Rätö

hejhopp :)
Sitter ute på rätö ( Jokke´s familjs sommarställe) mysigt.
Kom hit igårkväll och ska vara här till Söndag. Idag har vi slappat i solen, spelat spel samt plockat blåbär, 2 liter fick jag och mannen ihop, yeey. Blir även blåbärspaj till efterätt sen, mums!
Annars så händer inte så mycket, bara har det skönt helt enkelt.

nä känner att jag inte har så himla mycket att säga, så ha en bra helg:)

godkväll

Slappar i soffan framför tvn, inget kul på tvn som vanligt. Vi funderar på en film men får se om vi orkar det, är lite trött faktiskt.
Dagen idag då, klockan ringde 10 i 6 och vi bestämmde oss för tvättstugan en annan dag, helt galet trötta. Somnade om och vaknade vid 11 istället, mycket skönt.  Sen har vi spenaderat våran dag i skogen tillsammans med Maria och guinness, Var på kantarelljakt, men vi kom bara hem med blåbär lagom till en blåbärspaj medans Maria hittade ett par gullingar. Får se när vi ger oss ut igen, vill hitta masssssa svamp ju.
Efter det har vi bara legat här hemma och slappat, eller nej vi var ute på en promenad förut, hittade goda bigaroer(stavning!?) och kollade runt lite, riktigt skönt väder så det var mysigt :)

Imorgon hoppas jag på strålande sol så vi kan ligga i solen och steka, det vore skönt, det har man ju inte fått för mycket av den här sommaren direkt, Nääääääästan men bara nästan så jag längtar till hösten och alla mysiga stickade tröjor, snygga stövlar mm. Men hoppas på en bra avslut av sommaren med massa sol, kom igen nu!


Nu blev det film, godnatt

inte igår...

hoppas ingen vidare bra uppdatering här inte..
Vart ska jag börja? jo just det, vi firade ju Erica som fyllt 20 år i fredags, den kvällen var så fruktansvärt rolig så det finns inte, fan så bra den blev. Förfesten var galen, utgången dög, men med dem vid sin sida så är det kul ändå, avslutade det hela med nattkäk på max sen hämtade pappa mig så sov jag hemma i kimstad.
Lördag, skärgården på schemat, sommarfesta hos Anna. Började med lite panik att jag inte hade kläder eller nått med mig till det, hann inte hem heller så fick åka till Sandra och rota i hennes garderob! Kom till skärgården, och bara njöt, underbart bra väder och trevligt folk. Kvällen vart riktigt mysig och trevlig även om jag och tjejerna la oss tidigast så hade vi ändp en kul kväll.  :)
Söndag, Avslutade helgen med pizza med sandra och emma. åkte hem från skärgården sen åkte Sandra och jag hem till mig så slingade vi hennes hår lite. Vi sa adjöken och hon åkte till sitt, sen på kvällen åkte sandra och emma hem till Norge igen, saknar dem har varit så kul att ha dem hemma, men snart ses vi igen, oktober!
Jag och mannen åkte och spelae minigolf med Maria och Daniel och en vän till dem. Åt även mat med dem på kvällen och lira kort. Mysigt!

Sådär en liten uppdatering :) Kanske ska säga hur denna dag varit med, Jag och jokke åkte till Smultronstället och myste och åt glass såklart. 40 minuter i kö tills vi fick bord. Sen åkte vi förbi mamma och dem och sa hej typ. Har även hunnit fixat med lite hår med :)  Sugen på att göra nått kul med mitt oxå!

Har en heeeeeldel bilder från helgen, eller ne inte fårn skärgården batteriet dog, men sandri ha en massa så får bomba henne helt enkelt! Men det andra har jag bilder på så det kommer så småningon, imorn typ.

Nu blir det film sen sova, ska upp kl 06 o ha tvättstugan, Riktigt kul! semester va det ja!


Godnatt

Ligger i sängen nu dags att sova.
Tillbringat dagen med sandra, riktigt mysigt. Var först på Ikano med henne och susann, sen brasa vi hem till dem och åt mat och myste, Var även förbi på en fika hemma hos mamma och pappa :)
Imorgon blir det upp skapligt. Jag och mannen ska till ikano en sväng, sen storhandla som säkert ingen annan kommer göra imorn, löning :) Gillar vi.  Sen vid 3 ska jag in till Nkpg och möta upp Ewe, hem till henne och fixa, sen blir det party hos Erica :) kommer bli riktigt kul tror jag :):):)

Och föresten, min käreste har varit och köpt ny bil idag, Riiiiiiiiiiiiktigt snygg, fasiken så snygg den är, SÅ nu är vi (han) ägare till en Audi A3 :)

Det var det, nu börjar ögon bli super trötta. Godnatt , sovgott

Stor sol

Yes, kollade smhi precis. och det ska vara sol -strååålande sol imorgon :) 23 grader. Fint det gillar vi.
Härligt med lite utfykt och även få känna av lite värme.   Glad man blir av sol!

Förövrigt ligger jag i sängen näst intill tjutfärdig, ossssh, har min tandskena på mig nu, har inte haft den på 1 månad kanske ( fyyyyyyyy mig jag vet ) har varit trött på den samt glömt den, inte varit så nopga helt nekelt eftersom jag haft den 1 år som de sa att jag skulle. Men ska tillbaka till tandläkaren i oktober eller om det var september för att han bara skla se hur dem ser ut, så tänkte att det var lägge att börja ha den på nätterna igen så den passar som gjutet när han ska kolla på det. Men shit vad ont det gör, trodde inte tänderna skulle flytta sig nått specielt, inte alla är bara en hörntand som jävlas. Men hoppas det blir bättre snart.


Ska försöka sova nu, ställt klockan på 08:00.
Godnatt

Andra dagen på semestern

Den har bara flugit förbi och det känns som jag inte4 gjort någonting, Har bara varit ute i Ekängen och fortsatt tvätta peggan (bilen) DEt började regna så vi avslutade projektet och åter upptar det imorgon, bara det sista kvar, sen fotografering sen slängs den upp på blocket för fösäljning, Hoppas vi blir av med den fort, lite sorgligt men tror vi kommer stortrivas med den nya räcerna, en riktigt snygg röd audio A3 :)

Har precis kolla på nya Wallander, den var helt ok! Ska snart göra en sen middag somvanligt. hade igentligen tänkt att jag skulle träna idag, men hade ingen lust eller ork, så tråigt väder så man bara ville ligga nermyst i soffan med film, så vi ska nog se en till en innan det är dags att sova.
Imorgon blir det upp tidigt, ska vara i Kimstad vid 10. Jag, Jokke mamma, jonas och malin ska till någon marknad som jag inte kommer ihåg vad den heter nu bara för det, men det ska bli mysigt iaf :) Hoppas vädret är bra, ska iaf vara uppehåll tror jag.

Nä, ska börja fixa lite.
Ha det bra

Grattis Erica på 20 årsdagen, hoppas du haft en toppendag :)
Och grattis till mig själv på JOHANNA dagen


Gooodmorgon

Så skönt med semester, 3 veckor frammåt:) Underbart.
Men har varit uppe ett tag, Tog med oss Nowa hem hit igår, så vid 10 började hon pussa på mig så då mös vi lite sen gick vi ut på morgon proemenad, skönt att komma ut och gå en liten sväng faktiskt. Bra med und :)

Idag blir det ut till Ekängen och tvätta bilen, vi ska sälja den så nu ska den städas ordentligt.. Se hur Nowa är mot guinness den här gången, sist var det ju inte så populärt, misstänker att det kan vara så denna gång med, Tror hon ska löpa snart med :/ inte lika populärt:(

Nu ska jag ta mig en dusch, sen fixa mig lite.

myskväll själv.

Yes det är så det får bli. Mannen ska iväg och Bowla om 1 timma, och jag tänkte gosa ner i soffan med lite gottit och se på film. undrar om det går nån bra på tvn eller så får jag leta fram nått :)
Var nere på Priso förut och hämtade ut ett paket som hade kommit, det var min efterlängtade hängselkläning som jag är riktigt nöjd med, tusan vad snygg den var :) Handlade även hem lite till min myskväll. Svettades som ett as när jag cyklade hem, varmt ute plus att jag inte är helt kry, mår skit imellan åt och bra sen. Hoppas på att bli frisk till imorn så jag kan parta med Sandris och Emmis, just ja ska ringa dem sen, höra om dem haft kul på liseberg, inte för jag tror att dem inte haft det , men ändå:)


Bild på klänningen :) vad tycks? jag diggar den till tusen iaf :)


Nu ska jag fylla upp ett glas kall pepsi och inta soffan :) ha en bra kväll gott folk.

Inget kul alls :/

ligger i sängen med datorn i knät, är väl meningen att jag ska somna om, men det är svårt..
Var uppe förut, hade sminkat mig och skulle äta frukost, men det gick inte, Mådde så grymt illa och var så yr så fick bli att tvätta av sminket och hoppa ner i sängen igen =/ var verklige laddad för att jobba idag och sen glädjas åt att gå på semestern sen, men aa nu blir det ju inte samma sak, men ändå super skönt med semester. Måste bli frisk först bara.

Men annars då, händer inte så mycket, Sandra och Emma är hemma på semester i sverige vilket är super kul:) Idag är dem i liseberg och jag är galet avundsjuk, vill med dit. Jag och mannen ska till Sthlm v31 tror jag, då blir det lite mys på grönan blandannat, det funkar men liseberg är ju roligare atraktioner, men grönan är mysigt, lagom till oss för mannen är inte så över förtjust i karuseller precis.  Så får det bli, ska även ta lite mer småtrippar under semestern får se vad som sker helt enklelt, tar det lite som det kommer. Men ska iaf inte slösa bort någon dag, den saken är klar iaf!

Nahepp, ska försöka sova, eller om man ska lägga sig framför en film?


Älskar dig

Soffbygget











Sådär ja, nu har ni fått sett hur det ser ut nu här hemma efter mecket med soffan.
Blev riktigt riktigt bra, supernöjda. Så läckert med spottarna som lyser upp väggen.
Så ser de iaf ut :) vad tycks?

Vart tog Lördagen vägen?

Herregud har sovit bort hela dagen :/ Blev riktigt hårt igår med tanke på hur jag mår idag. Shit allså, och som vanligt tänker man "aldrig mera" men har legat och tänkt på det nu att är det verkligen värt att dricka alkohol för att ligga döende dagen efter?
Nu tänker väl visa att man kan ju dricka med måtta och ja det menar jag med (ibland kan det va svårt dock) men man blir ju ände seg och trött dagen efter! äsch yrar.

Gårkvä'llen var iaf riktigt rolig. Jag och Adeline satt och drack och sjöng sinstar, inte igår så det var riktigt kul.
Senare stack vi ner och hängde hos simon en litern stund, och senare kom limon och vi öste in till stan ;) Där det fortsatte med drinkar och tequila(stavning) Farligt iaf. Var på platens och platå. Träffade på min man och folk på jobbet. Det är nu det börjar bli suddigt och jag och mannen vinglar hem till oss. Vaknar till och bara slås tillbaka i sängen av huvudvärk och illamående och tycker synd om sig själv.  Men det är ju självförvållat! kul vare.

Nu ska jag och mannen kombinera ihop en lunch/middag, lite lagom sent sådär. Blir tacos, mums älskar det, hoppas det smakar bra i mitt tillstånd nu vill säga.


Godmorgon

Sitter på jobbet nu, sjukt trött. ovanligt!? Vädret suger ju med så kan det blir mycket sämre?
Hoppas det spricker upp till kvällen när det nalkas party, fullt ut! Ska bli riktigt roligt, men en lite powernap på det innan vore ju inte helt fel kanske.

Hoppas iaf på att jobbdagen går fort, jobbar ju till 3 idag (hoppas ja )

Nä, nuska jag börja jobba, hoppas på en bra dag.
Kramhejs

Helgen runt hörnet;)

yesyes, fredag imorn. Tusan vad gött. Vad förbi systemet på lucnhen idag och handlade hem lite godsaker, muma. Blir rosé och lite vit imorn, några jordgubbscider på det ;) Längtar.
Först ut blir det öla direkt efter jobbet, efter det hem och fixa sen ner till Adeline och kröka :)

Dagen idag då, shit vilket piss väder, regn regn regn.. Nu kan det gott bli sol igen. Lagom till nästa vecka, och till jag går på min semester v30, så sköööönt!
Vad har jag mer hunnit med? Var iväg och handlade när jag kom hem, lite mat och sådär, sen hem och åt. och la i färg i min ursöta utväxt, men nu så nu är den bra igen :) Nu ligger vi och ser på film " collage" lite smårolig sådär. Snart dags för sängen.

Sovgott hörrni, vi hörs imorn.

tjenalena

hejhopp.  Sitter här och degar.  Efter jobbet idag så har jag bara klippt en samt varit hundvakt åt guinness(stavning)?.
Kul med hund, man saknar det lite när man är van att ha hundar runt om sig hela tiden, hade/har ju 2 stycken hemma hos päronen.

Men men, fan vad jag lääängtar till fredag, party party. Jag och Adeline ska ösa! är brännboll med jobbet på dagen med, vid 3 eller nått, så får se om jag dra till den, annars ses man ju ute, fast det kan ju va kul. ska fundera på det :) Ska iaf till systemet imorn och inhandla lite smått och gott:) Är riktigt sugen så det är najs. Köpte en klänning idag med så japp!

Har ingetligen inget kul att blogga om känner jag, dagarna ser likadana ut, Men snart kommer ett inlägg med massa bilder på bygget bakom soffan, riiiiiiktigt snyggt!
Nu ska jag blanda ordning lite jordgubbssaft, mums.

Godnatt

super trött så nu ska jag krypa ner i sängen :)
Var och tränade förut, tusan vad skönt det är, men riktigt jobbigt, svettigt, men det är så det ska va, då känns det bra!
Har precis haft Maria , Daniel och guiness här på fika, trevligt. Satt även och kolla på michael jackson minnesstunden, fint.

Nääe vad trött jag är, orkar inte skriva mer, har inte hänt så mycket mer idag, jobb somvanligt.
Imorgon onsdag, snart helg, dagarna rullar på rätt bra :) det gillar vi.

godnatt på er

Charmigt



Hej påer

Regn och rusk

usch vilket väder vi har idag :( Regn regn och kallt! Usch, känns så ovant nu när man vant sig vid värmen och haft bara linne på sig hela dagarna. Men men hoppas det vänder snart, hört ryckten om onsdag- hoppas.

Annars då? jo jobbet gick bra idag, hoppas det fortsätter så ända fram till min semester så jag verkligen kan njuta va den (kommer nog göra det iaf, men ändå) timmarna rullade på hyffsat fort vilket oxå är sjukt skönt.
Tog en runda på stan efter jobbet sen cyklade jag hem, han precis parkera cykeln innan himlen öppnade sig och det stod som spön i backen.

Nahepp om man skulle dra på sig mjukisarna och gosa ner i soffan framför en film, det är ju som gjort sånahär dagar.
hejhopp


hemma

Nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att min älskling ska komma hem så jag kan pussa på han!
Känns både skönt och tråkigt att vara hemma, Skönt för att sova i min säng, och tråkigt för det är mysigt hemma och för att det är söndag idag:( jag ogillar söndagar, jobb imorn och en hel jobbvecka kvar till helg igen. Vet ni sen då, då är det bara en jobb vecka till sen går jag på min semester så himla fruktansvärt skönt :):) hoppas på sooooooool hela veckoran , 30-31-32!!

hm är det nått bra på tv ikväll tro? säkerligen inte, ska ta mig en titt på tv.nu  . Annars har vi lite att styra med här hemma, ser förjävligt ut rent ut sagt, har ju hållt på och meckat en grej i vardagsrummet så ikväll ska vi färdigställa det så vi kan få nån ordning här hemma. Gillar inte när det är stökigt!

älskliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing kom hem nu!

På återseende gott folk!

Bilder på gamla datorn hemma!




Kollade lite bilder som låg på datorn här hemma hos päronen. åh så sugen på långt hår nu.
Håller på att spara ut men det tar ju sin lilla tid, sen visst att jag har extecions på bilderna ovan men mitt var inte kort då heller:)  Nu ska jag snart åka hem, ska få skjus hem av mammi & pappi- sköööönt slippa böka med en buss hem.

Hittade den här bilden oxå, och nu saknar jag mina norska pluttar massvis men snart kommer dem på en visit till sverige!
 

Godmorgon :)

Ligger i sängen , eller på madrassen och drar mig, legat  vaken ett tag, men tror alla andra sover fortafrande!
Vill ut och sola, men ser så dissigt ut på himlen :/ ska ut sen och se hur det är, vill ju pressa lite. Så jäkla tyspiskt att det blir detta väder när man inte jobbar, och olidligt varmt och soligt när man sitter på kontoret! jippi!

Se vad som sker idag då, inte speciellt mycket tror jag faktiskt. En sväng till smultronstället vore kul, ska kolla med mammi.

Nä nu drar jag mig ut.
spännande inlägg, ha en fin dag

proppmätt!

känner mig döende, precis ätit grillat med familjen, fruktansvärt gott, och nu ligger jag här proppmätt och lite magkatarr på det, kan det blir bättre?
Dagen idag har annars varit toppen, åkte somsagt in till stan, fikade och gick runt i affärerna, fick med mig en klänning och ett marinblått linne hem, riktigt nöjd med det marinblå, snygg färg! Riktigt snyggt till ett par beiga chinos, men nu är problemet att jag bara äger ett par svarta kanske får ge mig ut på jakt efter det!

Nu ska vi mysa framför tvn, inte mkt att se,typ sommarkrysset, sett det nångång förut när jag och mannen var i västervik och hade glömt boxerkortet hemma och fick leva med 1-2-4 en hel helg. Men det var rätt mysigt!
Påtala om min man, han är ju på golfcup eller tävling nu eller vad tusan man säger, pratade med han förut och det hade gått hyffsat bra, påt imorn igen :)

Nää nu börjar det på tvn.

Bilder när bror och Willepille badade i basängen förut, efter dem hade haft vattenkrig med vattengevären  vi köpte förut, wille förlorade stort när bror drog fram vattenslangen.
Dålig kvalite, tog med camen :D

Godmorgon

Gick inget vidare att somna igår,sov inget skönt och så var det somsagt varmt, Nowa gjorde oss sällskap och hon intog första plats framför fläkten!
Nu har jag varit vaken ett tag, ätit frukost och lite sådär, hunnit läsa tidningen, det är helg det:) Vädret är dissigt och tråkigt, men det är varmt för det. Men enligt vädret jag såg igår så skulle det spricka upp frammå lunch, hoppas!
Snart ska vi åka in till "ingelsta shopping" somsagt, ska bli trevligt, strosa runt lite.

När vi kommer hem därifårn blir det bara lugnt här hemma, Willepille vill bada men jag kanske ara underhåller han på land. Har blivit sån badkruka på senaste tiden, var annat när man var liten :)
Sen blir det iaf grillat ikväll, finns det nått godare på sommaren? mums!


Lite snygga pic från camen :D


Hörs sen, Kram

hemskt att sova i denna värme!

Ligger uppe i lillebrorsans gamla rum och ska försöka sova. Har en Wille med överskottsenergi här med. Går sådär, den lilla fläkten hjäper inte så mycket kan jag säga! men men det går väl tillslut. Saknar min man nu när man ska sova, somsagt ovant att sova utan varandra och speciellt ovant att sova hemma när man bott i eget i 4 månader. Men samtidigt mysigt att vara här, har suttit ute på altanen med mamma och pappa drukigt några öl och spelat plump, trevligt.

imorgon blir det åka till Maxi, eller Ingelsta shopping som det nu heter, kolla lite i butikerna och sådär. Sen på kvällen blir det stanna kvar här med, grilla gott och ha det mysigt,kanske blir en plump kväll då med helt enkelt. Hoppas det är soligt imorn så man kan ta del av den, ligga och pressa lite.

Nahep, om man skulle försöka sova nu då. Wille leker med bilar,när blir barn trötta? hehe :) han är för go!



Godnatt, kram

Fredag :)

Jaaaa, fredag idag :) som jag längtat till helg, inte för jag ska göra nått spec men ändå. Åker hem till Kimstad ikväll och ska umgås med päronen hela helgen.
Nu har jag precis fixat klart mig, fick bli dusch nu på morgonen, orkade inte igårkväll. Riktigt skönt att duscha på morgonen, men så jobbigt att föna håret och platta och allt det där:/ men det går om man går upp en kvart tidigare:)

Ikväll åker min käraste till Västervik, ska spela golf hela helgen så därför valde jag att stanna hemma. Men kommer kännas konstigt att sova utan varandra hela helgen när man har bott och umgåts med varandra varje dag nu sen i mars! men det går fin fint, skönt att komma ifrån varandra ibland och sakna, då blir det extra mysigt när vi ses igen på söndag:)

Nää nu ska jag borsta tänderna och sådär.
Men ha en bra dag i det inte så jätte fina vädret men varmt är det ändå.

Kram

Laktos!

Glömt säga att jag blivit känslig för mjölkprodukter den senaste tiden:/ absolut inget kul alls. Och såklart tänker jag mig inte för när jag levt i 21 år utan att vara laktos. Så idag käkade vi flygandejacob till middag- Där det är en massa grädde i ( kanon för en laktos) Och till efterrätt hade jokke med sig hemmagjod glass in som han fick av våra supertrevliga grannar när han hjälpte dem med deras tv! Ja så ni kan ju gissa hur jag mår nu. Fick världens magkramp när jag satt i mig allt detta. Fan vad jag hatar det, jag som älskar glass, som tur är så klara jag typ nån glass då och då utan att få jätte besvår men blir det för mycket då äre kört!! Borde gå till läkaren och se om jag kan få några tabletter, minns att min kusin åt tabletter när det tex var kalas och man åt tårta och sådär! nu vet ni:D hehe

Ska ta en sval duch sen hoppa ner i sängen och digga till nån märklig musik som verkas spelas över hela gottfridsberg, hahah kanske är en döv som sitter där hemma och diggar!

Godnatt


så varmt!

Sitter på balkongen och glor, dricker ett stort glas iskallt vatten, känns som jag drukigt miljoner liter idag, så himla kvavt vamt ute. Hoppas verkligen värmen och solen håller i sig över helgen oxå så jag kan ligga och pressa!

Slutade kl 4 idag, gött. eller a 30 min mindre än vanligt men det känns faktiskt, jobbet idag gick riktigt bra faktiskt så det var kul, hoppas det går bra imorn med så man kan riktigt må bra av att det är helg:)Men iaf när vi slutade öste jag hem på min hoj, och sen dess har jag typ städat av lite på toan, man ser allt damm så fort där inne. sen har jag diskat och sådär så nu är jag värd att sitta här ute och njuta.

Äntligen fredag imorgon, fy tusan vad skönt det ska bli.. 1 vecka närmare min semester.

Nahepp det var det. här är en inte en så bra bild på utemöblerna, men där är dem iaf:) lite blommor som fattas men sen så.



Ha en bra kväll:)

jackson kväll

Okej, såg precis att det är michael Jackson kväll på sliver på Fredag- Fasiken sugen jag blev på att gå på det.
Får fundera på det se om nån är på!
Sitter och lyssnar på hans musik nu, allså det är fan sorgligt.
Han har ju gjort riktigt grym musik, känns som alla låtar han gjort är riktigt bra, Se om dem där 200 låtarna barnen hade fått i arv kommer ut.
En sak som är riktigt sjukt är ju dem fans som tagit sitt liv pga att han dog, Herregud vad tänker man med då? är ju inte så att vi som bara diggar hans låtar och kanske är ett stor fann av han har förlorat nått precis, igentligen? Hans musik kommer ju alltid finnas kvar. Nu är det ju även ett par år sen han släppte sin sista låt. så ja somsagt vad förlorar fansen ? Är det jag som tänker helt galet där eller? Ajja. sjukt bra artist är vad han var iaf, och vissa låtar är helt fantastiskt bra, bla "heal the world" . Så synd det är det ju verkligen, och coolt att han skulle göra sina sista konserter "this is it" från att legat lågt många år.

Vore somsagt riktigt kul att dra till sliver på fredag, synd att det är denna fredag och inte en annan :/ men får tänka påt.

soffpotatis..

Ligger här i soffan och kollar runt lite, Har precis suttit ute på balkongen och läst en hänt extra:D haha köpte med mig den förut när jag var på ica,  man missar ju alla skvallertidningar när man inte jobba som frisör! Men nu är jag påläst igen!

Vad har jag mer hunnit gjort sen jobbet!? jo just ja, Jonas från jobbet kom hit så klippte jag han, trevligt. sen ja efter det har det inte hänt mycket, ica somsagt sen degat.
Ska börja med maten så småningom, mannen är och spelar golf så ska ha maten serverad när han kommer hem tänkte jag, får bli fläskfilé, ris och pepparsås- mumma. Sen så ska kvällen bara bestå av mys, ska göra en fruktsallad till efterrätt som vi kan äta på framför tv, hoppas det är nått bra att se, är ju typ aldrig nått längre:/ så få kolla tv.nu och se vad jag ska sikta in mig på- spännande hörrni:D hehe.

2 Dagar kvar till helg, helt fantastiskt skönt. Veckor går ju rätt fort även om måndagar känns hemska ibland (typ jämt-haha)
efter denna vecka är det bara 2 veckor kvar till semestern och det ska bli så himla gött så det finns inte, ska njuta av varenda dag. Jaaa nu vet jag, ikväll blir det semester planering! spännande spännande.

Ne hörrni, maten vare ja, Ha det gött


Godmorgon:)

Sitter nu på jobbet och väntar på att vi ska börja. Hoppas att dagen går bra och fort. Är riktigt trött, vaknade kl 2 inatt av att idioterna i lght ovanför heltplötsligt hade röjfest, lät som att dem satt i vårat vardagsrum och hade allsång, fy fan vad förbannad jag blev allså! usch, lite respekt kanske man kan visa, nu ska jag inte va nån gnällig kärring men seriöst!? en helg visst helt okej då ska man ösa,  men en tisdag kväll, inte lika roligt för oss andra i huset!

Nu börjar folket ramla in, ska börja göra mig redo för en jobbdag i denna värme, vill ut i solen. Tur vi har det svalt inne på kontoret, men värmen gör mig ändå seg.

Ha en fin dag allihopa , Kram

RSS 2.0