Muffins

Max väntar på att muffinsen ska bli klara :p
Mums med saffransmuffins :)


Äntligen

Äntligen är det snart dags att åka hem och sova :) sin jag längtar ;)

Är förkyld och ont i halsen :( men tillräckligt pigg för att orka jobba, tur det för vill inte förlora pengar nu innan jul.. För snart är det jul och längtar. Hoppas det stämmer att det ska komma snö denna vecka oxå, hur mysigt som helst till första advent :) !!


Fredag natt

Blää, kan verkligen inte somna :( alltid så här på fredagnatten :(
Känner mig lite halvkrasslig oxå :(((
Riktigt irriterande när jag vill sova, alla andra i familjen sover gott!

Får väl räkna får....


Kärlek❤


Heeeeelg

Om 55 min stämplar jag ut gör helg. Fy fan vad skönt rent ut sagt !!
Kommer bli en toppen helg, det känner jag på mig. En eftermiddag på stan med bästa mamma står på dagens agenda och lördag kväll blir det bio med Disa och Kenny :) breaking dawn part 2 och ingen är gladare än männen i sällskapet, eller? Haha!

Trevlig helg!!!


( självklart bilder på killen som rockar min värld ) ❤Pusss hjärtat


Snaaaaaaart....

Om 1,30 min får jag åka hem och lägga mig. Behöver jag ens säga att det ska bli helt underbart skönt?

Sov som en tik idag till strax efter 15, hur skönt som helst. Hoppas på lika god sömn idag. Det behövs!
Idag har jag inget planerat, förutom att jag borde ta tag i hemmet som behöver städas och en tvättstuga som börjar bli överfull. Gymmet en sväng och bränna lite fett!!!

Jobbiga med att gå på jobbveckan söndagnatt är att man ligger en dag före i huvudet, alltså att det borde vara onsdag nu, men icke!
Nu ska jag sätta lite fart så jag kommer hem någon gång.

Trevlig tisdag!


Den där söndagen..

Känns som det är söndag jämt. Veckorna går fort, helgerna går ännu fortare och så kommer den där söndagen som man alltid drar en djup suck på- "söndag igen, och jobbveckan drar igång "

Nu är jag på jobbet och jobbar helt enkelt, hitta lite tid till att slänga in ett inlägg här. Helgen jag varit lugn och skön dom de flesta helgerna.
Imorgon står det träning på schemat, känns så skönt att jag faktiskt längtar till gymmet och kommit in i det nu. Om 2 veckor ska en instruktör gå med och lägga upp ett träningsschema med mig! :) toppen!

Annars Kommer väl veckan rulla på i vanlig ordning!
Godnatt med Er!

Bjuder på en bild på Max, banan i soffan framför LHC matchen i lördags! :) sötunge


Nov. 16, 2012

Max sitter i badet och jag tittar på:)
Äntligen fredag säger jag, som jag har längtat. Blir en lugn och skön helg. Ikväll blir det film när Maxen har somnat.

Annars idag ställde jag klockan skapligt så jag och Max var och lekte i lekparken. När vi kom hem igen sövde jag honom i vagnen på altanen-skönt att sova o friskaluften så Plutten vaknade inte förens 2 timmar senare:)
Jag har även varit iväg på gymmet som tänkt. Galet skönt och helt slutkörd när jag åkte därifrån! Som det ska vara! :)

Nu ska jag schamponera sen blir det hoppa i pyjamas, Godkväll


Helgen är runt hörnet

Nu är det alldeles strax helg :) känns kanon bra! Börjar helgen med gymmet imorgon- som jag längtat, haft fullt upp hela veckan så inte haft någon tid till det så har blivit en del promenader istället. Funkar ju det med men nu är jag sugen på ett hårt träningspass så svetten stänker:D

Idag var jag på massage, Herrejösses vad skönt det var, längtar redan till nästa gång.

En annan rolig sak är att vårt lilla nattskift är förlängt till siste februari- tumme upp!!


Titta ut är kul :)

Nyfikna grabbar står och tittar ut genom Max fönster:) ❤


Söndag natt

Då var jobbveckan igång och jag frågar mig varje söndag hur helgerna kan gå så fort? - det stämmer väl helt enkelt att tiden går fort när man har roligt! :)

Idag har vi firat Jokkes andra farsdag och den firades såklart på bästa sätt med paket och godfrukost, världens bästa pappa har både jag och Max❤

Önskar natten gick lite fortare för just nu längtat jag bara hem till sängen och min sambos famn.
Blir inte sova länge imorgon då Jokke ska på möte på förmiddagen. Hoppas på bra väder så jag och Max kan gå till lekparken.

Kärleken min❤


Lördag

Vi myser i soffan och väntar på att Max faster och gudfar ska komma på myskväll.
Har varit iväg en liten sväng och kollat på lager 157 och xxl. Alla i familjen fick med sig en sak hem:) 👍

Trevlig lördag!


Sovmorgon

Bästa Max gav oss sovmorgon till halv 9- vääääääldigt skönt då vi somnade vid 3 inatt. Blir en omställning när man är van att jobba på natten.

Igår var Sofie, Jimmy och Albin här på fredagsmys, vi åt tacos- gott:) första gången Max åt det och det verkade dom han tyckte det var smarrigt :)

Påtal om annat, jösses vilken träningsvärk jag har, var nämligen på gymmet i torsdags. Hur gött som helst. Träningsvärk är bra värk!! :)


Som en dröm

Åh herre min gud, vilken klänning. Dog lite smått när jag hittade denna.. Jösses vad jag vill att den tar plats i min garderob..... Dock fruktansvärt dyr!!!!!:/

Tomten, jag har varit jättesnäll iår!! ;)


Redo för snö!

Godkväll!

Idag köpte vi vinterkängor till Max. Jättefina och framför allt varma och jaa perfekta helt enkelt!! Skönt att slippa fundera på det mera. Finns ju en djungel av skor och man vill ju självklart ha det bästa till sin lilla skatt.
Team sportia hade nyöppning idag så det var riktiga bra erbjudanden då blandannat på dessa skor.



Kaaaaallt

Ruggigt och kallt, ligger i sängen ned täcke och tittar lite tv. Så sjukt trött idag. Tog mig iallafall ut på en långpromenad förut- skönt men tusan så kallt det blåste.
När kommer snön tro?

Max hade det så mysigt nerbäddad i sin åkpåse, så mysigt att han somnade.
Så därför har han varit uppe lite längre idag men nu har han hoppat i pyjamasen och vällingen ska fixas sen är det natti för lillhjärtat


Hej mitt i natta

Då har man startat veckan igen efter en helt perfekt helg, synd bara att helgerna går så fort, speciellt när man går på söndag natt oxå! Inget att göra åt- bara gilla läget!

I fredags var jag och Disa i Ullared och shoppade loss, vad annars? Köpte mestadels saker till Max, vinterjackor, mössor, kläder, leksaker och lite småplock till hemmet. Helnöjd!

Bild på Max i ny jacka och mössa! Så fin han är, helt perfekt vårat lilla hjärta ❤❤


RSS 2.0