Godmorgon, gott folk

Jag sitter här och små fryser , har inte riktigt bestämt hur outfiten ska vara idag, hehe det ständiga problemet.
Antingen Leegings och nått soft, eller jeans!!?!?! det löser sig, bussen går itne förens om 40 minuter..

Idag är det en tråk dag i skolan:/ Först en Lååååång små företagande lektion, det är så grymt tråkig så jag vet inte vad, ingen kul lärare heller.
Sen efter det äre arbete & säkerhet =/ inte jätte kul heller. Sen är klockan 2 och vi slutar, MEN då har jag och Ewe en liten extra lektion, Feministisk självförsvar halv 4 =/ Så det blir en lite runda på stan innan dess :):) Jag är shopping sugen, och mig vetligen har det ramlat in ett studiebidrag på kontot idag =]

Nä nu måste jag klä mig och sen göra nått åt mitt hår!
Ha en bra dag

Ett kort inlägg då,

Hade igentligen inte tänkt att skriva nått idag, men i brist på annat så Okej då!

Hade ju som sagt färgmodell idag , det gick jätte bra. Hoppas det går lika bra sen när det väl är gesäll.
Var sjukt trött , kom inte från skolan förens 4 , jag som hade räknat med typ 3. kom iallafall med 16:20 bussen hem :) , Äntligen hemma kände jag när jag klev innan för dörren, Men det vände rätt snabbt. Ibland/ofta hatar jag att befinna mig hemma, vet inte vad det är för fel på mina föräldrar eller vuxna över huvudtaget :/ Är det så man blir?så vill jag fan inte bli vuxen.
Något jag verkligen vill är att flytta hemifrån, hem till ett eget hem, eller hem till vårat hem, eftersom jag och Jokke ska flytta ihopp:) Underbart.

Nu ska jag mig en varm skön dusch, sen krypa ner i sängen.
Hoppas på att min svullnad runt ögonen är borta imornbitti,
Gråtit sönder dom pågrund av er mina jävla päron !!


Just ja, det bästa av allt är att Jokke kommer hem i helgen redan , fredag kl 6 närmare bestämt , det gör mig väldigt glad :)  LOVE YOU

Blev lite längre inlägg än vad jag tänkt mig från början, men det bjuder jag på =P
GODNATT


ujäääk,

Tanken vid att du ska vara borta 11 månader suger , Jag ogillar lumpen =/
Men jag är fruktansvärt glad över att du iaf får komma hem på helgerna och mysa med mig :) annars skulle jag nog inte överlevt !
Sitter här och glider runt , har extremt tråkigt, inväntar andra avenyn och att telefonen ska ringa och det står Jokke<3 på displayen , saknar dig redan hunni.

Idag har jag glidit runt med Mammi och mina bröder på staden, fick med mig 2 par skor och ett halsband hem :)
Och förut så var jag och Emmis och solade, känns riktigt skönt, hoppas jag hinner med det nån mer dag i veckan, hatar att vara en blekfis, så lite mer färg vore absolut inte fel.

Helt okej dag i skolan imorn även fast vi slutar sent, Kl 1 så ska vu ha färgmodell, så min Kusin kommer till skolan så ska jag färga hennes hår :)
Nu ska jag nog ner och se lite vad som sker, 1 h kvar till andra avenyn, Ha det fint.


söndag =/

vilket innebär måndag imorn, skola för mig och min älskling rycker in i lumpen ='/ .
så kommer inte träffa han förens fredag den 8e, men som tur är så finns det ju telefon, så vi kommer fördä höras varje dag :):)
Men riktigt tråkigt att han inte är hemma på min födelsedag. Så får fira den lite i efterskott, Föresten så va vi på stan hela dagen idag och han köpte paket till mig som jag pekat ut :P jatttä bra paket blire, men berättar vad det är när jag "fått" dem.
Jag själv inhandlade två skjortor till mig själv, sen gled vi även runt i inredningsbutiker och sen en runda på ikea, där vi går och drömmer oss bort till våran efterlängtade lägenhet :)

vad har vi mer hunnit med idag? Jo, jag har klippt Jokke så han är fin när han drar imorn:D visserligen så rakar man ju av håret i lumpen, men det kanske man inte gör direkt, vad vet vi lixom.
Nu snart ska vi fixa iordning det sista , han ska putsa sina kängor och sen blir det nog att mysa ner undertäcket <3

Ha det !

hejhej

 kära blogg,

nu ska jag berätta om min hittils jätte intressanta dag, Har nämligen inget annat att göra så får bli ett blogginlägg.
Dagen började med att vi gick upp vid 11 hugget för att fixa och trixa käka frulle och sen dra iväg till Joque för att där klippa honom samt lägga i färg i Amelies hår.
Där efter så åkte vi hem har nu kollat på 2 perioder av hockeyn och ätit mat och lite naturgodis.
Ja det var min händelserika dag änsålänge, jag är så sugen på att hitta på nått roligt nu ikväll, men vad?

trevlig kväll gott folk




                                                                                                                                                             

spelkväll :p

Hemma från min älskis, jocke och Amelies spelkväll:P , det var riktigt trevligt.
Men orkar inte riktigt gå in på detaljer, jag är sjukt trött och bestämmer mig därför
för att sova och blogga imorn istället . Nu vet ni att jag lever iaf;D

Sovgott

Onsdag ,

Nu så har jag och älskling precis kommit hem från våran andra tripp idag.
Dagen började med att jag som vanligt när man får sova ut vakande typ halv 9, kände att det var oacceptabelt att gå upp då så jag vände och vred på mig och lyckades antagligen somna om för sen vakande jag 11, då skuttade jag in i duschen och sen gjorde jag en mumisig frukost till Jokke och mig, färskpressad juice, underbart gott!
Efter det så åkte vi in till stan, Letade efter inneskor till baby som han ska ha när han tränar och så när han är i lumpen, och på stadium hittade vi dem vi sökte. Sen köpte med oss wok away hem, så sjukt gott, tröttnar aldrig på den maten.
Sen nu har vi varit på ikano, för jag skulle leta efter en kjol där på Gina som varken finns i nkpg eller stan i lkpg, och nu vet jag att den inte heller finns på ikano =/ faan. Så istället gled vi in på VILA och där köpte jag mig en soft klänning istället :P Så det har varit en heltrevlig studiedag med andra ord!!

nu borde jag ta och plugga , har inte kommit så långt än. Men först vill jag lira lite guitarhero!!
Ha det bra!


  

studiedag runt hörnet ;P

då sitter man bänkad framför tvn, precis kollat på " andra avenyn" det enda jag har att säga om det är fan Herrejävlagud :O
Nu kollar jag på " i huvudet på gynning" det är lite små kul sådär, trög och kul människa.

Studiedag imorn, underbart skönt. ska bara ta det lugnt tror ja, kanske en runda på stan för att leta efter skor åt jokke. Trevligt. Annars blir det som sagt lugnt, njuta av dagen, men måste även plugga lite, skulle göra kultur &stilhistoria prov på tordag. Det är så sjukt tråkigt, handlar om olika tidsepokrar, tex rennäsanen. Roligare sen när vi ska börja med allt om 1900 -talet :) kanske mer man förstår.

 ne nu orkar jag inte skria mera, har inget roligt att berätta.
eller, idag är det exakt 2 veckor kvar till min 20 års dag! roligt och roligt, men så är det iallafall.
ha det bäst!!

Han är mer än mupp=O

Det tpg emot imorse när man skulle gå upp kan jag lova er =/
Tog 06:50 tåget in till skolan, kände mig som en zombie=O :D

började kl 8 med klipp och frisyrdesign, kände mig rätt glad över att det var måndag vilket innebär teoretisk lektion för jag orkade inte hålla på och jobba med nått, Men ne ne självklart skulle vi jobba praktiskt med våra korta fest frisyrer =/ Men gick rätt fort, trött som jag var skrattade jag mest och rullade =P

våran nya religons vikarie?! Serisöt, han skrämmer mig.
har aldrig varit med om nån desslike allså man skrattar åt han för han ser så muppig ut, men sen bah " vad skulle ni tycka om jag sköt ner alla , är det dödsstraff"? HERREGUD =S

Slutade iaf tidigt idag, superskönt, så gled runt lite med mammi, sen hem och då åkte jag bort till Emma :) hon har äntligen kommit hem, riktigt trevligt att träffa henne ..

Nu ska jag ta och duscha min hund Nowa, sen efter det så ska jag ta mig en dusch själv sen mysa ner framför andra avenyn :)

Ha det bäst!!

cappucino,

Det är gott.. Var ett tag sen jag drack kaffe, så fick jag ett litet sug efter det nu, så älskling fixade till en cappucino :), och lite mandelskorpor på det är inte helt fel.

Just ja, vi fick tag i en guitar sen , så det har vi ägnat en del av kvällen åt. Riktigt roligt är det.
jag strosade runt bland kamera hyllorna och suckdades efter en kamera jag vill ha, hoppas att den ligger i nått av mina paket sen den 5e februari :):)
Gud vad jag längtar till min 20 års dag, men samtidigt inte!? jag tror jag har hamnat i nån sorts 20 års kris om det nu finns nån typ av sån. Känner mig bara så himla vuxen fast jag igentligen inte är det, vuxen är man när man flyttat hemifrån, vilket jag ska göra i sommar / höst :]

ne nu ska jag sjunka ner i soffan med min kopp och vänta på att älski ska ge mig min lovade massage. behövligt som tusan, har ont överallt!!

/ J

                                  

Söndag =/

helgerna går på tok för fort, men som man säger tiden går fort när man har roligt!

Bion igår var BRA, jag kan rekomendera den , lite smått sorglig ibland " we own the night".
Det känns som det är en bra film period nu, finns massa bra, samt mycket bra som kommer ut.
Ikväll är det iaf min favorit serie på tvn, andra avenyn :P det bästa med söndagar.

Nu har jag precis fixat till mig lite smått, jag och Jokke ska gasa in till Norrköping på jakt efter guitarr hero och så ska jag kolla lite på en kamera jag önskar mig i 20 års present.

känner mig lite dåligt uppdatera på när emma igentligen kommer hem , men jag tror det är idag faktiskt :) ska bli roligt att träffa henne, känns som hon varit borta en evighet.

nu ska vi dra, bloggar mer ikväll :)  om det hänt nått händelserikt jag kan skriva om:P


Bio

Snart ska jag och jokke gå och kolla på bio :) " we own the night", ingen typ av film jag brukar digga, men den där verkar faktiskt riktigt bra.
Vad har man gjort idag då? Vaknade hundra gånger av att kändes som man skulle blåsa bort från sängen, världens storm ute, och eftersom älsklingen hus har strandtomt så blåser det fan ännu mer, lite läskigt, men ändå mysigt att burra ner sig och lyssna på blåsten i älskis famn :P det är mys.

sen har vi varit runt i lite affärer, är sugna på att införskaffa oss guitarr hero, så kunde vi lirat det sen, men icke fanns bara till playstation kvar=/
sen drog vi en runda på ikano, shopade inget specillet, bara lite hår produkter.

och NU nu sitter jag är och inväntar maten, känner mig aningens hungrig så det ska bli smarrigt, och sen ska vi som sagt glida in till bion, med läsk och popcorn, mums.

ha en trevlig kväll



sooooova :P

äntligen är det helg, och man slipper vakna upp imorgon av att larmet ringer =) skönt.

Har varit en bra fredag , trevligt på praktiken,k men var riktigt trött,
men jättegott med en sallad från pause, som jag fick kasta i mig för att jag fick en kund som skulle dyka in om 10 minuter:) alltid kul med kunder, men jag slog nog rekord med att kasta i mig den salladen !!
fick även sluta 1h tidigare, så åkte direkt till linköping, hämtade bio biljetterna till imorn sen hem till baby, sedan åkte vi och klippte tre vänner:)
Nu har vi sett en film, som var helt okej, och nu ser vi på Lets dance, spelade in det förut bara för vi inte var hemma då..
Snart blir det att gosa ner i sängen , Godnatt

Fredag imorn :) finfint

Då var den skolveckan avgjord:P Känns som praktiken inte räknas in lixom, för den är så himla mycket roligare än skolan.
Känns helt underbart att inte ha något plugg till prov att sitta och dö över ikväll, Underbart, så för att koppla av riktigt bra så la jag mig i ett bad med mammas avslappnande badskum förut:) mysmys.

Somsagt fredag imorn då, bra skönt. Praiktik 10-17, jag och Ewe ska avnjuta en mumsig sallad på pause till lunch:)
Sen så brasar jag  hem till älsklingen, först blir det att klippa 3 vänner, och sen så ska vi bara mysa ner i sängen med en film och känna HEEEEEEELG , sova länge på lördag :)

Oj nu ringde sandri o stör så jag avrundar här, hon vrålar att jag ska skriva att hon är bäst!?

Sjuklingen!?

Det blev ingen skola för min del idag,
Mått jätte illa hela natten :( Men nu är det som tur är bättre,
Bara helt seg i kroppen.

Så vad hittar man på när man bara är hemma och degar?
Ska senare fatta tag i papprena till mitt prov i Arbete & säkerhet imorn
Sen så borde jag försöka städa mitt rum, herregud
Jaja jag har att göra iaf!

Någon som såg " i huvudet på gynning" igår?
Hehe jag tyckte det var rätt så kul faktiskt:P
hon är ju skön, men samtidigt kan hon vara jävligt trög:P
Men värt att följas:P

Nu ska jag ta tag i dagen, Hejhej


äntligen hemma:P

Då var man äntligen hemma, känner mig helt slut i kroppen.. skola, sen var jag och klippe Morfar sen direkt hem till Bempa och klippte honom, och kikade på hans nya lägenhet:) riktigt snygg.
Sen har sandra och jag bara glidit runt för att invänta bussen hem.

Angående religonsprovet idag då, Det gick bättre än förväntat, Men som vanligt så har jag råpluggat in något som jag anser viktigt men är det med på provet sen då? NEJ =/ typiskt..

Snart ska jag ta mig en lååång skön dusch, sen blire kasta sig i soffan och se "i huvudet på Gynning" eller vad det hette:P Verkar bra..

Godkväll

Varför ska jag kunna det?!

Okej, Godmorgon,, jag är aptrött och jag orkar verkligen ingetiing =/
Religon,isalm prov om 1 timma, JIPPI, det lär gå skit rent ut sagt. Känns som jag inte kan nått, eller jo lite, men absolut inte så mkt som krävs. fanfanfan. Jag vill ha ett såntdär plugghuvve då man kan läsa en text sen sitter den, men  icke, här läser man sen glömmer man det inom loppet av 10 minuter, om det ens har fastnat nått=/
Ajja..

Ska väl kila och fixa lite, sen dra mig.
bloggar mer ikväll,
Ha en bra dag!

Godmorgon

Vaknade kl 8:00 av att mitt alarm inte ringt 5:45  =/ Märkligt.
Så blev ingen skola för min del idag, kändes onödigt att ta sig in för 2 inte så speciellt nödvändiga lektioner. Då den jag helst velat på redan skulle hinna sluta innan jag tagit mig fram till skolan..
Så fick bli att gosa ner sig i täcket med älskligen och sova några timmar till.
Ska åka hemhem med 14:20 bussen, har lite att göra hemma , plugga blandannat:( bajs vad jag hatar religon, samt att jag ska klippa en vän senare ikväll. Hoppas att sandri kommer förbi och hänger hemma hos mig en sväng innan hon ska iväg och jobba ikväll.

Ha det bra!

en tävling :)

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."


:) det vore verkligen super kul och vara vinnare, diggar dopm där örhängena enormt mycket :P så att kamma hem en vinst vore inte fel..

:) hejsan

Redan söndag =/ , helgerna går på tok förfort.
men det har varit en bra helg, i fredags så kom jag o sandra på att det vore trevligt med en eller två öl och sitta och prata lite. Det blev riktigt trevligt som alltid när man gör något spontant.. Sen att det råkade bli lite mer dricka är ju aldirg fel ;p det var kanon trevligt.
Så igår vakande man med ett lite mer tyngre segare huvud än vanligt, så går dagen segade jag och älsklingen, åkte ock köpte pizza och godis, vilket är helt tillåtet en sådan dag :)
idag har vi njutit av en lång promenad ute i solen, lite vårväder nästan, men en anning kylligare .
imorn är början på en ny skolveck =/ men bara stå ut, är väl bara runt 140 dagar kvar, sen nalkas det student :D

nu måste jag gå in mer för korspelet jag och joakim sysselsätter oss med;P jag ska spöööa honom den här omgången.

trevlig fortsättning, Puss

" nyduschad och snygg, ja nyduschad ivarje fall " citat från camping i karlskrona 03

Precis duschat , varmt och skönt, så nu myser jag runt i mina nya shorts jag fick av älsklingen :)
 super sköna!!

Dagen har varit väldigt slapp och skön :) Åkte in med 9:30 tåget till skolan för att göra småföretagande provet, sen efter det så färgade jag och erica håret på varandra, Det blev bra :) efterdet kom mammi och hämtade mig.
Klippte en förut. Sen kom sandri förbi för att umgås ett tag innan hon skulle iväg och jobba:P Trevligt. Koppkaffe och prat.

Imorn är det fredag, gud så skönt:) Ska till tandäkaren 7:30 =( inte världsroligt, Sen efter det ska jag gå hem till mormor, därefter  börjar min praktik 10:00- 17:00, ska bli trevligt, inte varit där på länge nu eftersom det varit jullov, så det ska bli kul.
Sen blir det att dra sig hemmåt till älski och mysa, blir nog en väldigt lugn kväll imorn med film :) sen får vi se vad helgen har att bjuda på.. :)

Trevlig helg gottfolk. / J


Grammisgalan

japp, sitter och kollar på grammisgalan nu:P och försöker plugga=/ kanske inte världensbästa kombination, men det får fasiken funka.
Har småföretagandeprov imorn:/ usch, är inte så speciellt "sugen" att plugga, så jag hoppas innerligt att provet är busenkelt, men det är jag väl tveksam till, men ryckten säger ju att det inte är svårt iaf. Så får väl se vad min hjärna tycker om det.. Det är min enda lektion imorn, så efter det ska jag och Erica stanna kvar i salongen och färga håret på varandra, äntligen som jag ser ut nu, usch utväxt som syns som tusan då jag är mörk och min naturliga hårfärg är grymt ljus. Funderar på om jag ska ta en färg med lite mer rött i denna gång eller om jag ska köra åt det mer  bruna, hmm, får sova på saken helt enkelt.

Ne nu ska jag digga vidare till all musik samt försöka koncentrera mig på mitt jävla plugg.

Gokväll gottfolk

oh happy day :P

precis vad det är :)

Nyss ätit mat så nu sitter jag här och fördriver tiden! Ska dra till Lkpg om nån timma eller 2 , för att mysa ner mig i älsklingens säng framför någon bra film och invänta att familjen ericson kliver innanför dörren :P .Underbart.
Hoppas att älsklingen inte är för brun, för då kommer jag verkligen känna mig som en liten blekfis ='/ vilket jag är, men kommer lixom vara värre:D  jag är lite rädd för det allså, känns som han legat o pressat varje dag:P

Jag kan säga utan tvekan att det kommer bli ett kärt återseende, Som jag har saknat honom.
Myyyys nattenlång ! <3 Love you hunni


BIG LOVE / J




Äntligen!

Imorgon natt :):):):) då kommer min älskling hem :) Äntligen!!
Känns som jag väntat en evighet på att den dagen ska komma :P Så imorn om det blir som jag planerat så åker jag hem och sover hos honom och väntar på att dem ska komma innanför dörren :) helt underbart, ska bara kasta mig om honom , kommer säkert gråta av glädje med:$ är ju lite känslig av mig:D
Ajja, kommer iaf bli helt underbart mysigt <3

Idag blir det bara lungt som det ser ut som. ska nog bege mig ut på en långpromenad med fröken Larsson sen :) Trevligt!

på återseende gott folk

2008

Då var det år 2008, och som de flesta vet så firade jag in det i Danmark :) det var riktikgt riktigt roligt. tyvärr har jag inte fått alla bilderna än så kan inte visa dem här, men nån ahr jag nog tror ja :)
Det var iaf sjukt kul, hamnade på en resturang där det ingick fri bar i menyn, Gud vad  najs:P hehe
Orkar inte skriva ner så mycket:P med GUD VA VI SKRATTA

år 2008
Kommer bli lika underbart som 2007, Med joakim vid min sida kan jag inte må bättre. Det är helt underbart att få dela mitt liv tillsammans med honom :)
Men det är mycket annat som kommer hända det här året, Gesällen, student, jobb, all stress runt gesällen som jag bara får ont i magen av att tänka på :/ usch. Och nu känns det verkligen som jag ska ta tag i den på allvar. men jag orkar inte riktigt!? nä tar det när skolan börjar, är visserligen på måndag om jag minns fel!?
Men det roligaste som kommer ske, jag tar äntligen studenten, herregud vad glad jag kommer va :)
Sen ska jag och joakim hinna flytta ihop:) ,men då måste jag oxå hitta ett jobb, annars blire svårt:)
2008 jag lovar, det kommer bli underbart


RSS 2.0