snart dags för sängen!

Ligger ioförsi redan i sängen och kollar på tv tillsammans med mannen, men snart dax att krypa ner och mysa lite tror jag allt, sen börjar det bli dax att sova med.
Imorn blir det upp skapligt för att bege oss till Vingåker factory outlet- Hoppas man hittar lite kul, brukar ju vara lite olika det där, antingen finns det en hel del annars inte alls mycket, hoppas allså på en mycket bra dag imorgon.

Ikväll har vi inte gjort alls mycket. åkte ju förut och inhandlade lite mappar/permar och sånt som är bra att ha, hittade dock inget bra bokningsblock. Efter det åkte vi till Nordik och skulle kolla lite mått på soffan som vi förmodligen ska beställa- wiiieee, den är så grymt snygggg och den kommer passa som en smäck i vårat tv/vardagsrum.  Suktade även förbi matbordet vi skulle vilja ha- Det är inte direkt billigt att flytta hemifrån, men fint blir det.
Får nog bli att kolla tapeter nästa helg- har inte tid denna, eller kanske tillomed på tisdag, mannen var tydligen ledig då. vi får se helt enkelt. hoppas det finns massa snyggt, och en coooool fondväg! - älskar inredning.

Nu ska jag vara lite social och kolla på tv, vi ser någon dokumentär om den 11 september- intressant men inte så inne i den eftersom jag sitter framför datorn istället! men den är ju 3 h lång så hinner nog se en del:P

Sovgott snuttisar



( bild från julafton )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0