tröööööööött

herregud vad trött jag är idag.. Hoppas dagen flyter på fort.
Dagen igår var trevlig, Först ut kom Jonas Malin Wille och Melissa:) fikade och myste, och spelade lite wii.. Efter det så drog jag ner till stan för en spontan kväll med Madde, vi skulle kolla på nått på platens som en kompis var med på, allså nån Webbtv inspelning. Det var trevligt, blev ett par öl på det oxå, kanske det som orsakat min trötthet idag? men vet ni!?, Jag lever ;)

Och yes min mobil kom igår:) jag är glad och det är min lilla plutt :):)hihi

Nu måste jag kleta på lite maskara sen göra mig redo för en dag på jobbet.
Men ha det gött

ett sånt där intressant inlägg!

oj vad "lite" klockan är igentligen.. Jag ligger i sängen med datorn på magen, eller ne i knätt och kollar runt lite. Börjar känna mig lite trött och skulle mycket väl tänka mig att gosa ner under täcket och slockna. Så det får bli så snart faktiskt..

Dagen idag, ingen speciellt bra dag, eller bra och bra. Jobbmässigt var det en skitdag, men jag hoppas det bara var en svacka för dagen och att jag tar igen det imorgon, annars blir jag sur. När jag slutat så trampade jag hem som en dåre för att sen låsa upp dörren och mötas av en söt liten post avi MEN när jag låste upp dörren med spänning och öppnade dörren med ett ryck så mötes jag av ett hav med reklam (ibland undrar jag om vi får alla grannars reklam oxå!?) jag kastade runt alla blad och tidningar i hallen för att hitta min avi men icke, bara en jävla massa reklam som jag fullständigt sket i idag, Med en sur min kastade jag mig i soffan tjurade! Fan jag som verkligen trodde att jag skulle få min mobil idag.
Det som är mest irriterande är att jag ringde Tele 2 och frågade varit min leverans höll hus och dem sa att den var framme på uthämtningstället, och när jag då frågade om jag skulle kunna få kolinummret så jag kunde hämta ut den idag så svarade hon NEJ!!!! vadå nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!! försäkerhetsskull så fick dem inte göra så , så jag fick faktiskt vänta till min avi kom.
haha intressant för er att vet om min längtan efter min mobil va? Men jag skriver för min egen skull och för att jag tycker det är kul, sen om ni väljer att läsa eller inte det är ert val gott folk!

nähä, en dag imorgon oxå, Godnatt


Godmorgon.


Sitter i vanlig ordning och kollar på Vakna med the voice, gillar att kunna ta det lite lugnt såhär innan jobbet än att gå upp, stressa sen cykla..

Blev ju lite sent igår, eller somnade väl runt halv 1. Var ju somsagt och såg Flickan som lekte med elden, En jätte bra film verkligen, även fast jag inte läst boken så kunde jag lista ut rätt mycket vad som skulle hända då min kära mamma har berättat hela boken, hehe. Men somsagt den var riiiktigt bra och jag längtar redan tills nästa film kommer.

fytusan! jäkla skit väder ute, REGN? why? Jag hatar att cykla till jobbet i regn.  Ska dra på mig mössa och hålla tummarna för att mitt hår är lite rakt när jag är framme. Ne regn gillar vi INTE.
kom på att jag har en regnponcho i lådan, en blå. Och jag vet inte riktigt om jag vill cykla med den genom stan (jag vet , töntigt ) haha, visst jag slipper ju se ut som en dränkt katt men ändå!? Får fundera på det i sådär 10 min innan jag ska dra mig..


Vi hörs hörrni, ha en bra dag



nemen, hej!

Somsagt, min uppdatering här inne är ju inte den bästa! men men, så är det ibland, eller hur?

Veckorna rullar iaf på i rask fart, förstår inte vart dagarna tar vägen? Men jag klagar inte direkt.
Plötsligt känner jag inte av den där " söndagsångesten" länge, utan jag har lärt mig gilla läget helt enkelt Jobbet känns inte lika trist länge, Jag gillar mina arbetskamrater och det gör att dagarna rullar på, Visst arbetsupgifterna är ju inte dem roligaste att kanske inte dem omtycktaste av kunderna, men somsagt lär man sig gilla läget så funkar det, haha fan vad positiv jag låter nu :D men vad tusan det måste man väl oxå..
Hösten är här för att stanna, vilket jag oxå tycker är rätt mysigt, vad är mysigare än en stor stickad tröja, halsduk och höst skor? det är bara så mycket höst och mysigt! Dock är ju denna blåst som hösten tar med sig inte lika rolig men men...

Helgen har iaf varit bra, Lugnt och försökt sova ut ordentligt. I fredags så var jag och Joakim ute och åt på Gula huset, gott och trevligt. Igår blev det en dag på ikano, shoppade en cool klänning från MQ samt en scarf, sen blev det även storhandling på maxi. på kvällen blev det middag hemma hos mina päron med såklart mamma och pappa, lillebror och Jokke, samt bror och malin, Melissa och William- Trevligt. Och idag var det kalas hos storbror som fyller 25 år imorgon. Blev smörgåstårta, mums och fika. OCH nu är vi hemma, jag har sorterat upp tvätten som jag snart ska springa ner med till tvättstugan. Och ikväll blir det bio- "Flickan som lekte med elden" , Som jag hoppas och tror är riktigt bra då  "män som hatar kvinnor" var riktigt bra.. Så har och ser min helg ut.

Längtar som tusan till imorgon, jag beställde en ny mobil i Fredags och tror den skall komma imorgon, Blev en samsung jet s8000- Längtar som bara den, Alltidkul med nya prylar. Så då vet jag vad jag ska sysselsätta mig med imorgon kväll, så nu håller jag tummarna för att det ligger en avi innanför dörren imorgon när jag kommer hem, annars blir jag mindre glad, hehe!

Nu blir det tvättstugan gottfolk.
Kram

Är den inte helt galet läcker;)?



upp med humöret

yes, ikväll blir det somsagt bowling. om 20 min ska jag möta Salam så ska vi gå ner till Madde och hänga där innan bowlingen.. Blir en flaska vit oxå, mums!

Köpte nya skor idag som skall invigas ikväll, jag är totallt förälskad i dem, helt underbart fina, enligt mig..
Vad tycks?

http://www.dinsko.se/Dam/Modeller/Boots-och-kangor.aspx?art=249288&page=1&sort=i_but_dat%20DESC

fick bli länk, fick inte ihop hur jag fick in bilden här. menmen..


Jag är grymt taggad och tror det blir en riktigt trevlig kväll, hoppas andra delen av gänget oxå känner så!

näne, nu ska jag fixa det sista sen dra mig.. Ses i dimman

Ha en bra kväll, kram

En vecka sen

hoppsan hejsan. ingen vidare värst bra uppdatering här inne ser jag.. Men har inte haft någon lust eller insperation till att blogga den senaste veckan.  Inte känt mig sådär tiptopp direkt heller av olika anledningar, men försöker blogga lite när jag känner för det helt enkelt..

jobbveckan lider mot sitt slut, det gillar vi! Det firar vi (några på jobbet ) med att dra fram en vinare och sen bowla, ska bli riktigt riktigt roligt faktiskt :)

Aj, nu upptäckte jag en såndär knutt eller vad det heter i ryggen, har väl minst en miljon såna som ploppar upp lite titt som tätt, ska verkligen ta tag i att ringa massören vi har på jobbet eller vad man säger och boka en tid, dags att ge min rygg massage iaf.

Trött som tusan är jag oxå, varit trött hela veckan känns det som, tror mycket beror på att det lbörjar bli höst och mörkret smyger sig på rätt tidigt om kvällarna.

Nu ska jag kolla lite på idol som jag missade förut, kollade på nya Wallander istället- helt ok film. Men den förra var riktigt bra så lever på den till nästa kommer.

Vi hörs, ha en kul helg.

Redan Torsdag?!

"Damdamammamdmama, just dina guldbruna ögon damdamdaaaammda"  haha somsagt idol är bra kul såhär i början på säsongen!

herregud vad fort veckorna går,men jag klagar inte. Helgen runt hörnet, Fredag imorn det gillar vi!
Ska snart ösa ner till jobbet, känns helt okej faktiskt. Hoppas somsagt på en bra dag så humöret är på topp.

Ha en bra daaaaaaag:)


det här med rubriker allså

hejhop.. Ligger och tittar på sverige matchen, eller tittar och titta lyssnar mest och tittar till när det verkat hända nått. Fotboll är inte mitt största intresse, då föredrar jag mer hockey.

Som jag sa igår, hoppades på en vändning på jobbet idag då gårdagen inte var nått att hurra för. Och vändning det blev det, även att motivationen inte var på topp i morse så gick det ändå vägen, med några koppar kaffe funkar det mest. Hoppas på grym dag imorgon och bra avslut på veckan på fredag. :) men  " man skall inte ropa hej förens man kommit över ån" eller vad är det man säger?


Okej varför blir all text finstilt nu för då? går inte klicka bort- irriterande.  Men men är väl kanske fint det med.
Annars idag efter jobbet har jag inte gjort
någonting direkt. Tog en varm dusch, drog på mig myskläder och hoppa ner i soffan och här ligger jag somsagt fortfarande. Funderar på om jag ska pallara mig ut till köket och se om det finns nått smarrigt och äta, sugen på nått men vad är alltid den stora frågan!?

vi får väl se.. Nu ska jag glo vidare på tvn och snart börjar idol, missade det igår så tänkte se det idag iaf, det är ju auditoneran (stavning) som är det roliga med hela programet.

Kramkram



ännu ett givande inlägg

hoppsan, såg på svtplay att man kunde se andra avenyn avsnittet där , så jag och mannen slängde oss i soffan och kolla på det alldeles nyss istället för att vänta till 21! Var helt okej faktiskt. Snart börjar ju idol med, men skiter nog i det.  Sitter och väntar på att Adeline ska ringa så jag kan traska ner till henne en sväng och gå en liten promenad!
Gjorde det igår oxå, riktigt gött att va ute lite, än att bara dega ner hemma efter jobbet.

Dagen idag var lite sisådär, gick trögt på jobbet och jag hade ingen motivation alls till nått kändes det som, hoppas morgondagen bjuder på en vändning och det går kanon, vore skönt, riktigt gött.

Näheeeep, ska nog dra på mig lite myskläder eller iaf en mysig tröja och hoppas på att min snutt ringer snaaaart:P

givande inlägg? haha men men, jag skriver bara för att....

"Det är inte lätt när det är svårt "

hemma från jobbet nu, en helt ok dag men hoppas på bättre imorn :) eller iaf liknande!
Snart dags för mat, blir stektkött, potatisklyftor och ungsgratinerade rotfrukter eller vad det nu är :)
Sen funderar jag på en riktigt lång promenad, är sugen på att ta på mig ipoden och bara gå och gå, så det tänker jag göra också. Bäst jag laddar den nu med detsamma för batteriet dog sist!

Har väl igentligen inget vettigt att skriva, händer inte så mycket roligt just nu, dagarna rullar på somvanligt. Skulle vara roligt om det hände nått kul, men vad skulle det vara?


Nu ringer klockan, maten är klar!
Hejhopp



nejmen hejsan

och så var det måndag, fy tusan vad trööööööttt man är, vill  sova mera mera mera!
Sitter och kollar på Vakna med the voice, haha sjukt kul.

Snart dags att dra ner till jobbet, måste gå tidigare för jag ska GÅ ner :( Min cykel står kvar nere vid jobbet sen jag cyklade ner dit i Lördags, haha fan man ångrar jämt det när man väl ska gå, hade ju kunnat hämta hojen igårkväll men orkade verkligen inte, men mitt val och nu ska jag gå, njuta av höstsolen som faktiskt tittar fram.

Så bara fördä säger jag hej då, ha en bra dag!


Storstädning

japp det är det vi sysslar med nu här hemma, storstädning för hela slanten.
Jag har dammsugit och våttrokat golvet, och herrn håller på med avloppen eller vad det nu kan vara han svär över inne på toaletten! 

Var inne på media markt i nkpg förut, lämnade ju in min mobil där förnågra veckor sen och nu var den äntligen klar, som jag har saknat den, hehe.  Lånemobilen jag fick var ju inte dirket något att hurra för om man säger så, enda bra med den var att det fanns snake, fatta gammal? haha.

Grymt sugen på en promenad i höstvädret. Får se om jag hinner det sen, börjar ju en massa bra på tvn ikväll med.
Nä, ska städa det sista sen kommer Jokkes päron hit, ska klippa lite.


:) morn morn

Ligger i sängen och degar, Blev sent igår, kom hem vid 3 tror jag.
Men iallafall, gårdagen spenderade jag på Liseberg med underbara människor från jobbet.
Det var en sån himla rolig dag, så värt. Blev en massa karuseller, några turer i colorado (den heter så va?) Blev helt dyng sur iaf, späkhotellet var kul men vidrigt. haha men helt enkelt en BRA DAG! :):) tack,

Dagen idag vet jag inte vad som sker, blir nog pyssla lite här hemma och sådär.
Nu ska jag hoppa upp, ta en dusch sen göra en goooood frukost.


Liseberg

Godmorgon:) Uppe tidigt även fast det är Lördag.
Mitt Lag på jobbet vann tävlingen så idag ska vi spendera dagen på Liseberg, Ska bli riktigt roligt. Var ett tag sen jag var där nu faktiskt. Kan vara i 9an ? ajja Det ska iaf bli trevligt. Ska snart cykla ner till jobbet, vi skulle ses där halv 10 sen öser vi till Göteborg i bilar :)

Så det är så min dag kommer bli, såg på smhi att det ska regna underdagen men uppehåll på kvällen. Tur med uppehåll då iaf men ändå skönare om det hade vart hela dagen.

Så nu ska jag fixa klart lite sen, så jobbigt för inte tänkt ha väska med mig då det är så jobbigt med alla karuseller! Men tar nog med mig en endå så lämna jag den i bilen sen, så får det bli!

Ha en bra dag hörrni..

Fredag

Godmorgon:)

Precis ätit upp frullen och fixat klart mig. Känns så skönt att bara sitta och ta det lugnt en stund innan man ska iväg!

Igår efter jobbet så hängde Malin Larsson med mig hem så färgade/klippte jag hennes hår, Blev riktigt bra, en brun med röd/violetta inslag, Riktigt riktigt snyggt och som vanligt blir jag avundsjuk och vill med färga och ha låååång hår. Får nog tusan bli extension inom en snar framtid.
Följde henne ner till tåget efter så det blev en promenad i regn, men det var rätt mysigt faktiskt. Sen ta en varm dusch och gosa ner i soffan och se på tv.

hahaha kollar på vakna med the voice, nån mer som brukar se det till frukosten. Nu är det rapataaaaak! sjukt..

nu ska jag läsa igenom lite bloggar sen börjar det bli dags att dra sig till jobbet, hoppas dagen går superduper fort för sen är det helg, Kanske liseberg imorgon, kanske inte! Det får vi reda på idag.

Ha en fin dag!

Godnatt

Godnatt på er. Nu ligger jag i sängen redo att släcka lampan och soooova. Varit så trött hela dagen.
Min mage värker som vanligt, somsagt en riktig jäkla hälsokontroll på mig vore kanske nått att ta tag i!?
Annars har dagen varit toppen, ja dock lite segt på jobbet men det gick fördä. Åkte in till Jonas & Malin direkt efter jobbet. Där käkade vi och myste med Melissa, umgicks, Jokke lekte med Willepille samt att jag klippte dem:) Mycket trevligt. 
Åkte även förbi i Maria och Daniels nya lya, riiiiktigt mysig tror jag den blir :)

Imorgon är det somvanligt jobb 9-17, Sen ska jag möta upp Malin Larsson på stan så ska vi hem hit och mecka med hennes hår. Trevligt, ett tag sen vi sågs.

Näeni om man skulle försöka sova, klockan tickar på vet hur trött jag kommer vara imorgon bitti annars ( vilket jag alltid är men ändå! )

Godnatt

Godmorgon med vakna!

hejhopp, godmorgon.
Sitter i soffan och ser på Vakna med the voice och försöker trycka i mig lite frukost. Mår så illa och mitt huvud är inte att leka med! När går det över!? usch...
Annars så lever jag, myser lite av att Hösten är på G (även om det var riktigt varmt igår) men det är iaf september så den är på g, och jag tycker det är så mysigt med hösten, tända massa ljus på kvällarna, mysiga stickade tröjor och snygga stövlar. Föresten så var vi på Ikea igår och köpte en massa ljus och äntligen en RÖD filt :)

Dagen idag består i vanlig ordning utav jobb 9-17. Efter det blir det hem, fixa lite här hemma,para strumpor som jag inte orkat gjort än(tvättade i Söndags) hehe!  Tror även vi ska ta en lite promenad bort till Maria och Daniels lägenhet som dom får idag- Kul att se hur den ser ut.

Nu ska jag leta fram en mysig tjock tröja, vädret ser "burrigt" ut så det blir somsagt mysa ner i en tjocktröja.
Ha en fin dag, Kram

RSS 2.0