Onsdag.


Myst ner i sängen och redo att sova.
Kväll har vi varit och spelat julklapphazard med vänner, nöjd med det jag fick med mig hem :)

Idag har även Sandra och Emma varit här och fikat och myst. Max fick en julklapp av Sandra som är en av hans favorit just nu :) tusen tack! (Visar bild). Det är vad dagen bjudit på! Imorgon står det bowling och mat på schemat :) länge sen, förra året kollade jag ju bara på när dem andra bowlade eftersom jag hade en tjockismage:) mys, Gud vad jag kan sakna att vara gravid.. Får väl se när Max får ett litet syskon, hehe!

Nä nu ska jag pussa lite på min lilla Max sen sova :) Godnatt


Godnatt

Ligger i sängen och ska strax släcka lampan och sova. Trött nu efter jullunch inne hos mormor och morfar och nu ikväll har vi ätit thaimat och spelat kort med Robert och Cacka :)

Imorgon kommer mina föräldrar och mammas syster hit. Sen ska vi kolla en sväng på stan, se om mellandags rean är nått att ha. Vi lär ju inte vara ensamma!

Godnatt


Annandagen

Hallå :) vi ligger i sängen och myser. Väldigt skönt att sova i sin egna säng efter en natt i kimstad. Man sover alltid bäst hemma :) synd bara att inte Max ville sova längre än till halv 8..

Vi har haft en helt underbar första jul tillsammans med Max. Massa fina julklappar och mys med våra familjer. <3

Idag ska vi in till mormor & morfar på middag. Så nu tänkte jag först hoppa in i duschen innan frukost.

Kram


Uppesittarkväll

Inte det minsta roligt att vakna idag och se att regnat tagit bort snön och det är 4 härliga plusgrader. Kul såhär dagen innan julafton!!!! :(

Idag står det uppesittarkväll på schemat och vi har köpt hela 2 lotter var. Vi satsar på att kamma hem nån miljon och en Thailandsresa! :p

Nu ska vi äta lite frukost sen ska jag städa av lite här hemma.
Ha en fin dag.


Dan för dan före dopparedan


Vi alla ligger i soffan och kollar tv. Max sover sen ett tag tillbaka. Snart dags att krypa ner i sängen. Upp tidigt imorgon och åka till vårdcentralen och så tänkte vi ta med Didrick oxå så vi kan gå in på djurkliniken och ta 2 års vaccinet på han, 2 flugor i en smäll! :)

Idag åkte jag till ikano för att köpa dem sista klapparna. Lämnade sjuklingarna hemma och möte upp mamma och hennes syster. Mysigt!

Förut tog vi en lång promenad i vinterkylan. Tänkte att lite friskluft var vad min killar behövde nu när du legat inne flera dagar. Var riktigt skönt med en promenad. ! Max är iaf av med febern men fortfarande snorig, tror Jokke oxå bara är snorig nu. Änsålänge har jag klarat mig " peppar peppar....."


Aj!!

Jag har sen ett tag tillbaka haft sjuktont i min tå( nageltrång) men dragit mig för att ringa vc för det har känts lite halv fjantigt,men idag fick jag nog och ringde, fick en tid redan i eftermiddags och har nu gjort en minioperation. Ska tillbaka på torsdag och tabort/ lägga om jättepaket.. Smärtsamt=JA!!!

Så det har jag pysslat med idag. Annars händer inte inte mycket här hemma. Max är dunder förkyld och feber och jokke är hängig och feber han oxå, tråkigt :(((


1 vecka kvar ...

Hela familjen ligger i soffan och kollar på " så mycket bättre". Max har somnat här hos mig, mysigt!
Hans feber börjar gå ner, bara hoppas den fortsätter med det så våran lilla plutt är sitt vanliga busiga jag imorgon.

Det snöar ute, eller snöade iaf ser inte ut nu men hoppas att det gör det fortfarande, önskar bara att de kunde lägga sig ett snötäcke på marken oxå för när jag och didde var ute förut så smälte det så fort det " landade".. Åhhh jag vill verkligen ha en vit jul! 1 vecka kvar så jag håller tummarna att det vräker ner snö hela veckan :p

Bild på mys Max i vagnen förra veckan! <3


Dumma feber!!

Blääää min lilla Max vaknade med feber imorse och den vill inte ge sig, så kurerar med Alvedon, sömn och en massa massa mys.. Hoppas det ger med sig snart! Inget kul med en sjukling :(
Vi skulle igentligen iväg och fotografera oss idag, men det blir på tisdag istället!

Skönt med fredag annars. Ska snart se en film och precis dukat fram lite gottis på bordet :) Fredagsmys helt enkelt!

Bild på Max och hans kompis Isabelle igår när vi dukade på stan :) sötisar


Godkväll

Vi ligger alla i sängen och myser. Max har nyss somnat, sent idag men han somnade nere i soffan när vi kollade tv förut. Maxen har idag badat " själv" i badkaret, roligt när han kan sitta själv och Leka med saker och plaska. ( självklart satt jag precis vid kanten) !!

Idag så var vi uppe vid 9 när Jokke hade åkt, vi åt frukost och busade lite tills vi kröp ner i sängen igen vid 10 och vaknade inte förens 12 igen (!!?) sent men så skööönt. På eftermiddagen gick jag, Max och Cacka på stan och köpte lite klappar
:)

Snart dags att somna för min del oxå, bvc är först ut på morgondagens schema, spännande att se hur vikt och längd är nu på vår lilla älskling.

Godnatt!

Bjuder på en bild från måndagens babysim istället för dagens bad!


Underbara du

Det finns inga ord som kan förklara min kärlek till denna underbara lilla kille, Ingen är så älskad som han är<3
våran fina son!


Tredje Advent

Ligger i soffan och njuter av stunden, Max ligger på min mage och sover sin förmiddagslur!
Idag har vi städdag här hemma, skönt med storstädning i mellan åt även fast jag springer runt med dammsugaren stup i ett!

Tredje advent idag oxå, 2 veckor kvar till jul. Jag längtar! I veckan så började vi med lite julklappshandling så nu har man iaf köpt lite, får bli en tur på stan i veckan oxå :)


Knäckbak!

Håller på och gör knäck här hemma just nu.. Hoppas dem blir bra för det är första gången vi gör själva.

Har varit på Ikea med mamma idag. Hon skulle köpa byrå och grejer, och jag kom hem med en låda att ha alla Max leksaker i i köket och lite andra småsaker :)
Idag har vi en födelsedagshund här hemma, Didrick fyller 2 år och det firas med paket och lyxmat för hans del :p


Nä är knäck smeten snart klar så bara påbörja det "roliga" jobbet att hälla ner i miniformarna!

Bild på Max som leker i sitt rum


Andra advent :)

Tiden går undan och idag har vi tänt ljus nummer 2!
Glad andra advent önskar jag och Max!


RSS 2.0