sträckt min stjärt!?

Precis så känns det just förtillfället- aj.
Spelade ju bowling igår, och faktiskt gick det mycket bättre än alla andra gånger jag spelat, kan det ha med mitt wii spelande att göra?! hehe kanske- kom dock inte 1a men 6a av 11, liiiiite bra iaf.   ( tror det va det )
Åt god mat efter bowlingen, oxfile och pasta- kanske lite mkt parmesane(stavning) ost på men det slank ner, väl hemma var jag super trött och somnade hyffsat fort.
Nu ny dag, ska snart åka in till Nkpg och åka med bror och Malin hem till kimstad, blir vara där ett tag sen eventuellt ta sig tillbaka hit till lkpg igen, ska ev klippa.

Nyår imorn!- spännande.


Let´s dance

Kollade precis lite på tv4s hemsida och letsdance. tror det kan blir roligt att se det nu nästa år, blondinbella ska ju vara med, hm!? hehe kul att se.

Har precis ätit frukost, och ska snart åka in till stan och kolla runt i affärerna med Amelie, hoppas man hittar något roligt:) skulle behöva nått till nyårsafton, vad man nu hittar på!
Brukar oftast inte bli att man hittar nått speciellt just på rean, men fick ju hem ett par jens sist, men hoppas på att det finns massa fint så man kan köpa extra mycket ;) hehe

Ikväll blir det somsagt bowling, ska öva in svingen lite sen, haha.. Ska blir roligt att göra nått ikväll:) hoppas jag vinner, men hm tror inte chansen är så stor?

Nu ska jag fixa det sista sen måste jag rusa, kram

"the winner takes it all"

sitter och kollar på nån ABBA grej och nu blev jag fruktansvärt sugen på att se mamma mia och dunka på förfullt i högtalarna- ABBA är kult!

Idag har jag och Joakim varit hemma en sväng, vi packade ner grejer i flyttkartonger och lite sånt, Jag längtar så galet mycket tills vi står i lägenheten och ska packa upp allting och få det på sin rätta plats- Vore mer än nöjd om soffan från Nordic gjorde entre med..vi får väl hoppas!
Sandra och Emma kom förbi en snabbis för att säga "hejdå", dom åkte tillbaka till sitt Norge idag- känns tråkigt men det har varit super roligt att haft dom hemma en sväng, Får se när dom ska visa mig Norge då! =)
Hm ja det är nog vad jag haft för mig idag, eller satt med lite papper förut till företaget men satans vad grejer det är, bläsch. Tur man ska få en privat kurs i bokföring- det lär behövas då minnet från småföretagande kurserna i skolan är inte så klara direkt..

Ny vecka imorgon då, Ser lugnt ut på dagen, mannen jobbar. på kvällen blir det ut och äta och ta fram mina talanger på bowlingbanan- om man vore så bra som man är på wii, då borde jag vinna men nu är nog inte fallet så, tyvärr?!
Men det ska bli trevligt iaf.
Ja sen på onsdag är det nyårsafton? kan man få mer panik?? Jag tror detta år gått för fort, känns inte som länge sen man planerade nyår 07/08 så helt plötsligt är det nu igen, så våra planer är inget att hurra för direkt, så nu är det 2 dagar kvar som vi får komma på nått bra på annars blir det en relativt lugn nyår men nära och kära- vi får se..
Vad ska ni göra?

Nahe om mannen duschat klart snart så jag kan ge mig förslag om Mamma mia.. Oj klockan är ju inte ens mycket känns som timmar mer.
Ha det så bra! Godnatt


27e december

Lördag, känns inte som lördag eftersom man var ute och slirade på krogen en torsdag, men det är det iaf!

Har varit runt i massa affärer idag tillsammans med min man, kollade in rean lite och fick med mig ett par jeans hem. Sen hittade vi en super fin soffa på Nordic som jag mer än gärna vill ha, så vi får se. vi köpte även sängkläder, tavla och flyttkartonger.  Bra att köpa lite nu med så blir det inte så myckeet att köpa när vi flyttat.

Nu ikväll blir det lugnt, kolla t, spela Wii och äta lite godis- en myskväll med andra ord..

Nu ska jag kolla vidare, ha det bra!

gårkvällen, juldagen

okej, huvudet är lite smått tungt- det var ju utgång på schemat igår, vilket var kul!
kanske blev lite långdraget väl inne på krogen, var där lite tidigt men vad gör man inte för att slippa den enorma kön?!
blev hugos och mot slutet drog jag och Sandri till palace- första gången jag var där och visst man var jäkligt packad men det var sjukt svårt att hitta där inne:D eller så var det jag som fattade allt fel! hehe..

Har precis öst i mig massa cola, helt utorkad i munnen såhär dagen efter- men jag har försökt sminkat över bakfyllan för snart ska jag in på kalas, William fyller 5 år idag=)
sen kommer min älskade man hit med sin systers hund så han får busa med nowa:) spännande.

just det, fick en volyum master i julklapp och testade den igår, fan vad bra den var, helt sjukt.. mitt hår brukar vara fint första timman men den här höll i , var volym it när jag vaknade imorse- sjukt bra grej!

Nu måste jag kila. KRAM

Julafton

God jul snuttisar!

Hoppas alla haft en super mysig julafton tillsammans med nära och kära.
Nu har jag lagt mig i sängen fruktansvärt mätt och belåten. Jag har haft en helmysig dag tillsammans med familjen/släkten, dagen började vid 11, då var det lilljul med min storebror hans sambo och lille wille. Det blev fika och sedan paketöppning med dem, tror alla vart nöjda och glad? :) sen har man ju självklart spanat in kalle anka mm, och sedan hugga in på julbordet- gottgott vart efter lite glögg drickande och mys så var det dax att agera tomte, dock utan förklädnad. Alla fick massa julklappar och jag är helnöjd över att dem jag gav blev riktigt uppskattade- och jag själv är jätte nöjd över dem jag fick :) Ligger just nu i en super mysig pyjamas som jag fick av mamma & pappa.
Älskar julen, stämningen, mysfaktron på hög nivå, allt helt enkelt.






Några av kvällens bilder:)
Godnatt

dan före dopparedagen

yes, julafton imorgon.
Mamma, pappa och jag sitter och myser med ljus glögg och lite gott framför uppesittarkvällen med bingolotto- det är liksom tradition.
Hade lilljul hemma hos mannen idag, och jag är mer än nöjd
Av baby fick jag en Peak mössa som är så grymt snygg - sen underkläder och en klänning, dock skickade vi tillbaka kläningen direkt för den uppfyllde inte alls det vi ville, för det första så luktade den rök som tusan hur kan den göra det? men men så vi kan leta efter nån ny fin klänning:)   <3
Av "svärföräldrarna" fick jag sängkläder- perfekt till flytten och sen en super god parfym- paris hilton..
:) bra julklappar- längtar man mer till imorgon och se vad som döljer sig under grannen- spännande.
Vet ni något ni får?

Var och skrev kontrakt på lägenheten idag med- och fixade vad som ska stå på dörren
J Ericson / J Pettersson  - underbart, helt galet bra!

Ne om man skulle fokusera lite på bingolotto nu då, hoppas man får hem storvinsten.
Kram

21e december

oj, inte igår direkt jag uppdaterade här!

Helgen har varit bra, mycket bra. Vårt hemliga uppdrag i fredags var att hämta hem mina kära "Norskor", det var riktigt kul att se dem igen.. Går dagen var jag och mannen ute på julshopping och handlade även grejer till våran lägenhet.  =)
Och idag då, det är söndagen 21e december, 4advent och vi har 2 år 7 månader.. Snart ska jag bege mig hemmåt, ska klippa lite och sedan umgås med tjejerna. Det blir nog en mysig kväll. 
3 dagar kvar till Julafton med, jag längtar massor, sucktats förlänge av alla klappar som står och väntar på att jag ska riva upp dom- Sen är ju själva julafton i sig väldigt trevlig- mysig stämning- mat- glögg-mormor&morfar..

Nä nu ska jag fixa lite..
Kram

18e december

Godnatt

Har bäddat ner mig i sängen nu, känner mig lite trött. ska upp tidigt imorgon, så hoppas jag somnar såfort jag släcker lampan.. "Ska på starta eget" föreläsning imorgon mellan 9-15:30, lååång dag undrar hur jag kommer få plats med all info i huvudet, får absolut inte glömma block och penna!
Blir lunch med Erica med, trevligt.

Efter min dag kommer mannen och hämtar mig, vi ska på hemligt uppdrag- hehe. Sen blir det hemma och mysa, jag är sjukt mys sugen!

Dagen idag då? jag har nästintill köpt alla klappar nu, en återstår och jag kan inte komma på vad det ska bli!? men ska klurra på det över helgen, Köpte även lite grejs till lägenheten- badrumsmatta och handukar, fin-fint..Har även hunnit klippa en person, samt en persons lugg hehe. varit ute på powerwalk också, så skönt det är, men blåste riktigt kallt.

Nu ska jag stänga av datorn burra ner mig undet täcket och ringa my love
Natti-natti

en trevlig kväll


Åkte in till stan vid 6 för att mysa med Anna, blev att äta lite, dock proppat på alla mysiga fik( alla 3 kanske man ska säga?) här i nkpg, så fick bli gu ´va gott- funkar ju det med.. blev ett par timmar där sen gled vi in på bion, verkade inte vara nån bio kväll iaf, var vi 2 plus 3 till- hehe
Vi såg sex drive- rätt kul film, lite american pie stuck så den gick hem..

nu har jag kommit hem och ligger här i sängen och myser med Nowi- Den enda som är vaken i huset tror jag, så nån vart ju glad att man kom innanför dörren :)
Snart sov dax, ska in till stan imorgon med mamma och försöka få dom sista julklapparna köpta, ska bara klura ut vad det ska bli, men tror jag kommit på en sista grej till mannen, hoppas på att det blir bra..Sen kanske kolla lite grejer till lägenheten, lättare nu när man vet att man ska flytta, att man liksom har en lägenhet som bara står och väntar på att vi ska flytta in- så himla mys- känns nästan overkligt att jag, självaste johanna ska flytta hemifrån tillsammans med mannen i mitt liv- Men jag är ju snart 21 år så det är väl nästan dax att flytta från Mamma och Pappa? underbart blir det.

Nu ska jag kolla runt lite, sen blir det krypa ner och sova.
Godnatt

17e december

En vecka kvar till julafton- MYS!

Precis dragit på mig kläder och ätit frukost. Ska åka in till Nkpg och träffa Malin tror jag.
Jag borde köpa klart mina julklappar så jag har det ur världen, men kör på det imorgon- ska in till stan med mamma.

Går dagen var jätte mysig, myste med Nettan och lilla Wilma hela dagen, kan tror att jag var där ända in på natten, vart ju as mörkt rerdan vid halv 4a.. Men det var ubnderbart att ses, så mycket att prata om med varandra :):)

Nu ska jag fixa med det sista sen löpa ut till bussen.
Ha en fin dag:) i det underbart roliga vädret!


16e december

Hejhej :)

Helt underbara nyheter fick man imorse när man slog upp ögonen, Jag och Joakim ska bli sambor, skriva kontrakt 23e december och sen flytt den 1 Mars- Galet bra

Nu ska jag alldeles strax bege mig in till Nkpg, ska bli mys, Sen planerar jag att åka tillbaka hit till lkpg igen, så jag kan pussa på mannen och vi kan ligga och fantisera om hur det ska se ut i VÅRAN lägenhet, på riktigt. :):):)

ge mig lite snö nu så blir jag glad- läste precis i tidningen att det inte blir in vit jul i östergötland- vad glad man blir?  Jag tycker att det måste vara snö på julen, det är ju själva grejen, men vi börjar väl bli vana?

Kram

15e december

Godkväll..
äntligen ligger jag hemma i min mans säng- underbart.
dagen ahr sett ut så att jag åkte in till Malin vid 1 och umgick med henne, vid halv 4 drog jag till teorin, hade först möte med min handläggare på UR, sen hade jag teoriprov, eftersom det var sista lektionen idag- jag vet inte hur det gick eftersomdatorn slockande när det var 2 frågor kvar så jag gav upp- orkade inte gå igenom allt igen. var trött.
Direkt efter åkte jag till lkpg, hockey stod på schemat, skitmatch, 6-3 till Luleå, vid 6-2 gav vi upp och drog hem istället. Så nu har jag spelat lite Mario på wii och nu ligger jag här och väntar på att mannen ska krypa ner under täcket.

Imorgon ska jag åka in till Nkpg på förmiddagen, Ska åka och träffa nettan och äntligen få se hennes bebbe ;P spännande :) ska bli mysigt att ses, bir ju iiiiinte allt för ofta- men kul när i väl ses :)
Blev ingen sola idag, så kanske gör det imorgon innan jag åker hem, vi får se om jag orkar- hoppas det!

Just det pratatde med stångåstaden idag som har lägenheten vi vill ha, och det är imorgon vi får reda på det inte idag som jag skrev igårkväll.. så imorn får vi reda påt, hopppppppaaaaaas..... !!!!!!!

Nu ska jag gosa lite.
Godnatt

jag behöver sova

åh jag skulle vilja sova sova sova- men jag kan helt enkelt inte, jag har så sjukt svårt att sova, kanske somar till nån timma sen ligger jag vaken ett tag och så håller det på tills det äntligen är morgon. Tror det är nått med att jag drömmer så sjukt mycket, allså sover väldigt oroligt för när jag sover med min älskade så sover jag oftast mycket bättre. Så imorgon åker jag hem och sover med honom, inte bara för den sakens skulle självklart, mys att kunna umgås mitt i veckorna nu vilket man inte kunde när han låg i lumpen.
Gud vad underbart det blir när vi blir sambos- håller tummarna stenhårt att vi får lägenheten nu, får reda på det imorgon, sjukt spännande.. Blir samtigigt riktigt besviken nu om vi inte får den, vi båda har ju börjat måla upp bilder i huvudet hur det ska se ut, planerat tapeter osv- men vi får se....

Har två hundar i rummet som ligger och snarkar, Jacken på golvet och Nowi här jämter mig, har plats för den stora lufsen här med men han verkar föredra golvet istället, är väl för varmt i sängen..

Gud vilket intressant och roligt inlägg, men ni har valt själva att läsa.

Någon som har lite knep på hur man blir trött? förutom räkna får och skit, sånt funkar inte på mig.
Brukar köra med nått som en lärare berättade om en gång, men orkar inte skriva ner det, ganska krångligt att skriva, men den metoden verkar inte fuka på mig längre! vilka bekymmer jag har.

Bäst vore nog om jag släckte lampan och gav det ett försök.

Sovgott

14e december

Vi närmar oss julafton med stormsteg och jag längtar sjukt mycket !- så mysigt på julafton sen så lockar ju alla julklappar som står där nere ganska mycket också.  ;)

Helgen då? Ja den har varit helt underbar, bara umgått med min man, shoppat julklappar och myst- myst-myst så det har varit en perfekt lugn helg.  söndag idag då, usch söndagar ger på nått sätt alltid med sig lite ångest, men för vad? jag ahr ju inget direkt att göra i veckorna så? men kanske lite ångest att jag inte sover tillsammans med min älskade inatt, han jpbbar ju och jag orkarde inte vara ensamen där imorn, så stannar hemma med mamma..
Har ju teori imorn kväll som vanligt, men imorn är sista gången- har som ett prov då så ska nog plugga lite snart. ska bara klippa lillebror först. Funderar på att åka in till stan lte tidigare imorn och lägga mig i ett solarium , jag är sinnessjukt blek borde bygga upp lite färg till julafton / nyårsafton.

Annars ser veckan lugn ut, inte förenst på fredag jag har något planerat, ska på "starta eget kurs" - spännande..Sen på fredag kväll så ska jag göra nått roooligt, men kan inte ta det här- det är en hemlis.

Klippa lillebror var det ja, ha det bra!

13 december


Jag och mannen har precis kommit hem efter våran dag på stan , blev lite klappar handlade, men vi var ju inte direkt ensammna, sjukt mycket folk.
Nu myser vi här i sängen är lite trötta, och jag har lite ont i min mage =(- minst kul.

just ja idolfinalen igår- den var grym tycker jag, höll fakttiskt lite mer på Alice diggar hennes attityd på scenen, men gör mig ingenting att kevin stod som vinnare- var ganska väntat.

ikväll blir det taco och film.
Trevlig kväll

När man hatar en person så mycket...

..Att man bara vill spota på den spy på den och tillsist sätt eld på den! Exakt sånt hat känner jag just nu. Det här ska du få fan för ,den saken är klar. Lögnare!

Sitter här hemma och segar, väntar på att joakim ska komma hit. Mys- saknar honom och vill bara vara med honom nu. Har köpt lite gott som vi ska mysa med framför idol, vem tror nu vinner?? jag tror att Kevin kommer stå som vinnare, men jag vet inte riktigt vem jag håller på han är ju sjukt bra, men Alice är inte så dålig hon heller, men vi får se helt enkelt. Spännande är det iaf, tror det skulle varit grymt att vara med och sitta i globen - anning högre stämmning än hemma i tv soffan.

Hade tänkt göra lussebullar förut och mysa på imorn när det är lucia, men jag har ingen lust eller ork till det,
det var ju nån person som förstörde min helg rätt bra idag kan jag ju säga, tror ni kanske kan lista ut vad det är för man jag talar om? inte? det är min förredetta jävla vidriga äckliga helt jävla sinnesjuka arbetsgivare eller vad ska man kalla honom- lögnare , arbetsgivare borde aset inte vara om han nu skulle vara nått så borde det vara sitta på en pall nere i krigslängderna och äta kottar , det är nog det enda han är värd om ens det?

ha en bra kväll hörrni!

12 december

 
" Jag ser det snöar, jag ser det snöar" yes


Det snöar ute och jag har precis ätit en god frukost. Ska med mamma och pappa och handla sen vart efter. Måste köpa lite gott att ladda upp med till idolfinalen ikväll. Tror det blir grymt..
Helgen blir lugn ich skön, eller lugn ska på stan imorn och shoppa klappar återigen, och vi lär ju inte direkt vara ensammna på stan !? Utöver det ser helgen lugn ut, kanske ge oss ut på en vinterpromenad i snön- mysigt.

Vi måste bestämma oss angående lägenheten med, ska inte säga förmycket men ja ni får väl se eller vi får väl se, Kanske sambos snart, - underbart-underbart-underbart!!!!!!

Nu ska jag fixa mig lite, Ha en bra helg.


Min kärlek




Hur beskriver man det obeskrivbara?
Hur fattar man det ofattbara?
Hur sätter man ord på det som är för stort
för alla ord?
Den känsla som är för djup
för hjärtat att bära
Som får det inre att brista
Spränger gränser
Svindlar sinnet
Lättar kroppen
Lyfter anden
Som för oss till
höjder och djup
vi aldrig anat
Som får alla
föresatser
att falla
Ändrar allt
så att vi varken vet
in eller ut
Utom när vi
älskar

Jag vet inte?

Men att försöka få en helhet av det hela, Jag älskar dig så fruktansvärt mycket, du gör mig lycklig!

fram med snöstormen


Kom hem för en liten stund sen, varit inne och fikat hos min bror med "familj"..
Stan idag med Amelie var trevligt, åt god lunch och gick igenom varenda butik, kom dock bara hem med en julklapp och en foundation till mig.  Så jag ger mig på julklappsletandet i helgen igen tillsammans med min älskade.

Sover hemhemma inatt, kände att jag inte orkade vara hemma hos min man när han ändå jobbar, men just nu ångrar jag mig lite, vill sova i hans famn, men jag får stå ut helt enkelt , imorn ses vi ju igen  =)

nähä, tänkte tappa upp ett bad, har ont i magen så skönt att lägga sig och koppla av..

och just det påtal om min rubrik, se omd et blir någon storm ute inatt, vi får väl hoppas:D


11 december

Godmorgon.
Sitter hemma hos mannen och myser.
Jag ska in och träffa Amelie i stan halv 12, blir strosa runt och kolla julklappar och fika/lunch-mysigt, ligger fortfarande litt vitt på marken men mer ska det bli..
Så svårt med julklapparna kan inte komma på vad jag ska köpa mera =S Man vill ju hitta den bästa julklappen liksom, men får se vad jag kommer hem med idag.

Gårdagen gick undan iaf- kan berätta lite mer om allt när det börjar närma sig.

Ha en underbar dag!




10 december

då var det onsdag, snart denna vecka avklarad.. snart julafton:) - mysigt

Idag är det en pirrig dag :), ska in till stan och uträtta lite ärende- lite nervös faktiskt men det löööööser sig! efter det blir det liten sväng på stan och sen blir det åka till lkpg till min älskade älskade.. Vi ska på lägenhetsvisning kl halv 6- spännande, hoppas att lägenheten är lika fin som planlösningen då vill jag nog ha den direkt :)

nemen just ja, är lite snö ute för en gångskull, men långt ifrån den mängden jag vill ska vara så här dax på året. - blir jag någonsin nöjd?
Drömde inatt att jag och min man skulle åka till grekland över nyår- coolt. Hoppas den drömen slår in snart men det blir dock inte över nyår!

lycklig är jag, och allt pga att jag lever tillsammans med världens bästa man! Love..

Nu ska jag ut och kolla posten, väntar nämligen på lite grejer jag beställt!

Gokväll


Precis inkommen efter pormenad med hundisarna.
känner mig lite uttråkad faktiskt, försöker få tag på min man men det verkar inte vara det lättaste börjar tro att han gått och dött ( skämtosido) !!
suttit och spannat lite på lägenheterna vi gjort intresse anmälan på, vi ska eventuellt på en visning imorgon-  spännande.

Vad ska man hitta på nu då?
kanske dax att styra upp någon kvällsmat


intresant inlägg det blev!

9 december


pepparkaksbaket är avslutat ;)
Det gick bra, och degen tog slut- haha annars brukar man stå i timmar och degen får aldrig ett slut..
Mjöl i hela köket att städa upp- men peppisarna blev super goda :)



Nu styr vi med mat, det blir potatismos och fisk- gott.

Hörs senare, kram

det snurrar runt en heldel i huvudet!?


åhhhh jobbigt, börjat fundera på en sak nu, ska prata med dem i veckan.
avslöjar ingeting änsålänge.

dagen har varit helt okej, åkte somsagt in till Malin och umgicks med henne och Wille. pratade, åt mat och såvidare.
Imorgon står det papparkaks bak på temat- spännande, Wille kommer hit och hjälper mig så det blir nog superfina och goda peppisar gjorda.

Haaar sinnes sjukt ont i mitt ben sen jag vurkade imorse. skulle kliva över en grej här hemma och ramlar på nått sätt, kändes verkligen som jag bröt benet, så lyckades klämma fram några elefanttårar så kom min hund och trösta- snäll han är :)

ska skicka runt lite mer sen lägga mig i ett bad..
Kram


8e december

då var det måndag, sovit jätte dåligt inatt, oroligt- hatar att jag har så dålig sömn, måste hitta nått bra piller!

Ska åka in till Malin och umgås med henne innan jag ska på teorin. Och just nu när jag precis har fixat på  dvs plattat håret så känns det sjukt onödigt då jag inser att det regnar ute- tack, håller tummarna för snön som jag såg i tidningen skulle komma imorn.   Håller på att kocka nudlar ( avangserat?) jag testade att göra omelett förut, men det var grymt vidrigt så det fick åka ner bland sopparna så ist'llet drog jag fram nudelpacketet, har inte tid att laga nått annat!

nu ska jag äta!
vi hörs ikväll!

Godnatt


Ligger och myser i mitt rum med Nowi, satte upp mina nya stjärna i fönstret idag och den är det hög mysfaktor på :)
Har plöjt igenom veckans Andra avenyn avsnitt precis, och ja vad säger man herregud, folket sitter ju i lite jobbiga sittsar just nu- spännande som tusan. Längtar somvanligt till nästa avsnitten släpps! Efter nyår ska det ju bara vara 1 avsnitt i veckan- dåligt. då borde det va dubbelt så långt..

då var den här veckan sanrt slut då, imorn- ny vecka nya tag, nya möjligheter ( eller vad säger man )..?!?
imorn blir det lugnt hemma, sen teori kl 16, planerar att sova hos Storebror då jag och Malin ska gå på stan på tisdag och mysa, måste försöka hitta mer julklappar då, har ett par stycken kvar.  De resterande dagarna ska jag på föreläsning på onsdag och nån dag planerar jag att umgås med min kära pojkvän och även mysa till det med han med middag och sånt.. Fredag ska jag iaf sitta bänkad i soffan framför IDOL.
jaja nu vet ni det..

nu ska jag krypa ner under täcket och ringa min man!
Godnatt

7e december

helgen har varit trevlig, utgång i fredags och följden på det var en sköön seg lördag. film och mys med älsklingen :) tvättat bilen med, så nu är den riktigt vit ch fin :)

idag har vi varit på kyrkogården och tänd ett ljus och sen åkte vi hem till mig och myste.
men nu har mannen åkt hem till sig igen :( och jag är hemma, saknar han redan <3 
har inte så mycket för mig, sitter och inväntar andra avenyn som börja kl 20, sjukt spännande nu !

Andra advent idag med, men på vädret ser det ut som en tristgrå oktober dag :/ snö vill jag ha!

nu ska jag styra med annat, hoppas ni mår bra!



älskar dig masssssssor Joakim <3

5e december

Godmorgon..
ligger kvar i sängen och myser, skönt! Tråkigt väder ute=/ ovanligt! snön börjar smälta igen, men såg i tidningen att det ska snöa på lördag , dock med plusgrader!
19 dagar kvar till julafton, kom igen ge oss en vit jul.

har ni köpt några julklappar?jag har köpt några stycken men har ett par kvar. är lite tom i huvudet vad jag ska köpa mer till mannen, eller jag vet inte alls vad jag ska köpa till mamma & pappa heller det är svårt med klappar tycker jag. har iofs en grej klar till mamma och pappa gemensamt. men får ta mig några rundor till på stan på jakt efter de rätta julklapparna:)

Fredag idag då, ska åka till Lkpg sen, mysa lite med mannen och sen ska jag bege mig till simon för att börja partaja- blir nog kul, är lite seg än så länge men snart kommer humöret fram ;) Vad ska ni göra idag =)?


Nä man kanske skulle hoppa upp ur sängen och få igång dagen!
hörs! trevlig helg

uttråkad


jag har tråkigt =/
Tog mig ett varmt bad förut- mys. Så nu sitter jag bara här och segar.
Är superduper jätte mycket sugen på mys med min kärlek. Men det går inte just nu för han är hemma hos sig och jag hos mig- ge oss lägenhet, fan den som var helt underbar gick till en annan person ( skit=/  )  så nu står vi i kö på en ny. det vore great med lght.. men vore ännu mera bättre med en inkomst från min sida- skit.

min morgondag /kväll ser ut som ett frågetecken just nu, haaalllå?? trodde det var party på schemat!

nu blir det apelsin och bond ännu en gång.






4e december

tjohej.
Hemma efter en hel dag i stan.  Starta med besiktning av bilen och sen drog vi till Maxi och kolla affärer och köpte julklappar:) efter ett tag kom jonas , Malin och Wille och joinade oss, trevligt. Efter några timmar kände vi oss redo för hemfärd med ett stopp hos mormor så jag kunde lämnha bullarna till henne:)

Nu har vi precis suttit och fikat, funderar på en promenad ikväll igen, så sjukt skönt när man kommer hem efter en riktigt rask promenad- härligt..

nä har inte så mycket att säga, återkommer ikväll heöt enketl;)
kram



julstämning på hög nivå!

Jag såg en stjärna falla,
det var inatt när alla sov
jag tror jag önskade, att du var nära
för en minut sen brann den en sekund sen försvann den, var det vara jag som såg?
på radion sjöng dom om fred på jorden, jag ville tro dom slitna orden...



Jul musiken skriker ut ur högtalarna, det är nått speciellt med julmusik, det blir liksom varmt, och ett litet glädjerus spinger igenom kroppen-  julen är underbar helt enkelt.
samtidigt luktar det saffranbullar i hela huset, mums.. har packat ner dom i påsar nu så ska jag åka in med dom till mormor imorgon- hon blev super glad n'r jag ringde och berätta att jag hade massa bullar till henne, visst är jag bra snäll?

Nu väntar jag på att mamma ska prata klart i telefonen så jag kan slänga i färg i hennes utväxt, sen ska jag bada Nowa, dax för det nu- kul för henne som verkligen ääääälskar ( läs hatar ) att bada!
skadeglädje måste vara den bästa glädjen på nått sätt och vis...

Kraaaaaam



3 december

dagen började tidigt med ett tandläkarbesök kl 9. Länge sen jag satt i den där stolen, idag kollade vi på bilder på hur mina tänder såg ut och hur dom ser ut i dag- skillnad, helt underbart, super nöjd. Är lite sugen på någon blekning bara , för skojs skull!
Sov hos mannen inatt, vi var och såg LHC- dif igår , 3-3 slutade, men var en helt okej match , periodvis.

Gissa vad jag gör?
haha bakar bullar, gjorde ju det förra veckan med men idag är det till mormor jag gör, hon orkar inte stå och baka det själv stackarn- självklart ställer man upp  :)
så nu står degen på gäsning.

Annars ser dagen lugn ut än så länge, får se vad som dycker upp.
återkommer ;) kram



<3 love

1 december


trist dag- fortfarande mörkt ute, känns som den här dagen aldrig kommer vakna till liv.
Precis fixat mig och klätt mig, blir en soft thaigts outfit idag orkar inte fixa mig så mycket och har igentligen inte så mycket att fixa mig för. ska bara in på teori sen vid 4a. Efter det blir det hem så kommer Mannen hit så ska han ta sig en titt på vårat internet som fortfarande gör mig galen.
fick mail nyss från ett jobb som jag sökte förra veckan men det vissade sig att dom valt en annan kandidat istället- fan känns som jag aldrig kommer få ett jobb=( men men har 2 till som jag väntar svar på så får väl fortfarande hålla hoppet uppe!
jag vill flytta !! jag och min man har hittat en lägenhet som vi veeeeerkligen vill ha. En inkomst från min sida vore guld värt.. och det skulle vara gött med ett jobb på alla sätt och vis, börjat tröttna på att inte ha nått inplanerat varenda dag. Men min tur kommer väl nån gång hoppas jag, annars blir det väl skolbänken igen.

Nu ska  jag göra nått att äta, typ nudlar smidigt och gott.
Ha det bra, kram

RSS 2.0