Måndag, och ny vecka!


Gokväll!
Precis kollat igenom mina förlossningsbilder, guuuuuuuuuuuuud vilket lyckorus som går genom kroppen. Det är den mest fantastiska, häftigaste och lyckligaste dagen i hela mitt liv♥


Men så var det Måndag idag då, ny vecka och inte vilken som helst, På Onsdag är det nämligen vi som går ut från banken med nyckeln i handen till VÅRAT nya hem. Redan på onsdag kväll ska det börjas med tapetseringen i vårat sovrum och Max rum. Kommer köra lite kartonger och grejer under veckan och räknar med att vara helt inflyttade nästa vecka. härligt härligt!


Idag har jag varit på stan och fikat med Amelie och kollat runt i butiker. Var på jakt efter en solhatt till Max, Men det är helt omöjligt att få tag i så liten storlek, minsta verkar vara 42/44, och hela han försvinner verkligen i den. Så hittade en tunn mössa inne på P&P som han får ha istället. Hittade även ett par jätte tuffa jeans vi har letat efter länge som vi äntligen hittade, Dock är dem alldeles för varma för att använda nu under sommaren eftersom de är fodrade, så köpte i storlek som han kan ha till hösten eller lite senare.

De va de, nu ska Max äta sen kryper vi ner i sängen och laddar för en mysdag i Norrköping med Jenny och hennes dotter Nellie imorgon!





Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad har ni för barnvagn åt Max?

2011-06-14 @ 18:25:12
Postat av: Johanna

Vi har en Emmaljunga citycross

2011-06-14 @ 21:53:16
Postat av: amanda

vilken sötnos :D

2011-06-18 @ 18:42:53
URL: http://amandaida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0