tjååååk

åh, jag verkligen hatar att inte ha något att göra, o dessutom saknar jag min baby nu, Konstigt att man kan sakna någon så mycket efter bara en dag typ, MEN det är för han verkligen är så himla underbar, och för att jag är så fruktansvärt ofattbart kär i honom:)<3 Längtar jatttä mycket till helgen, då ska vi se filmfilmfilmfilmfilm, och mysa o ch massa, kanske en sväng på Ikano med=).
Idag shoppade jag studentpresenten till honom, Oh jag vill bara ge den nu, kan inte hålla mig :P

hejdå gott folk


en underbar vistelse

Stockholm var helt underbart:)
Kom upp på fredag kvällen, då gick vi till hotellet och myste lite, sen gick vi och åt kina mat:) och tog oss en promend:)
sen på lördagen var det upp med tuppen och äta frukost, sen bärde det av mot stan:)
solen steeekte på oss o vi njöt när vi gled fram genom alla butiker:) blev en del shopping:)
sen efter en heldag på stan drog vi oss till tåget. Sen var vi hemma:)Så vi har haft det riktigt bra på vårat äventyr, fin 1års present vi gav till oss själva:)<3
O nu är det måndag och jag är hemma o är sjuk:( inte alls roligt.
Joakim, jag älskar dig
Tack o hej

tlööööööööööötttt

jag är sjukt trött:/ kom precis hem från skolan, varit där hela dagen=S
Ojaaa ffs, jag är ju glad, fick Godkänt på mitt samhällsprov idag, så jag får G i samhäll, det är bra. iaf bättre är ig, o dessutom har jag inte ens ansträngt mig för ett bättre betyg än G .
Imorgon är dagen då jag o min baby åker till sthlm, jag är så laddad:) kommer bli så himla roligt känner ja:) shoppilopi:):):) me liiiike.

Frisörer kan oxå svulla!!
öh, min mentor är nog sjukt härlig:P haha, skjusade mig tessan, vickan o vicky och erica till donkan idag, på lektionstid, det är så det ska va.. .. vi gillar kjell;) hihi,

tach HEJ

:)Älskling

                                           image26

Åh, känner mig så himla glad idag.
Imorgon är det den 21 maj, Min och Joakim´s 1 års dag :)
Jag älskar dig så otroligt mycket. Du är det finaste jag har.
Så glad att jag har dig vid min sida underbara du.
Joakim, du och jag nu och förall evighet. <3
image27

28 h ^^

jag är cptrött, visserligen har jag sovit lite.
Har räknat ut att jag varit vaken i 28 timmar, gick o la mig kl 13:00 idag. var ju då på partaj igår som  jag nämnde i gårdagensblogg. det var något att ha, det var riktigt kul:d så var kvar där några timmar sådär:D haha. allt var så sjukt, Hem till midgård, allt påminde om det. en bar gjord av trän o stockar mm, o stolar som var stockar :d
hahah..
 ne godnatt igen. jag är på tok för trött för detta. TJAAAAA.


FREDAG ÄR DET

jag blir förvirrad av långhelger, idag är det fredag, men i mitt huvud är det lördag, jattäjobbigt:/ Men på nått sätt bra, för då känns ledigheten längre ,  o det är nått jag verkligen gillar.
Idag ska jag åka in till stan med mamma o pappa en sväng, sen ska jag till Sandri:) Hon snackar om nån "festival" och jag fattar inte vad det är hon menar, för nog har jag aldrig hört om en festival i skärkind!? men jaja vi ska iallafall cykla dit o se vad det är frågan om, och om det är nått att ha, fast jag är inte så sugen på det om det är jätte kallt o äckligt väder i största allmänhet.
hmm, har inte så mkt mer att komma med.så jag sätter punkt här , tyjp.

Jokkiii<3



                                                                                                           :)

aptråkigt.

mm:/ jag har så fruktansvärt tråkigt. Finns verkligen inget att göra:/ Älsk är i uppsala så han kan man ju inte mysa med nu:( buhu. hatar sånahär dagar.
Hoppas sandra kommer hem från småland snart så jag kan leka med henne. om jag kan komma dit på nått sätt:/ inte gångavstånd tyvärr. Bajsigt äre.

Jokkkkke, kom hem o mys:( längtar till vi ska till sthlm på fredag, sjukt va roligt vi ska ha:) får tänka på det nu så kanske jag blir lite mer uppåt:P

TJO

för det är ingen vanlig dag...

för det är pappis födelsedag hurra hurra HURRA;D japp så sant som det står skrivet, pappa fyller hela 46 år idag,så snart kommer släktisen på kalas:p
Efter det så ska jag kila bort till emma, vi ska gå promenad o sen se film står det tydligen i hennes blogg, ( www.emmajm.blogg.se )
så skönt, man tänker inte ens på att det är helg nu, underbart. sen bara haft praktik idag så det har varit en soft dag hittils, samt att jag varit hos tandläkaren och tagit bort min gommplatta för mina tänder var  fiiina nu:) längtar bara tills rälsaset ska slängas iväg, ohhh , najs najs.
Näe tror inte jag hade så mycket mer o säga faktiskt, mer än att jag oxå vill ta studenten, men det finns det ingen lösning på så bara ge upp den tanken!tyvärr.

Hajda

jokki, min löööööööööööööööööööööööööve<3<3

tjippotja

Hej.
Måndag idag då:/ bläääsch. jag verkligen spyr på skolaset. Men men bara stå ut verkligen inte långt till sommarlov nu, det gillar jag !

:) igår bokade jag o joakim hotell till sthlm, som vi drar till den 25-26e. det lär bli helt underbart:) <3<3

Nu ska jag gå o duscha, jag har varitute o sprungit och svettats.

HEJ

Men hej.

aaaa, aptrött. fast jag sov ut lite idag, vakande klockan 10:10 och fick du panik för jag skulle åkt med en buss 07.10 in till stan:D insåg då att jag hade försovit mig skarpt. Så  fick bli en liten ledig dag o ta igen mig lite:P, aldrig fel lixom:P
Imorn är det helg, underbara helg. är som så trött på skolan så det sjunger om det:/ usch, vill bara ha sommarlov. Men somsagt helg imorn, då kommer jokke hit , playstationturne hos emmis blire:P sen på lördag är det ju melodifestivalen, känns lite som att det kommer gå jävligt bra för sverige( the ark) om inte  etta lär dom iaf komma bland dom 5 bästa. låt se på lördag helt enkelt.
nu ska jag ta mig en dusch, sen slänga mig i sängen.

Joakim, livet ut, jag älskar dig mer än mest<3

Godnatt.

md´s modevisning.

Helt klart den grymaste/bästa modevisningen jag någonsin skådat, den var helt otrolig..
jag blir helt Farsinerad(om man säger så) alla kläderna var sjukt snygga, förstår inte att man kan sy sånt själv. Oh jag blir så avundsjuk, jag vill va en av dem, eller aa typ iaf ha denna talang.
Kul var det att få fixa deras frisyrer, håret gör en stor del av det oxå, och hoppas alla vart helnöjda, (vilket jag tror)

Men som sagt det var det grymaste jag sett. tack.

Emma du är cool. :)

inte annat än att man känner sig lite sliten

jao, igår var det valborg, som ni kanske vet:D
var riktigt trevligt där jag hölltill:) årets första grillning blev det igår med, ljuvligt gott. kubb var en av kvällens aktiviteter oxå,dock hamnade jag i det förlorande laget, men tur var väl det så man slapp få kubbpinnarna efter sig;D
Framåt små timmarna blev det bastu, vaaaaaaaaaaarmt som fan.
En lyckad kväll iaf:)

Nu idag har jag o jokke städat , vi är händiga ! sen har vi suttit på altanen o käkat pizza, det är fint såhär dagen efter.

 



Jag älskar min bejbi mest av allt i hela världen JOAKIM<3  

RSS 2.0