här, och har discovery på på tvn, insåg just att vi inte kommer ha den kanalen när vi flyttat :( Men men, har massa andra kanaler så det räcker och blir över.
Förut stack vi till Ica och handlade lite grejer, så när vi kom hem så bakade vi goda Amerikanska muffins, med choklad, polly och hjärtströssel. Fixade fika och satt med mannens päron och kollade tv.  mysigt :)

Snart ska vi se Patrik 1,5 men först tänkte jag se början på melodifestivalen, se hur Petra beter sig, gillar inte henne ett dug så tror jag kommer slå på filmen fort- vi får väl se.

Köpte även lite naturgodis som vi ska mumsa på till filmen, och såklart pepsi :)

Hoppas filmen är lika bra som hört :) men det tror jag nog



Alla hjärtans dag <3


mysdag idag , så himla mycket kärlek en sådan här dag :)
Jag har precis duschat, ska leta fram några kläder. Sen ska jag åka till Lkpg, mannen åkte imorse för han skulle jobba, och då hade jag inte sån jätte lust att åka med då, så jag somnade om och åker om ett tag istället!

idag då, vi hade tänkte gå på bio men det går inga bra filmer som vi ville se , så nu blir det istället en filmkväll hemma, Patrik 1,5 samt en massa gelehjärtan hoppas jag på :) mums.
Vad ska ni hitta på?

Underbart väder ute, en lång promenad vore himla gött med, vi får väl se sen.
Nu ska jag fixa lite, ha en fin dag.
Kram


till min vän sandri :)

lite svårt att få till några bra bilder, men hoppas det duger snygging :)






Godmorgon

sovit gott?
sådär måste jag säga faktsikt, men jag lever.

Uppe extra tidigt idag, ska vara på ett möte kl 9 med mitt försäkringsbolag. ingen lust alls men gött att få det avklarat. Sen blir det salongen och idag kommer mamma kl 1 så ska fixa med hennes hår, Skönt med skjus hem efter det;)

Har precis plattat och volyum mastrat mitt hår, tusan vad skönt det är med kort hår :) gillart. Ska ta kort ikväll och försöka få in på bloggen, har ju knappt gått lägga in, tar världens tid så jag gett upp hela tiden. Men verkar inte vara ensammen om det problemet.

Snart helg tusan vad skönt.  Alla hjärtans dag med, jag och mannen försöker komma på vad vi ska göra för mysigt, vi får se helt enkelt.

Nu ska jag fixa sista :) ha en fin dag


tjohej

Sitter här och degar, åkte hem vid lucnh för jag hade sån grym huvudvärk =/
Så sen dess har jag bara varit hemma, spelat supermario och ätit mat. Tänkte snart lägga mig i ett bad samt göra en ansiktsmask, underbart :) Måste vara snäll mot min hud nu så den inte blir tråkig igen!

Idag är det 17 dagar kvar tills jag och Mannen får våran lägenhet :) Längtar som tusan, kommer bli underbart :) Saken står bara och väntar på att dom ska packas upp ur kartongerna :):):)

just ja duscha nowa var det oxå ja !
Ha en bra kväll

ont i huvudet =/

oh, ont i huvudet , haft det till och från hela dagen faktiskt=/

Dagen idag har inte bestått av så mycket- jobb. sen en sväng till stan med Ewe som även var och fikade på salongen idag :) kul att träffa dig gummsan :)
Efter min dag så tog jag pendeln till Lkpg och blev upphämtad av min man. Nu sitter vi här hemma och ugglar och ska strax fuska med att se andra avenyn innan sändningstid bara för att vi inte orkar vänta.
Ska väl sitta lite med bokföringen med, men har faktiskt inte så stor lust med det då huvudet gör ont, känner att jag måste vara väldigt fokuserad för att ens orka göra det- om jag känner mig själv rätt , vilket jag vid det här laget borde göra.

Just ja, håret blev lite mer kortare i nacken idag så det känns super bra (sandra bild kommer) =)men har ingen kamera till hands just nu. lägger in imorgon.  finns dock en bild på min bilddagbok men nu efter sista klippet är den ganska olik den bilden där..


Alla hjärtansdag på lördag:) ska ni göra nått mysigt då?



en förändring

hejhopp-
då var den här dagen snart slut.
Efter jobbet så gick jag till Malin och Wille, vi åt mat och fikade- trevligt.
Tog bussen hem vid 7 och nu bara kollat på tv och fixat lite. Snart dags för en dusch och sängen.

Har länge funderat på att jag vill göra en förändring och idag gjorde jag det.
se bild

nahe funkade inte att lägga in bild nu, då får jag testa sen :)
dusch nu

Ingen motivation

Godmorgon godmorgon:)

Sovit riktigt gött inatt, önskar att jag fick ligga kvar och sova ännu mera, men ne ne jobbet kallar..
Segt för idag känner ja att motivationen inte alls ligger på topp, trött, ont i armen ( som förövrigt ser bättre ut idag:) )och desstutom ont i magen, borde kanske börja räkna upp vart jag inte har ont i stället=/
Får se vad dagen har att troligtvis ta en runda och dela ut lite papper i området där salongen ligger.
Dagen blir nog inte så super lång som det känns nu.  Just ja praktikant idag med, trevligt :)

Vad ska du göra idag mamma ;)? kom in och hämta mig sen? :):):)


Ha en fin dag, Kram

godmorgon

Ligger fortfarande här i sängen och slappar. Är helt sjukt törstig på ett stort glas kall Pepsi- GOOOTTT

Gårkvällen var väldigt roligt och trevlig tillsammans med Erica och Adeline. Vi drog in till Platens vid 1 och intog dansgolvet, började bra men slutade dåligt kan man kanske säga. Jag blev knuffad eller nått i den stilen och landade på en trappa och slog i armen så illa att jag höll på att dö (överdrivet) nej men riktigt ont gjorde det. Så det blev hemfärd då.
Den är iaf inte bruten, men får se hur det blir med den :(

Väntar på att herrn ska komma hem, han åkte och jobbade vid 9 så han kommer hem vid halv 2 och med sig hem tror jag att han har pizza, inte dumt det.

Kanske ska ta mig en dusch nu, bye


Klockan är bara barnet...

Sitter här fixad och klar.
Väntar på att Erica ska komma in med tåget så vi kan gå till Adeline och korka upp.
Sitter och digger med till musiken på radioseven.se galet bra musik, rekomenderar!

Börjar bli sugen på mina cider som ligger och kyler till sig i kylen- gott.
Tror det kommer bli en riktigt rolig kväll, kul att Erica är med också :)

Hoppas nu har en rolig/mysig/ösig kväll:)

skål



Party-party

 
Godmorgon.
Äntligen Lördag. vaknade för ett tag sen. Väntar på att baby ska ta klivet upp ur sängen också så blir det fags för frukost sen Ikano huset. Ska kolla lite där samt en runda till systemet- se vad man får med sig för gott.

Igår tog vi det lugnt. Åt god mat, badade och kollade let´s dance, sen somnade jag helt slut i kroppen efter en veckas arbete, inte van vid det men kommer nog snart in i det.

Idag står det utgång på schemat tillsammans med Adeline och Erica- kul:)!!



(Bild från en kväll i sommras, längtar galet mycket till sommaren )


Hurra för mig idag!


Då var man hela 21 år idag :)
Vaknade av lika vacker sång som alltid av mamma &pappa, frukost på sängen- mysigt, älskart!
Paketöppning också förstårs- Kläder, och grejer till lägenheten :) alltid bra..
Sen har jag jobbat, och lunchade somsagt med Erica, tacotallrik i kupolen- muumms.. Nu har vi precis haft kalas hemma med bullar, tårta och allt sånt som ska finnas med på ett kalasbord ;)  och givet, paket där med, älskar paket och spänningen när man ska öppna dem ;)

Nu då nu står jag och jokke och steker pannkakor, vi hade tänkt äta det samt ha med oss det i varsin matlåda imorn- en hel del pannkakor så allså bli gräddade , jokke står för det nu då jag alltid blir förbannad när det inte går bra.

Snart börjar föresten Lyxfällan, ser ni det?
Riktigt intressant...

Puss och kram skumbanan! ( kul)

dan före

Sitter och kollar på Semester svenskar och somvanligt blir man galet sugen!
Är trött och seg, sugen på att lägga mig, men ska hålla mig vaken lite till.
Gick hem från jobbet idag vid 3, så kom hem skapligt, gött det med ibland. Imorn så ska jag luncha med Erica- trevligt. se vad vi äter för gott :)  Sen tänkte jag även imorn gå hem lite tidigare fast vid 4, har ju ett kalas att styra med, 21 år imorn, känns inte som nånting, känns mest som det bara var ett litet tag sen jag fyllde 20 men uppenbarligen är det 1 år sen!!

ne nu ska jag kolla vidare på tv, sen sova godnatt


aj- mina ben

Det känns i benen att man jobbat hela dagen, speciellt ståt upp men riktigt kul att se att det blev lite dagskassa att räkna ihop:) , så ska bli skönt att sova nu, ligger här i sängen och ska snart släcka lampan och ringa baby.
Kom hem runt 18, var ju på stan med mamma med. Väl hemma gick jag ut och gick med Malin, alltid trevligt tiden går så fort för man har så mycket att prata om.
Annars har jag inte gjort mycket, lagade ordning en liten matlåda förut, så tråkigt att lägga ut pengar på mat =/  matlådor gillar vi:D Sen har jag kollat andra avenyn som jag höll på attmissa tills mamma påminde mig.. Idag var det faktiskt ett riktigt bra program, har börjat tycka att det varit lite långdraget nu senaste programmet men men gillar iaf!

Nä nu ska jag sova.
Föresten jag bokade biljett till frisörmässan i Elmia idag:) fan vad jag längtar:)

Godnatt



goooodmorgon

När ska man vänja sig vid att klockan ringer kl 07:00?!  ussss så tidigt det är =/ 
Men om jag skulle sova lite och ta 11 bussen in känns det som jag kommer så sent =/ men nån dag får man väl lyxa till det ;) men icke idag, kl 10 har jag sling /klipp kund- mina kära vän Nettan och hennes Willma kommer då- så det blir roligt, Alltid kul när det är vänner som kommer till salongen, man får liksom flera flugor i en smäll (säger man så?) Man umgås, snackar skit, den blir fin i håret och jag gör mitt jobb!- great
yr huvve såhär på morgon kvisten

Nu ska jag leta fram ett par strumpor och en kofta, 30 min kvar tills jag ska åka!
Ha en fin dag!


äntligen dags för sängen

jag är så galet trött, trots att jag inte haft nått spec att göra, började med att "installera" mig lite, fixa md min plats osv. sen vart det mest sitta av tiden, stannade kvar tills de stängde så att jag kunde lära mig larmet.
Men imorgon har jag lite mer att göra, allså lite klirr i kassan, det gillar vi!
Sen ska jag och mamma på stan imorn så ska jag få peka ut lite paket till min födelsedag som äger rum på Torsdag;) shit 21 år, galet...

Jahopp ska man mer berätta om min dag då? Har ju inte varit så jätte händelserik ven fast det är en stor dag i mitt "nya" liv. men men det blir nog bra det här, vääääldigt mycket att tänka på, är bra slappt att vara anställd, men riktigt gött med egen med, man kommer och går som man vill ;)

Nää nu ska jag gosa ner och läsa ett kapitel ur min bok "Gravid chock"

Godnatt


tröttis

åh usch, hör inte riktigt till varadagen för mig att gå upp såhär tidigt längre.
Låg och sträckte på mig ett bra tag innan jag gick upp, Älsklingen var visst oxå tröttare än vanligt, hans alarm ringde 6 sen snozades det visst till halv 8 ;) hehe

Ska snart gå till bussen och påbörja min arbetsdag, misstänker ganska starkt att denna dag kommer bli vääääääldigt lång, har inga kunder idag :( men det är så det är i böran, bara klättra uppåt och hålla hoppet uppe! Försöka iaf

Hoppas ni får en bra dag:) hörs


att ställa väckarklockan..

Ojoj inget roligt alls att knappa in en alldeles förtidig tid till alarmet som ska ringa imorgon vid 7 hugget=/
Men en spännande dag framför mig, imorgon är dagen då mitt liv som egen företagare startar- spännande-nervöst- men riktigt roligt och framför allt skönt att veta vad man ska göra varje dag.
Har ju gått hemma och slappat sen augusti 08 så kanske på tiden att det händer nått?!

Nu ska jag krypa ner vid min man och gosa.
Hoppas på att man kan somna =)
Godnatt



Bloggtorka?

Känns som jag hamnat i någon sorts bloggtorka.  Har inte haft lust eller ork att skriva nått inlägg i helgen så därför tänkte jag försöka få ihop nått litet nu.

Sitter ordningfixad här och kollar runt på bloggar och allt som man gör när man sitter framför datorn.
Min älskade laptop är äntligen av med viruset jag lyckades få på den så nu kan jag köra med den igen! great.
Klockan 15 ska vi vara hos mormor, det är hennes födelsedag så vi ska dit och äta och mysa.
Jag och Joakim har köpt en stor bukett med blommor och ett fint kort med en trisslott i, bra fantasi va? :)
Ska bbli gött med kalas iaf!
Annars har helgen bara beståt av tv,film, WII och mys. En skön helg med andra ord, Laddar upp inför min kommande vecka! Men mer om det ikväll gottfolk.

Nu ska jag in och hoppa på mannen ;)
Kramkram

RSS 2.0