Lördag

inget aktivt bloggandehär inte..
men nu så...

Kan väl berätta lite vad som hänt senaste tiden,inte för att det är något speciellt men ändå:P
förra helgen så hade jag och min man riktigt mys här hemma, köpte hem kina mat och en massa godis till kvällen, Vi firade nämligen 4 år tillsammans den 21 maj ♥ Fick super fina rosor. Älskar dig massa massa massa.
Vi var oxå hundvakt hela helgen åt Guinness så därför spendera vi en del av helgen i kimstad så hundarna kunde springa lösa och busa en massa. Jag var även på Elins konfermation vilket var roligt. Dock var väl kyrkan inte super kul direkt, det var så långdraget alltind..
Jobbat hela denna vecka och igår var det äntligen fredag igen. Skulle bli en after work med Adeline vilket slutade med att jag ramlade innanför dörren vid halv 4 hugget inatt, Fasiken vilken rolig kväll det blev, spontanautgångar är nog det roligaste,håller ni med?
Och idag, varit grymt seg och inte orkat göra nått spec, v ar bokat att jag skulle till Malin och umgås med henne samt färga hennes hår, men  blev lite taight med tid då dem skulle på grillfest ikväll.. Jag hade även velat gå på stan en sväng, men det blev inget heller, imorgon kanske? Imorgon ska vi även på valpkurs med diddemannen, ska bli intressant, första gången. Halv11 börjar det,så det är lungt för mig ikväll. Mannen däremot är med några kompisar och grillar och dricker nån/några öl. Ganska skönt att va lite "ensamm" hemma ibland oxå.  Har ju min diddeman här:)

Nått bra på TV ikväll? vill man ens se melodifestivalen när inte ens sverige är med?

Kram

min otroligt aktiva dag

spenderar min dag i sängen. usch mår dåligt så fort jag gör något:( Har äntligen fått panodil som älklingen kom hem med, ar sån jävla huvudvärk så vet inte vad :/ Blev nyponsoppa på det oxå, mums.
Mannen ska äta lax o potatis till middag, så gott. men jag är inte alls sugen på mat så får nog bli ett glas nyponsoppa till senare.
Nått på tv ikväll? Tycker aldrig det är nått bra på tv längre. Ska se om mannen vill se Beck tillsammans med mig:)

Har inget roligt att skriva direkt då min dag inte varit allt för aktiv, enda jag gjort är legat i sängen samt gått korta promenader med Didde vilket jag blev helt slut av :(




MEN idag är ingen vanlig dag för det är ADELINE´S födelsedag hurra hurra hurra

Grattis  på födelsedagen min fina vän! :)

Bjuder på en gammal bild, har inga nya :(


Magsjuk!

Jahopp, mitt mag-ont i dag gav resultatet magsjuk.. På eftermiddagen så började jag bli lite frusen så hoppa in i en varm dusch men då började jag istället på svin illa och där av kom min lunch sallad upp, trevligt ( för er som undrat).. Fy helvete vill inte var sjuk nu, inte imorgon. Är Adelines födelsedag o så imorgon ju. Och här ligger jag nerbäddad i sängen och tycker synd om min själv,det gör jag faktiskt! :(


Nu blir det sova sova sova, redan sjukanmält mig tills imorgon så jag slipper ställa klockan o göra det. Skönt faktiskt. Nu ska jag bara lära didde att kissa på toan så man slipper promenader med han imorgon,hehe. Kan nog va bra så jag får lite friskluft.

Sovgott


hello


Idag fick det bli att sluta jobbet kl 12 istället för 17.  Har ont i magen så orkade inte vara kvar längre.. Tyvärr känns det nästan värre nu samt lite huvudvärk på det, alltid nått fel på mig :/

Blev gå hem från jobbet för mig och didde, promenerade tillsamman med Adeline som hade med sig Zimba till jobbet idag.. Väl hemma möttes jag av ett hav med reklam som alltid MEN där låg även en påse från h&m. Trodde det skulle komma med smsavi så jag fick åka och hämta ut det, men icke, smidigt!  Ska visa bild vad som låg i. Dock kom inte hela beställningen med så väntar på ytterligare ett paket, tack fina mammi som beställt sakerna till mig♥

Har ätit lite sallad till lunch och bara legat/ligger i soffan. Didrick är uttråkad och kastar ner sina leksaker på golvet hela tiden så blir han förbannad om jag inte är tillräckligt snabb med att plocka upp dom, knäpphund!




Nähäpp, ska kolla lite tv.. väntar på att mannen kommer hem.

Kram

Fredag

Fredag, Så underbart skönt.  Dagen har bestått av jobb, fy fan vad segt! känns som många varit lediga utom jag. Men men nu så är det äntligen helg. Skönt.

Ikväll är det jag och Didrick och en godispåse i soffan. Mannen ska iväg och bowla med lite vänner, var igentligen tänkt att jag skulle korka upp vinflaskan och umgås med Adeline, men vi sköt på det, inte så sugen påt och speciellt inte när vädret är så tråkigt:( Vill ha riktig sommar nu!

Känner att jag inte har nått kul att skriva, därav min dåliga uppdatering, men men kommer nått inlägg då och då..

ha en supermysig kväll, Kram

Fredag

Ligger nu hemma i sängen och glor runt på lite bloggar osv.. spenderat kvällen i kimstad hos mina föräldrar.

Mamma och pappa kom hit förut idag och fikade, efter det så hängde jag och diddeman med dem hem för lite myskväll samt att jag färgade/klippte mamma, blev super fint:) Som tacken fick jag beställa lite grejer från H&M, tack världens bästa mamma♥ Åt supergod mat där, nån lax med gega i lindad i parmaskinka, klyftpotatis och sås, super gott som sagt.. kollade talang och sen åkte vi hemmåt.

Såå nu ligger vi alla 3 isängen somsagt och ska snart sova, börjar bli lite trött samt att det svider i mina ögon pga av all jävla pollen :/ Bara stå ut helt enkelt, visst man är van men det är lika jobbigt varje år..

Så gött med Lördag imorgon, Ska eventuellt fika/luncha med en vän. bara hoppas det är fint väder ute så man kan sitta på någon mysig uteservering. Lika bra att hålla sig hemifrån, mannen kommer inte vara kontaktbar imorgon när han får hem sin Ipad- hehe.

Sovgott, godnatt



deklarationen inskickad, CHECK!


Ligger i sängen och ska snart sova hade jag tänkt..
Åkte direkt till Kimstad efter jobbet och hämtade hem bebis :) mys!

Fan vad gött det är med vår och soool, hoppas att vädret håller i sig nu ett bra tag, somsagt man blir så mkt piggare av lite sol:) Snart sommar oxå, hur underbaaaaaaaaaaart är inte det!?

Fick ett riktigt obehagligt/vidrigt samtal i morse från en "gubbe" som ringde angående min blocket annons på min balklänning, FY känns som han var ute efter något helt annat. Jävla as, brinn i helvetet

Planeran denna vecka är inte alls mkt, jobba och träna imorgon, ska bli sjukt skönt med träning, varit lite slappt sista månaden. Sen har jag och min man kommit överens om 5an i ryds spåret någon/några kvällar i veckan, SKÖNT!

Föresten, lämnat in deklarationen än? Jag fick in mina igår, både privata och företaget. Är så tacksam för att jag fick hjälp med företagsdeklarationen annars vet jag inte hur det skulle sluta, noll koll på sånt där, sen iomed att jag inte håller på med företaget längre så har man liksom lagt allt det där lååååångt bak i huvudet..

Nu blir det släcka lampan och sooooova!
Godnatt

RSS 2.0