27e Juli


provsmakar alla olika sorter naturgodis som vi köpte med oss hem från marknaden idag, mums!
Men fy bubblan så varmt det var att strosa omkring där, hade inte räknat med sånhär stekvärme idag.
Efter visiten i Rejmyre så åkte vi hem till Kimstad och fikade lite med mamma, pappa, sandra och Emma :) Sen till kvällen grillade vi hamburgare med Mamma och pappa, Gött. Satt ute på altanen och bara hade det mysigt i kvällssolen :)
Påvägen hem stannade vi till på Maxi och handlade lite festis mm som vi ska ha imorgon när vi åker till Ullared. Ska bli jätte kul att åka dit, Hoppas på en massa shopping till Maxen. Lite lättare denna gång än sist vi var där då vi inte visste vad det var för en liten krabat som låg i min mage.

Nääe, måste hänga en maskin tvätt sen blir det krypa ner i sängen, klockan ringer tidigt imorgon!
Godnatt

26 Juli



Hur svårt ska det vara att hitta en fin klänning?
Hittade ingen klänning som jag fastande för idag heller. Börjar få lite "panik" Tur jag har ca 3 veckor på mig att hitta en, ja menar någonstans måste jag ju finna en som jag fastnar för.

Ligger i sängen och kollar lite tv. Max har somnat här brevid mig och jag ligger och bara kollar på han mellan raderna här, Guuud vad fin han är min son, min älskade vackra lilla Max. Återigen kärleken till sitt barn är det finaste jag någonsin känt. Helt underbart!

Haft en trevlig eftermiddag med Amelie på besök, Smaskade i oss fruktsallad och glass och sen gick vi ut på promenad i det fina vädret som sprack upp :)
Imorgon åker vi skapligt hem till mamma och pappa för att sedan åka till Rejmyre marknad. Köpa naturgodis och mumsigt bröd står på listan, sen trängas med allt folk, lite uppvärming för vad som komma skall helt enkelt för på torsdag styr vi bilen mot Ullared!

Godnatt

25e Juli


Jag och Jokke har precis mumsat i oss lite "gofika" framför Johan Falk. Redan sett alla dem filmerna, men dem är ju faktiskt rätt bra och mycket annat finns det ju ändå inte att titta på.
Maxen ligger och myser hos oss i soffan och bjuder på ett riktigt bra kvällshumör, Ååhhh man smälter när han ger oss sina stora leenden och "ooooar" på som bara den.

Idag åkte jag och Max in till stan i Nkpg och åt en mysig lunch med Sandra, Emma och Susann. Kollade lite i butiker en sväng oxå men hittade inget, är ute efter en klänning till dopet så ska ta med mig familjen till Ikano imorgon och leta vidare.
Stannade hos mamma och pappa på hemvägen och var där hemma en stund. Melissa (Max kusin) var där oxå, hon blir så glad när Maxen kommer.

Ska se vidare på filmen sen mysa ner i sovrummet, som förövrigt kändes som en bastu förut, Men öppnade upp fönstret helt och stängde dörren så nu skas det nog blivit lite svalare!Nackedelen med övervåning helt enkelt!

24 Juli


Myser här hemma i soffan och surfar runt på datorn och har tvn på i bakrunden och en sovande Max på magen.
I eftermiddags kom vi hem från landet som vi varit på sen i Onsdagskväll. Haft det jätte mysigt, dock trist väder så dagarna har spenderats inomhus och en heldel slappande. Men skönt på sitt sätt för nu är vi utvilade för ännu en semestervecka. Verkar sorgligt nog som det ska regna hela veckan, blir det inget mer högtryck ? är sommaren slut? =/ kul att vara iväg med alltid skön känsla att komma hem. Tog en sköönt duch när jag kom hem och Maxen fick sig ett välbehövligt bad, han sprattlade på så glatt i badkaret, skönt att han verkar trivas i badet :)

Ska iaf ta vara på varenda dag på Jokkes semster. I veckan är det en marknad vi brukar gå på varje år, men regnar det skippar vi såklart den. Sen har vi planer för kolmården men såklart så beror det mesta på vädret. fan, sol tack.

Nää, nu gåre vi upp till sängen och kollar tv där istället. Spännande och se om Max kommer vilja sova i sin säng inatt efter att blivit bortskämd med 4 mysiga nätter mellan sin mamma och pappa.  =] sötaste Maxen.



Mina hjärtan ♥♥

Allting tar sin tid...


Känns som jag/vi plockar o grejar med nått hela tiden här hemma, Vill att allt ska komma på sin plats. Dock känns det som det tar sin tid och det är bra mycket kvar att fixa innan jag känner att allt verkligen är på sin plats och vi är nöjda här hemma.  Först och främst vill jag få bort varje jävla sladd som ligger överallt så man slipper koncentrera sig på att inte snubbla på dem. Det problemet är löst när nya listerna är inhandlade och allt meckande med dem ärklart. Sen är jag sugen på ett nytt tv bord, vill ha ett runt eller ovalt, galet trött på vårat nuvarande fyrkantiga som bara känns så fel just nu, men det får blir senare. Sen är det alla dem där små deltajerna som symboliserar just vårat hem, men när allt är klart är jag säker på att det kommer vara så fiiiiiint här hemma :)

Har iallafall städat ordning på massa saker ikväll och fått bort alla verktyg ner i verktygslådorna etc så slipper hela huset se ut som en enda stor verktygslåda- Skönt!

Nu har jag slappat ner mig i soffan, slö glor lite på Johan Falk filmen och målat naglarna. Snart dags att hoppa ner i sängen.


En söndag utan söndagsångest, Fint!

Även att jag är hemma och njuter av att vara Mammaledig så blir det såklart ändå ett lyckorus i kroppen när han jag älskar av hela mitt hjärta går på 4 veckors semester:) Så idag njuter vi av kvällen här hemma.
Dels för att morgondagen är dag är 1 på semestern sen för att jag, Max och Didrick har spenderat våran helg i Kimstad. alltså en hel helg utan våran fina pappa/älskliiiiiiiiing :)

Vi har haft det riktigt trevligt i kimstad. Jag och Max har delat säng helaste helgen♥♥, vilket har varit suuuupermys, bara hoppas att han vill sova i sin egna säng inatt som alltid annars. Dem vänjer sig nämligen väldigt lätt dem små liven, och deras bestämdhet och vilja är det absolut inget fel på. Men tror ändå  inte det blir några problem.

Imorgon ska vi åka till Örebro och träffa en vän till Jokke. Roligt med en dagsutflykt.

Nu ska jag pussa lite på mina älsklingar sen blir det krypa ner i sängen och mysa.



Äntligen Fredag


Woho, äntligen fredag och Jokke går på 4 efterlängtade semesterveckor, galet skönt! :) Vi har inte alls mycket planerat för dem här 4 veckorna, men ska försöka göra nått roligt och mysigt varje dag, småtrippar helt enkelt!

Igår så var det fullrulle för mig och Max hela dagen, startade med att åka hem till Marie och myste på förmiddagen, trevligt. Nästa gång sitter vi 4 stycken och myser, såååå nyfiken på hennes lilla i magen. Efter det så åkte vi hem en stund innan vi åkte in  till Adeline och mös vidare med kaffe och bullar. På vägen hem stannade vi till på gamla jobbet och byte några ord med Sandra :)

Idag kommer det en kompis till Jokke hem hit och ska hjälpa han med meckande av nätverk (!?) tror jag det var. Så jag tar med mig Max och hundarna och bosätter mig i Kimstad över helgen så vi inte är ivägen här hemma. ska bli mysigt fast tråkigt att sova utan älsklingen.
Imorgon kommer ju mamma och pappa hem från deras tripp till Gotland :)

Nähä, kanske skulle ta tag i att städa undan lite här hemma.
Hoppas på en toppen helg med mycket sol! Kram

Spexbild på Jokke och Mig med Max i magen :)

Älskar dig

Onsdag


Våran dag bjöd på häng med Sandra. Slingade hennes hår, fika och åt lunch, super mys. Snart åker hon och Emma till thailand i 6 månader, tusan vad jag kommer sakna dem! så tjejer, vi måååste hinna mysa en massa innan ni flyr. Får spika in en grillkväll här hemma hos oss nu på eran semester, eller massa grillkvällar om jag får bestämma :p

När Jokke kom hem från jobbet så åkte vi och handlade lite. Och sedan direkt hem och gjorde smarrig mat, jokke fick agera kock idag så han bjöd på lövbiff, bollar och beasås- mumms
Det är vad vi pysslat med idag.

Nu ska jag gosa ner jämter min lilla pluttis och mysa med han innan jag lägger ner han i sin lilla säng.
Godnatt!

Godmorgon

Sitter i sängen och kollar igenom lite bloggar mm.. Blir inte att man läser lika mycket längre när jag har iphone, blir inte lika mkt uppdatering här inne heller just nu. Klickar mest in på facebook där mm. Men nu tog jag mig tid att slå igång bärbara för jag hade lite ärenden att fixa.

Maxen ligger fortfarande och sover, eller halv sover. Snart vaknar han och då är det mat för hans del sen kickar vi igång dagen :) Jokke kommer hem och äter lunch idag, super mysigt att hinna träffas en kort stund över en lunch här hemma :) Nu har han bara 2 jobbdagar kvar innan han går på sin 4 veckors semester, såååååååååååååååååååå himla skönt!

Nähä ni, se om lillepluttisen ska vakna :)
hejhopp


Fredagsmys


Halloj.  Ligger i sängen och slappar med fläkten på högsta nivån. Kladdigt det är ute då. Ser ut som det skulle kunna komma en skvätt regn när som.

Har redan hunnit en hel del av den här dagen. Vid 10 rullade vi ut på en promenad med sofie och Albin. Det är så himla skönt och kommit igång med en massa promenader, känns mycket roligare när man kommit ifrån innerstan. Funderar på att starta dagen imorgon med en långpromenad med hundarna ( vi är hundvakt åt mammas hund Nowa 1 vecka) innan vi drar igång med vårat trädgårdsarbete som vi bestämt att vi ska ägna denna helgen åt.
Nu har jag precis tagit mig en svalkande dusch och ska snart fixa ordning mig lite, för snart kommer Jokke hem och då tänkte vi åka och handla lite.

Kvällen blir lugn och skön, Fredagsmys helt enkelt. Undrar om det finns nått bra att se på tv ikväll? är riktigt sugen på en soffkväll med familjen :)


Min fina lilla prins♥



Fingerfärg!


Hallå :) ser ni min förändring här inne?  Superduktiga Erica som hjälpt mig med en ny header, TACK!

Idag har jag och Max varit hemma hos Emily och Zelda och gjort fot/handavtryck med fingerfärg. Jätte roligt och fint blir det. MEN inte det lättaste med små bebisar som inte tyckte det var lika roligt som deras mammor. Men envarsin fot fick vi till på en varsin canvas tavla, superduper fint :)

Pappan i huset håller på att bygga ihop Max byrå till hans rum, så jag har vikt hans kläder och rensat bort allt i stl 50. Bara inse att han växer min lilla prins, Men stl 56 kommer funka ett bra tag till, sen är det stor shopping i stl 62 som gäller. Hoppas på en tur till Ullared under Jokkes semester.

Imorgon är det BVC som står på schemat och efter det ska vi ta en sväng på stan tillsammans med min mamma, Mysigt.

Kramar


Jag älskar dig ♥



Kan inte förstå att det idag är hela 8 veckor sedan jag fick upp dig på mitt bröst, hela 8 veckor sedan som Vi för första gången fick träffa våran son. Kärleken till dig är så otroligt stark, den finaste kärleken jag någonsin känt!

RSS 2.0