Fredag

fredag fredag fredag:):)
Vart är ovädret!?!

Har precis ätit frukost, nu fixar jag lite, packar väskan och sådär.. Malin kommer och hämtar mig vid 11 hugget. vi ska åka till Lkpg på nått möte, typ. Sen efterdet ska jag till systemet och inhandla kvällen läckerheter. -kul

Nu ska jag fortsätta, trevlig fredag.

Torsdag

oh yes fredag imorgon, helt underbart, ska bomba min älskling med minst en miljon kyssar.
<3

har varit och klippt /slingat och haft mig idag. Sen möte jag upp Ewe på stan en snabbis och kollade runt lite.
Med mig hem fick jag en vinterjacka, kostade 699:- så kände mig lite "tvekig" först eftersom man blir ltie snål när man är arbetssökande som det så fint heter. Men den drog jag med mig hem och det var det värt, super fin visar bild så småningom..
Har precis badat, sjukt skönt, så jäkla frusen i kroppen när det är bajs väder ute. varför måste det bli slask!? vill ha bara snö om det ska va nått.
Nu ska jag kila ner och göra tv och rostad macka, sen ska mammi slänga i färg i min utväxt. För imorgon då är det fest ;);)


Onsdag

Min lillebrors 18 års dag :) så idag blir det kalas.
 Jag och Mamma gjorde frukost till han och sjönt så fint- vackert.
ikväll kommer släktisen och firar- det blir smörgåstårta och fika, gott gott.



Nu ska jag fixa lite. se ringa ett samtal spänannde- nervös tametusan!


Rosa bandet

Sitter här i fotöljen och kollar på Rosa bandet galan. Har ni köpt ett rosa band?
Det har jag, tycker det känns bra plus att det är ju ett sött band med :)

Blev ingen solning idag, åkte iaf bort till posten och hämtade ut mitt paket som hade kommit, det var klänningen jag beställde och jag är riktigt nöjd.. har dock inte bestämmt om det blir den på Fredag eller om jag ska ha en svart söt som jag köpte förra veckan med några coola strumpbyxor, hm får tänka på saken.

ska på "möte " i lkpg på fredag förmiddag, ett jobb som jag gjorde intresseanmälan till, Malin ska också dit så vi åker tillsammans.. var precis inne på min mail med och såg att en salong som jag skickat ansökan till hade hört av sig och ville att jag skulle ringa upp henne, så det ska jag göra imorgon . spännande, kul att det händer nått. hoppas det är possitivt annars är det bara leta vidare :) men det skulle va så kul!


Där har vi klänningen :) vad tycks?




Nu ska jag kolla vidare på tvn..
Godnatt på er!

Tisdag

Åkte med 11 bussen in till stan idag och gick upp til Malin och Jonas (börjar bli en vana att dra svängen förbi där om dagarna).
Klockan 13 gick jag på intervjuteknik kurs och lyssande på det. Skulle vara 2 timmar men var klara efter en timma så då passade det bra med en buss hem- Gött.
Precis ätit mat, pasta och tacoköttfärs. Man tager vad man haver , orkade inte direkt stå och laga ordning nått spec.

Så sugen på att sola!!? känner mig så blek o ful nu så det skulle vara skönt, men hm får se om jag tar ens väng till badhuset sen. inget kul att åka själv heller =/ Emma kom hem en sväng och joina mig:D

Ne nu ska jag se vad mamma har för sig, kanske dags för en kopp kaffe.

kram


Måndag

ny vecka, hoppas den går fort:)

Har precis fixat lite, väntar på att mammas kompis ska komma, ska slinga och klippa henne!
Sen ska jag in till en körkortsteori kurs igen, har börjat en till som jag fick gå gratis iomed att jag gått den där kursen. Kände att jag lika bra kan gå den så jag kommer igång med det igen.. 16-19 tråkig tid men det får gå!

så ser min dag ut. vad ska ni hitta på?

På återseende

hungrig!

 är super hungrig, mamma och pappa håller på med krubb där nere, blir stråganoff och ris- gottit.

Var ju somsagt på stan förut, köpte bara en Bh och trosa. Tyckte det var sött..
Kollade bara runt annars, är på jakt efter nån mysig halsduck men hittar verkligen inte någon som jag smällter för, så jag får helt enkelt fortsätta leta. En ny jacka är jag också i behov av men hittar inte den rätta där heller- ibland är livet hårt ! hehe.

väntar på att mannen ska ringa, inte pratat nått med han sen i fredags så börjar sakna ihjäl mig nu när jag inte ens får höra hans röst, men han ringer nog snart :) Vill ha fredag så han kommer hem, fan vad mys! <3

Maaaat time.


bjuder på en bild på underkläderna.

H&m

Söndag

Ni har väl inte glömmt ställa om klockan? tillbaka en timma!

Hunnit mycket nu på förmiddagen, Duschat fixat mig lite och även storstädat i rummet och byt gardiner- Super mysigt och fint känns det nu.. Se hur länge det är det (!?!) 
Ska åka in till stan med familjen sen.  kolla runt lite och eventuellt äta. sen ska vi upp till mormor och morfar och fika med dom.

Sjukt tråkigt väder ute- regn man blir ju inte direkt på bästa humöret, känns meningslöst att ens försöka plattahåret, får bli en knut på huvvet, funkar alltid.

Nähä om jag skulle fixa lite.
Ha det gött!

lördag

Jag var /är så sjukt sugen på grogg så jag har precis gjort en i mi ensamhet- gott.

Sitter här i sängen och glor, är en hemma kväll dag med.. Längtar som fan till på fredag då är det fullt ös! redan laddad som fan! sk fira amelie 19 år, förfest i hennes lght sen utgång :)

Tillbringat min lördag med Malin och William, vi har varit runt på maxi shoppat lite o sådär, inhandlat mina presenter till lilebror nu.   hehe blir kul, men kan inte säga vad ifall han råkat hittat hit!
jaa det är vad jag gjort idag iaf, - en trevlig dag med andra ord!

nähä vad gör man, är sjuuukt sugen på att dra in och bara dansa loss och dricka massa gott...
Trevlig kväll

Hemmakväll

Det fick bli en hemmakväll.. Kanske blir en utgång imorgon istället- vi får se helt enkekt!

Precis kolalt på idol, allså det är sjukt bra, det var ABBA tema idag och Anna och Alice är så grymt duktiga.
Så nu sitter jag och fördriver tiden tills det börjar igen, undrar vem som åker ikväll!? Jag hoppas Lars eller Joahn..

Just nu känner jag typ " ÄLSKLING KOM HEM!!"  men så enkelt är det inte, tyvärr.  En puss skulle vara guldvärt just nu, Men den som längtar på nått gott väntar aldrig förlänge, kommer bli ett kärt återseende när han kommer hem, mysa igen dagarna vi haft utan varandra. Gud vad jag är kär, det är det bästa som finns.

Nu ska jag plocka lite på mitt rum, ser ut som världskriget precis löst ut där inne, ska fixa med nya gardiner jag köpte idag. Sånt är kul och ännu roligare blir det när vi får lägenhet:)

Trevlig kväll:)


bestlutsångest!?


Fest eller hemmakväll med familjen!?!?

somsagt bestlutsångest, jag hatart.. Känner att det skulle vara super med en fest samtidigt som jag känner att en hemmakväll med idol och familjen också känns rätt!

Sandra och Emma, jag saknar er!



Fredag!

fredag-fredag, ännu en helg utan att få mysa med min man- skit äre men snart har 16 dagar gått och då ses vi, och ännu bättre är att snart är det dax för muck, hur underbart är inte det då !

Kom hem för ett tag sen, var ju inne på möte med min handläggare somsagt, vi var klara på 10 minuter, hon sa igår att det skulle ta en 45 minuter- men icke:D skönt det, hemma tidigt.
Drog och köpte ett busskort efter det- så nu var det gjort, som jag tänkt göra nu en veckas tid.. ibland tar saker tid, speciellt såna sake man måste göra.  Köpte en trisslott med och tänkte se om jag hade lite tur och skulle skrapa fram en miljon, Men ne ne min vanmliga tur gav mig - 25 spänn!

Vad ska man göra nu då?
Inte bestämmt kvällen än, hmm-hmm
bk i lkpg eller hemma och göra nått lugnare...!?!?

Hello-hello


Suttit och fyllt i massa grejer till ett jobb jag sökt. Säger inte vad ;)
Så nu kan jag må bra när jag mailar ams imorn och ska redovisa hur många jobb jag sökt, kanske inte super många men jag har försökt iaf ;)

Efter kursen, gick jag upp och myste med malin, kaffe och prat. sen åkte vi och hämtade W på dagis, sen hem till mormor och morfor och klippte. Sen har vi avrit runt sen hamnade vi här hemma. Dom åkte vid 7.
Imorgon ska jag in på möte med min handläggare kl 11, tråkigt men skönt att få det gjort. Måste tänka ut en plan som jag ska ha framöver som jag ska säga till henne imorgon..FÅ JOBB!!!!!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen, trött-trött men imorgon blir det sovmorgon, pappa skjusar in mig imorgon- yes!

godnatt

Torsdag

Godmorgon sötnosar!

är lite seg idag så låg och snooza extra länge, skööönt. Men nu sitter jag här ivarjefall redo att dra till bussen. Hoppas dagen går fort. Måste ner på stan på lite ärenden, och klippa morfar oxå, tror jag atr han först så han hinner till kalaset..

Hjälp mig, Lillebror fyller 18 år nästa onsdag.. Vad ska man köpa?

Får klura vidare på det där, just nu har jag ingen som helst aning, sjukt svårt!

Nä om jag skulle dra upp till bussen då. Måste leta fram headsetet till mobilen, måste ha musik annars är det så segt!
Ha en bra dag

gokväll


Jäsp-jäsp, ska snart slänga mig i sängen och soooova- gött.
dock upp tidigt imorn,men är sista dagen på kursen så får vi se hur det blir se om vi ska träffas lite då och då eller nått.
måste iaf dit och prata intervyuteknik, missade det när jag var i Umeå.
Imorgon blir det klippa morfar oxå, han ville bli fin för han skulle på nått kalas imorgon kväll =)

sitteroch kollar lite kläder och hittat en söt klänning som jag ska klicka hem nu, ska bara vänta och se om mamma ska ha nått, biilligare då ;) hehe.

Sovgott,


hemmahemma

Helt slut i kroppen.
Har tänkt till alldeles färmycket idag, stått och räknat prylar i mängder.! pengar pengar!
Var rätt segt mot slutet men vi klarade oss igenom det, men rekord tror  jag tillochmed, åt lunch med, fisk o kallsås, potatis- gott inte ofta man äter det faktiskt.

Hmkommer nu iaf, satte mig här och sega, funderar på en powerwalk men vet inte om jag orkar:S, samtidigt som jag har en tävling att vinna, hm får tänka på det en stund... ett bad vore ju inte fel heller..

Ne nu ska jag känna efter vad jag vill göra, ha det gött!

Onsdag

Min ögon orkar knappt hålla sig öppna , trött som vanligt med andra ord.
Men blev att gå upp extremt tidigt idag. Ska vara på Micro bildelar kl 7 och inventera ända fram tills hela butiken är klar.. det är pengar , och det är jag i behov av!

Blev en seeen kväll igår, var och Klippte och slingade.. Så somnade som en stock direkt inburad i Nowa, tur jag har henne när mannen är ute och krigar.

Vad ska ni göra idag?



Jag och min älskade!


2 år och 5 månader

Livet med dig är bäst.
Jag älskar dig så oerhört mycket.





Powerwalk!

Precis kommit in igen från en "power walk" helt varm, så ska bli gött med en dusch!
riktigt pepp nu, pappa och jag har gett oss in i en tävling nu, se vem som vinner!

Slutade klockan 11 idag, kändes som en hyffsat onödig dag, hae lika bra kunnat legat hemma och sova mera..
Gick hem till Malin så åkte vi och inhandlade hårfärg sen åkte vi hem till mig och fägade hennes hår- fint. Efter det åkte jag och mamma in till stan och lämnade Nowa hos frisören,  så nu är hon fin:) Medans vi vöntade på att hon skulle bli klar, åkte vi och fikade med mormor och jag inhandlade en klänning på H&M. Har fått in lite pengar på kontot nu, skönt! Vart lite orolig att jag inte skulle få några , men sen visade det sig att dom suttit på kontot sen den 15de, trevligt att jag inte ens vetat om det:D hehe, men jag klagar inte..

Nu blir det dusch!
Trevlig kväll


Måndag

Jag är sådär vidrigt trött så jag känne rmig döende, jag vill sova-sova-sova!
Inte sovit så bra inatt heller=/ inte bra!
Men ne ne, nu ska jag snart ta bussen in till stan fö att gå en halvdag (tror jag det är ) på kursen.
Tror den här veckan kommer gå skapligt fort!  Jobba på micro på Onsdag, sen fredag ledig från kursen och det här är föresten sista veckan där! gött
Slutar somsagt tidigt, så ska upp och hänga hos mormor, sen kommer mamma dit och då ska vi lämna Nowa hos hennes frisör=D och sen åka runt lite.

Nä nu ska jag kila.
Ha en bra dag!

Min Lördag


 

                              

Älskling



Jag saknar min älskling superduper massor idag, Längtar tills slutövningen i skogen är slut.

Älskar dig!

Lördag



Ikväll blir det party med den här bruden !
Hoppas även att Ewe som ska visa upp talangen på handbollsmatch kan komma.

Nu blir det frukost sen stan en sväng!

Fredag

älskling, kom hem jag saknar dig!
Min man ligger ute och tältar i skogen från idag och 10 dagar frammåt- det känns skit men jag överlever. sista gången han ska ligga ute, det är så kallad slutövning nu- gött. snart muck, underbart

Jag sitter här hemma och är barnvakt åt W. han roar sig med lego- skönt att han styr lite själv bara dra till med "fint W, duktig du är" så nöjer han sig:D hehe..
precis ätit pomme och kyckling, gött var hungrig som tusan.  åh längtar till imorn- partyparty..

Men just ja, fick 2 par skor av mamma förut- tack.. Ett par uggs (fejk) och ett par fina ankelbots, älskar skor.

nä nu gnäller mamma om att jag ska färga hennes hår, så det ska vi styra med nu framför idol.
Vem tror ni åker ikväll?

Torsdag

Godmorgon =)

Somvanligt, sjukt trött.
Har fixat lite och ska snart åka in till kursen- känner inte alls för det idag är så tråkit väder ute- regn-regn
Tror inte vi kommer köra hela dagen idag så det är skönt, sen ikväll blir det kusin mys hos kusin såklart! Ska se skräckis och mysa.  skönt det så kan jag sova lite längre imorgon eftersom jag går till kursen därifrån hon bor.

Ha en bra dag.

Love love



Några bilder från våra promenader i umeå, fan vad skönt det är att bara komma bort från sin riktiga vardag bland.
Nu spinner vi planer på vart nästa tripp ska ta oss- spännande!




Onsdag

Godmorgon!

Allt bra?
Jag är förkyld igen, blir fan galen. var frisk 1 vecka sen åker man på skiten igen- kuljul

Jag och mannen ska åka in till stan strax, han ska ta nytt kort till körkortet och sen kolalr vi nog runt lite, sen lutar det åt wook away mat sen- underbart gott!
Sen måste jag fixa lite med lite grejer som ska göras på kursen imorgon!
Snart helg oxå fort det gått. Men ikväll drar älsklingen in i lumpen igen och vi kommer inte ses på 16 jävla dagar- helvetesskit!

Nä nu ska vi dra, ha det gött

Tisdag

Det blev som jag ville. Jag och Joakim gick till centrum och åt- Lasagne blev det för våran del, den var "helt okej"! mätt blev jag iaf..
Sen har vi precis varit på en långpromenad ute i det fina höstvädret- skönt- skönt

Vad ska vi hitta på nu då?
Sitter och funderar på det. Kul att hitta på nått innan et blir hemfärd för våran del.

Vi hörs, ha det bra

Trött!

precis hemkommen från bion, det blev Eagly eye - Action, den var bra tycker jag, så den rekommenderar jag!
Rundan på stan var trevlig, blev ett par Jenas och en ny foundation med hem.. Var tvungen att testa ett nytt märkte för den jag har nu börjar min hud bli irriterad av- märkligt eftersom jag har haft den några år! ajja hoppas den här blir bättre lorea´l!

Imorgon hoppas jag att det blir liiiten sovmorgon iaf:d hehe säger jag det ofta?
Sen vet jag inte riktigt vad som sker, ska fråga älsklingen om vi ska leta upp nått mysigt mat/fik ställe och äta lunch på.. Sen imorgon kväll bär det av hem igen- önskar vi skulle vara borta några dagar till, så skönt att bara försvinna från sin "vardag"..

Sängen ser väldigt skön ut just nu, såm ska borsta tänderna tvätta bööört sminket sen hoppa ner under täcket!
Godnatt, sov gott


Måndag

godmorgon.
Blev visst igen sovmorgon. Gunness (hunden) är morgon pigg:D jaja springer runt och hoppar och har sig- kul!
Jokke tog en morgon runda med honom så nu är han lite lugnare!
jaha vad ska man göra nu då? kan inte riktigt somna om,  Vore gtt med frukost snart, sen efter lunch nångång blir det stan!
och somsagt bio ikväll med, vi ska bara bestämma vilken film det blir... förslag ?

nä nu ska jag gosa ner mig lite, få mannen till att göra lite god frukost! ;)
Ha en bra dag, ser ut att va fint väder ute.



hello-hello

flygningen gick bra och nu infinner vi oss i soffan framför tvn- sitter och väntar på att klockan ska bli 8a så Andra avenyn börjar.
Maria och Daniel är på valpkurs så vi är själv hemma- åh vad vi vill ha egen lägenhet! mysigt.

Imorgon blir det en liten sovmorgon sen ska vi glida på stan och p kvällen blir det eventuellt bio, vi får se helt enkelt.
Nu ska jag  försöka tjata till mig lite massage.
Ha det bra

Söndag

Blogg från arlanda!
inte varje dag jag befinner mig här!
Vi har precis klämmt i oss en musig fika, nu sitter vi här och fördriver tiden- 1 timma kvar tills vi ska upp i luften. Börjar dock bli lite orolig att jag och mina käraste inte ska spendera tiden i luften brevid varandra, står olika på våra biljetter- jävla skit! Men det får gå helt enkelt!

himla tur med vädret iaf , soligt och fint :)





Nu ska jag läsa lite i cosmopolitan- hörs ikväll

Lördag

yes då var det lördag.
ha spenderat hela dagen där mannen gör lumpen- det var kul att se hur det sur ut och intressant att se lite olika uppvisningar bla hundar som letar efter minnor- detvar sjukt coolt hundar måste lätt vara det smartaste djuret allså!

Nu sitter jag och Jokke och nördar lite, ska raka håret på han sen packa klart våra väskor, sen blir det mysa ner framför tvn.
Imorgon blir det upp med tuppen igen, tåget till arlanda går kl 9 så blir det lunch där sen går flyget vid 14 tror jag. hehe bra koll!
Ne nu ska jag kila, ha en bra lördag kväll:)

Fredag

forfarande trött- men det känns annorlunda när det är fredag!

Märkte precis att pappi var hemma och att han skulle åka till jobbet till klockan 9 så jag ska åka med honom- synd att jag inte viste det tidigare så hade jag kunnat sova lääängre. Men gött att slippa buss ändå.
Idag håller kursen bara på till klockan 12- gött. Efter det ska jag klippa en sen hoppas jag att mamma kommer och hämtar mig. Senare bär det av till Linköping eventullt klipp där med!

Skönt ska det blir med helg, låång helg för min del, umeå söndag till tisdag gött-gött-gött.

Nahepp om man skulle packa väskan lite.
Ha en bra dag


Torsdag!

Okej! jag är så vidrigt trött, nu känns det att maninte är van vid en sånhär vecka, galet vad trött jag är. Så idag har jag must ner mig i leggins- och mys tröja- det är gött!
Efter kursen idag så ska jag klippa ett par, så kommer vara grymt trött när jag kommer hem, men då måste jag packa och fixa, för imorn åker jag till Lkpg, sen söndag åker vi till Umeå! Skönt det ska bli att komma iväg:)

Nä nu måste jag kila, bussen går om 20 minuter. måste leta fram ett paraply med!
Ha en bra dag i regnet:/


Onsdag

guuuudmorning :)

så vare onsdag- gött in långt kvar till helg nu. Ska snart kila in till kursen- gud så kul.
Ska möta upp Rebecca som jag lärde känna igår så ska vi äta lite frukost tillsammans innan det börjar- trevligt.
blir nog en rätt seg dag där, ska nog sittavid datorn hela dagen om jag minns rätt från schemat vi fick igår!

Sen blire det ju som sagt mässa!  Sen hem och då ska jag fixa håret på Fröken Malin- trevligt.

Ha en bra dag

Godnatt

nu är det snart dax för sängen, läsa min bok tills ögonen inte orkar hålla sig öppna mera- det är skönt!
Har precis skrivit ut mängder med CV:n och Personliga brev som ska med till mässan imorgon..
Hoppas det är något att ha. Men blir kul att gå runt och kolla vad företagen har att erbjuda osv, lite "kött" på benen eller vad man säger!?

Men sovgott med er, natti natti

vad tycker vi då?

Ja, kursen idag då? så segt! men det får funka gick ju rätt fort iaf. Höll på och skrev cvn och grejer, blev lite sur för jag håller inte med om hur de tycker ett xv ska se ut! Det är ju personligt så låt mig göra som jag vill!!
Sen kom bror och hämtade mig efter det så fick jag skjus hem, gött. så har bara segat här hemma- Ville har pillat i mitt hår, bästa som finns:d hehe..
Imorgon är det kurs + rekretyringsmässa på schemt, fullspäckad dag- oj så kul.

Nä nu är jag hungrig, ska göra nått att äta sen kolla tv.
ha det bra , gokväll

Tisdag

Godmorgon.

Usch vad trött jag är- skulle vara helskönt att slänga sig i sängen och somna om, Men icke. Nu ska jag ta mig in till stan och vara på kurs hela dagen..
Hoppas man slutar tidigare än 3 idag, orkar inte med en hel dag, kommer somna direkt när jag kliver innanför dörren hemma. Men nu ska jag fixa ordning frillan lite, sen äre dax att åka.

Ha en bra dag,

hello

Kvällen har beståt av duch, hehe- Jag fick för mig att det var på tiden att duscha Jack- min stora hund. Så jag kånkade in han i duchen medans han var mindre glad, tur att han har rasat i vikt så man kan bära honom.  Men han tyckte nog det var rätt skönt för väl inne i duschen såg han ut att njuta av att bli shamponerad =)  jobbigaste av allt är att få honom torr, han har haft 3 timmar på sig och är fortfarande fuktig, så jag blåser med fönen med jämna mellanrum, vilken han oxkså tycker är super skönt.
Nu har jag själv precis duschat och inväntar att singelmammor ska börja på tv:n, nån som ser det? Det är världens sötaste bebis med där -åhh

Imorgon blir det upp med tuppen- kurs 3 veckor frammåt- inte alls sugen på det. men men

Nu ska jag se singelmammor, Sovgott

Måndag

Godmorgon :)

då var man uppe, Ska åka in till stan med mamma, vi ska kolla på en sy maskin- kul! Sen efter det vet jag inte, jag skulle vilja komma hem med lite smått och gott iaf, vi får väl se! oj nu var det bråttom, mamma börjar bli klar säger hon, men åter kommer sen.
Ha en bra dag / Kram

Söndag

regn söndag.
fast nu regnar det inte, så jag och malin var ute på en promenad förut, sjukt skönt:) ska gå imorn med.

Idag ahr jag och Mannen varit i stan och handlat 2 presenter som vi ska ha med upp till umeå. sen var vi hos min bror och hans nya lilla "familj" och myste med inflyttningsfika och wii spelande .-trevligt.
resten av dagen har jag spenderat hemma, myst med mannen lite innan det blev time för han att åka hem och sen vidare till lumpen. Nästa helg ska jag till lumpen på Lördag och kolla hur han har det- spännande eftersom jag inte swett det förut så har ju bara målat en egen bild i huvudet hur det ser ut..
Sen på söndagen drar vi ju upp till umeå- tusan vad skönt det ska bli att komma bort några dagar:)

Nu ska jag se veckans avsnitt av andra avenyn!
Godnatt

godnatt


har precis bäddat ner oss i sängen och myser.
kvällen hr beståt av bullar, mat och tv. Jag och mannen hade ju somsagt bullbak idag, och som alltid blir dom riktigt goda, älskar nybakade bullar med ett glas kallt mjölk- mumsfilibiblan.

Öpnnade fönstret till rummet förut och upptäckte att en flugga kom in- vore inte dom döda eller sover eller vad dom nu gör såhär års? är ju svinkallt ute!! Hatar verkligen deras irriterande surande ljud när man ligger i sängen-finns inget värre när man ska försöka sova.

men nu ska jag krypa ner i hans famn och mysa lite.
Sovgott mina vänner

Lördag

Kanelbullens dag:)

Jag och mannen ska baka kanelbullar så det står härliga till, tusan vad gott det är!



Har precis avnjutut en god frukost på sängen:) te och goda mackor, mumma..
Ska fixa mig, sen ska vi brassa iväg till stan och köpa en present, sen eventuellt åka till Chokladfabriken, och slutligen hem till mig där bullbaket ska äga rum..

Återkommer senare idag, Ha en bra dag :)

intressant fakta!?

1. Vad heter du? Johanna Pettersson
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Hm, Evelyn kanske?
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Matilda
4. Vilket stjärntecken är du? Vattuman
5. Vilken årgång är du? 88a
6. Vart bor du? Kimstad, Lite utanför Norkköping
7. Bott utomlands? Nope
8. Flyttat antal gånger? 2
9. Vart skulle du vilja bo? I en lägenhet tillsammans med min pojkvän i Linköping
10. Vilken skolklass? Går inte i skolan längre
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Ärligt talat- jag vet inte- är ju frisör men framtiden får se


UTSEENDE
1. Hur lång är du?
173cm
2. Hur mycket väger du?  jag vet faktiskt inte själv, ska vänta ett tag innan jag ställer mig på vågen
3. Hårfärg och frisyr? längre än axlarna, mörk
4. Ögonfärg? mörkgrön
5. Mest nöjd med? hm svårt
6. Minst nöjd med? mina fötter
7. Skostorlek? 40
8. Glasögon? ja
9. Gar du några piercingar/tatueringar? Naveln oh örornen


FAVORITER
1. Filmer? beck och wallander filmer är en favorit
2. Låtar? Jätte olika
3. Årstider? sommar, men höst och vinter är mysigt på nått sätt
4. Mat/dryck? Grillat och Kina.. pepsi
5. Djur?   2hundar, jack och Nowa
6. Färg? Svart
7. Parfym? Dkny och ralp lauren
8. Tv-program? finns många bra
9. Ämne i skolan? Frisör lektionerna och psykologi ( riktigt intressant ämne)
10. Sysselsättning? Vänner-pojkvänn- hm shopping och uteliv

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? En svart enkel höst jacka.
2. Vad använder du just nu för skor? Svarta stövlar och sneakers
3. Favoritfärg på kläder? Svart
4. Favoritmaterial på kläder? Spelar inte så stor roll.
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Massor, behöver byta ut min garderob känner jag , fylla den med massa fina klänningar stickat mm
6. Favoritaffärer? Monki, gina- h&m
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Det är olika
8. Favoritmärke? Inget speciellt
9. Vad har du för byxstorlek? 29/30
10. Vad har du för tröjstorlek? s/m

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
Artur
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? inget
b) Jobbväska just nu? Har ingen!
c) Handväska eller liknande just nu? Kalender- tuggummi, plånbok nycklar lipsyl
3. Vad är du beroende av? inget speciellt tror ja!?
4. Vilket land kommer du i från? Sverige.
5. Vilken sorts lipsyl använder du? försvarsmakten- haha Joakim som gett mig, rikitigt bra
6. Vad tror du på? Ett liv efter döden!
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Ingen
8. Vad köpte du senast? Kuvert borta på ica
9. Har du nåt husdjur? Ja, 2 hundar
10. Var bor du? villa

Fredag

Skönt!
Sitter här och kolalr runt lite.. ska snart åka in på nått möte. sen vet jag inte riktigt,tror det blir hem direkt efter det.
Skulle vilja kolla skor, me tror itne mamma är lika sugen, vi har haft ett litet morgongräll här hemma, länge sen vi tjaffsade men men nu är det löst iaf..
Sen ikväll åker jag till Mannnen-skönt att få träffa han igen, saknar han. Längtar föresten till nästa helg, då får vi umgås mer för han ahr långhelg, men den ska vi spendera uppe i Umeå- Kul :)

Måste kila, men hörs ha en bra fredag

Torsdag!

Oj lite dåligt bloggande den här veckan.. men är ju sjuk så inte ghaft så mycket kul att blogga om..
Eller var ju på ikea igår, köpte nytt duntäcke, mys- sen sängkläder och lite sått och gott..

Idag var det panik fixa sig, sen in till stan-Skulle hämta upp William för Jonas(storebror) var tvungen att åka till akuten- men det var itne så farligt, han hade fått nått virus..

Vi var och handlade o sådär förut, allt tar ju liiiiite längre tid när man har småttingar med sig, men han sprang runt med sin vagn så det gick bra:) nu hade jag tänkt mig lägga mig i ett bad, är lite frusen ..

Hörs , ha det så bra!

RSS 2.0