Soffhäng hela dagen lång

Mestadels av dagen har änsålänge spenderats i soffan / sängen och det tänker jag fortsätta göra. Ska bara ta mig en tur till Apoteket och sen köpa en stor påse med godis innan jag kastar mig i soffan ingen. Maxen myser på med mig här hemma, och varvar med lite bus, för så sjuk är jag inte så jag inte orkar nått, mest bara hängig, skönt det!

Ska se vad mannen har för sig så vi kan åka snart.
Ha en mysig fredagkväll.

Maxen låg och pysslade med Didrick imorse :p


Sjuk :(

Myser i soffan med Max, han sover och jag väntar på att Jokke ska bli klar med nått datormeck så vi kan äta.

Jag känner mig inte helt hundra :( började känna av halsen lite igår men mått bra underdagen men nu mår jag sämre igen :(:( inte det minsta roligt. Så morgondagens planer är avbokade så blir en hemma dag helt enkelt, inte mig emot, massa mys med min lilla plutt<3

Idag har jag och Max varit på Återträff med föräldrargruppen, fika och massa prat. Sen har vi inte gjort så mycket mera, Max och jag tog ett bad förut och somsagt nu ligger vi i soffan!


Sovdags

Godkväll:)

Vilken toppen dag vi har haft. Fika & shoppingturen med Disa och söta Isabelle var jätte trevligt :) sen efter det blev det in till Norrköping och fira storebror som blev 27 år idag.
Vi hoppade Föresten barnenshus för att kolla på åkpåsen jag hittade, tiden fanns inte riktigt så istället tar vi det i helgen eller nästa vecka!

Sista energin jag hade kvar för idag körde jag slut på genom att storstäda, känns inte dumt alls att vakna upp till ett nystädat hem imorgon :)
Avslutade det hela med en lång skön dusch, och nu ligger vi alla 3 nerbäddade i sängen, Max somnade precis, Jokke pluggar och jag tänkte runda av här och ge mig på ett försök att sova, blir nog inte så svårt!

Godnatt.
Bjuder på en bild från dagen på min mys Max som sover gott i vagnen.


Glömde skicka med bilden till inlägget nedan!


Mys Maxen <3

Inviger onepicen idag när det verkligen känns som höst ute. Jag har även bäddat ordning vagnen med en gosig filt, så jaa någon kommer ha det rejält mysigt när vi springer på stan idag :)

Nästan så man önskar att jag kunde säga " tjilevippen" så jag också får plats i vagnen... :p


Godmorgon onsdag

Godmorgon :) sitter i sängen och matar Max. Sen är det klä på oss båda för att ta halv 12 bussen in till stan och möta upp Disa och Isabelle för lite mysigt häng med dem, kolla butiker och fika :)

Max vaknade vid 6 och var hungrig och var allt annat än trött efter det, Medans jag knappt visste vad jag hette, men jag hade turen att han slog igen sina blå och vaknade inte förena min klocka ringde vid 9 :) sen dess har vi busat lite och jag har ätit frukost.

Nu är Lilleman klar, dags att leta fram lite mysiga höstkläder!
Funkar Föresten toppen bra att blogga från iphonen:)

Ha en bra dag ni fina :) kram


Bloggapp :)

Hallå :)
Precis tagit hem blogg appen så jag kan blogga från iphonen, kanske det blir lite bättre uppdatering :)
Just nu sitter jag och matar Max. Väntar på att Jokke ska komma hemså ska vi oxå äta, har gjort wok - mums!

Varit en sväng i Norrköping nu på eftermiddagen med mamma, Nowa skulle trimma ( klippa) sig så få tig vi en runda i butikerna på " världens centrum". Köpte en gullig pyjamas till Max som han inviger redan ikväll :) ska försöka få in en bild här om jag förstår hur man gör :p

Var även en sväng till babyland som numera heter Barnens hus och kollade på åkpåse till vagnen, hittade en helt galet fin och som jag kan garantera att Maxen inte behöver frysa i på våra promenader i vinter, dock kostade den där efter ca 1300, jag köpte den alltså inte idag utan vill först höra Jokkes åsikt om den :) tror vi ska kolla på den redan imorgon då vi ska till Norrköping och fira min storebror!

Ska lägga Maxen som somnat nu. Sen mat och tv häng för mig och min fina man.

Kram


plask plask =P



Idag har vi varit på babysim som varje Måndag, och Maxen verkligen älskar det vilket är jätte roligt :) Idag testade vi på lite nya grep och sen plaskade runt i en mini badring :)

Nu ligger vi nerbäddade i sängen och kollar på tv, redo att sova snart.
Godnatt

mitt lilla charmtroll♥


Hej Lördag


Passa på att skriva ett litet inlägg medans jag har en smarrig efterätt i ugnen :)
Ikväll kommer Maria & Daniel hit för mat och kortspel, kan tänka mig herrskapet vill se Lhc matchen oxå. På menyn står det hemmagjord pizza, mums. Efterrätten blir en ny grej jag hittade, Kladdkaka med Mint, dvs proppad med after egiht i/på, hoppas den är god,tyvärr ser den inte direkt super snygg ut nu när den är klar, men med lite florsocker kan man nog trolla den fin =p

Jokke har jobbat idag, så jag och Maxen och didde har pysslar här hemma under förmiddagen, badat och bäddat rent i sängarna :) så blir riktigt gött att krypa ner i en nybäddad skön säng ikväll :)

Nu ska jag fortsätta i köket. snart dags att förbereda deg till pizzorna.

Ha en kul kväll, hörrni.
Kram

ett stycke fredagsmys!


Precis ätit en sån super duper god middag tillsammans med min käraste. grillad fläskfile, klyftpotatis och kantarellsås- mums!
Nu sitter vi i soffan och kollar på idol, tänt massa ljus och bara myser. Maxen sitter och somnar snart hos jokke, åh mitt hjärta smälter av att titta på dem♥ mina fina älsklingar!

Imorse skjutsade jag och Max jokke så vi kunde ha bilen. Vi åkte direkt till Marie och Sebastian och startade dagen med en härligt promenad i fina höstvädret, Sen hängde vi hemma hos dem och åt jättegod smörgåstårta och pratade iväg några timmar innan vi var tvungna att åka hem till Didrick.
På eftermiddagen kom mamma och pappa förbi på en fika. Och jaa, det var våran dag.

Nu myser vi somsagt på för fullt här hemma, kanske dags att rota fram lite fredagssnacks i skåpen.

Kram



Bjuder på en bild från när vi var på ikea för ett par helger sedan!

Babysång



Idag har vi varit på babysång tillsammans med Sofie & Albin :) Supermysigt, faktiskt roligare denna gång än sist det var så himla mycket folk, många som inte ville ge sig ut i regnet idag kanske. Emily och Zelda var oxå där, kul att träffa dem med :)
Vid 12 hämtade vi upp Jokke på hemvägen på för han skulle äta lunch här hemma sen ta bilen tillbaka. Trevligt att äta lunch tillsammans faktiskt :) men nu är vi själva och Maxen har sovit i vagnen sen vi kom hem, lyfte över honom från bilstolen till vagnen, så får se när han tänkt vakna. Trött liten kille efter massa sång och lek på förmiddag :)

Lite kaffe sen tänke jag pyssla lite här hemma innan Maxen vaknar.
Kram

En onsdag


Vilken givande dag! Vi har än sålänge tillbringat den i soffan framför tvn och nu ligger Max i sin vagn och sover, men visst en sånhär dag kan vara skönt ibland oxå!
Igår var vi i nkpg och hälsade på min Mormor & Morfar. Och nyss sa mamma i telefonen att mormor hade feber och hade kräkts idag, FY FAN om jag eller framför allt Max åker på den skiten, då blir jag galen! ..

Se om Jokke kommer hem snart, hoppas han slutar 15. Då är det pyssel med den nya garderoben, måla och sen tapetsera. Längtar tills allt är klart med den så det blir lite ordning på allt!

Nu är tvättmaskinen klar, så ska hänga upp renatvätten!
tjingeling!

En mys söndag..

Godmorgon på er!

Eller vi har ju varit vakna ett tag, så lilleman hunnit somna nu igen :p
Började dagen med en massa bus och gos med Max, sen sov vi lite till innan vi gick upp och åt frukost, scones och te, mummsig! Sen har Max fart runt här uppe i hallen på ett täcke medans jag tog mig en dusch.  Nu är vi somsagt tillbaka i sängen och Max tog sig en liten middagslur, trött efter allt bus.

Jokke är i Vadstena på golftävling. Undrar om det regnar mycket på dem =/ hoppas han inte kommer hem allt för sent, sugen på ikano, vi var där igår men då han vi knappt kolla nått innan som ropade ut att varuhuset stängde om 10 min :(

Jag tänkte gått ut på en promenad, men hoppar det nu när det börjat regna. Vi myser här inne istället:)
Näheni, kanske dags att föna håret lite och mysa ner i nått stickat såhär en riktigt höstruggig dag!

Kram


Max har sen 1 vecka tillbaka börjat testa på lite krypställning och faktiskt tar sig lite fram på ett eller annat sätt, hjälp vad fort det går min lilla älskling! :)

Gulleplutt! :)




♥♥

Hallå.. Max har intagit eftermiddagsluren och jag passar på att slänga upp ett inlägg här.
Idag har vi varit ute på en promenad i  det fina höstvädret och sen har vi pysslar med fingerfärg och gjort hand/fotavtryck, Var inte lätt när man var ensammen och gjorde det, så resultatet blev väl inte tipptopp.
Efter allt kladd med färg fick lilleman hoppa ner i ett bad :)

Väntar på att jokke ska komma hem, han jobbar extra idag. Så sen blir det att göra nått (vet inte vad än), sen handla lite mat till kvällen, funderar på grillat.

tjingeling!


Potatispuré, mums?



Andra dagenm vi smakar på lite potatispuré, och ja av bilderna att döma så ser det ju rätt otäckt ut med mat =p Klart det måste känns konstigt när man är van att enbart äta bröstmjölk.  Men lite kul är det allt att testa på smakportioner :)

Vad blir det för mat?


suck! Hur svårt ska det var att komma på maträtter till varje dag? alltid den ständiga frågan här hemma. Visst till slut kommer man ju alltid på nått, men det är alltid ett velande fram och tillbaka! Ska banne mig börja göra matlista 5 dagar i veckan framöver.
Ligger nu i sängen och slappar lite, väntar på att Jokke ska komma hem från jobbet + lite ärenden. Max ligger i sin säng och sover sen någon timma tillbaka. Både han och jag är trötta efter en tidigt morgon sen var vi på babysång hela förmiddagen, kuligt!

Natten som var så har jag sovit jätte dåligt, drömt massa jobbiga saker när ja väl kunna somna. Allt handlar om den här flygkrashen som var igår, Fy fan vad hemskt rent ut sagt. Stackars människor, familjer, fruar och barn som har mist sin make, pappa och son. Det är otäckt hur livet kan ta en helvändning på en sekund. Det gör ont inom mig av att tänka på detta, eller just döden, Jag hatar den, varför varför varför?
Tycker alla ska vara noga med att visa sin kärlek till den/dem man älskar, man kan aldrig säga det för många gånger.

Nä, nu till något roligare, Imorgon är det fredag och helg, det gillas :)
Kram på er!



Jag älskar ER!

7 September


Så var det halva veckan gjord och den har gått i ett.
Igår blev Våran Max hela 4 månader, gaaaaaalet vad fort tiden går!! Så först ut idag var bvc. väga, mäta och prata lite om mat, allt såg toppen ut som alltid :). Så idag har Maxen fått smaka en sked potatispuré, och han såg inte alls ut att tycka det var så otäckt som jag hade förväntat mig, så imorgon kör vi på med en sked till:)

Sen var jag och Max på stan med Ewe och shoppade lite, Max fick en super fin höst jacka och en jättecool Onepice. Blev lite lunch och sen avslutade vi det hela med en fika hemma hos Ewe. En toppen dag helt enkelt.

Nu slappar vi bara i sängen, ska snart sova. Skjusade jokke till jo0bbet imorse, vilket är på toooook för tidigt att gå upp, kl 6 :O

Natti natti

Måndag


Precis ätit frukost och varit en snabbis här utanför och rastat diddeman lite, Får vänta med promenad för Max sover.
Vad ska man hitta på nu då? Städa skulle behövas, men orkar jag är frågan. Krypa ner brevid Max låter ju inte dirket som en dum ide ;p 

Idag är det dags för babysim igen, hääärligt. Jätte kul att gå på någon sån "aktivitet". Träffa mammor/bebisar och sen är det himla mysigt att plaska runt i en 35 graders pool tillsammans med sin lilla plutt :) 
Nää nu tjuter Didde om uppmärksamhet, så får bli lite bus med honom nu.

Hejhopp

4 September


Så var det Söndag.
Jokke ligger ute på altanen och oljar in den, han tvättade den igår, så nu är den ren och fin. Jag har precis plockat fram lite saft och ckoladbollar som vi ska fika på när han är klar :) mums!
Annars vet ja inte riktigt vad vi ska hitta på, vi är sugan på någon liten utflyckt men vet inte riktigt vad och vart? får fundera på den lite till. I eftermiddag så ska vi iallafall på kalasfika i ekängen :)

Och ikväll då? då bänkar vi oss framförtvn med lite kvällsmat och tittar på första avsnittet av idol 2011, ska bli spännande med 2 nya jurymedlemar oh en ny programledare, men kan säga direkt att inget går att jämföra med Jide, han är grym!  Låter som en liten idolnörd sitter och knappar på tangenterna, men njaa tycker mest det är lite roligt att det börjar nått kul och se på tv. Och idol är ju ändå idol ;)

Hade!


Fredagsmys♥


Tvättmaskinen går varm här hemma just nu. Åter igen fy tusan så härligt det är att ha en egen tvättmaskin och kunna tvätta precis när man vill! =]
Maxen har somnat i vagnen sen 1 ½ timma tillbaka. Så jag försöker göra lite fredags fint här hemma, dammsugit av här nere och fixat och donat. Så skönt att man kan göra en massa saker som väsnas lite utan att han vaknar av minsta lilla, det tycker jag faktsikt är viktigt när man har en liten, bara för att bebis sover så ska inte allt stanna upp utan det är då man ska passa på att få saker gjorda.

Väntar på att pappan i huset ska komma hem från jobbet. Ikväll blir det fredagsmys för oss här hemma, våran underbara lilla familj. Grilla står på kvällens meny, mums!


♥♥

Höst


Nu är väl hösten här? iaf första månaden för hösten. Jag tycker det är sååå myysigt! kanske att man ska mysa till det med lite tända ljus till fredagsmyset ikväll :)

Sitter i skrivande stund och äter frukost. Maxen somnade om efter en massa babbel uppe i sängen.
Om en halv timma ska vi ut på promenad tillsammans med Sofie & Albin :)

Sååå vad har veckan bjudit på?
Babysim som jag redan berättat om. I tisdags var jag och Maxen på klädparty hos en Mamma från föräldrargruppen.. Var jätte kul, och jag beställde ett par busigt söta mysbyxor åt Maxen. Tog dock i en rejäl storlek större än vad lillgrabben har nu.
I onsdags så myste vi runt i gamla linköping tillsammans med min Mamma och Max kusin Melissa. Vi fikade och köpte karameller i strut, älskar att man har kvar såna där gamla ställen och faktiskt driver vidare handelsboden precis som den var. Melissa stortrivdes och det lös i ögonen på henne när hon fick springa och "boppa" (hoppa) på kullerstenarna och jaga små pippifåglar på altanen vi satt och fikade på. Bus unge vad go du är!
Går dagen bjöd på en riktig kafferep dag för oss.

Och nu är det FREDAG :) och nu måste jag byta bort max pyjamas till lite kläder inför promenaden.
Ha en toppen fredag & helg! Kram



skulle publicerats innan 10, men hittade lite fel i texten, så kom nu;p


RSS 2.0