Plask plask




Så här glad blir man av att bada =) 
Sötnos vad jag älskar dig!

Våran tisdag

Idag åkte jag och Max till Norrköping till min mormor och morfar. Klippte morfar och blev bjuden på lunch. Efter det stannade vi till hos min mamma innan åkte hemmåt för lite kaffe och nybakade saffransbullar, mums! :p

Nu sitter vi och slappar i soffan och kollar på tv.

Maxen håller på med att slå nått slags rekord med blöjbyten, för guuuud vad blöjor det byts sen igår. Efter lite googlande misstänker jag tandsprickning då det kunde vara en symptom! Hoppas det går över jättesnart, för roligt är det inte!

Annars mår vi toppen här hemma :)


1:a advent

Åhh 1a advent idag, så mysigt här hemma nu när julstjärnorna är uppe och lite annat fint julpyssel :) Tänk vad mysigt det vore med lite snö nu oxå! Hoppas den kommer snart!

Haft en mysig helg, som alltid!

Bjuder på en bild på våran fina adventsljusstake som jag fixade förut idag. Även en bild på mig och Max innan han skulle sova <3 myspys!


24 November

Idag är det 1 månad kvar till Julafton, det känns konstigt men samtidigt mysigt. Kanske dags att börja julklappsinköpen så man får lite julkänsla! Tänkte iallafall börja med min och Max önskelista ikväll:)

Vad har hänt sen sist?
Helgen bjöd på ett jätte fint bröllop mellan min storebror och hans Malin. Det var verkligen toppenfint och jätte trevligt. Annars har allt rullat på i vanlig ordning, hunnit med lite ikea med Mamma och idag var vi och fikade hos min mormor & morfar.

Redan helg imorgon igen, somsagt tiden går fort, känns som veckorna enbart består av måndagar och fredagar.




Fredag :)


Myser i soffan med en Max som sover en liten förmiddagslur nu :)

Fredag idag hörrni, vart tar veckorna vägen igentligen ?! Jul närmar sig och jag vill faktiskt att det ska komma lite snö nu, tycker första snön är så mysigt, och visst skulle det ge lite mer julkänska speciellt när det är 1 advent nästa söndag och julstjärna ska plockas fram :)

I eftermiddag ska vi till ikano, jag ska hämta ut min förlovningsring som jag lämnade in på guldmagasinet för att minska den 1 storlek sen putsa upp den. Hoppas den blir bra :)
Har känns hur konstigt som helst utan min ring på mitt finger i 2 veckor så blir gött att få den nu :)

Nä vad trött jag blev, kanske ska vila lite jag oxå!

Ha en toppen helg, kram


Onsdag

Håller att storstäda här hemma, skönt och få det gjort :) men nu har jag en liten paus för att underhålla min son =]

Började dagen med bvc besök för kontroll och 6 månaders läkarkontrollen. Allt såg toppen ut, men ska försöka öka på lite mera mat för han låg visst lite under på vikten, ingen fara direkt, förstår att han gör av med mycket så som han far omkring! Så när vi kom hem blev det lunch, kallops till Max och pyttipanna till mig :) tur han gillar maten så ska nog inte vara så svårt att öka lite på måltiderna :)

Bäst att köra igång städandes igen så det blir gjort :)
Kram

Bild på Max i sin gudmors mystoffler =D


Måndag

Grabbarna i familjen har tagit sig en liten sovlur :) och jag ligger och väntar på att det är dags att se lite tv.

Idag har jag och Max haft en mysig fika hemma hos Marie och Sebastian :) efter det åkte vi hem och hämtade Didde och åkte till valla djursjukhus. Didde har varit dålig sen i torsdag eftermiddag och vi hade inte tid förens idag. Pluttisen fick medicin mot inflamation i kroppen som ska ätas veckan ut och blir det inte bättre efter det så blir det en antibiotika kur. Stakars älskling, tur han är pigg och glad iallafall!

Ska pussa lite på mannen min så han kan göra mig sällskap till tvn :)


Farsdag

Precis ätit lite kvällsmat och nu busar jag och Max lite i väntan på att Filip och Fredrik ska börja!

Haft en toppen dag som började med frukost på sängen för världens bästa pappa i våran lilla familj :) Max gav även present som jag hjälpt honom att köpa ;)
Mat och fika i ekängen och sen myst vidare här hemma med ett bad för mig och Max :)

Nää nu måste jag hastigt avsluta här, har en liten kille som ska skrämma livet ur sin mamma och ställa sig mot allt!!

Bjuder på en charmig bild med favorit rätten runt hela munnen :p


11-11-11 ;)

Jaha var det idag man skulle gift sig?? Hehe nej det får vänta ett bra tag faktiskt :)

Fredagsmys i soffan är i full gång :) Max har precis somnat här i famnen efter fullt ös i sin gåstol vi köpte idag, hade igentligen tänkt att den skulle vara med på önskelistan men kände att han skulle uppskatta en redan nu och det gjorde han verkligen, super lycklig! :) får väl vara en förtidig julklapp istället :p

Snart börjar idol, vem tror ni åker ikväll?


hoppelihopp =]



Max är helnöjd med sin hoppgunga =)

Kärlek

Idag blir Max 6 månader:) kan inte förstå att det är hela 6 månader sedan våran son kom till världen, våran älskade fina vackra bästa lilla Max <3

Livet är helt underbart och våran lilla familj är det finaste jag vet!


Lööördag

Godmorgon på er :)
Maxen vaknade och var på strålande humör vid halv 8. Vi ligger och kollar på tv och busar men nu sover han sen 20 min tillbaka.
Blir väl lite frukost snart sen ska vi iväg och kolla skjorta till Jokke och sen spanna in stadium outlet som öppnade förra veckan, hoppas på att hitta lite träningskläder till mig eftersom
Jag planerar att köpa gymkort och komma igång med det :)

Gårkvällen var super bra, Joe Labero bjöd på en riktigt bra show, maten var fantastisk och att bara få vara jag och Jokke var super mysigt. Självklart saknade vi våran Max massor, så det var underbart att komma hem och pussa på honom:)



Fredag :):)

Härligt med fredag:) ikväll ska jag och Jokke se på Joe Labero och efter det gå ut och äta:) första gången vi gör något bara vi sen Max föddes, alltså första gången vi ska lämna bort Max ett par timmar- spännande.. Det kommer säkert gå jätte bra, men han är ju väääääldigt mammig av sig så det känns ju lite jobbigt men som sagt det går fint :)

Dags att börja rota i garderoben efter nått att ha på sig, det ständiga problemet!!

Ha en toppen bra fredag:) kram

Bjuder på en bild på världens bästa och gladaste Max. Älskar dig!


Godmorgon

Oj vad trött jag är :/ och väldigt förkyld :( men känner jag Max rätt så ska vi bara leka knappt en timma sen kan vi somna om igen innan vi är redo för dagen :)

Igår fick Max en 6 månaders present av mig och Jokke, några dagar förtidigt men vad gör väl det.
En hoppgunga som vi funderat på ett tag eftersom lilleman tycker det är superkul o hoppa i knät. Han gillade den jättemycket:)


En liten förändring

Idag har jag varit hos Ewe och fixat mitt hår med lite färg, resultatet blev jättebra :) ovant men jag gillar det verkligen :)


1 november

Tänkt att det är 1 november idag, hallå någon som kan stoppa tiden lite för just nu går det lite föööör fort!!!!

Blev en lugn förmiddag här hemma, mys och promenad. Sen kom min mamma och Helena på en fika och Max fick en rolig leksak av Helena, tack tack! Nu slappar vi lite innan vi ska ta bussen in till stan och ta ytterligare en fika med en vän jag inte träffar så ofta så det ska bli jätte roligt :)
Snart kommer mannen hem oxå så blir typ en puss i dörren och sen går vi, men vi får mysa ikväll hela familjen istället, skönt för didden att slippa vara själv hemma iaf.

Nu måste jag styra ordning, trevlig tisdag kväll hörrni!


RSS 2.0