Tapeterna! :)



Spenderat kvällen i huset och pysslat där, plockat in kökssaker i skåpen osv. Guuud så ja längtar till det stora lasset går.. Imorgon fortsätter vi köra kartonger och sånt som vi får in i bilen helt enketl:) Har även tvättstugan här imorgon så då ska vi tvätta en massa saker som typ överdragen till madraserna mm innan vi bara har tillgång till en maskin som förövrigt ska bli helt underbart skönt med en alldeles egen så man kan slänga på en tvätt precis när man vill..
Idag har jag även hunnit hänga lite med Sandra, Färgade och klippte hennes hår. Blev galet sugen själv på att göra nått med mitt hår, men vet bara inte vad? vill inte klippa bort allt för mycket på längden nu när det ändå börjat bli lite långt. Men utväxten ska jag iallfall kleta i snarast, kanske redan imorgon till och med.

Har även beställt inbjudningskorten som jag pysslat ihop till Max dop. Super fina blev dem så ska bli spännande att få se dem sen när dem kommer hem och håller tummarna på att dem är lika fina i verkligheten!  :) Roligt att pyssla ihop egna så dem blir lite mer personliga :) Gjorde dem på Trycksakstorget.se Verkar vara en bra sida! Visar bild på dem sen när jag fått hem dem.

liten tjuvtitt på hur det blev med tapetseringen :)

Max rum


Mitt och Jokkes sovrum


Jag är verkligen helt galet nöjd!!!!! :) Och ja, vi gillar randigt!

17 Juni


Fredag, underbart!

Väntar på att kl ska bli 3 så mannen slutar jobbet. Då blir det åka och storhandla. Sen blir det att åka till vårat nya hem och fixa lite. Tapetseringen blev klar igår och vad jag har sett från bilder som Jokke tagit så ser det galet snyggt ut, så det ska bli spännande att se :) Bjuder på bilder här sen när vi kommit iordning med möbler. Det stora flyttlasset kommer att gå på Tisdag/onsdag. Såååååå skönt...

börjar fundera på vart den svenska sommaren tagit vägen? blev vi kanske lite bortskämda med värmen vi fick i maj/början på juni? Hoppas verkligen den kommer tillbaka FORT för det här tråkiga regnvädret är inget jag tycker om!!!

Nu ska jag mysa med Max sen fix ordning mig så vi kan åka direkt när Jokke kommer hem.
Ha en TOPPEN helg!


en tripp till smultronstället en av de varma dagarna vi fått än sålänge!

Måndag, och ny vecka!


Gokväll!
Precis kollat igenom mina förlossningsbilder, guuuuuuuuuuuuud vilket lyckorus som går genom kroppen. Det är den mest fantastiska, häftigaste och lyckligaste dagen i hela mitt liv♥


Men så var det Måndag idag då, ny vecka och inte vilken som helst, På Onsdag är det nämligen vi som går ut från banken med nyckeln i handen till VÅRAT nya hem. Redan på onsdag kväll ska det börjas med tapetseringen i vårat sovrum och Max rum. Kommer köra lite kartonger och grejer under veckan och räknar med att vara helt inflyttade nästa vecka. härligt härligt!


Idag har jag varit på stan och fikat med Amelie och kollat runt i butiker. Var på jakt efter en solhatt till Max, Men det är helt omöjligt att få tag i så liten storlek, minsta verkar vara 42/44, och hela han försvinner verkligen i den. Så hittade en tunn mössa inne på P&P som han får ha istället. Hittade även ett par jätte tuffa jeans vi har letat efter länge som vi äntligen hittade, Dock är dem alldeles för varma för att använda nu under sommaren eftersom de är fodrade, så köpte i storlek som han kan ha till hösten eller lite senare.

De va de, nu ska Max äta sen kryper vi ner i sängen och laddar för en mysdag i Norrköping med Jenny och hennes dotter Nellie imorgon!





Lördag


Halloj!

Precis tryckt i mig en pizza och känner mig äckligt mätt=/ inte nog med det så har jag ont i huvudet med, tror det beror på att vi inte fått i oss någon lunch idag utan det blev somsagt pizzan nu..

Idag har vi varit runt i lite butiker, bla ikea. Kollat på vad vi ska köpa när vi flyttat. kändes onödigt att köpa med oss det idag eftersom lägenheten är en enda röra.. Känns som det kommer bli riktigt bra med det vi kollade på. Max rum kommer bli sååååå fint. Riktigt roligt att inreda ett barn rum :) Kommer visa er bilder sedan när allt är klart.
Men lite småplock köpte vi ändå med oss samt fina kuddar till soffan, vill ha massa kuddar så det blir extra mysigt :)

Sen har vi även hunnit haft tvättstugan och sen kom mamma och pappa förbi på en kaffe för dem var ute på en tur med hojen.

Nu kommer snart 2 vänner på besök. Ska spela lite spel (tror och hoppas jag?) och bara hänga.

Bjuder på en bild på mina älsklingar ♥♥


flyttkartonger ÖVERALLT!

Känns som att vi bor i en enda röra just förtillfället, eller känns och känns vi GÖR det. Men igentligen är det ju helt underbart eftersom vi ska flytta från våran lilla 2:a och flytta in i vårat underbart fina radhus, men saken är ju den att jag hatar att ha det rörigt omkring mig.. Har städat så gott det går nu ändå, bäddat rent i sängen och dammsugat. Sen packat ner alla ljuslycktor mm i kartonger.

I förmiddags så promenerade jag och Max ner till stan och mötte upp Sofie och Albin för en fika och kolla lite i butiker. En kompis till Sofie och hennes son var med och fikade oxå, riktigt kul att umgås med några som har barn oxå :)
Köpte med mig ett par jätte fina jeansshorts till Max och ett par snygga röda chinos :)
När vi skulle gå hemmåt så började det smådugga lite men jag kände för att gå endå, MEN när vi hade kommit en bit så öppnades himlen och det öste ner, super kul...eller inte, jävligt blött!

Nu måste jag ut med diddeman.
Hejhopp


Mitt hjärta

Varmt!



Hade planerat en pressar dag i Kimstad idag, men när jag vaknade så fanns där ingen sol på himlen :( Vi gjorde iordning oss och åkte ändå till kimstad för att mysa där istället för att hänga i lägenheten som bara är en stor röra just nu, flyttkartonger och grejer överallt. Gött på ett sätt men jag hatar när det är stökigt omkring mig.
Jag, mamma och Max åkte in till min mormor och morfar och fikade en sväng. Sen åkte vi hem och jag fixade mat till oss!
Det är vad dagen bjudit på. Även om det varit molnigt mestadels av dagen så har det varit galet varmt, känns som jag svettats hela tiden. 31,5 Visade termometern i bilen som mest, så en svalkande dusch när jag kom hem var riktigt skönt..

Imorgon är det en slappar/mysdag har jag bestämt. Riktigt skönt ibland. Tänkte rensa ur garderoberna sen försöka fota lite fina kort med systemkameran på Maxen. Kanske dags att uppdatera min header med lite nya bilder :)

Godnatt!

Toppen helg!


Nu ligger vi alla utslagna hör hemma efter en toppen helg i sommarstugan, riktigt härligt och vädret har ju varit stårlande. Har passat på att sitta lite i solen så nu har jag äntligen fått lite bränna :) Hoppas på en massa bra soldagar nu när vi om exakt 10 dagar får vårat hus:)
Behöver jag ens säga att det ska bli helt underbart skönt att slippa lägenheten?

Testade baby björn bärselen i helgen som jag köpte i fredags. Ett riktigt bra köp och den kändes helt perfekt. Tror Maxen trivdes bra i den med då han somnade direkt :)

Ikväll blir det myspys här hemma, tacos och Big brother finalen. Känns inte som en riktigt söndag eftersom Jokke är ledig imorgon :) Då blir det en dagsutflykt!

Kram

2 Juni


Juni månad är här och nu är det verkligen sommar.
Mannen min har gått på långhelg nu, riktigt gött så imorgon styr vi bilen ner till västervik/Lilla Rätö, Myspys.

Men först ut imorgon tänkte jag ta en sväng till babyproffsen och köpa en Baby Björn bärsele, har kommit fram till att det kan vara bra och "bekvämt" att ha en sån.


Det var allt, nu ska Maxen ha mat sen är det myspys i soffan framför tvn!

RSS 2.0