godkväll

Slappar i soffan framför tvn, inget kul på tvn som vanligt. Vi funderar på en film men får se om vi orkar det, är lite trött faktiskt.
Dagen idag då, klockan ringde 10 i 6 och vi bestämmde oss för tvättstugan en annan dag, helt galet trötta. Somnade om och vaknade vid 11 istället, mycket skönt.  Sen har vi spenaderat våran dag i skogen tillsammans med Maria och guinness, Var på kantarelljakt, men vi kom bara hem med blåbär lagom till en blåbärspaj medans Maria hittade ett par gullingar. Får se när vi ger oss ut igen, vill hitta masssssa svamp ju.
Efter det har vi bara legat här hemma och slappat, eller nej vi var ute på en promenad förut, hittade goda bigaroer(stavning!?) och kollade runt lite, riktigt skönt väder så det var mysigt :)

Imorgon hoppas jag på strålande sol så vi kan ligga i solen och steka, det vore skönt, det har man ju inte fått för mycket av den här sommaren direkt, Nääääääästan men bara nästan så jag längtar till hösten och alla mysiga stickade tröjor, snygga stövlar mm. Men hoppas på en bra avslut av sommaren med massa sol, kom igen nu!


Nu blev det film, godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0