5 Mars

Lööööördag och vilket "vårväder" vi haft, underbart med sol!!
Runt lunch åkte jag och Jokke till Ikea och shoppade till plutten. Blev ett par byxor och mössa :) super gulligt. Sen gick vi in på ikea och köpte en spjällsäng, resårmadrass, bäddmadrass och lite underlakan.. Så nu har vi det fixat oxå vilket känns bra. Dock blir det lite projekt med sängen då den modellen vi valde inte finns i vit, så vi ska slipa den sen måla den vit så blir det peeeeerfekt:) kommer bli galet fint med det nya bäddsetet vi köpte för ett tag sen :) bilder kommer när allt är på sin plats sen vartefter.
Efter Ikea så åkte vi hem och kastade i oss lite lunch och sen köpte vi med oss semlor och åkte ut till Ekängen och fikade. Mysigt, och diddeman fick leka av sig rejält med Gimpan som han inte träffat på ett par veckor:)

Så har dagen sett ut för oss, Nu sitter vi nermysta i soffan och kollat på hockey (jippi) usch inte så insatt eller intresserad av det just nu, somsagt roligare att se "live", får se om vi går och ser någon match nu när slutspelet börjar. Gillar stämningen som är!

nu då? film? fasiken, redan trött.. tråkigt när jag är så trött om kvällarna, MEN man får ju ut en hel del av dagarna då jag oftast vaknar tidigt.

Hoppas ni har en trevligkväll,
Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0