Min snygging påväg till förskolan imorse :) han är bäst!!


Helg

Lämnat Max på förskolan och jag själv har hoppat ner i sängen, sooooova:)) helt underbart med helg!

En trevlig fredag väntar så nu är det bäst jag sover.
Hade :)


Max i blåbärsskogen för ett par helger sen


19/9-12

Ligger i sängen och tittar på room service. Precis ätit apelsin/keso/russin- gött! Har sovit ett par timmar nu på kvällen men skulle inte tacka nej till ett par till eller varför inte en hel natt! Phu, snart helg..

Idag är jag besviken på mig själv, inte kommit ut på någon pw pga att tiden bara försvann och jag var tvungen att sova:/ samtidigt är jag stolt över att jag lyckades motstå en massa goda frestelser som mina arbetskollegor götta i sig inatt, HEJA MIG!!!!!

Nu ska jag styra vidare innan det är dags för att dra sig till jobbet.
Sov gott hörrni!


Hur gör jag?

 
somsagt, jag skulle berätta lite om hur jag ska/går tillväga för att tappa kilona jag vill bli av med..
 
Det är svårt, för jag är ingen expert på kost och träning, men jag försöker läsa mig till det så lär man sig säkert en del under resans gång.
 
Det jag gör nu är att jag kör stenhåret på GI metoden. just nu äter jag INGA kolhydrater. Min största utmaning är att komma över mitt sockerbegär, dvs godis, läsk och fika. Bara man kommer över det så tror jag allt kommer gå mycket lättare. såhär dag 2 tycker jag det funkar jättebra, men räknar med att det kommer dagar som blir jobbigare, typ när det närmar sig helgen och det varit lätt att dra fram nått gottis till en film, Men nu blir det absolut ingenting sånt och jag känner att jag kommer klara det, Jag SKA klara det!!
 
Träning.
Då jag just nu bara vill tappa kilon så kör jag enbart konditionträning iform av Powerwalk och löpträning men ska vart efter bygga på det med lite styrketräning. somsagt jag är ingen expert på detta område men  jag gör det som jag tror passar MIG bäst, så får vi se om det gör det annars får jag helt enkelt tänka om.
 
ni får gärna ge mig bra tips =]!!
 

18/9-12

Regn regn regn, fy vilket tråkigt väder dagen bjudit på, men nu har det iofs spruckit upp- skönt det.

Var ute på en pw i ösregnet förut, men det var inte jobbigt utan det jobbigaste var nog Didrick som var som en bromskloss, han gillar inte att vara ute i regnet!
Annars så här långt funkat det bra. Någon som undrade hur jag går tillväga och det tänkte jag försöka svara på ikväll i ett eget inlägg när jag sitter vid datorn och skriver.

Vi hörs,


Idag den 17/9-12

Idag antar jag kampen mot mina extra kilon som satt sig fast på min kropp, dem ska bort och det kommer bli en tuff utmaning, men jag är redo att anta den. Ni får hänga med mig under "resan" MEN jag kommer inte skriva ut mina mått eller startvikt pga att jag är för feg för det, men tänker skriva ut resultaten vecka för vecka dvs X centimeter minus bla bla Osv.

Skriver detta här enbart för min egenskull, att peppa mig själv till bra resultat att kunna skriva ut varje vecka. Det här blir skoj, nu jävlar!


Grillat är godast

Mums, precis ätit en vääääldigt god grillmiddag, bland det godaste jag vet:) synd att säsongen når sitt slut för grillen.

Idag har jag varit på badhuset tillsammans med Disa och Isabelle. Max var överlycklig och galen minst sagt, han förstår inte riktigt att han faktiskt INTE kan simma, kastar sig hej vilt i vattnet. Men är väldigt glad över att han inte är rädd för vatten.

Nu ska jag se vidare på körslaget, Godkväll


Hej

Åh, känns väldigt gött med helg och trevligt att spendera kvällen vaken tillsammans med min man och god mat framför tvn!

En dagens på mamman och kvällens plockmat, mums!


Max första teckning

Och fler lär det nog bli!
Vilken begåvad son jag har :)


Mammas älskling

Längtar efter att jag ska hämta Max på förskolan, saknar min fina lilla älskling❤


10/9-12

Hej:)
Åh jag är så stolt och glad över våran duktiga lilla kille, han har varit själv på dagis idag mellan halv 10 -13 och det har gått jättebra. Han äter bra, leker och har det roligt. Det känns så himla skönt att allt verkar funka bra:)

Skönt för mig att åka hem och sova några timmar. Nu väntar vi på att Jokke ska komma hem så ska jag sova ett par timmar till så jag orkar natten.

Mammas älskling❤


9/2-12

Blää, då var det söndag igen och jag börjar jobba om drygt 5 timmar, suck vad träligt det är att gå på söndag natt!
Denna vecka får jag även sköta inskolningen själv så det lär bli en jobbig vecka minst sagt.

Helgen har iaf varit toppen bra, sovit gott in nätterna:D varit ute och plockar svamp och idag var jag på barnensmässa som verkligen var en besvikelse:/ men trevligt sällskap iaf :)

Nä, ska nog krypa ner i sängen och se på tv, och hoppas på att somna någon timma.

Fick äntligen upp tavlorna idag :))) hur fint som helst


Har du sett herr kantarell :)

Jag och Mac åkte till kimstad i förmiddags och följde med mamma, pappa och moster till skogen för att plocka svamp.. Vi hittade en del som vi nu rensat och fixat. Blir bog en smarrig svampmacka någon dag :)


Kors i taket

Nu funkar blogg.se appen!


2/9-12

Hej, eller Godkväll. 
Jag är så trött så jag vet inte vad. Tror söndagarna alltid kommer kännas såhär. 
Idag återgår jag alltså till jobb efter en föräldrarledighet sedan mars-11. Känns sjukt. Imorgon börjar Max förskolan, det är oxå sjukt men tror detta blir jättebra :) bara man kommer in i nya rutinerna så. 
Inte haft lätt att sova idag som var tanken. Somnade istället till en stund nu mellan 22-23 hade gärna legat kvar under täcket med min man.
 
Snart gasa in till jobbet. En kopp kaffe och sedan dra igång nattens jobb
 

RSS 2.0