•24 februari



I brist på något att skriva lägger jag in en liten selfie på mig :D hehe! Hoppas ni mår bra! Trevlig tisdag, kram 

•17 februari

Lite frånvarande här, men nu tänkte jag titta in och säga hej.
Hej! 

Idag festade vi till det med vaniljsemla här hemma, det är ju ändå fettisdagen :p annars har vi sjukstuga 😔 trött på feber och förkylningar. Usch!! 




• 11 februari

Storstädning på schemat idag. Allt ska skuras och nybäddat i alla sängar, så skönt när det är klart! 😊 
Max är hemma från förskolan idag, han hade lite feber imorse så då blev de hemma dag med mamma och lillebror  istället. Mysigt! Men febern märks inte av så de är skönt. Hoppas det håller sig bra hela dagen så vi kan gå ut en sväng i eftermiddag😊 

Ja, det är dagens lixom. 
Hoppas ni har en fin onsdag ( onsdag?!?) så fort veckorna går! 
Kram! 


•10 februari

I vanlig ordning sitter jag och dricker mitt kaffe och tänker igenom dagens planer! Idag hämtar jag Max kl 11 ( som alltid) och då åker vi direkt in till mamma och firar henne lite i förskott. Hon fyller år på fredag men vi kan tyvärr inte fira henne då.. Så de blir idag somsagt 😊 mysigt att spendera eftermiddagen med mamma ❤️ 

Så härligt det är att solen visat sig i flera dagar nu, känner direkt hur mycket piggare man blir.  Påväg hem från förskolan igår så stannade vi i lekparken och solen värmde på rätt gott faktiskt 😊 fortsätt så så vi blir av med snön! 
Påtala om av med snön, sandlådan på förskolan är som em stor geggamoja- gissa någon som kommer bara skitig som jag vet inte vad sen!! Blääää säger mamman!!! 😫 

Ha en fin tisdag ! 

Så trött, precis lagt mig i sängen och tänkte sova!
Så har ännu en helg gått, en kalas helg och jag är så tacksam för fina presenter jag har fått❤️. Mycket presentkort, så snart får jag ta mig en shoppingdag på stan :) roligt! 

Härligt på sätt och vis med måndag imorgon. Får bli en lång härlig pw på morgonen efter alla godsaker helgen bjudit på. Är dock nöjd över min löprunda i lördagskväll och morgonpw imorse, såååååå bara massa slapp och fika har det minsann inte varit.. 

Näni, ögonen går i kors. Vi hörs imorgon, kram




• 7 februari

Underbart att se solen titta fram :) 
Står ute på altanen och söver Lennox i vagnen, han sover som bäst ute i friska luften! 
Vilken lång dag föresten, dagen börjar ju tidigt i våran familj då den minsta slår upp ögonen redan kl 6 (?!?) härlig! Eller? 
Så vi har redan hunnit med att vara på Ikea, maxi, ätit lunch och städat hela huset. Perfekt! Kl14 kommer min familj hit och firar min födelsedag :) och ikväll blir det mys här hemma och eventuellt kolla Melodifestivalen, för om jag förstår rätt börjar väl den idag? 

Ska visa er mina superfina presenter jag fick av Joakim och barnen, men måste fota så bjuder på de ikväll! 

Trevlig lördag:) kram 


•5 februari

Hurra, det är min födelsedag :) 
Blev uppvaktad med sång, paket och frukost på sängen av min älskade familj :) sen har dagen känts lite som vilken dag som helst, blir så när man fyller mitt  i veckan och ska fira i helgen!

Så dagen har bjudit på lite lek ute i snön, uppskattat av Max 😁 han tycker det är super kul med alla snödrivor och "simma" runt i snön och göra änglar. 
Nu ska vi ta lite kvällsfika 😋 glasstårta och kaffe, måste ju fira lite idag ändå hihi 




•3 februari

Alltså jösses, vilket väder! Massa snö överallt.. Nu räcker de väl ändå? 
Direkt efter jag lämnat Max på förskolan i morse så åkte jag in till stan och tog en kaffe och snöig promenad med en vän :) 
Var väldigt slirigt på de oplogade vägarna i stan, tack gud för fyrhjulsdrift! 
Promenaden var ju som ett helt träningspass de oxå, gångbanorna är ju knappast prio ett just nu! 

Nu hänger  vi i grabbarnas rum och leker lite, inga större planer för dagen. Vi stannar nog inne änsålänge iaf, frusna är bara förnamnet. Kanske ett varmt bad sen :)


Som jag älskar dessa killar, mitt allt ❤️ 


Phuuu, helt slut. Slängt mig i soffan och samlar lite krafter. Hade mycket energi kvar i kroppen så har gått en till pw nu på kvällen, hann knappt med mig själv. Går betydligt fortare att gå i högt tempo utan hund och vagn. Körde djupa knäböj och plankan när jag kom hem oxå så nu mina vänner är den här morsan helt slut! Men himla nöjd över denna måndag! 

Nu är det duschen och sen se om det finns nått " vettigt" att se på tv 😊 
Hejhopp 



• 2 februari

Måndag igen! Veckorna rullar på och helgerna lika så. 
Förmiddagen gick fort den oxå, Max var sina 3 timmar på förskolan och jag passade på att ta 50 min pw följt av ett magpass här hemma, fasiken så gött det är att träna!! Och med resultat blir allt mycket lättare :) 
Annars idag är det tråkiga men behövlig sysslor på schemat, tvättstugan ser ut som någon kastat in en bomb och stängt dörren. Så just nu jobbar tvättmaskinen förfullt! Dammsugaren ska oxå göra sitt sen. Fast hörni, känslan när allt är städat och klart är ju bra skön faktiskt. 

Vi kanske hörs ikväll, kram 

Bilden är från igår, idag är det träningskläder hela dagen lång, bekvämt och skönt! 



RSS 2.0