Fredagsmys

Fredagsmyset är i fullgång här hemma, vi har precis ätit hemmagjord hamburgare- smarrigt!!:) 
Dagen i övrigt har varit slapp, lite för slapp kanske. Vädret har ju inte varit speciellt roligt,  bara promenader med didde var tillräckligt "jobbigt" på oplogade gångvägar med en vagn att dra oxå! 
Men när Jokke kom hem åkte vi och handlade lite som fattades till middagen  och handlade en bukett blommor som ska med till morgondagens kalas, mormor fyller 84 år. En liten bukett tulpaner fick oxå följa med hem :) 

Annars då? Vecka 36 i graviditeten idag:) härligt! Hade himla kraftiga förvärkar under 30-40 minuter fram och tillbaka förut idag men " som
Tur var" avtog de och nu har jag inte kännt av de mera. Lite till får den allt stanna så den är redo att möta världen när det är dags ❤️ 

Trevlig helg! :) 

29 januari -14

Håller på att fixa och greja här hemma. Plockar in alla saker i skåpen i tvättstugan:) bra blir det och jag är så nöjd med tvättstugan ☺️ Super fin! 

Idag fick Max komma hem från förskolan kl 11 ist för 14. Lite lyx måste även de små få ibland. Så vi ska snart fika på goda muffins vi bakade igår och se på film, jag tror det blir " hitta Nemo" om Maxen får bestämma ;) 


Häromdagen var Max sugen på att Pussa på bebis. Tror det är en liten storebror som längtar efter att skämma bort sitt syskon med massa mys❤️



27 januari -14

Som jag trodde, bebis ligger med huvud neråt, dock inte helt fixerad men på god väg. Allt såg perfekt ut som vanligt :) 
vår lilla skatt, som vi längtar efter dig ❤️

Åkte direkt till jobbet efter och fixade med ett ärende där och nu ligger jag i sängen och vilar lite, super trött! 
Senare i eftermiddag blir det att tag i lite rensning här hemma och åka och kasta massa klädpåsar och skit! Ordning och reda tack! :) 



.

Att lägga sig i ett alldeles för varmt bad och tända lite ljus är något jag helst gör varje dag nu. Kroppen känns tyngdlös och hela jag slappnar av i både kropp och sinne, underbart :)  




Fredag :)

Och så var vi där, äntligen fredag:) Max ligger och sover eftersom han vaknar pigg och glad när Jokkes klocka ringer. 
Jag styr lite med hemmet, tvättar och plockar lite. Finns alltid nått att greja med. 
Som alltid bjuder fredagen på en ny vecka i graviditeten och nu är vi inne i vecka 35. Status på mig just nu är - Jag känner mig rätt färdig och redo för förlossning. Bara bebis som behöver jäsa till sig lite till dock. På måndag ska jag till bm för rutinkontroll och jag tror faktiskt bebis ligger med huvudet nedåt och börjat fixera huvudet. Max var fixerad vecka 35 minns jag. Vi närmar oss mål åtminstonde :) 

Hoppas ni får en trevlig helg:) 





Kallt!

Jösses vad kallt det varit idag, - 11,5 visade det imorse! Men var väldigt friskt och skönt på min och diddes långpromenad i förmiddags. Solen värmde på gott. 
Nu har jag hämtat hem Max från förskolan, så nu har Lilleman helg eftersom han inte går på fredagar :) 

När Jokke slutar ska vi åka och kolla på tapeter till bebisens rum, hoppas vi hittar det vi tänkt :) 

Såg när vi kom hem att det var nått tråkigt filter inställt på kameran 😔😔



Tulpaner

En färsk bukett tulpaner på köksbordet livar upp allt! Så fint tycker jag :) 
Denna bukett fick följa med hem idag, gillar att blanda ihop 2 färger, dagens blev lila och rosa:) 




Namndjungeln! :D

Det här med namn till den lilla i magen- jösses vad svårt det är! Jag tänkte att de skulle vara rätt lätt med andra barnet men icke. Tror problemet är att jag igentligen har för många namn på listan så det blir svårt av den anledningen 😁 visst några ligger i toppen såklart men alltid svårt att " rensa" bort när dem andra står där av en anledning oxå. 

Får väl börja med att få ut den lilla pluttisen så kanske det hela blir något lättare😊
Herregud vad nyfiken jag är. Pojke/flicka? Kommer den vara lik Maxen? Tusen tankar, låt dessa 6 veckor gå fort!! ❤️





Fredag :)!

Fredag, underbart är vad det är :) mys med dem bästa jag har och en hel helg tillsammans! Och i vanlig ordning välkomnar vi även en ny vecka i graviditeten- vecka 34 och längtan blir bara större och större efter vår lilla skatt ❤️ Men det närmar sig :) 

Idag har jag och Max varit hos min mamma och fikat och hängt lite :) var riktigt oväder i Norrköping men vi kom hem oskadda.. Tycker det är läskigt att ge sig ut på e 4an när man inte har kontroll på hur alla andra hanterar sina bilar i snövädret. 
Annars har jag ägnat mig åt att städa i röran här hemma. Längtar tills allt är klart! Men då är det nya projekt dom tar fart, bebisrummet ska börja ta form😍 

Nu blir det mat, och sedan mys i soffan😊 


Bekvämt? :)

Någon var trött imorse och använde min runda mage till huvudkudde, ser riktigt bekvämt ut måste jag säga! Eller? =D 







15 januari -14

Onsdag och veckan börjar tippa över till helg :) härligt! 
Inga planer i helgen förutom att huset behöver en rejäl storstädning. Vi håller på att renovera om i tvättstugan så det är grejer överallt minst sagt, röra gör mig galen men samtidigt blir det ju fint i tvättstugan. 

Nä måste natta Max nu, klockan är redan för mycket för honom, men så blir det ibland! 

En bild på en rund och go jag! 






Våran måndag

Hallå igen :) blir lite mer uppdatering här inne nu när vardagen inte bara består av jobb, mat och sova! 

Jag och Max gick ut i vinterkylan och drog oss bort till pulkabacken och möte upp Sofie och Albin. Vi var rätt kalla efter 1 1/2 timma så då traskade vi hemmåt för lunch. Max var på sitt sämsta humör och gick raka vägen upp och la sig och sov så han fick ta lunchen efter sin middagslur. Jag fick mig oxå en tupplur vilket var riktigt skönt :)  vi har även hunnit med ett varmt och skönt bad och bakat goda chokladmuffins- en perfekt dag tillsammans med andra ord :) imorgon är det dagis som gäller igen. 






Snö!!

Någon är glad över all snö vi fått, Max står och tittar ut på snön och igår drog vi en promenad med snowracern 😊 " sping, pappa SPIIING" satt han och ropade hela tiden=D 
Får bli en sväng ut och leka sen oxå, med mamman blir det inget " spingade" då går väl bäckenbenet och allt åt skogen, för f*an vad ont jag har nu!! 




Vecka 33

En liten magbild såhär i vecka 33. 
Längtar så himla mycket efter att få träffa den lilla människan som gömmer sig där inne❤️ 
Foglossning och att bara känns sig stor och otymplig gör att jag vill lägga mig i ide i de resterande 7 veckor. Men de är bara kämpa på- är självklart hur lycklig som helst att få bära på vår lilla skatt. Det är helt underbart att vara gravid men såhär i slutet vill man bara att tiden ska springa på så man får gosa med den lilla. Vi alla här hemma längtar efter lillasyster/lillebror- spännande att se vem som tittar ut ❤️ 





10 januari -14

Hej:)

Nu är det fredag, älskar fredagar- ny vecka i graviditeten ( vecka 33 nu) och för att det är en hel helg tillsammans med familjen:)
Max är ledig på fredagar och på måndag är det studiedag så vi har långhelg han och jag ❤️ 

Vad ska ni göra för kul i helgen?
Max ska sova hos sin faster och gudfar imorgon för jag och Jokke ska ut på dejt, bio och middag bara han och jag ❤️ Ska bli mysigt och roligt.  

De var de, vi hörs när vi hörs!

Mitt lilla bustroll❤️❤️❤️



RSS 2.0