♥ sötnosar


Tröttisar i fredags framför let´s dance :)


Melissa sitter i soffan och har en diskution med sin Farfar :)  Gullunge♥





Godmorgon

ligger i sängen och myser fortfaranade, vaknade för en 30 min sen. lilleman ligger fortfarande och snarkar och min man likaså:) Mannen tog morgonrundan imorse vilket uppskattades, sjukt trött.
Min helg har varit väldigt bra måste jag säga, i Fredags åkte vi hem till mamma och pappa, åt mat och kollade let´s dance o sådär. Vi sov ävn kvar vilket var super mysigt. Dem ar barnvakt åt Melissa oxå så det var inte helt fel, en joddlande liten tös får jag aldrig nog av, så mysig hon är. I lördags hängde jag med mamma och pappa till ingelsta shopping, fikade och shoppade, så medans mamma och pappa handlade mat så rullade jag och Melissa runt i ett par butiker, och då insåg jag att alla butiker är inte det lättaste att ta sig igenom med en barnvagn, synd!

Går kvällen var super mysig, vi promenerade bort till Maria och Daniel på middag och melodifestivalen mys, riktigt trevligt. Heja didrick som både orkade och ville traska hela vägen dit själv dessutom, på hemvägen blev det dock ligga och lata sig i väskan istället, helt sjukt trött var han.
Jag är grymt sugen på en riktigt mumsig stor frukost,så ska se vad jag kan rota fram :) gött..

Idag blir det spendera några timmar i tvättstugan, trevligt,njaa men skönt efteråt iaf.
Nu ska jag nog styra upp frullen här hemma, på återseende!


tror jag har en massa söta kort på Nowa och Didde från helgen som jag lägger upp sen :)

FredagsMYS

Äntligen Fredag, tusan vad skönt! känner mig lite halv hängig i kroppen så det blir en lugn och mysig helg (vilket jag oftast har men ändå)
Sitter på jobbet och japp jobbar. Hoppas på att sluta kl 3 idag, Efter det blir det att åka till mina päron för lite fredagsmys och hämta hem min lilla älskling. Didrick har varit hos mina föräldrar sedan Tisdag kväll så nu saknar jag honom en massor, så det ska bli trevligt.  Sugen på att bomba brorsan och Malin oxå, dem flyttar nu i helgen och jag är så nyfiken på hur det ser ut :)

Nähe ni tar lite tid o skiva det här inlägget då jag somsagt jobbar samtidigt, så jag avrundar här med ett,
Trevlig helg :)

Min fina lilla plutt





hoppsan hejsan

inte igår, men så kan det vara.
Helt jävla galet kallt ute. kom precis hem nu, varit i kimstad hos mina päron och ätit mat, fisk potatis och kall sås hade jag och Jokke beställt, Mums! våran lilla plutt fick stanna där vilket han kommer vara till på fredag, saknar honom redan min lille bebis, men skönt för han oxå att inte vara med på jobbet varje dag..

Har inte så mkt att skriva, en liten bloggtorka. just nu går jag bara och längtar efter värme,kan inte våren komma snart, fan vad skönt det skulle vara, dra fram sneakers tunnare jacka, solglasögon och bara njuta av vårsolen, fy tusan vad underbart.
Men nej nej, är ju rätt skönt med -24 oxå, varför inte liksom;)

Näe ni,nu ska jag glo runt på lite bloggar sen sova.
Natti natti

utväxt på väg bort!

yes yes, sitter med färg i håret nu, så skönt och få bort min hemska utväxt.
Mamma och pappa har varit härpå ne fika samt lämna Didde, mys o ha han hemma igen, Tack snälla mamma och pappa för hjälpen ♥..
Ska snart skölja ut färgen och efter det blir det mat. Sen ska jag och didde skutta ner till Adeline en liten sväng och hälsa på Enzo, och Zimba såklart..

Dagen på jobbet kändes bra. Och efter bobbet klippte jag jonas sen brasade jag och mannen och köpte hundmat till vår lille skit.  En runda in på maxi och köpte 3 saker, intressant för er? men det roliga va att vi fick avscanning idag, HEJA oss. hatar när man får det när man storhandlar så därför scannar jag när jag bara ska köpa lite saker för att matcha in avscanningen då och ja vi lyckas ju..

Näe nu, 5 min sen ska färgen ur..
kram


Världens längsta dag!?

ojsan. gles uppdatering här inne!
Saknar min Didrick som är hemma hos mamma och pappa tills imorgon.. Han är tydligen en riiiiiktig buse där hemma. Men imorgon blir allt i vanlig ordning igen, då kommer busen hem och myser med sin mamma, och pappa såklart...
Och vad säger vi om den här dagen? Fy fan vad låååååååååååång den har känts som. Timmarna på jobbet kändes det som en snigel kunde varva, så det var med glädje jag stutsade upp från stolen,stängde av datorn och traskade hem vid 17 tiden. Väl hemma slängde jag i mig en macka och byte om till träningsoutfit och begav mig till gymmet, blev kondition som vanligt, samt ben, rygg och mage. känner mig mör i kroppen nu och det är faktiskt bara skönt. Känner fortfarande av en sjuhelvetes träningsverk i överkroppen sen i måndags.

Imorgon står det jobb på schemat som alltid. Känns skönt med torsdag för sen är det vår allas älskade fredag och då jäklar, Jag och Adeline ska in till nkpg på partaj, min snygging Ewe fyller 21 år och det ska firas! ska bli riktigt kul faktiskt :)

Näe hörreni, nu ska jag krypa ner i sängen även fast klockan är allt för lite, men kan va skönt det med, datorn får nog följa med en liten stund, ligga och slösurfa och läsa bloggar..

Ha det bra, Kram



Mammas plutt♥

♥ Alla hjärtans dag

mysmysmys.. Ligger i sängen och kollar runt lite. Varit vaken en timma, lillen ville nämligen ut på morgonkiss kl 8! Härligt.. Duktig har han minsann varit, fanns ingen kisspöl i lägenheten från natten så det var riktigt bra :) Duktig kille..Men man ska inte ropa hej förens man kommer över ån eller vad man nu säger. Men hoppas han snart fattar grejjen och blir så gott som rumsren..

MEN alla hjärtans dag idag ja.. Mannen gick precis till Ica för att köpa en smarrig frukost, sånadär goda ostfrallor tex,mums. SÅ det blir först ut mysa till med en smarrig frukost. sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Bara umgås och mysa.. Ikväll har vi tvättstugan,suck.. Förstår inte varför jag inte bokade morgonpasset då jag är uppe tidigt sen lilleman kom. Lätt att vara efterklok.

Igår fyllde mamma år, hela 47år.. så lämnade av Didrick där igår runt 11 så åkte jag och mannen in till "ingelsta shopping" och kollade runt där, fick med mig lite grejer, sen en sväng på media markt där jag köpte ett kamera fodral.. sen drog vi hem till päronen och firade mamma:) stannade även kvar på kvällen och åt mat och kollade på melodifestivalen. Trevligt:) Men seriöst vad är melodifestivalen för skit?!


Mina 2 hjärtan♥


Älskar dig min underbaring

♥ ♥




Tänkte bara bjuda på 2 bilder på snyggingen här hemma!
Känns som bloggen bara är Didrick Didrick Didrick just för tillfället, men det får det vara också :)

den där Didrick..

, ja den där Didrick är allt för söt! Charmar det mesta med sina fina ögon, älskade du! Men skenet bedrar, haha tusan vad busig han är, att bita i "mammas" och "pappas" händer är ju en hit före sina leksaker och det känns med dem där nålvasa tänderna, men det blir nog bättre, han är ju bara liten bebis trotsallt.
Nu ligger han är i soffan och sover, skönt.. var ute på kvällsrundan nyss, skuttade runt i snön. Trevligt att man har så diskreta grannar som stog med ansiktena tryckta mot fönstret för att kolla på lillen!?!


Didrick just nu, med världens skönaste filt förövrigt!




Familjen ANNORLUNDA





























Godnatt ♥

trött och lite mera trött!

Sitter i soffan och  myser under min grymt sköna filt som jag fick i present av Mamma och pappa..
Didrick busar som vanligt, försökte ligga och vila lite med han förut, men det finns ju så mycket annat som är intressant..
Dagen på jobbet var, tung faktiskt..Ont i huvudet och kroppen var tröttare än tröttast, Blev jobbigt att somna igår när jag bara låg och tänkte på Jack hela tiden, Älskade vän jag saknar dig så mycket.. Men tillslut somnade jag och vaknade med en aning svulln ögon, men det har väl sin charm det oxå.

Ska snart pälsa på mig och gå ut med lilleman. Sen blir det soffhäng hela kvällen med smarrig mat, fläskfile och potatisgratäng, mums.

En snygg Didrick när han ligger och sover i "mormors" famn


Kram

Älskade fina du ♥



Idag lämnade Jack oss och åkte upp till hundhimmlen och gör Ludde sällskap igen.
Det gör så ont, men samtidigt känns det "bra" att han inte behöver lida. Jag älskar och saknar dig min allra bästa vän ♥

Min fina Didrick ♥


Bebisen ♥

Nu är vi alla 3 här hemma och myser :) Didrick är allt en liten buse, vilket är roligt:)  men nu har han äntligen kommit till ro och somnat i sin fina säng :) Tänkte gå bort till ica och köpa lite smarigt till melodifestivalen :)

Skriver mer om vår händelserika dag imorgon!

bjuder på en bild på färden hem, samt en från nyss! (mobilbilder, därav kvaliten)




Du är så fin min lilla plutt!

Min fina födelsedag♥ Tack.

Vill tacka för en fantastiskt bra födelsedag:)
Vaknade av sång och frukost på sängen och paket utav min fina sambo. Blev mys morgon helt enkelt.
På jobbet mötes jag av att min plats var fylld med ett par ballonger med roliga texter på och fika utav fina vänner på jobbet :) haha underbart vacker sång av arbetskollegerna!
Och ikväll har jag haft mina föräldra, mormor & morfar samt Jonas, Malin Wille och Melissa på kalas. Vi åt exotisk planka och sen päronopera till fika- Gott gott. Massa paket blev det då oxå. TACK SÅ JÄTTE MYCKET

En helt underbart bra dag somsagt Tack alla fina ♥



OCH så var det det här med Lördag, vad händer imorgon?!
Jo vid 10 imorgon förmiddag så styr vi bilen upp till Nyköping för att hämta hem våran lilla bebis, ja dock en på 4a ben såklart. Jag är så grymt glad, och det är den sötaste lilla plutten jag vet. En Jack Russel hane på 8 veckor ska flytta in på hjälmsätersgatan, det ska bli galet roligt. Har saknat att ha hundar omkring mig sen jag flyttade hemifrån för 1 år sen så nu kände jag att det var dags, eller har varit sugen bra länge men nu har vi äntligen hittat den rätta som vi båda verkligen fastnade för, Perfekt helt enkelt.

Här har vi våran lilla Didrick



Nu ska jag återgå till tv tittande, sen sova för om det är någon som vill att det ska bli Lördag så är det JAG!
Kramar

sista dagen som 21 åring!

Och jag tycker det känns riktigt bra och kul att fylla 22 år imorgon!
Först ut på schemat är det jobb,som alltid. Efter det blir det rusa hem och fixa allt till familjen kommer dvs skära upp all mat, Det blir exotiskplanka mums.
Drog fram damsugaren för 1 timme sen när jag klippte herrn, och det avslutades med att jag stod och skura alla golven med, OCH det behöves insåg jag när jag hällde ut smutsvattnet, så nu är det rent och fint till min födelsedag och tills på lördag när vi blir 3, sug på den!? ;) höhö

Dagen idag då, Gött det kändes med torsdag, liksom hoppet kommer tillbaka i kroppen för det närmar sig helg med stormsteg. Dagen på jobbet tycker jg var godkänd, gick bra och jag van 1 biobiljett-gillar vi. Efter jobb så åkte jag hem och byte om och drog sedan till gymmet, Var grymt jobbigt passs idag, kondition och överkropp fick sig en omgång, men det jobbiga idag va att min kropp var helt slut på energi, förstår inte varför!? men kämpade på som tusan och åkte därifrån glad och nöjd (och jävligt trött)..

Nu ligger jag i sängen och ska snart släcka lampan och sova. Hoppas på att vakna av en vacker stämma med "ja må hon leva..."

Godnatt! ♥


eviga längtan, snart slipper jag den...

Skönt att Onsdagen snart är över, Torsdagar känns oftast bra, man har helgen runt hörnet liksom. Och det ären grymt bra helg jag har framför mig, längtar till tusen. Först ut på fredag är MIN födelsedag. Mys med familjen hela kvällen med god mat osv.. Sen på lördag sker min hemlighet, kommer blogga om det då om jag inte avslöjar det redan på fredag, vi får se gott folk! men längtar det gör jag, och lycklig det är jag ♥

Dagen på jobbet, gick väl hyffsat fort, gav resultat iaf, Hoppas morgondagen gör det samma. Sen på kvällen är det gymmet som gäller, Skönt.  Sen hem och städa tänkte jag, har redan börjat lite idag. Men tänkte torka av alla golv och sånt där.  Det är dem planerna jag ahr för morgondagen.
Efter jobbet idag så drog vi och handlade det som behövs för fredag så nu var det gjort.

Nu ska jag slå en plng till Mamma och snacka lite skit.
Godnatt, Kram♥

80 års kalas dagen lång!

Nu är jag äntligen hemma, efter en heldag hos min söta mormor som fyller 80 år idag. Eller äntligen och äntligen, har varit en super trevlig dag, MEN nu är jag trött och helt fullproppad i min mage med kakor och smörgåstårta!
Så nu känner jag mig GRYMT laddad för ett mördarpass imorgon på gymmet, fan var kroppen ska få känna att den lever..  Missade ju tränignen både i lördags och idag så det är inte mer än rätt!

Har iaf haft en trevlig dag somsagt, träffat massa släkt man nästan aldrig träffar, vääldigt vääääldigt sällan iaf. Har känts konstigt att inte jobba idag, men jag klagar absolut inte!

Ska snart krypa ner i sängen, hoppas på söööööööööömn inatt.  Börjat sova så dåligt på nätterna vilket är galet jobbigt.

Med detta säger jag godnatt.



5 dagar kvar
, lilla hjärtat

RSS 2.0