vakande av soslstrålarna genom persienerna

persienerna(!?) stavas det så?
Ajja, så skönt att äntligen få vakna ut av att solen skiner, inte som föregående dagar då det öst ner regn:/ åh jag blir så glaaad av sol, är såugen på att dra på mig lite vårkläder och dra mig ut på en promenad med Nowa, och kanske dra med mig kameran och knäppa några riktigt våriga bilder, åh:P

Sen skajag iaf åka med mamma och pappa in till stan, hänga med dom och handla lite och sådär. Sen ska jag mäta upp Ewe och då ska vi gå till feministiskt självförsvar. :p Efter det blir det teorilektion.
Och sen:) Kommer Joakim hit:) äntligen mys <3

ha en underbar dag. PUSS


Tackar vi för

Okej , vaknar med en klump i magen av att det är dagen då det är prov=/ anledningen till denna nervositet är att det var sagt att det skulle vara så sjukt mycket på provet, allt man lärt sig på 3 år, hår, hud, permanent, färg, klippsätt, sjukdomar, ja allt inom allt typ. och vad kommer på provet då, allså herregud, här har man ägnat timmar åt plugg som inte ens behövdes, hade kunnat det där provet minst lika bra utan att plugga!
Hörde även nån nämna att gesällprovet är lättare än dagens prov, Tjena lätt som fan! tack.
Nu vet ni det:)
Och vad har dagen mer bjudit på, hm en lång förmiddag med arbete om 1900- talet. Jag påbörjade då min modell jag ska bygga upp:D Sen var det lunch, som bestod av mackor och apelsin, var vidrigt hungrig nu när jag kom hem. Sen så var provet och efter det väntade mig ett kundpass, Hade en färgkund som blev riktigt bra, sen tackade jag för mig och hamnade på 16:20 bussen hem . Skönt!


"druknar i information"

det känns som jag snart druknar i all information jag lyckas fått in i huvudet, MEN jag kommer väl säkert få hjärnsläpp som vanligt när jag kommer in i "salen" vi gör provet i:/ händer mig alltid, eller så är det så att just det jag kan är inte ens med, haha sån tur jag har. men hoppas det går bra :)..
 Men känner att jag måste plugga lite till innan jag somnar så jag känner mig lite säkrare på en del saker, samt plugg på färden in till skolan! . Men sjukdomarna , (varför? seröst varför ska jag kunna det?) det är bara för mycket lixom, visst löss kan jag väl lära mig men allt annat skit, gå till en läkare va fan(!?!?)

Nu sitter jag och väntar på att Joakim ska ringa :) så blir mysa med han i telefonen sen hm vet jag inte vad jag ska hitta på, ta mig en titt i garderoben på lite kläder till morgondagen , sen plugga lite till och sen soooooova:)
Ladda upp med ett par panodil i väskan , så jag klarra mig imorn!
Godnatt

Godmorgon godmorgon!

Blev att ringa och sjukanmälla sig idag med, vet itne vad det är, känner mig verkligen inte helt frisk i kroppen=/ Så är hemma och ska plugga plugga plugga , för imorn är det prov helvete:'(
Fruktansvärt tråkigt väder är det ute nu iaf, regn och tråkigt, hatar såna dagar, känns som man aldrig piggnar till lixom, jag vill ha våååååååååååååååååååååååååååååååår !!
Det är sånahär dagar man ska ligga och mysa med sin älskling, men det går inte. Lumpenbajs.

ajja, återkommer frammåt kvällen. TJINGELING  


"jag har nog ingen större talang vad gäller plugga"

Jag blir så sur, jag vet att jag verkligen verkligen måste plugga, men gör jag det!? ne kommer på undanflykter hela tiden. Så snart måste jag verkligen ta tag i det, efter jag skrivit klart det här inlägget. Det är lixom ett slutprov i frisör teknik D eller om det är E saken gäller.

Jag har varit hemma från skolan idag, kände mig inte helt okej imorse, hade lite feber och min magvärk verkar aldrig vilja ge sig:/  Men ändå knapprade jag i min panodil och gav mig in till stan med mamma och mormor för att prova balklänning och köpa mig en oxå, så med mig hem fick jag en underbar klänning och ett par skor till den :) Känns rejält bra, bara invänta balen nu så jag får visa upp mig i den:P

Ne om man skulle plugga då, fan va det tar emot allså:D men men det är ju mig själv det drabbar så. Lika bra att ta tag i det nu, iaf en liiten stund.
tjahej


melodifestivalen (!?!?!?!!!!)

och så var det söndag :/ usch.. sista dagen på mitt sista sportlov. Men bara 3 veckor kvar till Påklovet så det funkar :) det kommer bli sjukt najs, då har även jokke påsklov från lumpen :)

igår kollade vi på melodifestivalen, seriöst!? vilket skit. Det enda som är bra är björn gustavsson. Hans låt till Carina Berg var klart så mycket bättre än alla "artisters" låtar, den skulle fan platsa bättre i globen..

har precis rakat jokke, det hade blivit "långt" hehe.
Så nu är det"plugga"som står  på planeringen , inte ett dugg sugen, men känner att jag måste. Ska iaf läsa igenom lite anteckningar, sen får jag rå plugga måndag- tisdag.
Imorn ska jag även prova balklänningar :) hoppas jag hittar någon fin :)
Ne plugga va det ja, hade fint.

usch =/

Det är sjukt, livet kan verkligen ta slut vilken sekund som helst.  =/
r.i.p



sitter och myser i soffan med baby, vi kollar på gost rider.
hittils har vi bara segat idag, jag hade sjukt svårt att sova inatt, somnade inte förens vid 4a =/ så var skapligt seg på morgonkvisten, så vi låg och plöjde igenom alla andra avenyn avsnitt joakim missat dom här två veckorna.
Om ett tag ska vi åka iväg och köpa lite dip tror ja, antar att det blir Gurka morötter och dip tillsammans med Melodifestivalen, se om det är nått bra ikväll, iaf kul och se Björn Gustavsson :)

Jag borde plugga mera, men jag orkar verkligen inte. Har frisör teori prov på onsdag , samt att det är teoriprovet för gesällen v10, jag orkar inte. men men det mesta borde man ju kunna redan, men endel saker är lite sega. ajja..
trevlig kväll allihoppa. 




regnregnregn=/

gokväll.
Äntligen tog jag mig igenom stormen och är nu hos jokke :) mysmys
höll på att dränkas i alla vattenpölar när jag gick till bussen, sjukt vad det regnade=/ men nu är jag på det torra, ( haha) Bara det att det känns som huset snart blåser iväg, men det får vi hoppas det inte gör =o
Ikväll hade jag tänkt se på Let´s dance, länge sen jag gjorde det faktiskt, har lixom haft annat för mig. Men nu så.
Nahepp om man skulle ta och avrunda här och hoppa i mjukisarna och slänga sig i soffan med lite naturgodis, och älskling såklart :)
Trevlig kväll!

Godmorgon

vakande för en timma sen, hunnit med rätt mycket faktiskt:P ätit frukost och faktiskt städat mitt rum, det behövdes, usch var hundhåret gömmer sig i alla hörn=/
Har varit en konstig natt, blåst lite storm ute, vilket gör min sömn orolig tror ja(?) Vaknat flertal gånger av att jag antingen är sjukt pigg eller drömt nått sjukt, Usch drömmde om nån vidrig man som var sjukt farlig och smög sig in hos folk. Usch låg bara och vänta på att han skulle komma, hehe ne men ibland är vissa drömmar helt vidriga medans andra är super mysiga :)
Jag ska försöka hitta på saker enda fram tills  älsklingen kommer hem, så slipper jag gå och vänta. Men ska då bara komma på vad jag ska göra, En promenad vore riktigt skönt, men Nej jag kommer knappt kunna gå för det blåser så hårt. Så får syssesätta mig med saker inomhus!

det är helg :) fast har ju haft sprotlov hela veckan, men ändå ;)

ingeting kan hindra mig!

det blev inget mys med erica och Ewe ikväll =/ efter himla dansuppvisning slutade inte förens sent och min buss hem skulle gå 23:15, men men. det finns absolut fler tillfällen!
Istället åkte jag hem efter teorilektionen, eller drog en liiiiiten repa på stan innan min buss gick, men fastande inne på vero moda, ur och penn och sen stadium så missade att Monki har öppnat:O emma informerade mig om detta när jag satt på bussen hem! tack.
Väl hemma har jag bara degat och suttit här, precis ätit en mumsig apelsin och pratat med älskling, föresten så är han jätte sjuk, tycker super synd om han och mest av allt önskar jag att jag var hos han, men ska pyssla om honom imorgon:) Struntar i om jag sen blir sjuk, det är det värt, så som jag längtat och väntat i 2 veckor, så kan inget hindra mig.
Mysmysmys består min helg av , och det ska bli super skönt. inte för jag gjort något allt för ansträngande den här veckan så ska det ändå bli super skönt och mysigt:)

Jahopp, jag börjar bli lite trött, så det lutar mot att snart slänga mig i sängen, kanske öppna boken och iallafall kolla lite på frisörprovet jag har på onsdag!
Godnatt



mysmysmys

åh, jag sakanr min älskling massvis, känns som en evighet till imorgon när jag äntligen frå mysa med han, myyyys :) Föresten så firar vi 1år och 9månader idag :)

Snart ska jag åka in till teorilektionen, jag orkar inte igentligen, men men, så kan det va ibland.
Efter det blir det att umgås med Ewe och även erica :) trevligt!
Tjingeling


bolla lite tankar!

innan jag sjönk in i min skönhets sömn igår tillbringade jag ett antal timmar i luren med Emma, det var trevligt, eller vi gick ner på botten och prata om känslor och parterns tankar, ibland är det svårt att veta vad en person tänker och man blir lätt frustrerad över detta, vore det inte bra om man kunde på nått sätt knåpa sig in i dens tankar!? eller så spelar man helt enkelt svårflörtat som i sig kan vara en stor risk oxå, inte lätt det där!
jag själv har som ni säkert förstår ett helt underbart förhållande tillsammans med Joakim, men tycker det är kul att bolla tankar tillsammans med mina vänner om kärlek och sånt!!
Emma, go girl ;)

Nä nu hojtar mamma där nere att hon är "färdig" okej! Vi ska nämligen in till stan och handla krubb. Sen ska jag bara hem för att sedan ta en sån fruktansvärt rolig buss tur in till stan för att gå på min teorilektion, och efter det kanske tillbringa min kväll tillsammans med Ewe med en öl eller 5 !

Ha en bra dag, Tja

lite sjukling

Jag har blivit lite sjuk faktiskt, kände av det lite igår men sen förut idag mådde jag bättre men nu är jag grymt seg igen och har liite feber =/

tillbringade gårkvällen och natten hemma hos Emma, med henne och sandra. Mys seplade kort och kollade på film. Alltid trevligt.
Men just nu längtar jag så fruktansvärt mycket till fredag då Joakim kommer hem från lumpen, Mysmysmyyyyys :)<3

Nu känner jag att jag inte har nå¨tt vettigt att skriva igentligen så HEJ

tjallalala

åh det är bara så härligt att kunna vakna utav sig själv , inte att sin mobil ligger och tjuter av ilska att jag ska gå upp. Ne den här veckan är det min kropp som bestämmer, visserligen blir jag aningen besviken för jag vaknar vid 9 hela tiden, på tok för tidigt!

Emma sov hos mig igår, länge sen så det var mys:) jag behandlade henne som en hm, drottning? nä men jag var iaf mycket snäll tycker jag, något jag kanske inte alltid skulle gjort om det var någon annan:p men på grund av hennes allergi så måste man vara snäll ibland :)
Igår drog vi med mammi till Ikano/ Ikea , älskar att strosa runt där inne. Vi åt även lunch på chili, Gott.
Med mig hem fick jag iaf ett par jeans och sen sängkläder :p alltid nått! Längtar tills joakim och jag ska åka och handla massssssa saker till våran lägenhet!

Dagen idag står det iaf solning på planeringen! behövligt.
Mamma och jag ska åka in till stan om ett tag, hon pratade om någon affär hon ville åka till, så visst.

På fredag kommmer älskiiii hem :)<3H

Tack för mig ! hej


Sjukt trött=/

känner mig trött som jag vet inte vad. orkar igentligen inte gå till praktiken nu, Men ska ju inte vara där så himla länge idag så det får funka :)

Ikväll står det fest på planeringen, det ska blir riktigt trevligt:)
Återkommer mer om det imorn men förhoppningsvis massa roliga kort:P

ha en bra dag och helg.  / J



Alla hjärtansdag <3

Mest av allt önskar jag att älsklingen kunde få komma hem en liten sväng så jag bara får pussssa och säga hur mycket jag älskar honom. Men det går inte=/ han får fira alla hjärtansdag med sina lumpargrabbar, och jag som självaste lumpenfru får vara hemma och trösta mig själv med gelehjärtan.
Ge mig nästa helg. fan =/    Lovelove

Tröstade mig lite med shoping idag innan jag gick till feministiskt självförsvar. Fick med mig en tröja,suppersnygga leggings samt en skjal:)
Och sen har jag faktiskt varit på teorilektion idag, jag var trött men det funkade. Dock ett irritationsobjekt jag får stå ut med 3 lektioner till, jag dör om den skulle infinna sig på samma uppskrivning som mig.

Nä, jag orkar inte skriva med, fredag imorn SKÖNT!

Heelluj

Jag saknar joakim :/  <3 hoppas dom här 9 dagarna går fort som fan.
Sportlov nästa vecka med:) fint!
Och imorn är det alla hjärtans dag, ännu tråkigare att inte baby är hemma då, vem ska jag mysa till det med då lixom!? får typ köpa godishjärtan till mig själv :P Men äsch inget att deppa ner sig för, nästa helg ska vi ändå ut och äta för att vi missar alla hjärtansdag plus att vi firar 1 år 9 månader nästa torsdag :) tiden går undan men det är helt underbart :)  jag är så fruktansvärt kär och lycklig.

jag har igentligen inte så mkt att blogga om känner jag, tråkigt. Så jag avrundar nog här för jag känner mig lite frusen och ska hoppa ner i ett bad .
 / j



hallådär, köp blåbär!

Varm i kroppen , har varit och solar med emma förut :) det är alltid trevligt med en liten solning.
Jag kan absolut inte påstå att min skoldag varit speciellt kul eller givande, Eller frisör lektionen var helt okje bara för edt gick jätte bra idag när jag höll på med min långhårsuppsättning :) men förmiddagen var helt menningslös hade gott kunant legat kvar i sängen några timmar till imorse.
Efter skolan så drog jag ner på stan en snabbis och köpte lite paket till mamma som fyller 45 år imorn :P spännande. jag tror hon kommér bli jätte nöjd över dom :)Sen så kom päronen och hämtade mig och vi drog och handlade osådär. jag köpte faktiskt jätte fina svarta muggar som jag och älskling ska ha våran lägenhet :) Längtar.

Det var min dag.
imorn är ännu en seg dag , men ser fram emot att luncha med tjejerna på golden bankok, MMmm

 Nu blir det en dusch / J

     

Hejhej hallå ;D

Jag tror jag börjar dagens blogg med, Vad är felet med min religionslärare!? 

 Varit en slapp dag i skolan idag, fick massa info om gesällen direkt på morgonen, allså jag vet inte vad jag känner inför den, nervös som tusan är jag iaf. Men är så trött på att det aldrig verkar vara någon som helst ordning på den som nu håller i det!? vi ska lixom ha teoriprovet nu i februari men vi vet inget datum än, och det har dom lixom vetat om hur jävla länge sen helst, svårt att bara sätta nått jäkla datum och sedan rätta sig efter det, skulle ju underlätta för oss lite, jag menar vi har ju mera saker att tänka på än att vi kan sitta och plugga framför det varje dag ifall att det kommer!
Ajja, sen blev det film på svenskan, och sen lyssna på våran religionslärare som jag verkligen inte fattar vad han håller på med. Drog tidigare från den lektionen för att inta körskolan :)
sen åkte jag och bror och köpte minneskort till min kamera, och sen hem och tog det lungt:) Efter ett tag kom Sandra och joina mig och vi gav oss ut på promend i solen :)

För ett tag sen har jag kommit hem från en familj som jag varit och klippt! Och snart känner jag att det är dax för sängen, redan jätte trött.
Just ja, Jokke berättade en glad nyhet för mig, han får ha med sig sin mobil nu när dom åker bort på nån övning i en vecka:) känns underbart, skulle nog dött om jag inte fick ha nån som helst kontakt med han i en hel jäkla vecka.

Oj, dags för avrundning.Natti



- hundar och vargar är ganska lika, nått sandra säger att jag ska meddela.


jag har nog aldrig påståt att..

.. Att jag är en hejjare på bowling. Herregud =/ Och så lyckades jag tappa mitt klot på Toms fot =( Men fan vilken rolig kväll!
efter bowligen så gled vi upp på Ågatan, trillade in på plaza och röjde. Drack, dansade och hade jätte roligt :)
Sen som en liten tradition drog jag jokke och sandra till Kebabbaren och käkade, sen skulle sandra möta sällskap och jag och jokke såg chansen att hoppa in i en passande taxi som tog oss hem till en underbar säng :p
Vaknade upp för ett tag sen av att Emma ringde. Så nu sitter jag här och dricker pepsi och försöker få tag på Sandra, men den madamen svarar inte :/ Hm , hon kanske ahr glömt ta ut öronpropparna så hon inte hör telefonen =/ TA UT DOM MUPP

Men nu ska jag nog slänga i soffan och se på tv, Hadet gött!

skål och hej

jag här och diggar musik och dricker vin :) älskart
inte vilket vin som helst utan som självaste Johanna pettersson köpt ut ;P mjhihi

ne nu har jag inte tid med det här, Bjuder på en bild som vissar hur en lyckad kväll ser ut !


image102


från oss alla till er alla, ha en bra kväll !

En flaska vitt!

det var det jag inhandlade, uuuh, jag var faktiskt lite pirrig i magen när jag gled in på systembolaget :P men det var roligt:) så nu har man gjort det iaf :)

Har varit en bra dag på praktiken idag, hade kund imorse som jag gjorde bryn och frans färg på, sen vare lunch då gick jag och ewe en sväng på stan och sen käkade. Och sen kom faster och jag höll på med massa slingor på henne :)
Nu sitter jag och inväntar älski :) mysmys. Jag är fruktansvärt trött, så blir nog att somna tidigt ikväll.
Men det gör mig ingeting, för jag längtar massor till morgondagen :)  , korka upp flaskan och sen är man på topp :)
Bowling och utgång, med trevligt sällskap, synd bara att Emma och Anna inte kan följa med=/ Men det finns flera tillfällen..

/J

Godmorgon min sköna höna !

:)
Mm, sovit som en "stock" inatt :) och nu är det äntligen Fredag. Vilket tyder på att Joakim kommer hem ikväll, underbart.
Snart ska jag iväg på praktik. Har kund idag så den här dagen går nog undan.
Sen efter praktiken ska jag få åka med min faster hem , för hon ska på lite hm ja vad säger man "försenat födelsedags kalas" För hon kunde inte komma i Tisdags för hon var sjuk =/

Igentligen han jag inget roligt att skriva, eller kan ju berätta att idag är dagen då jag ska för första gången kliva in på Systembolaget som 20 åring :) ujuj, se hur detgår :)

Nu ska jag kila!!

Nu ska jag berätta !

.. Att jag har nån känsla i kroppen, jag känner mig så lycklig och glad hela tiden :) Jag tror det ligger till såhär, Att som 20 åring är livet jävligt härligt. 
Fast det var det ju i moppeåldern med:D men ajja, det känns iaf jävligt bra :) Emot hur jag kände mig innan när jag var i nån 20 års kris?!

Snart ska jag skutta bort till bussen som ska ta mig in till en fruktansvärt rolig skoldag, Not =/ Ujäck vad tråkiga lektioner idag, småföretagande=/ Just ja jag måste packa ner min miniräknare. ..
Har ju min räddningskurs sen oxå, feministiskt självförsvar, det är segt med  när man igentligen slutar tidigt. Men kanske en solning imellan vore nått :P ska ta mig ett snack med Ewe.
Nu borde jag nog  packa ordning väskan, fixa mitt krull( sov med blött hår ) =/

Men , Ha en bra dag :)


min dag !

:) min andra dag som 20 år, helt underbart:) känns rejält bra !
Kalaset igår var jättebra :) kul att sandra, anna och emma kom. Och alla andra oxå såklart och tack för dom fina presenterna :):):)

Skolan idag då, allså usch vad onsdagar är tråkiga samt att jag fullständigt kräks på min bildlärare.  Dra !!
Sen så rullade dagen iaf på och vi hade kjell på sista lektionen!? den var sjukt flummig och jag var äckligt trött och därför fick jag inte in nånting, Men känns som allt som sas kan man redan!
Efter skolan så segade jag på stan med christian och Fors. Jag inhandlade ett par nya skor :)

Nu är jag iaf hemma, känner mig helt slut i kroppen , precis tagit en varm skön dusch, ska snart bädda nya sängkläder i sängen och sen sova. Godnatt

GRATTIS TILL MIG =]

:) Idag fyller jag 20 år :):):):)

Min familj kom in vid 6 snåret med sång och paket, och jätte fina röda rosor, Älskar rosor ;p
Så jag har varit uppe ett bra tag, ska åka 9 bussen idag.  Börjar känna nu att jag blev trött i huvvet, kommer  kännas som jag varit uppe en evighet, har sovit lite smådåligt inatt med, haha pirrig i magen som när man är liten.
Ikväll blir det iaf kalas här hemma :) Mammi och jag dukade och fixade igår, för vi hinner inte riktigt det idag, och när jag kommer hem ska jag göra klart min tårta som jag gjorde marängbotten till igår :) så goooooooooottt!!!

Hoppas alla får en lika bra dag som jag :)
/ johanna 20 år

        image101
        jag bjuder på den här gottfolk !

Hejhejhej

HEJ.

Pappa var och hämtade mig hos älski förut, jag körde hem :)
Så nu är jag iaf hemma, tråktråk. Älsklingen åker tillbaka dit där han gör lumpen ikväll:/ Och jag får vänta en vecka till tills vi ses på fredag. Och då på lördag ska vi fira att jag fyllt 20 med, Då blire bowling och utgång med vännerna :) Jätte roligt! Ska beställa banor imorgon.

Okej, min helg!? den har varit lugn och fuktansvärt mysig. Jag och älski har bara tjockat framför tvn med massa gottit :) skönt.
Imorn är det månda igen då, bajs. Skola, men slutar ju 11:45 det är väldigt skönt. men är bra sugen på att ligga hemma i sängen hela dagen  :$ Men ska till sjukhuset imorn med och hämta ett recept och fixa lite. Så kan iofs lika bra åka in.


Igentligen borde jag kanske ta tag i att städa mitt rum nu, eftersom det blir kalas här på tisdag och imorn har jag tillräckligt mycket att göra!!
Så ha en trevlig kväll.

sysselsättning!

PERSONLIGT:
Vad heter du: Johanna
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig: Matilda ! Hade faktiskt inte haft nått emot det namnet
Vart bor du: Kimstad
Hur lång är du: 1.73-75
Ögonfärg: Mörk grön
Hårfärg: Brun / röd

KLÄDER:
Vad använder du just nu för jacka: just nu inge, men vinterjacka när jag är ute.
Vad använder du just nu för skor: Stövlar mest. Antingen bruna eller svarta
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu: MASSOR
Hur mycket köper du kläder för i månaden:väldigt olika, men det blir väl en del
Vad har du för jeans storlek: 29
Vad har du för skostorlek: 40
Vad har du för tröjstorlek: S - M

SENASTE PERSON SOM..
Du pratade med: Joakim
Du pratade i telefonen med: Mamma
Du gick på bio med: Joakim
Du gick på stan med: Ewe
Du kramade: Joakim
Som såg dig gråta: Nowa ( min hund )
Gav dig beröm: hm, Jag själv, När permanenten jag gjorde i fredags gick så himla bra

HAR DU NÅGONSIN..
Sagt? jag älskar dig? och menat de?Självklart, varför ska man annars säga det?
Bråkat med ditt husdjur: hehe, irritation har väl uppståt
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: inte vad jag kan komma på, men burkar drömma sjukt verkliga saker ibland , läskigt

Vill du gifta dig: Aa det vill jag, men det får nog vänta ett par år
Vill du ha barn: Aa det vill jag absolut ha, men inte riktigt än.

EXTRA STUFF:
Tar du droger: Nej!  
Vad är du mest rädd för: Döden
Vilka kläder sover du i: Trosor
Vem hatar du verkligen: Det behåller jag för mig själv
Varit kär: jag ÄR kär
Har du ett jobb:  nej=/ men hoppas innerligt jag får ett efter studenten
Gillar du att ha folk omkring dig: aa, det är trevligt
Är du ett hälsofreak: ne, sorgligt nog
Har du någon tatuering: nej, men förhoppninsgvis kommer det en inom kort

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU..
Gråtit:  Nej
Köpt någonting: Aa      
Varit sjuk: Nej
Sjungit: Det har jag garanterat
Sagt? jag älskar dig?: Jajjamen
Velat säga till några att du älskar dem: hm aa, eller inget jag tänkt på direkt
Träffat någon ny: Nej? eller har ju träffat massa människor i salongen, och dom är ju nya iofs!?
Saknat någon: hm aa
Kramat någon: Jaa!

SENASTE..
Film du såg:Göta kanal 2
Sak du stal: ingeting, det är dumt
Mat du åt: Revbenspjäll



OKEJ
, äntligen klar:D


underbart med helg!

Lördag, skönt att sova ut idag :)
snart blir det hockey, sen ska vi äta pizza och kjöpa godis, det är en tjockdag idag =P

Var en helt okej dag på praktiken igår, Permanentade ju mormor, vilket gick jätte bra. Sen gled jag och Ewe runt på stan på lunchen, och sern var det inte många timmar kvar tills vi slutade.
Bror kom och hämtade mig och vi brasade upp till Mormor på födelsedags kalas. Juag gav henne ett fint halsband =] Där bjöds det på smörgåstårta, vin, gin och annat smått och gott, och avslutade det hela med kaffe och tårta, klockan tickade på, och äntligen var det hemfärd. Jag var trött och seg efter en hård dag påå praktiken eller en hård skolvecka. Så jag somnade hemma i Jokkes säng sen, mycket skönt

Nu sitter jag här och tänker på att jag fyller 20 år på tisdag :P då blir det mera kalas, och jag måste hinna baka min underbaaaaaaaaaaaart goda tårta och fixa med massa annat .Det kommer bli jattä trevligt.
Dessutom är det aldrig fel med lite paket heller:P
 
Jag avrundar här och återkommer kanske senare ikväll, annars Ha det så bra!


en liten blogg såhär på morgonkvisten!

Godmorgon godmorgon.
då  var jag redo för en praktik dag, dock en tråktråk dag, Eller allså det är kul med kunder, men jag avskyr att rulla permanent=$ Men det är ju bara min lilla mormor som kommer så:P
Dessutom är det hennes födelsedag idag, så jag ska vara snäll :)har gjort mig lite kalas fin idag, för efter min praktik så blir det att åka hem till mormor på kalas :) trevligt!

Just ja, skrev ett lååångt inlägg igårkväll, MEN det blev itne publicerat, så jävla pissigt när bloggen blir knäpp!
Skrev iaf i den att jag hade varit på stan och shoppat lite:P Köpte ett jätte fint halsband:) Som visst var ett likadant som sandra hade köpt sa hon, fast hennes var silver, tur :P
Sen köpte jag en hm "kläning" :) är fortfarande ute efter en längre skjorta, men det finns ingen jag fastnar för =/

Nä om jag skulle ta och avrunda här och fixa lite, bussen går om 30 minuter!
Trevlig helg


RSS 2.0