Fenomenmagasinet

Godmorgon :)
Ligger i sängen och kollar barnprogram med Max. Snart dags att göra han redo för dagis :)
Så skönt att gosa ner sig i sängen sen och sova, hur trött som helst!

I lördags var jag och Max på fenomenmagasinet tillsammans med Disa och Isabelle :) var jättekul, hundra år sedan man var där sist!


En dag att minnas

Idag var det din begravning morfar. Jag skriver det här med tårar rinnande nerför min kind, tar dem aldrig slut? Jag saknar dig så, allt känns så himla overkligt..

Begravningscermonin var så vacker och kistan och alla dessa fina blommor var underbara. Jag tror du såg allt och var sådär nöjd och lycklig åt allt som bara du kan vara.

Såg du dikten jag skrev till din dödsannons? Jag är stolt över att jag skrev den till dig, önskar bara du hade sett den. Men det har du nog, jag tror du vakar över oss nu, våran fina ängel❤

Kram

( min blogg är till för att jag ska få ur mig allt som bubblar inom mig, jag väljer själv hur privat jag vill vara och just nu kändes det rätt att skriva direkt från hjärtat)


21februari

Godkväll/natt.. Jobbar och står i, natten rullar på och om 2 1/2 h stämplar jag utför helg. Japp det blir1 dag tidigare denna vecka för på fredag är jag ledig för att min fina morfar ska begravas då- fan vad overkligt det känns. Kan någon väcka mig från den här jävla mardrömmen!!!!!

Vad har hänt annars idag?
Jag var på stan en sväng när Max och Jokke kommit hem. Köpte lite nya tröjor till Max och lite till mig själv, bl.a. En vattenfast mascara så tårarna kan rinna bäst dem vill! Innan jobbet drog jag ett gympass och känner redan nu att träningsvärken smyger sig på- bra värk!!

Jobba va det... Godnatt


19 februari

I lördags gjorde jag äntligen min första tatuering. Känns overkligt att den faktiskt sitter där nu när jag velat gjort den så länge. Är jättenöjd och jätteglad :) ❤


18 februari

Det är glest mellan uppdateringarna men det har ni nog lärt Er nu. Ibland finns det massa energi och inspiration till bloggen och ibland ingen alls. Just nu det sist nämnda men ändå kommer ett inlägg ;)

Det en jobbig period i mitt liv nu, 2013 visar sig inte från sin bästa sida och det verkar faktiskt inte vara mitt år alls!

Jag firade min 25 års dag den 5 februari och sent på kvällen fick jag samtalet att min morfar hade blivit än ängel. Ett samtal som gjorde att allt bara stannade upp och jag har nu kommit fram till att det finns inget stopp, tårarna tar aldrig slut.
Usch nu har jag en begravning framför mig fy fan vad jobbigt det kommer att bli.. Vill ha den överstökad!

Sov gott med Er, jag längtar hem till min säng


Puss min fina


Hurra till mig idag! :)

25 hela år fyller jag idag och det känns hur bra som helst, gillar att fylla år( än sålänge iaf)!

Sååååååå grattis på mä!


RSS 2.0