freeedag

Godmorgon.
Om en timma ska jag ta bussen till Blacka och in på banken, fan vad segt känner jag men men!
Tänkte först att jag skulle solat efter, men just nu känns det inte som jag orkar, får bli 13:15 bussen tillbaka igen!

Helgen ser väldigt lugn ut, idag ska jg till lkpg och kolla i lght lite, testa med tapeter och ta lite mått efter det blir det tillbaka hem till mig. Imorgon ska vi hämta vårat matbord som äntligen kommit- kul:)
Och söndag blir det kalas hos min mormor:) ja det är min helg det, garanterar en massa mys. så hinner nog få upp en till inlägg med, om jag har nått kul att skriva om?

Ne nu ska jag fixa klart, så jag hinner köra lite mario innan jag ska åka ;)

min dag

Blivit lite mindre inlägg per dag ser jag =/
Men min dator har fått virus( jävla skit) så nu sitter jag på mammas.

Idag har jag varit och hämtat mina visitkort, blev riktigt bra. Sen var jag på Montle och handlade permanentvätska, blekning, och en himla massa väte samt lite kappor! redo för start på måndag :)
Bara att jag måste till banken imorn och hm vad säger man "öppna upp mitt kort till företaget"?! fick hem det på posten så sa hon att jag skulle slinka in där och bara ja fixa en kod eller vad man säger.
Även handlat lite åt mamma och sådär.

nu har jag precis fixat med ansiktsmask ( blev ingen igår) och denna kändes riktigt bra, nu har jag hållt på med mina nya produkter från Nivea i ! vecka och min hud ser riktigt bra ut nu- är alltid lite skeptiskt till såntdär men detta ska jag fortsätta med 1-2 ggr i veckan.  :)

(snygging)

 
Nu tänkte jag fixa en god smörgås av russinbrödet jag köpte idag, mums älskar sånt, sen ska jag bänka mig framför WII med supermario, mamma och jag har kanske börjat "nörda" det lite för mycket, men vad gör det, kul är det!


Kramkram

förvirrande


Tråkig dag, suttit inne hela dagen för att vi inte ville åka någonstan efterom vetrinären skulle ringa.
Efter hennes samtal vart man lite fundersam, igår sa hon att vi nog skulle tacka jack för 12 fina år och låta honom somna in. Det var hemskt att höra, låg och grät och sov med han i min säng hela natten. Men idag så säger hon att han blandannat har urinvärksinfektion och så fick han penselin, och hon tycker inte att det är tal om avlivning nu! Hm okej?! det lätt allså som att hon aldrig hade sagt det ens.  Men dom skulle fortfarande gör odlingar på hans kiss/ blodprov iaf. Men blir sur att man får ett sånt besked ställer in sig på det och i stort sett sagt hejdå och gråtit av en panikkänsla i kroppen och sen är det som hon inte nämnt det. Men men det är ju positivt att han inte ska bort:)

Idag då, somsagt bara suttit hemma.  Börjar få lite panik i kroppen, så imorn så ska vi bege oss ut och handla och sånt.
Snart helg med, sen på måndag blire Work-work baby! spännande.

Nu tänkte jag träna kroppen lite, sen bada, peeling och ansiktsmask! gött
Kram

du är den bästa

hej hopp, suttit och pratar med försäkringsbolaget om försäring till företaget så nu sitter och och väntar på mail som aldrig tycks komma, fan kan misstänka att dom inte uppfattade min mailadress rätt=/ får ringa igen.

Har tillbringat hela förmiddagen på Djursjukhuset med min älsklings Jack =/ inte roligt alls. Fick ta massa blodprover och kissprover. och ja tyvärr slutar det nog inte alls roligt, han är hemma nu iaf men skulle höras på telefon imorgon igen när hon kollat lite mera på några prover, men ja det känns så jävla piss, men han är iaf 12 år, det är väldigt gammal, men jag vill ju att han alltid ska finnas vid min sida och mysa- prata- och trösta som han är bäst så, han är min bästa vän helt enkelt ,Minns när vår gammal hund Ludde lämnade oss, och det var hemskt, och nu känns det nästan som om jag kommer bryta ihop totalt- min älskliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing


Jag älskar dig

ohno, tandläkaren

Godmorgon..
Vaknade av ren panik av att jag kom på att det var den 26e och jag fick ett litet minne av att jag ska till tandläkaren idag, upp och kolla almenackan och visst var det så.
Men som tur är så ska jag inte dit förens 15:00 så jag hinner in till stan och träffa Nettan :)
Packat ner tandborste och tandkräm oxå, som alltid när man ska till tandläkaren ;P
Bara dom inte hittar nått annat skit idag så jag måste dit igen, för nöjer mig gärna bara denna gång, 650:- fattigare efter det besöket.

återkommer iikväll;)
Ha en bra dag

kvällskvisten

Vart en riktig dålig bloggdag för mig insåg jag.
Vaknade kl 14 av en extrem huvudvärk och en misstanke på att det var rödvinet som spökade, eller kanske inte bara det, blir en hel del när jag och Adeline slirar till det =) Var riktigt roligt att träffas igår, på tok för länge sen. Ute kvällen funkade men det var så jäkla mycket folk så gick knappt ta sig fram- då är det inte så super kul faktiskt, blev att storma en liten korvkiosk vid 2 hugget, sen tillbaka till Adeline- riktigt kul kväl

Men tillbaka till dagen idag, en otroligt seg dag, vaknade sent somsagt, duschade åt frukost/lunch sedan skulle vi fixa med mitt flygblad vilket var lite små kul, allt var fixat bara utskriften kvar så står jag och kollar genom texten och ser ett sjukt stav fel, var bara avbryta åka hem och fixa! men nu har jag dem klara- riktigt bra :)
Sen har vi bara kollar film film och åter film- och ätit godis, som man ska göra såna här dagar.

Nu är jag trött och ska därför sova, blir tåget in till Nkpg imorn vid halv 12 ska träffa Nettan och Wilma, gå en sväng på stan sen fixa nån god lunch- trevligt:)



Godnatt


laddar för en kväll i dimman


yesyes.
Sitter med färg i håret som min man penslat i, dock bara utväxten. bra att man kan lära dom nått vettigt:D
så den ska sköljas om 5 min, sen börjar det bli stressigt i schemat, tror jag ska vara i stan runt 6 nångång, möta upp Marie sen skulle vi till nån kompis till henne och dricka och kolla hockeyn sen blir det utgång :)

Jävla väder ute då, blåser och är regn i luften, hatart och det är inget bra väder för mit hår fan=/ så vet itne hur jag ska ha det, men allt ifrån rakt iaf, blir nog stora lockar i mitt hollywood sval ( drömma går ju ) ;)

Nä då var det dax för duschen, Trevligkväll hörrni!

make over

Under men letande i garderoben fick jag syn på ett par gamla lee jeans som jag inte använt på länge då jag inte gillar modellen riktigt, dom är lite lätt utsvängda nedtill, så då slog mig tanken att dom vore sjukt snygga som stuprör till ett par klackar imorgon kväll!
Så jag började nåla och drog fram sysmaskinen så nu har jag ett par "nya" jeans :), funderar på att dra lite med sandpapper på dem med så dom blir lite lätt trashiga- gillart
Sugen på att fixa om mera saker, men vet inte riktigt vad- ska leta vidare.


Det är kul att fixa med kläder som man inte är helt nöjd med :) gör liksom inget om det blir dåligt!

Hämden är ljuv..


Gick ut och hämtade posten förut, ett brev adresserat till mig, johanna.  Stämplat med fittadressen på, Mannen med dom svarta ögonen hade inte överklagat och därför lades ärendet ner. Det är en lättnad, för jag hade aldrig orkat genomgå en rättegång i samma rum som den jävla idioten. Som alltid när jag tänker/skriver/pratar om honom så känner jag sånt hat som går rakt igenom min kropp, aldrig haft en sån känsla förut, men han han kan orsaka det mesta, ingen INGEN någonsin ska kunna lura mig så som han gjort! Men, Hämden är ljuv- Jag glömmer det inte!

Det är fredag och jag sitter hemma fortfarande, som det ser ut nu så ska jag här stanna och åka till Lkpg imorgon, mannen ska slita på jobbet imorgon och då ser jag ingen vits med att åka dit för att sedan sitta hemma själv imorn, ett bra eller dåligt beslut vet jag inte, självklart vill jag umgås med han men det hinner jag göra imorgon innan jag ska ut och träffa en vän och få i mig några drinkar :) ska bli trevligt, tänkte ge mig in i min garderob nu och leta efter en lördagskväll outfit, vet inte riktigt vad jag är sugen på, men förhoppningsvis hittar jag nått passande.

Jag älskar dig min man!

vilken underbar morgon

Godmorgon.

En fråga direkt såhär.
Varför man ska man vara snäll och fråga först innan man gör nått?
När man igentligen redan bestämmt sig för att göra det vilket svar man än får?

Det ligger jag och klurar på just nu, för om det handlar om att man vill vara snäll och visa att man lyssnar på vad den andre har att säga, så är man inte ens snäll, man gör bara personen besviken när man förstår att frågan inte ens betyder nått pga att man ändå inte gör som denna säger.. - en meningslös fråga helt enketl!

Ska väl snart gå upp och äta frukost, se vad som händer idag, ska iaf rota igenom min garderob och se om jag hittar nått snyggt att ha på mig imorgon kväll.

 okej, jag avrundar här, kram

F-skatt

Just ja, fick hem min f-skatt registrering idag på posten :) så då var det fixat och klart :)
Spännande!
Bara en sak kvar att fixa, sen kör jag igång. 1 feb var målet och så blir det :)


ansiktsmask



Varit med mamma och handlade idag, då köpte jag på mig lite produkter till mitt ansikte då min hy har blivit lite tråkig- blev en djuprengörande peelin samt lite ansiktsmasker. Så nu har jag precis peelat samt tagit bort en ansiktsmask, lite roligt att pilla med sånt, var en sån som stelnar på huden så man får dra bort den, mycket "roligare" än sådana som man bara sköljer bort med ljummet vatten.   så nu känner jag mig väl lite färsch eller nått, är väl inte så man får en chock för "guuuuuud vad ren och fräsch jag blev", men det känns bra att veta att man har gjort den iaf :)

Skulle även hämtat ut mina visitkort idag men när jag och mamma kom dit var klockan halv 1 och tydligen stängde dom 12- Galet tidigt! så får se när jag hämtar dom, får nog bli nästa vecka, orkar inte åka in imorn bara för den sakens skull!

Köpte en Bok förut med som jag tänkte börja läsa, nån roman- spännande. Gillar mest att läsa verklighets baserade böcker men den här verkade faktiskt bra, Gravid chock  heter den.

Neehepp om man skulle göra nått, kanske sätta sig på motioncykeln:D haha, känns bara så muppigt att sitta där och trampa som en dåre, får nog bli lite situps och sånt istället

tjohej, kram

tröttis

nu ligger jag i vanlig ordning såhär dags i sängen, börjar känna mig trött vilket är märkligt för jag har haft en galet slö dag idag, bara varit hemma, glott lite i Hm katalogen och skrivit upp lite jag är sugen på att klicka hem, sen har jag klippt Wille annars ingeting mera.  Ganska skönt att bara vara hemma, slöat runt i mjukis en toffs på huvudet och ingen make up- en bra dag för huden med andra ord, det behöver min just nu, usch känns som jag är inne i nån stress period ser iaf ut som det har pluppat upp några röda blämmor i ansiktet vilket jag aldrig lidit av så imorgon ska det shoppas nån mirakelkräm för min del. såg nån reklam förut på tv från apoteket.
Imorgon ska jag och mamma in till stan, ska hjälpa henne med storhandlingen sen ska jag även hämta ut mina visitkort. Vart ingen billigt kalas med den beställningen, men ska man ligga på topp så! kommer nog leta upp nått billigare företag till nästa beställning.

Längtar efter min man, känner mig mys sugen. föresten så ha vi exakt 2 år 8 månader idag :)  så fort tiden går, men jag gillar :) <3 Snart 3 års dag, se vad man hittar på för roligt då :):)
Snart helg då får jag pussa på han, vet inte riktigt vad vi ska hitta på än, förra helgen pratade vi ju om att festa, men som jag känner just nu är jag inte så sugen,men det kan ju ändras väldigt fort. Men nån Bowling eller nått vore roligt, Ja det ska jag ge som förslag :)

Nähäpp, ska väl försöka somna nu. Sovgott


                                                                               Kram



en dag hemma,

sov till halv 11 idag, skönt. har fixat lite, duschat och nu myst ner i mjukis, blir en sån dag idag.
Har ont i huvudet, har haft det i flera dagar till och från nu- inget kul, hatar huvudvärk. Ett problem kan ju va att jag sällan använder mina glasögon, borde kanske göra det, eller åka till min optiker och fixa linser- det sistnämna låter bra.

Nu ska jag ner och ta mig en koppkaffe se om det blir bättre efter det.

intresant inlägg, återkommer ;) kram

Glajer på!

bowling turnering

yes, precis lirat WII med mamma, körde bowling, riktigt jämt men såklart vann jag, sen körde vi en tennis match med, jämt där med men jag stod som segare-bäst. Kanske för mamma inte lirar lika oftara..



Annars har jag inte haft så mycket för mig ikväll, kollat andra avenyn såklart- Börjar bli lite långdraget allting där, men det är ändå bra-gillart!
Imorgon blir det sooooovmorgon- skönt att inte ha nått planerat direkt. Så får se vad jag hittar på sen, tänkte hjälpa mamma lite här hemma och städa lite, som jag känner ni, sen kanske fortsätta med min garderobrensning som jag påbörjade förut. vi får se!

Nu ska jag krypa ner under täcket, Nowa verkar redan slocknat!




                                                                                                      Godnatt


proppmätt

hejhopp.
dålig uppdatering idag!
Dagen har iaf sett ut såhär, Var på banken kl 10 och träffade en som hjälpte mig med företagskontot samt lite annat vad gäller mitt privata konto- skönt att ha de gjort. Fixade även ett stort Vuxenpoäng jag fixade ett pensionsparande, 100:- / månanden som inte går att röra förens jag är 65år allså år 2053- haha.

Efter ärendet där så åkte jag och mamma in till stan för att hämta mormor så hjälpte jag henne att handla lite sen åkte vi upp och umgicks med dom ett tag, och Nowi fick leka lite med Theo, men alltid så ska hon va tråkig och lägga sig och sova. tråkbulle.  sen vart det hemfärd och jag hjälpte mamma med soppan hon skulle göra. sen storstädade jag mitt rum, dammade och allt ;) så nu är det skimmrande rent- gillar vi.
Precis ätit soppan med, varmt men supergod, så nu är jag proppmätt

Sugen på att ut och gå powerwalk men samtidigt känner jag mig så himla trött - imorgon ska jag verkligen sova ut, inget planerat imorn och det är superskönt!!

Ska kila ner och kolla vad familjen har för sig. tjingeling

Nowa´s vänner



Tänkte bara vissa er tre av alla Nowas vänner. haha
på bild från vänster Larry, Barry och Harry
Ett härligt gäng:D sist vi hade en tur förbi ikea tog vi med oss Larry hem till fröken Nowi denna gång fick hans vänner Barry och Harry turen för en plats i våran papperskasse hem.
Alltid lika kul att hitta på namn till hennes leksaker:D haha så kul har jag och mamma här hemma!

 det var det, hejhopp

Hello

jag känner mig lite trött och seg, vill hem och sova med min älskling, det bästa som finns. Men nu går inte det eftersom jag har tid på banken imorn kl 10, tiiiidigt. så måste upp tidigare så jag verkligen pignar till innan jag ska dit, ska fixa med företagskonto mm. Skönt att få det gjort.

Idag har ju somsagt jag och mamma haft en heldag på ikea. underbart.
Blev en del shopping, sprang runt där med en varsin kundvagn- kändes supermys att det bara var jag och mamma.
Fick med mig en hel del hem, lite smått och gott, farvaringsgrejs, stryckbärda ;), köksgrejer hm ja massa mer.  kul att gå runt och plocka ner det man vill ha, blir nog några rundor till innan flytten. om inte annat blir det några svängar när vi flyttat in, lättare när man har lite mått osv.
Efter ikea åkte vi runt i lite andra affärer, sen slutligen åkte vi förbi där vi ska bo så jag kunde peka för mamma vart det är, hon känner sig dock väldigt tveksam till att hon kommer hitta, men vem gör det ibörjan!?

Väl hemma har jag bara segat, plockat ner sakerna i flyttkartonger och sen kom bror, malin och Wille och umgicks ett tag, dom åkte precis hem.
Kollar lite på idrottsgalan, ska göra mig nån god kvällsmat, magen börjar bli liite hungrig tror jag bestämmt.


:)


fruktsallad

Precis ätit en mumsig fruktsallad- gottgott.
sitter och tittar på Trollkarlens hemligheter - spännade, coolt att se hur det går till men samtidigt irriterande hur "lätt" det igentligen är när man alltid suttit och inte fattat ett dugg av vad som händer, man blir nästan arg för man inte fattar, men nu blir man mer sur för att det är så lätt:D haha ajja spännande iaf.

Blev ingen promenad idag=/ Kör på en power walk imorn ensammen (bara komma ihåg det med). Istället la jag mig i ett varmt bad, skönt låg där och filosoferade och gjorde lite peeling på kroppen. Har kommit på hur myckt jag behöver lägga mig i ett solarium, måste ta tag i det snarast men känns som jag aldrig har tid när jag igentligen har massa tid, men den försvinner ändå på nått sätt, hm.
Så sugen på Ikea, även fast det känns sim jag och mannen är där jätte ofta, men imorn ska jag ju gå med mamma, och har även bestämmt mig för att köpa en del med, tex lampor och sånt.  ruuuuuligt.

Nu ska jag föna håret!


dystra söndag

varför känns söndagar alltid så himla dystra och tråkiga?
Mannen åkte hem för en halvtimma sen och nu sitter jag och mamma och nördar framför datorn, trevligt!
Var inne i nkpg idag istället och kolla indredningsbutiken ISAK som ska gå i konkurs, tänkte att vi kunde fynda nått roligt där, men icke, det var absolut inga saker som föll oss smaken, var lite tråkiga soffor och kristallkronor som fanns- allså inget vi var uite efter!
Efter det åkte vi upp till MAxi huset och kollade lite affärer där, köpte ny mascara och puder, alltid bra, ogillar när mascarn börjar nå sitt slut, blir inge bra då! Annars har vi bara suttit här hemma och degat, suttit och skissat på lite flygblad jag ska få ut innan min start. blir nog bra.

Gårdagen blev det varken vin eller dansgolv, blev film hemma istället, och en mamma mys på det. Blev litre krångel med förfesten osv så vi struntade i det, kör på nästa helg istället.

Jag är grymt sugen på en promenad, men Malin satt redan framför tvn i pyjamas och nu ska vi se om magda har lust att ge sig ut i kylan- hoppas! annars tar jag ett bad och sen gör nån god kvällsmat !
Imorn blir det Ikea med mamma-shoppashoppashoppa!

godmorgon

ne jag ha faktiskt hunnit vara vaken ett tag, ätit frukost duschat och allt sånt.
Snart ska jag och Joakim in till Nkpg och kolla in en inredningsbutik som har utförsäljning på allt för att dem ska gå i konkurs. Aldrig varit i den affären förut så har ingen anning om vad som finns där, hoppas på nått snyggt.

efter det blir det hem till mig en sväng, glömde min tandskena hemma igår så lika bra att hämta den så jag kan ha den inatt, annars spänner det som fan nästa gång jag använder den. orkar igentligen inte ha den, men vill ju absolut inte att mina tänder ska återgå till sin "normala" position. nej tack.

ikväll, jag är galet sugen på att göra nått, tex dricka  vin och dansa lite, min man är inte lika positiv till detta så vi får väl se hur det slutar, kanske står det ensammen på dansgolvet- eller ja ensammen lär jag nog inte va!

såg ni let´s dance igår? har inte så mycket att säga om det förutom att laila bagge är grym, hon var verkligen kvällens stjärna igår. Förstår bara inte hur kitty gick vidare, spyr på den människan, en klass försi kan man ju verkligen säga att hon är!

nu ska vi åka, hörs sen


dagen idag!


Före klippnigen !



Efter!

Japp så blev det, kanske ingen jätte ändring, men lite längd försvann ju =/ och mer uppklippt, kortade även av luggen endel, så känns det gör det ju, men mitt hår behövde det helt klart.  det växer nog ut snart , vill ha låååååångt

Var trevligt att träffa Ewe idag, blev en runda på stan och sen ams, han även slinka in på kinabuffe och äta, men efter det mådde vi båda ganska dåligt, usch avd mätt man blir på sådan mat, men gott är det ju. Efter det åkte vi hem till henne och fixade mitt hår, sen åkte jag hem, hade så sjukt ont i huvudet, men nu känns det bättre.
När jag kom hem gick jag förbi malin och hämtade pengar till hennes löshår, det hade nämligen kommit idag så gick riktigt fort att få hem det, så hela kvällen har jag ägnat mig åt att sy ordning längderna och klippt in det på henne, jag beställde oxå ett, så det har jag också fixat med så nu har jag lite ont i fingarna, gör lite ont efter ett tag att sitta och sy förhand, försökte sy med symaskinen men det var omöjligt då det bara gled isär från varandra så dem som syr så ( har läst en del som gör det ) förstår jag inte hur det lyckas men men! Kul med löshår att det finns överhuvvudtaget, tråkigt när man lockar sitt egna till fest och sådär blir så mycket kortare så då passar det utmärkt att fylla ut håret med lite extencions, 4 av 5 tosters- kanon kul, haha

Nu ska jag snart klippa lillebror och sen krypa ner i sängen, är trött. blir upp tidigt imorn med, ska på möte kl 11 i stan, efter det blir det följa med mamma och handla, sen sticker jag till Lkpg- skönt!

Hoppas ni haft en bra dag sötnosar!

godmorgon

ser pyttesnöflingor komma ner och lägga sig på marken-ingen "vår" väder som igår inte.
Hade ställt klockan på 8:40 idag, usch hatar när den ringer så får alltid bli 2 snooze innan jag ger mig.
Var tvungen att tvätta håret, var lite små skitigt så om jag hade skippat det hade det inte känts bra efter klippningen, skulle antagligen kännas mer smutsigt efter någon pillat med det massor!
Ska åka bussen in till stan nu 11, möta upp Ewe, göra ärenden sen äta lunch. Efter det blir det hem till henne.

helgen är precis runt hörnet, ska ni göra nått kul? Jag är grymt sugen på nått roligt, men än så länge ser den lugn ut, let´s dance imorgon, se lördag blir det ikea och lite inredningsbutiker, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.
Iallafall en himla massa mys med älsklingen, saknar han nu efter 2 nätter ensamm. 

Nu måste jag platta håret lite, sen hitta nån skön outfit!




dagen börjar dra sig mot sitt slut


uh börjar bli trött. ligger här och pratar med Jack (gammelhunden) , funderar på att göra lite situps ( försöka vara duktig) sen fixa mig inför sängen och sova- trött-trött
Blir upp skapligt imorn med, ska åka in till stan till 12 och träffa Ewe, fixa lite grejer sen hem till henne så ska jag äntligen bli klippt=)  skönt

dagen idag har varit bra, helt okej med andra ord. mamma och jag åkte ju till faster på förmiddagen och fikade- det var trevligt men också ganska jobbigt med tanke på att de har två hann hundar som är väldigt intresserade av våran tös Nowa, hon var inte på samma nivå som dem så det blev en del bitchfighter från hennes sida men hjälpte det tror ni? ne, killar är bra tröga ibland =D
Efter det åkte vi hem, jag stod för maten ,fick bli köttfärsgrejs med paprika champinjoner och massa kryddor, pasta till det- super gott ;) sen kom brorsan, malin och wille ut, han skulle fixa nått med hans bil.
kl 20 började svenska turister- nått program på tvn , dom  visar turistlivet i Thailand och fy vad sugen jag blir då.
Älskling nu fyller vi spargrisen fort ;)? eller vad säger du?

njaep styra lite då, sutups vare ja!
Godnatt, sovgott snuttisar

soligt!

solen skinner in genom mitt fönster och himelen sen blå ut, sköln känsla- kollar man bara upp mott himelen så ser det ut som det är vår ute- Härligt. tyvärr är det ju inte så direkt, är ju bara januari fortfarande, så får nog dras med det här vädret ett tag till.
Jag har precis fixat mig, har på ,mig den aprikosa/rosa tröjan idag- mitt nya favvo plagg:) Jag och mamma ska snart åka till faster, men blir bara det inga affärer Nowa ska tydligen följa med- skithund:P Då får hon leka av sig lite med Nisse och Dennis (fasters hundar )

Nu måste jag ringa ett ärende till banken, sen åka.
tjingeling

Godnatt

Precis lagt mig i sängen, känner mig väldigt trött, hoppas på bra sömn inatt.
Imorgon ska jag och mamma till min faster och fika, kolla in hennes nya lägenhet, sks tydligen vara en såndär gammal härligt lägenhet med högt i tak- gillar det skarpt.
Efter det ska vi nog in till maxihuset och kolla lite, undrar om det dykt upp några nya affärer? ska bli spännande att se när allt är klart sen.

Nowa ligger här i sängen och myser, så söt nu när han blivit av med massa päls, blir så liten alltid- annars ser hon ut som en liten boll precis innan det är dags för klippning. gullgull

Nu ska jag slå en pling till herrn sen sova- Godnatt


Nowa med tjockispäls =P

Andra avenyn

Just ja kom på att Andra avenyn börjar ju idag kl 21- hade nästan glömt det, så frågade pappa om det var nått bra på tv ikväll och då kom jag på´t- TUR :):)
Hade varit surt om jag missade det så som jag har längtat, går ju iofs se det på hemsidan !

missa det inte ;)


en ny duschad Nowa

Nowa var och klippte sig idag, blev så fin så. Nu ahr jag duschat henne också, blir så mkt småhår överallt när hon är ny klippt.
Medans Nowi var hos frissan så åkte mamma och jag och fikade med en vän, trevligt. sen blev det hem bara och så kom Malin och Wille hit, drack lite kaffe och snackade skit. Blev även upp en sväng till Malin så beställde vi löshår, jag beställde ett nytt eftersom mitt är så slitet- använder det inte mkt nu men kan bero på att det är så fult nu så ser så ovårdat ut då, fint med löshår när man vill göra sig extra fin, med lite lockar osåntdär- blir nog bra!

känner mig trött, blev att gå upp tidigt idag och åka in till Nkpg, sov kvar hos mannen igår- hade tänkt åka hem men mycket mysigare att ligga och mysa med han än att sova själv=(
Men nu blir det ingen mys förens på fredag, har grejer att fixa hemma, tex klippa mig på torsdag, längtar ska bli så skönt med fräscha toppar! en ny hårfärg vore kul med, men väntar tills löshåret kommer hem.

Nu ska jag ta mig en dusch, eller kanske ett bad till och med.

tapeter!



Heejhopp.
Tog mig en skön sovmorgon idag :) Alltid helt underbart att få en hejdå puss av mannen runt 7 hugget sen mysa ner i täcket och somna om. 
Vaknade vid 12 fixade lite, åt frukost sen blev det in till stan en sväg, skulle leta efter ett kassaskrin och fann ett svart på clasohlson, efter det blev det kolla lite affärer medans jag väntade på att jokke skulle hämtade mig. hittade en tröja och kjol på Ginatricot sen strumpbyxor på h&m :)


( tröjan ser väldigt rosa ut på bild, är aprikos irl )

Efter det åkte vi och kollade tapeter till lght, och guuud vad svårt, vi fick låna hem 2 kataloger, men nu känns det som vi nästan bestämmt oss- kommer bli super snyggt, en svart mönstrad fond i vardagsrummet sen äsch svårt att skriva, ni får se bilder sen när vi flyttat in, men kommer bli mitten av mars, målaren ringde förut idag och han kommer inte hinna tapetsera allt tills 1 mars =/

Efter det blev det hem och äta mat och sådär, nu ligger jag här och degar, ska snart ta en dusch sen kolla på film :)
kram

Söndag


Sitter hemma hos Jokke nu, vi åkte hem hit idag, för imorgon ska vi åka och kolla ut tapeter till lägenheten- Spännande!
Man har ju en bild i huvuet på hur det ska se ut så hoppas det finns massa tapeter som motsvarar min förväntningar, svårast blir nog fondtapeten, typ en och en halv månad kvar till flytten :)

Har "renskrivit" mina papper som ska in till skatteverket nu, så nu ska jag bara klistra igen kuveret sen lägga det på lådan så är det ur världen, längtar massor till jag börjar jobba- 1 februari är målet!
Åh bara för jag skrev februari vilket är riktigt riktigt snart började jag tänka på att jag fyller 21 den 5e, åhh lite smått panik? fyllde ju nyss 20 och hade panik redan då, men då var det ju ändå systemet och sånt man fick tillgång till, men nu då 21 ,åren går riktigt fort nu förtiden tycker jag- Gud vad vuxen man blir :D och snart bor man inte hemma med mammi och pappi längre- lite läskigt fast samtidigt superkul.
 Vem vet, snart sitter man där med en egen liten familj? roligt att leka med tanken.

Ä
ntligen bestämt en dag med Ewe nu när vi ska mysa och hon ska klippa mig- äntligen, mitt hår är väldigt slitet  så det är i stort behov av klippning, men tänker inte ta allt för mycket heller, klippa upp det och fixa nått nytt roligt :) Kanske slänga i en toning med!- en förändring ska ske iaf. 

var inställd på att Andra avenyn skulle dra igång nu för säsongen men ne icke det, på Tisdag är det tydligen- sur jag blev. istället är det nått vi ska se på 5an, typ bakom kulliserna hos trollkarlar- kanske spännande?

Nu ska jag övertala mannen att jag vill spela spel!
ha det bra



zack and miri make a porno!

Sjukt roligt film! hehe
Var ju även igår och såg Wallander- Hämnden- riktigt bra film. Dock en liten besvikelse men sjävla filmen i sig var riktigt bra somsagt. Efter det så brasade vi hemmåt och såg på film, den jag nämnde i rubriken, efter slockande vi.



Idag har vi varit på Jysk och beställt matbordet vi ska ha, kommer bli riktigt bra. var med mamma och pappa och handlade lite med. Nu ligger vi hemma och äter godis som blev över från bion igår- det är helg och vi får äta godis nu, mummmmss.  Vad ska man hitta på mer idag då? blir iaf äta hemma med familjen, sen lutar det åt att åka hem till mannen, han ligger här och lockar med bubbelbad och hela kitet, men i självaste fallet vet jag att allt bara handlar om att han vill pilla med sin "nya" mobil!- I got you

nahe nu ska jag göra nått annat=) Trevlig kväll
Kram

tlöttt


jag börjar bli trött, Nowa ligger redan och snarkar :)
min dag har varit bra, mycket gott med semla hemma hos mormor, och ett par roligare citat rikare från mormor, haha jag slutar aldrig förvånas av vad som ska komma ur hennes min här näst- men jag gillar henne för det, utan tvekan den bästa mormorn i världen.
När vi kommit hem igen så stod jag för maten, blev råstektpotatis och kyckling- mums. Sen så klippte jag 2 stycken, mycket trevligt blev lite kaffe och sådär med:)
Efter det så har jag bara degat här hemma, duschat och såntdär, skulle städat rummet, men hittade ingen ork till det..

tillbaka till mitt illamående, kräktes förut idag med (intressant att veta!?) men jag undrar vad som pågår i min kropp, bläsch hoppas jag inte får influensa eller nått för imorgon är det bio på schemat, jag och mannen ska se nya Wallandet- spännande, se hur den är nu när dom bästa karaktärerna inte är med:/

i helgen blir det köpa matbord också, weeeei längtar nått otroligt, snart har vi det mesta, soffa beställd och nu matbord, sängen väntar lite, får inte plats med allt hemma, men vi vet iaf vilken säng vi ska ha, vi kommer få det otrooooooligt snyggt!

nu ska jag ringa mannnen, sen soooova
natti natti.


här är bordet vi ska köpa:), älskar dem stolarna

kult.


Håller på att klä mig och ut ur högtalarna öser jag ABBA- the winner takes it all!  KULT
Jag och mamma ska köpa semlor och åka till Mormor och morfar och fika, ska även stanna och köpa garn till Mormor så hon kan sticka ännu mera vantar :) Bästa mormor:)

Angående min "insjukning" inatt, så mår jag bättre idag har fått behålla frukosten men käner mig inte helt kry, men tillräckligt för smelor hos mormor helt enkelt. ,
Ser otroligt kallt ut ute så blir att pälsa på sig ordentligt, uggsen!

Kanske dags att kila, ha en fin dag i snön!


godnatt

haft en riktigt bra dag, myst runt med Nettan och Willma på stan , med mig hem fick jag en skarf och bokningsblock.. fikade på fräcka och åt en Greken - så sjukt goda!
Sen blev det hem och upp och färgade hår - efter det åkte jag in till jonas och malin och åt tacos med dom- mums.

Men jag vet inte vad som hänt? kom hem för en halvtimma sen och när jag klev innan för dörren blev jag helt illa mående sprang in på toaletten och kräktes?!!! mår fortfarande bläch och hoppas det är borta imorgon, vill absolut inte få maginfluensa eller nått sånt- usch.  :'(
Nu saknar jag min man super mycket också, första gången på flera dagar jag sover utan han :( - men snart blir vi sambos och kommer sova med varanda och umgås med varandra helaste tiden- gillar läget. Jag älskar han!

nu ska jag sova och bli frisk! Godnatt


hälsning från myshörnan

Mannen och jag har burat ner oss undertäcket för att inta våran skönhetssömn.- klockan är ställd på ringning 05:45 imorgonbitti, härligt för vissa ;), skönt för mig att få sova vidare!

Idag har vi varit i Nkpg och spanat lite i inredningsbutiker och ätit lunch på chili / wok- mums.
Efter det blev det hem hit till Kimstad fika på semlor med bror och co! Hunnit pilla med lite saker på rummet, så sugen på att dra fram flyttlådorna och ösa ner allt ( behövs kanske rensas innan!?)

Jaha nu börjas tjatet om massage, den stora frågan är alltid vart min massage tar vägen=O?

Kanske ska avrunda nu då, ska ju också upp ganska skapligt imorn,ska mysa på stan imorgon med Nettan och hennes sötnos Willma.

Sovgott


Jag fryser ihjäl snart!

gud vad kallt det är, fruktansvärt. kom innanför dörren för e timma sen snart och jag är fortfarande frusen- Brr!
Vill lägga mig ett bad sen, så hoppas det blir så:)

Tog tåget halv 12 i förmiddags in till Nkpg, gick direkt till salongen och styrde lite där, efter det så åkte jag upp till Malin och fikade och umgicks med henne och Wille:) Skulle stannat på middag men blev så sent, brorsan slutade inte förens 5 så jag tog tåget tillbaka hit till Lkpg istället.
Har varit en bra dag, gillar att ha saker att göra, men imorse kändes det ju mer som sängen lockade en hel del, men nu känns det bra. Röd dag imorn med vilket innebär att mannen inte ska jobba. jippi! Vi ska nog ta oss en sovmorgon sen åka in till Nkpg och traska runt i affärer. - mys. 

mums det luktar mat, hungrig!
Kram

en såndär mysig söndag

Exakt, idag har jag haft en riktigt mysig söndag, startade dagen med att hoppa upp ur sängen (konstigt va) blev en god frukost med rostade mackor- muuums, efter det blev det att pälsa på sig, långkalsonger mjukis och tröjor , mössa vantar ja ni vet. Vi skulle ge oss ut och gå på isen, det var var int heller ensammns om, kändes som hela ekängen var ute och åkte skridskor idag- hur mysigt är det inte? jag älskar verkligen sånthär väder, solen lyser och det är verkligen svinkallt.. -15 är inte illa allså!  Mina tår gjorde skapligt ont efter nån timma nerburade i snön med mina sneakers, inte det varmaste alternativet.



Efter det så blev det lite fika, och sen åkte vi och beställde soffan på Nordik som vi suktat efter, åhhhh jag blir så glad den är så fin, inte billig, men det kostar att ligga på topp;) det kommer bli superduper i våran lägenhet!
Kollade runt på lite matbord och sånt med, finns så otroligt mycket, men vi har iaf bestämmt oss för skinnstolar- vill flytta nu..


( där har vi skönheten, fanns dock ingen bild på enbart soffan på hemsidan.. den finns iaf på nordik! )

Har även suttit och hållt på med företaget- måste in till Salongen imorn och få lite frågor klarställda så alla pusselbitar faller på plats så ska jag skicka in papprerna för registreringen. Är otroligt svårt/kneppigt, men det är faktiskt lite spännande och ska bli roligt att börja jobba igen, och förden här gången för sig själv..Inget jävla krångel med arbetsgivare, utan helt enkelt ME, MYSELF AND I.


Nu ska jag se reprisen av Victoria seceret fashion show.
Hejs

kallt om fingertopparna

brr, det är faktsikt kallt om fingarna när man sitter vid datorn och knappar.
Förövrigt ligger jag här i sängen och myser, har kollat hockey men orkar inte se tredje perioden, tycker det är mycket mycket roligare att se det live, får in känslan mer än i tvsoffan..

Snö, ja nu har snön lyckatd hitta fram och glad blev jag när jag skuttade upp ur sängen imorse och insåg det, äntligen lite vinter.  Vid 10 hugget packade vi in oss i bilen och körde mot vingåker, det är ju inte så långt dit fasktiskt, men var lite jobbigt, satt 3 i baksättet och det blir faktiskt trångt !! annat när man var mindre då jag och brorsorna satt packade där bak då fanns det utrymme- men men "finns det hjärterum finns det stjärterum"
Väl framme så drog vi in på Scorette där jag hittade ett par snygga vita sneakers- vilket jag behövde då mina jag hade i våras är skapligt slitna. Sen kollade vi lite på fabriksbutiken men hittade inget speciellt där, är mest porslin som jag och mannen inte är i så stort behov av, vi har det mesta. Sedan var det dags för factory outlet och det var en besvikelse, hur stort som helst men hittade verkligen ingeting, testade ett par jeans men storlekarna var inget bra, fanns antingen försmått eller förstort så med mig där ifrån blev det ett par frank dandy trosor! vilken shopping! vi var 10 pers som åkte och inte ens hälften hade med sig nått ut- Nästa gång satsar vi på Lager 157! Men det var iallafall en trevlig Lördags utflyckt..

Stannade på Ica maxi på hemvägen så efter hockeyn blir det film och gurka/morötter med dip- Gaalet gott.

Hejhopp!

snart dags för sängen!

Ligger ioförsi redan i sängen och kollar på tv tillsammans med mannen, men snart dax att krypa ner och mysa lite tror jag allt, sen börjar det bli dax att sova med.
Imorn blir det upp skapligt för att bege oss till Vingåker factory outlet- Hoppas man hittar lite kul, brukar ju vara lite olika det där, antingen finns det en hel del annars inte alls mycket, hoppas allså på en mycket bra dag imorgon.

Ikväll har vi inte gjort alls mycket. åkte ju förut och inhandlade lite mappar/permar och sånt som är bra att ha, hittade dock inget bra bokningsblock. Efter det åkte vi till Nordik och skulle kolla lite mått på soffan som vi förmodligen ska beställa- wiiieee, den är så grymt snygggg och den kommer passa som en smäck i vårat tv/vardagsrum.  Suktade även förbi matbordet vi skulle vilja ha- Det är inte direkt billigt att flytta hemifrån, men fint blir det.
Får nog bli att kolla tapeter nästa helg- har inte tid denna, eller kanske tillomed på tisdag, mannen var tydligen ledig då. vi får se helt enkelt. hoppas det finns massa snyggt, och en coooool fondväg! - älskar inredning.

Nu ska jag vara lite social och kolla på tv, vi ser någon dokumentär om den 11 september- intressant men inte så inne i den eftersom jag sitter framför datorn istället! men den är ju 3 h lång så hinner nog se en del:P

Sovgott snuttisar



( bild från julafton )

Skridskor!

Jag är galet sugen på att åka skridskor, dricka varmchoklad och frysa och bli sådär röd på kinderna av kylan.
Sett folk heladagen utanför som åker skridskor/spark ja allt möjligt där ute på sjön och ja bli så sugen, skulle dragit med skridskor..

Blev en lååång sovmorgon idag, gick upp lite efter 12, kände mig ganska hängig och förkyld då, men nu känns det lite bättre, sen dess har jag bara suttit här och ätit frukost/lunch.
även nu sitter jag här och väntar på att Jokke ska komma hem, han borde komma vilken minut som helst. Vi ska åka en sväng och inhandla lite grejer. Får se vad kvällen ahr att erbjuda, just förtillfället verkar den extremt lugn- men är lite sugen på att göra nått, men vi får se helt enkelt.  Vad ska ni göra?

Hållt på och styrt lite med företaget med, ring och kollat upp alla kostander som kommer att bli, blir liiiite lättare att sätta en budget nu, ska göra den i helgen och jag tackar gud för att jag får hjälp med den, Jag är ingen hejjare på sånt där direkt.

Ha en bra fredagkväll :)

Gott nytt år !

( skulle publicerats igår men nått gick snett )

Okej, nytt år 2009! åren går fort tycker jag.. Hoppas det här blir ett riktigt bra år, ska ju vad jag vet hittils göra två speciella saker iår, Egen företagare och bli sambos med min man. - spännande.

Firade nyårsafton tillsammans med min familj och respektive ;) det var trevligt men såklart känndes det lustigt att inte röja runt som alla andra nyårsaftonar, men det gör mig ingenting. vi åt tre rätters spelade spel och bara umgicks..:)
Idag mår man bra som aldrig annars denna dag, men det blir pizza ändå- sägs vara det som sveriges befolkning äter denna dag så inte ska man vara sämre själv.
Nu är vi hemma hos Jokke, kollar lite tv och bara är, funderar på att mysa ner i sängen börjar bli lite trött.
Jokke jobbar imorn, tråkigt.. Efter det ska vi iväg till nån affär, typ som kontorab- köpa lite pärmar och jag tänkte kolla efter bokningsblock mm..

Men hoppas alla mår som ni förtjänar idag och att ni får ett mycket bra och spännande år 2009..
KRAM

(skulle lagt in bilder här, men blev så segt, tar det sen eller imorn :)

RSS 2.0