luktar nytvääääääääättat

Sitter i soffan och slösurfar och kollar lite på en gammal wallander film på 4an.
Var somsagt och jobbade förut, segt men gick ändå hyffsat fort. körde till halv 8 istället för 8, gött! Blev en promenad hem i snöyran.
Och dagen idag har varit trevligt. Jag och mannen åkte runt till en himla massa butiker samt ikea där vi även åt en smarrig lunch, gissa? Köttbullar såklart, jattä gott. Köpte en hel del saker som behövs om man säger så.
Sen har vi haft tvättstugan oxå ja, och nu är allt nytvättat, gillart!

Ska snart krypa ner i sängen, svååååååååååååårt att sova dem senaste nätterna:( Imorgon är jag ledig, och ska åka till Kimstad hyffsat skapligt, för att sedan åka in till min Mormor som fyller 80 år imorgon, kul ska det blir, träffa släkt som man inte träffat på flera år, trevligt trevligt..

Näe ni, nu ska jag borsta tänderna sen gosa ner i nybäddadsäng, Finns det nått skönare?
Kram




Jag längtar så galet mycket

Godmorgon godmorgon!

Sådärja, nu kan jag inte sova mera. ligger och kollar runt lite, snart dags att göra en stoooormumsig frukost, färskpressadjucie och sånt gott..
Dagen är fullspäckad, först ut, baka muffins till mormors kalas som är på Måndag. Sen blir det åka till ikea och en massa andra affärer:) och sen kl 16 ska jag jobba, segt en söndag jag vet,men imorgon är jag ledig:) har även tvättstugan idag med, KUL!

lite kort om min helg.
Har haft en riktigt bra helg måste jag säga. I fredags kom Adeline hit, blev vin och lite gottit, tv och en massa prat & skratt, Tack för en riktigt trevligt kväll hjärtat! Sen i Lördags så vaknade jag och kände mig anningen seg,så hoppade tyvärr träningen då. Åkte till kimstad så drog jag och mamma till maxi för shopping och lunch, trevligt :) Stannade i kimstad till kvällen, färgade mammas hår och sen kom jokke så blev det mat och Robinsson. Japp det som hänt och nu ligger jag somsagt i sängen och ska snart sätta fart på den här dagen :)

Kram


Godmorgon FREDAG!

nyss ätit frukost och kollar på Vakna med the vocie, bra skit!
Fick precis ont i huvudet oxå:( inte ett dugg kul, är nog för jag sovit så sämst inatt, vaknat somnat vaknat osv. Är nog för jag är lite spänd och längtar efter en rolig sak, men vet ni? jag tänker vara så elak så jag itne berättar vad det är än, men det kommer!
Så skönt med helg, men längtar liiite mera till nästa helg då jag fyller år, så då blir det lite party, NAJS!
Men denna helg får bli hyffsad lugn, ikväll blir det mys med Adeline. Imorgon träning, sen hem till mina päron, fixa mammas hår och handlar lite grejer.  Sen är det ju robinson finalen, fy fan är så jävla irriterad på det där skitporgramet men ändå ser jag det, Får panik på den där Sanna, är hon inte grymt jobbig människa!? Ajja..
På söndag blir det jobb, men det gör inte sådär super mycket för på Måndag är jag ledig, för min Mormor fyller 80 år :)

snösnösnö, fan vad det har snöat de 2 senaste dagarna.. Börjar somsagt tröttna på snö, men är ju mysigt och trevligt att det är så mkt ljusare ute, men ändå. Snart dags att smälta bort och välkomna våren, men samtidigt, det är ju bara januari!

Tusan vad mycket tid jag fick att bara ta det lugnt denna morgon då, skönt.. Gick upp 40 min tidigare då jag inte kunde sova och ställde mig i en vaaaaaaaaaaaaaaaarmdusch. 

Nähepp, ska väl styra lite med det sista, annars blir det väl svinstressigt.
Är lat, ska åka buss till jobbet. Så jobbigt att gå på oskottade gator!

Kram, trevlig helg


Älskade ängel ;) dududutuu

mördarpass

Då var snart tisdagen slut och veckan börjar snart gå in på sista "halvan" Skönt!
Dagarna på jobbet har känts tunga, jag börjar bli lite trött på mörker och vinter, tråkigt att det ska komma mera snö och bli kallare igen. Är grymt sugen på vår, vårgläder och bara en ljusare vardag!

Ikväll har jag haft ett riktigt mördarpass rentutsagt på gymmet. Så jävla skönt det känns efteråt. Får väl se hur benen mår imorgon, för det idag var det dem som fick JOBBA!

Imorgon blir det jobb, sen tror jag det blir en tripp till Nkpg och köpa en diskmaskin och inte vädret är allt för tråkigt, Visseligen är det ju bara e4an fram och tillbaka men ändå. Ska ta mig ett snack med herrskapet!

Nu blir det föna håret sen krypa ner i sängen, jätte trött!
Kram

Gokväll

Känns tråkigt att helgen är slut, men såäre bara kämpa på så är det snart helg igen!
Soffhäng framför tvn. Sett lite av Blåsningen, ska se klart det sen då jag var tvungen att se vår allas älskade Köping. Nu ser jag falk men kommit på att jag redan sett denna film, Men bra är det..
Bev en sväng till Kimstad förut, en fika och sen klippte jag Pappa, Malin och Wille.. Hem efter det,käkade lite fort och sen drog jag och Teppan och tränade, Gick lite segt men var riktigt skönt. Villa imorgon då jag ska se hockeyn istället sen kör vi tisdag. SKÖNT!
Efter jobbet imorgon blir det även STORhandling, fan vad gött att fylla upp kylen. Sugen på storshopping bland all frukt, mums.. Sen efter det blir det somsagt hockey, LHC- Modo. Länge sen jag kollade så ska bli kul, som sagt tusen gånger roligare att kolla "live" än tv.

Nu ska jag se om blåsningen kommit ut på tv3 play eller vad det heter!?
Godnatt

Godmorgon...

Då var jag som vanligt vaken ganska tidigt :(typiskt.. Vaknade av världens klump i halsen, men som snart är borta med hjälp av bafusin, BRA. Är så trött på den här jäkla förkylningen, tycker det är dags för den att ta sitt pick och pack ny, stört i mig i över en månad!

Ajja, gårdagen blev lugn, åt mat kollade på robinsson och en film. Sen somnade jag. guinness var lugn och mysig igår och då blir man så jäkla sugen på att skaffa en hund själv,är ju grymt kul med hund och jag saknart eftersom jag alltid haft hund sen jag var 6 år... vi får väl se, är väl mest att man ska ha tid för den oxå.
Idag vet jag inte alls vad som sker, sugen på att gå på stan med mamma och kolla lite vad jag önskar mig i present. Annars ska blir det väl eventuellt träning idag om inte Teppan ligger hemma och är slirig från gårdagen..
Nu är det iaf frukost som gäller.

Kram

uttråkad till tusen!

Okej! Jag har nog universums tråkigaste dag idag :( Finns inget att göra. sitter bara hemma och tråkar. Visst det har ju gjort reslutat i hemmet, städade i förrmiddags och sådär men nu hela eftermiddagen har varit en plåga för mig som blir galet lätt rastlös.
Spenaderar senaste 1h 30 min i telefonen med Malin, trevligt trevligt. Men sen dess så sitter man här i soffan med datorn i knät. HEY vilken dunder Lördag.. Guinness kommer hit sen vid halv 7 så ska vi vara hundvakt åt honom, så en liten promenix sen tänkte jag ta, första gången jag andas in frisk luft idag isf, för det räknas väl inte när jag öppnade fönstret och vädrade i sovrummet?! haha.

Snart dags att börja med lite krubb oxå, blir "bollar"= kroketter samt lövbiff och beanääässås(hatar att ens försöka stava till det ) haha. Gottgott. Sen blir det soffhäng hela kvällen antar jag, Robinsson och sådär att se på tv. Blir nog bra.

Hoppas ni har en rolig kväll iaf..
KramKram


Äntligen fredagmys!

Somsagt äntligen fredag! Fick sluta 3 idag och det känns guldvärt! Har varit eller rättare sagt är sjukt trött idag, och ingen fredags känsla alls i kroppen, men som pricken över I:et så är det fraktiskt Fredag och det länns underbart bra. Blir en slappar helg jag har framför mig som det ser ut förtillfället.
ikväll blir det filmkväll hos Maria och Daniel. Ska se nya wallander och äta tacos, mums. Efter det blir det hem och stupa ner i sängen och imorgon blir det sovmorgon (hoppas jag, har en tendens att alltid vakna tidigt på helgerna för kroppen är inställd på det )..
Annars har väl veckan rullat på hyffsat förutom att dagarna speciellt idag då har känts som evigheter, är sjukt glad över att jag kommit igång med träningen, man känner sig mycket piggare och gladare vilket jag är stolt över. Nu är det villa fram till söndag så går vi påt igen, gillart som tusan somsagt.

Nu blir det slappa några timmar, lägga sig i soffan och andas in helgen.
Hoppas ni får en bra helg gottfolk.

Kram♥

just ja, igår hade jag och Adeline lite myskväll. Drack vin och åt lite samt att vi klippte och färga håret på varandra!
Detta blev resultatet, Ovant men jag gillart. vad tycks?




Adjöken

Då var man hemma igen efter min tipp till nkpg! tog sin lilla tid. När jag väl kom ner till tågstationen så var tåghelvetet inställt så jag fick vänta till nästa som gick ca 30 min senare. Väl i nkpg så löpte jag till tandläkaren, Det gick super bra och jag kan nu slänga min tandskena och helvete dock har jag inte använt den op väldigt länge, men det märkte inte dem utan tyckte mina tänder såg super fina ut. Limmade lite på min tråd jag har i underkäken och sen var det klart, och det va sista gången jag var där vilket känns bra. Spenderat några år med dem.  Haha fick med mig gipsavtryck på hur mina tänder såg ut innan jag fick tandställning, en grym skilland och jag är väldigt nöjd med reslutatet, var värt ca 4 år med räls! tack o hej!

Nu sitter jag i soffan och kollar på tv, vill se nya wallander, men herrskapet vill se mästarnas mästare, så det är kört. får väl bli den imorgon kväll annars.
Imorgon är det träning på schemat igen, längtar, även fast jag just nu blir påmind av min träningsverk i varenda rörelse jag gör med armarna, men vet ni? jag älskart det SKA liksom kännas.  Glad och pepp som aldrig förr!

Nu blir det gosa ner och se TV!

Kram♥

En tripp till Tandläkaren

Är hemma nu, var tvungen att hinna hem innan jag kunde dra till tåget dom tar mig in till norrköping och tandläkaren. Hade nämligen glömt min kära plånbok hemma när jag stack imorse, vad blir här näst? igår glömde jag mobilen idaf plånboken, kanske glömer mig själv imorgon?!?!
Har precis kastat i mig min matlåda som bestod av en god tonfisksallad, ska snart bege mig till bussen ( lat idag så tar bussen till resecentrum) Skit jobbigt att gå i snön hem från jobbet känns som man bara glider runt i allt slask och allt tar dubbet långtid, uatn snö och slask är jag hemma på en 15 max 20 min,idag tog det 30.

Funderar på om jag ska passa på att göra nått kul i nkpg när jag ändå är där, kanske en visit i Kimstad innanhemfärd? vi får se.
Vill igentligen inte till tandläkaren, men kan tusan inte ändra tiden igen. Nu SKA jag dit. Men kan tycka att detta besök är lite smått ondödigt då jag tror det bara är en efterkontroll sen rälsen satt som en smäck i munnen.kuljul!

Nahepp, göra sig redo att dra snart då.
Kramkram♥

sjukt bra känsla!

Jag är helt död/slut i kroppen fast ändå så är det bara positivt, en riktigt skön känsla! Jag och Teppan har varit på gymmet och kört slut på oss, Fan vad jobbigt det var mot slutet på löpbandet,men somsagt bara skönt att jag tagit tag i det på RIKTIGT, på onsdag är det dags igen, längtar redan!

Annars hade varit en helt vanlig måndag, jobb på schemat som vanligt. Tycker dagen gick hyffsat fort ändå för att vara måndag, och dagen var helt OK!  Tisdag imorgon då, då jobbar jag bara till runt 3 sen ska jag till Tandläkaren i nkpg vilket jag tycker är ganska onödigt, men är väl någon efterkontroll sen tandställningen. Lika bra att få det gjort.

Nu blir det tvmys tror det där spårlöst eller vad det heter börjar nu, dragit fram lite vindruvor jag hade kvar från igår.

Kram♥


Slappar söndag

Vilket slappar dag vi har här hemma idag, känns jäkligt skönt faktiskt. stratade dagen med gooood frukost, jag bakade nämligen scones, hunnit sett 2 filmer och är inne på den 3dje. ätit middag nyss och nu har vi tvättstugan. gött som tusan.  Tråkigt bara att det är just söndag, men det är så det är och så det ska vara.  ny vecka imorgon, och som alltid nya möjligheter!

Helgen har varit kanon det med. Blev tvtvtv och soffhäng igår tillslut.  Var sjukt sugen på att göra någon till en början men sen när jag väl myst ner i soffan med gurka/morötter och dip så kändes det som jag satt rätt bra där, så blev en myshemmakväll. En lugn helg med andra ord..
I veckan skulle jag vilja gå på bio och se snabba cash, Den verkar vara grymt bra. Har även läst boken oxå, den tycker jag var bra, så det ska bli spännande att se på film. Sen att han ja va tusan heter han nu igen? Joel kinnaman är hyffsat snygg gör ju inte saken sämre ;) hehe.

Väntar på dagens avsnitt av " en annan del av köping" ska börja, haha finns det nått bättre?! helt underbart bra!

Gokväll

♥ Söta du



Köpte detta ursöta hårband till Melissa, samt en hello kitty mössa på h&m.
Vad tycks? är hon inte förtjusande vacker i det, hihi en skönhet som hon klär i allt:) Gulleplutten.

Taget med mobilkamera och frökenlöken ville inte va helt stilla med huvudet när jag fotade, men vad gör det!



Nu sitter jag hemma och ugglar, funderar på vad kvällen har att erbjuda. Precis ätit gårdagens hemmagjorda pizza som var över, lika gott idag! Har ställt in ett par smaskiga jordgubb/lime cider i kylen som jag snart ska avnuja i min ensamhet;) hehe. 

Kramkram

Drömma går ju alltid! ♥

Åhh, jag och mannen sitter och kollar på bostadsrätter, fan vad sugenman blir allså! Hittade ett grymt fint radhus,nybyggt. Men men blir väl bo här några år till, Men titta kan man alltid göra:)
Ikväll är det fredagsmys, GILLA!  Blir att kolla på let´s dance  och japp soffhäng helt enkelt.. åt hemmagjord pizza nyss- gott gott.
Jobbdagen vill jag inte ens prata om, hoppas verkligen på en mer givande vecka nästa vecka,satsar påt iaf! Efter jobbet drog jag en runda på stan medans jag väntade på att Jokke skulle sluta jobba.. Hittade en tröja samt ett halsband som jag fick med mig hem :)

Imorgon ska jag in till min kusin på kusinmys. Ska först och främst ta mig en sovmorgon och inte stressa runt,Sen tar jag tåget in till nkpg och drar till kusin ♥
Jokke ska fördä upp tidigt imorgon,så funderar på att ha hörselproppar så man inte vaknar, haha.. Han och några polare skulle ut och åka bil på isen !?

Nahep, mysa ner i soffan och invänta Let´s dance.
Mysig kväll hörrni! Kram





bada eller inte bada? det är frågan

jag fryser! Så sitter i tankarna på att ta ett varmt skumbad eller en kopp tv och krypa ner under e filt och se tv,hmm!?
Idag tog jag en promenad hem från jobbet, var faktiskt ganska jobbigt i dem skorna jag hade idag, pluffsa fram i snön med benen på helspänn, men hem kom jag.. hehe.. skönt med en promenad faktiskt.
Sen dess har jag hunnit göra mat samt äta,Lax blev det,mums. kollat på en gammal bra film på tvn oxå "liver är en schlager"bra skit.
Och ja nu sitter jag här i soffan i valet och kvalet med bad eller inte.. så jobbigt o blöta håret och föna det och greja (duschade i morse så det behövs inte liksom ).
Hockey på tvn nu med, inte så sugen på det, så bänkat mig framför datorn, även att jag sitter 8h på jobbet framför en dator, men men.
Fredag imorgon, grymt skönt. Dagen idag var bra för alla utom mig, vill strycka den ur kalendern, visst 0a inte men ändå. imorgon blir det nog bara en lugn hemma kväll med let´s dance,skönt..


Kram♥

Gnällspik!

Jag vet att jag låter som en surkärring,men fan vad jag hatar grannarna som bor ovanför! Dem hörs kan man ju lungt påstå, och det är ju bara förnamnet. Någon som vill hoppa sönder deras högtalarsystem?! Dem ser på nån jävla actionfilm eller nått nu, jokke gissar på att det är elgitarr! Det här ska dem få fan för en vacker dag när jag känner för dunder as! ska dem se hur kul det är, hehe!

Då har iaf lite mer än haöva veckan gått, bara imorgon sen är det älskade fredag igen, gött gött.. Dagen på jobbet var godkänd tycker jag allt =) Efter det drog vi och shoppade lite till en supergod sallad som vi precis ätit-mums.
Ska glo lite på tv bla "halv 8 hos mig", sen blir det sängen tidigt idag,är grymt trött. Imorse var det katastrof, kändes som natten bara bestått av en timma när klockan ringde, men det var bara dra sig upp och skaka liv i sig själv..
Påtala om annat så är jag ganska trött på att frysa nu, spelar ingen roll hur mkt man klär på sig. Väldigt sugen på vår är vad jag är, speciellt nu när alla vårkataloger börjar dimpa ner i brevlådan..

Och här har vi några bilder på köket, (mobil bilder) är så grymt nöjd. Känns som ett helt nytt kök bara av att ändra färgen på kaklet, förut var det gräddvit/begie (haha hur stavas det) Ajja resultet är SÅ BRA! vad tycks?





Och en liten Dagens jag! hehe slapp och skönt..

Mysig kvälls fika♥

Har haft mina päron och mormor & morfar här på fika ikväll:) Super mysigt. Bjöd på mina och jokkes beskvier, och dem gick hem! =p
Dom åkte för en timma sen, sen dess har vi tryckt i oss kvällsmat, fick bli baguette och kucklingröra-mums.
Nu sitter vi och kollar på "mästarnas mästare" och jag har även fötterna i ett fotbad, det ni, inte ofta man slår till på det. hehe.

Dagen på jobbet gick hyffsat fort och det gillar vi. Redan onsdag imorgon, hoppas dagarna tickar på bra resten av veckan. Längtar till torsdag, då ska jag och Teppan dra och träna efter jobbet- Skönt. Ska säga upp mitt kort på nautilus och ta på friskis istället :) Bara att det verkar så knölligt att säga upp det, måste tydligen skicka mail eller brev, får ringa och kolla med dem.  Så är det med det..

igår blev köket klart oxå,och tusan så snyggt det blev, känns som ett helt nytt kök, super fräscht.
Ska ta bilder och lägga in sen :)

Ska testa att trippeltånga mitt hår nu tänkte jag, se om det blivit så pass långt så det inte blir "för kort" när man har lite lockigt.

Men somsagt bilder sen, Kram

en tjuvtitt på ändringen som sker i köket!

Jag blir GALET nöjd



Dagens shopping



Oversizetröja från Gina



Leggings från Gina Med snygga detaljer på knä samt höft.
Fotat med mobil, så inte bästa kvalite, men det duger!


Tänkte fylla ut bloggen med lite bilder från dagens shopping, Vet själv att det är roligare att läsa då.. Min blogg är lite dålig på bilder mm, men nu ska jag försöka ta tag i det..
"make overn" i köket är i full gång och det blir så jäkla snyggt allså! Fotat en massa bilder så dem kommer imorgon :)

Sitter och kollar på johan falk nu, Sett alla utom 1an och 2an. Sjukt bra filmer!

Godnatt

Söndagen här också!

Ligger fortfarande i sängen och myser! Tänkte snart dra mig upp och fixa frukost.
Dagen idag blir nog en sväng till Ikano, hoppas bara mannen brevid tycker som jag. Och efter det ska vi börja med en liten "makeover" i köket, vad som sker kommer i bilder.
Sen ikväll är jag sugen på att gå på bio,vet inte riktigt vad jag vill se,men kanske Götakanal 3- dock hört att den inte är så där super bra, men måste för det se den, eller går det någon annan bra?!

Igår vaknade jag och kändemig sjuk, tur det inte blev nått med det tillslut, Men är fortfarande så jäkla förkyld och sådär:/ Städade iaf bort julsakerna och byte tillbaka till dem "vanliga" gardinerna.  Åkte in till brorsan på eftermiddagen och fickade där tillsammans med Mamma och pappa,Trevligt!
Kvällen avslutades med god mat och Robinsson, Mysmys.. Dock så verkligen ogillar jag mina grannar mer och mer för varje heög som går, Viiiiiissst jag ska inte va nån gnällspik men det är faktiskt grymt irriterande när man sitter hemma och har myskväll och dom drar igång världens jävla fest där uppe med Singstar och allt, och då var klocklan efter 10 eller vad det nu är lagen säger. Ajja låter dem hållas men tycker man kan fundera liiiiite, det är ändå en lägenhet dem bor i inte hus, dessutom när det är varje helg!!!....


Nu blir det fukost, Kram


Helgen är här..

Då var det fredag då,Ledig igen.. bara massa ledigt senaste tiden, men fan vad jag gillart..

Sitter i soffan just nu men tänkte snart lägga mig i sängen och försöka sova en stund, mår helt plötsligt jätte illa :/ Inte ett dugg roligt! Mannen är inte hemma än, men kommer nog snart.. Ikväll blir det bara super lugnt. Äta nått smarrigt sen och sedan se första avsnittet av Let´s dance som börjar ikväll. Spännande,gillar det programet vilket får mig att vilja dansa, älskar att dansa! Vad roligt det hade varit om man fortsatte med dansen efter jag slutade 9an (Gick i dansklass då).. Men icke gjorde man det..

Dagen idag på jobbet varväl ingen vidare säljmässigt för min del, men jag lever för det och tar nya tag nästa vecka.

Ne ni,sängen för min del. Hoppas ni får en grym kväll vad ni nu ska göra.
Kram

en ganska vanlig torsdag helt enkelt

Hejhopp.. Precis legat i sängen och kollat på "se upp för dorrarna" :Dhehe. Och nu har jag förflyttat mig till soffan och joinar mannen här ute. Fan är så jäkla sötsugen hela tiden, hatar denna jävla vecka som inträffar en gång i månaden, Gett mig på en chokladkartong som inte ens är god,men väljer bitar med omsorg och sväljer ner med lite lättdryck, haha fan vad sorgligt det låter men så är det. Ställt den långt bort nu så jag inte ska röra skiten. Tänkte snart hoppa in i en vaaaarm lång dusch, så frusen i kroppen, herregud vad kallt det är ute allså! Istid är det ju tal om , hahah har dem där människorna inget bättre för sig som rent utav gissar sig fram hela tiden medklimat hit och dit, trött påt..

Imorgon är det iaf Fredag, känns hel knasigt när man var ledig igår då fick man liksom lite helg känsla, sen jobbar idag sen helt plötsligt är det helg igen, konstig känsla men jag gillart otroligt mycket, mindre kul när alla "helger" är slut och man återgår till normala veckor igen, men bara bita ihop:) Vad sker i helgen då gott folk? jag själv har inga direkta planer alls och det känns väldigt skönt, bara ta det lugnt och göra det man känner för, tror vi ska ge oss på köket och göra en förändring där, Bilder kommer före och efter :) Hoppas bara det blir bra.

Är galet sugen på att åka till Sthlm för mys och shopping, Mamma och jag pratade om att boka en hotellnatt framåt våren och en shoppingdag där, Skulle vara jätte mysigt, Bara jag och min fina mamma ♥

Nu blir det dusch sen krypa ner i sängen och läsa min bok "Emma, mias dotter" Fortsättning på gömda, Asyl och mias hemlighet. Gillar dom böckerna grymt mycket.

Godnatt


helt GALET kallt!

-18 ute, galet galet galet kallt. Så därför ska jag snart krypa ner i ett varmt bad:) ibland är det skönt med badkar!

Jobbade till 15 idag, alltid skönt när man får sluta tidigare. Drog en repa på stan men handlade ingenting, fanns inget kul direkt, så tråkigt med rea överallt, visst man kan hitta en del fynd men inte idag. Längtar lite till våren kommer och alla snygga vårplagg tar plats i butikerna :)

Ledig imorgon då, så himla skönt. kunna sova ut lite sen ska jag åka in till Nkpg så ska jag och mamma åka till en vän på en fika, tänkte föreslå att mammi och jag ska åka och ta en god lunch någonstans med:) Vi får väl se.. Undrar om butikerna är öppna imorgon,är det som en söndag eller?

Näeni ett bad blir det, snart kommer mannen hem oxå.

Ha en mysig kväll!

Vill till värmen nu!

halva dagen avklarad

Jeppjepp. Lunchrast nu, precis ätit min mat, mums blev rester från helgen, dvs fläskfile och potatisgratäng- gott idag med faktsiskt.

jahopp annars då? känner mig fortfarande rätt seg och trött, men är väl helt normalt när man haft lite jul/nyårs ledigt nu, snart är man tillbaka i verkligheten, men känns förjäklafint med ledigt på onsdag :)  sen är det snart helt igen, inte för det händer nått speciellt då, kanske dags att städa undan julen och göra lite fint hemma?! Eller är det för tidigt?

Nu ska jag slå en pling till Mamma, tror hon skulle till Ikea och shoppa idag, vill oxå!
tjohejs

Godmorgon

Jag är så jäkla trött,nästan så jag ville gråta när klockan ringde halv 8, Låg kvar och myste till 8 ungefär, sen snabba puckar att fixa ordning mig så jag kan äta min frukost i lugn och ro, annars blir min dag inte bra!

Dags att sätta igång den "vanliga" vardagen, det vill säga jobba jobba jobba, äta, sova. Ska få in träning där i mellan oxå för att må bättre. Det blir nog bra dethär. Men mest av allt vill jag ligga på en strand i thailand och glassa, drömde nämligen att jag var där inatt och det var helt fantastiskt underbart.

Oj, nu måste jag bortsa tänderna sen dra mig, ska åka med Jokke till jobbet, sköööööönt!
Ha en bra dag

3 Januari 2010

Sitter och kollar på "berg flyttar in".. Tänkte ta och göra mig en kopp te.

Haft en super mysig dag. Åkte somsagt in till Nkpg på kalas hos Willepille, trevligt och gott med fika. Efter det så blev det spontant en middag med Mamma och Pappa på China, super gott! Jag och mannen tog även en sväng till Bauhaus och shoppade svart kakelgrejs som vi ska klistra över kaklet i köket, ska börja med det imorgon, hoppas det blir grymt bra!

Tyvärr söndag idag, vill ha mer leeedig, jag älskar att bara ta dagen som det kommer, sova tills man vaknar osv. Men vilken lycka det blev inom mig när jag insåg att nu på onsdag är en RÖD dag och då är man väl ledig?! Weiiii.
Jag överlever, nytt år nya tag, nya möjligheter. Detta SKA jag göra till ett bra år, och jag har lite mål uppsatta MEN dem behåller jag för mig själv.

Nahepp, om jag skulle ta och fixa den där kopp med te. Mums

2 Januari 2010

Hejhopp. Jag överlevde nyårsafton och hade en riktigt kul kväll.

Går dagen spenderades i sänge och soffan, mitt huvud var inte tiptopp direkt. Blev pizza på kvällen som säkerligen ingen annan åt eller har jag fel?  hahah vi körde onliepizza och fick först fel pizzor, så ringde dem och sa att dem upptäckt det och skulle komma med dem rätta, haha så ja 4 pizzor inte illa pinkat så nu är frysen full med pizza:D

Dagen idag började med frukost i sängen runt 10 sen somnade vi om och vaknade vid halv 1. Hoppade in i en dusch, käckade lite lunch, slängde in tvätt i maskinerna och drog sedan till Tornby, Shoppade 4 helt underbart gosiga kuddar inne på Jysk blev även lite sängkläder, kom undan med allt det för ynka 550 :- Rea är bra ibland:) hanlade lite mat på maxi och sen hem och fortsatte med tvätten, sett på film och nu står maten i ugnen,mums. Blir potatisgratäng, baconlindadfläskfile och en god sallad!  Ska se på robinsson och andra/sista delen av Olycksfågeln.
Imorgon blir det in till Norrköping och fira William som fyllde 6 år den 26e December, bättre sent än aldrig, han var nämligen hos sin pappa när han fyllde därför vi firar han imorgon :)

nu blir det tv!  Tusan vad gött det är med långhelg,känns som söndag med den är lördag, Gillar vi!
Kram


RSS 2.0