Tisdag

Hej.

Idag mår jag lite bättre skönt det eftersom William ägnar sin dag här hos oss, och så mycket som jag får springa och byta spel i tvspelet åt han skulle jag aldrig palla om jag var sjuk som igår, tur det är på bättringsvägen:)
Vi var inne hos min Mormor för ett tag sedan och fikade.. Nu jag precis skalat potatis- blir mos och fisk- gött.

Nähä om jag skulle kila ner en sväng. Återkommer senare.

Jag kommer saknar er!


Måndag

Jag är sjuk igen :( buhu..

Känns som mina lungor ska explodera av min hosta + att jag fått influensa med, tror jag att det är iaf.
Så nu sitter jag här nerburrad i mitt täcke och tänkte se veckans avsnitt av Andra avenyn. Gött.
Är sjukt sugen på lite frukt, men som det  känns nu så kommer det upp lika fort! Vi får väl se helt enkelt.

Just ja, lördagen var sjukt rolig :) kan bjuda på lite bilder senare under dagen.

Ha en bra dag


hejsan hoppsan


Sitter hemma hos sandra och dricker öl just för tillfället- gött.
Funderar på hur vi ska ta oss in till stan- lutar åt någon storts taxi buss.

Okej nu måste jag springa och kissa, öl får fart på blåsan!

Ha en super kul kväll - skål

Hur svårt ska det va?


Sitter här och fördriver tiden lite.. Har ångest över vad jag ska ha på mig ikväll fortfarande, hur ska det här sluta? vill ha nått fin-snyggt-coolt- Men vet inte nått sånt jag har.. Funderade först på spetsleggnings men ne vet i tusan, sen klänning men hm ne vi får se sen helt enkelt- hur svårt ska det va?

Har iaf målat naglarna, Hallonrött är fint tycker jag så körde på det.. ska snart fixa make´n och håret, se hur det blir med.
Är ju "korthårig" nu med, färgade ju håret mörkt så kan inte använda mitt extencion- bajs

På återseende höreni, kanske slänger in nån bild sen

Lördag


utgång i Nkpg ikväll- kul

Somvanligt är kvällen outfit problemet, så ska ta och kolla igenom garderoben nu..

Vi hörs sen ...
Kram

it´s friday

Hejhej.

Dagen är rätt seg. men nu ska jag ta tag i den.. Ska fixa mig lite så ska jag och mannen dra in till stan och kolla ut en liten present till storebror.
Ikväll blir det lugnt, kolla tv, och äta lite gott - en mys fredag med andra ord!

Jag färgade håret mörkt förut, bilder kommer...

Ha en trevlig kväll gott folk..

Torsdag

godmorning sunshine´s

Inatt drömde jag nått sjukt, vaknade av att jag verklige låg och tjöt, var helt blött i ansiktet. Jag drömde att min pappa hade dött i cancer- usch det var hemskt, TUR att det inte var sant ..
Men om jag ska vara ärlig så tror jag all världens befolkning kommer att dö i cancer- helt sjukt men jag tror faktiskt det..
.-jag hatar cancer!

Idag blir det in till stan med mamma, eller inte riktigt stan stan utan maxi stormarknad- idag öppnar ju MQ och någon mer affär där, spännande, Jag är på jakt efter en kjol, och hoppas att min mamma också tycker det! 
Sorligt väder ute idag med, höst-höst-höst, Vad ska man ta på sig?

byebye


Godnatt

Sovgott sötnosar!

Nu ska jag äntligen hoppa ner i sängen och sova, längtat efter det hela dagen näst in till!
dröm sött!

hejhopp


Nu är jag hemma. Har hunnit fika lite med mamma och sådär.
Det gick bra på Ams, vi la upp en handlingsplan bara så nu behöver jag inte komma dit förns på länge, bara mejla med min handläggare! bekvämt.
Efter besöket där så gick jag en repa runt stan tills bussen hem skulle gå, hm inte allt för mycket som hade öppnat då men lite iaf. Köpten en ny percing det kändes behövligt- kom faktiskt precis på att jag köpt en så ska tvätta den med bakteriedödande sen testa den - lite kul med nytt ibland.


Blir inget stan med mamma idag för hon har så ont, så vi satsar på morgon dagen istället.
Så nu försöker jag lista ut nått jag kan göra för henne för att hon ska vilja ge mig en klänning jag vill ha så himla super fin.
Blir nog att klicka hem den idag, hoppas jag iaf

http://www.stylebystars.com/

Onsdag

Godmorgon..

Usch jag är så grymt trött så det finns inte.. Hade mer än gärna velat ligga kvar i sängen några timmar till men icke istället ska man in till Ams- skit..
Bussen går om typ 30 minuter så tänkte sitta här och slöa runt lite, lägger jag mig i sängen blir jag bara ännu tröttare..
Sovit gott?
Jag har sovit typ bra halva  natten, sen hostat resten, kanske därför jag är så trött. Åh jag vill bli frisk nu till helgen då det eventuellt blir party :) Annars i helgen blir det mest lugnt, och imorgon kommer min älskling hem , jag gillar lumpen när han får komma hem redan på tordagen- tummen upp!

Idag är ser min dag ut såhär, nu på morgonen som sagt Ams, sen hem och eventullet in till stan med mamma en sväng om jag orkar.. Sen ikväll ska jag fixa håret på typ min hm" grannes granne" haha några hus ifrån mig med andra ord! spännande.

Nu ska jag fixa lite, så vi hörs senare. Ha en bra dag

Poppa popcorn i en kopp

Jag var riktigt sugen på nått förut så fick bli att poppa lite popcorn..
Vad har jag mer hunnit gjort?
Jonas, malin och william var här förut, trevligt som vanligt. Spelade playstation, nått cross spel vilket jag inte var nån direkt hejjare på men mot en 4åring känns det inte som man behöver vara det heller..
Annars har jag inte gjort allt för mycket, käkat god mat- pasta med nån god pasta sås med bacon- gott

Nu inväntar jag alla bra tv program som är ikväll, dock har jag ju redan plöjt mig igenom andra avenyn- kunde inte hålla mig- Men sen är det ju idol, filip och fredrik och sådär.  en bra tv kväll med andra ord!

Imorgon blir det upp med tuppen, ska till Ams kl 9 , man bör vara där klockan 9 annars kan man lika bra skita i det, så vidrigt mycket folk och lusten är inte så stor att sitta och vänta i timmar bara för att få göra en handlingsplan.. usch.
 Efter det vet jag inte vad som sker? antagligen hem igen eftersom jag är sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk!

godkväll gott folk:)

Dagens post


var ute och hämtade posten förut, och vad låg där? Jo två packet till Johanna.
I dom låg mina två böcker jag beställt:



Jens Lapidus Snabba cash

Jenna Jameson Att älska som en porrstjärna

Tisdag

Godmorgon ..

Vilket väder det är ute, vill bara ut-ut-ut men det går inte, inte som jag mår just nu. Får nöja mig med en kopp kaffe på altanen i solen.
Just nu håller jag på med mina papper jag ska skicka in till kronofogden så dom ska hjälpa mig att få mina pengar min föredetta arbetsgivare är skylldig med, jag står fortfarande fast vid att han borde avrättas eller nått liknande, Jag har aldrig hatat en människa så mycket som jag hatar honom han är snuskigt vidrig!
Ajja, sen håller jag på och försöker få tag på min handläggare men hon har tydligen inte telefon tid förens på torsdag.- vadå telefontid? jag behöver få tag i henne nu...
Nu ska jag ringa till vårdcentralen också bara för dom är så himla bra- eller kanske inte så värst, vad tycker ni om dom igentligen?

peppat inlägg tycker jag, jag återkommer sen istället.
Ha det underbart ute i solen gott folk!


Nowa på promenad..

Okej, Nowa hunden i huset skrämde upp oss måtligt förut, hon fanns inte innanför staketet på våran tomt. Mörkt som det var ute så drog jag fram ficklampan och letade i busken och under altanen osv, men ingen Nowa så dorg på mig jacka och skor och var bereed på att leta igenom hela samhället men jag hann bara ut på gatan så såg jag nån liten tönt stå och glo på mig bakom vårat garage- hon är så störd som står helt tyst och glor när man ropar efter henne!
Så imorn ska jag undersöka vart hon lyckats kravla sig ut för det ska fan inte gå allså! smart hund, kanske lärt sig öppna grinden!? mindre troligt men vem vet

Jag stod för kvällsmaten, Kokade majskolvar och fixade vitlöksbröd- det var gött men jag kände nästintill ingen smak av det bara för jag är så nedrans förkyld- tråk-tråk

 
 
Nu väntar jag på att singelmammor ska börja sen efter det är det I dit ansikte eller vad det heter med Magnus Betneer, jag sägert igen, underbart kul kille:D

på återseende

Tråk-tråk


Ne nu är jag trött på det här... Varenda dag känns fan som en evighet, jag måste ha världens tråkigaste liv just för tillfället..
Sorgligt men sant tror jag..  Jag vill har ett jobb och det nu NU jag börjar bli trött på det här. Visst det var jätte skönt typ första veckan/veckorna men nu är det inte så kul längre. Varenda dag ser påt ungefär likadan ut, det enda nya nu är typ den där jädrans kursen jag måste gå på för att få en liiten inkomst, men det är ändå inte som att ha ett jobb. Jag vill ha ett jobb en bra inkomst och ha något att gå till varje dag. 
Enda höjdpunken i veckan är om mamma vill hitta på någonting ( hon går ju oxå hemma varje dag pga sjukdom) Eller om det finns en vän som vill umgås fast bäst är nog när min man kommer hem från lumpen, men det är ju bara över helgen.

jag blir deprimerad av det här.



 
                          

Vill ut och gå i friska luften, det är skönt att gå när man är deprimerad men känns som jag kommer dö av hostattaker på vägen och det är ju inte så bra.. Fan jag vill bli frisk!

Ja jag tycker åthelvete mycket synd om mig själv just  nu

Måndag

ny vecka igen då!
Precis kommit hem från kursen.. Var mest inoformation. ska på möte på måndag, sen börjar det på tisdag sen varje dag i 3 veckor frammåt.  skönt att det inte var nått mer den här veckan eftersom jag inte mår så bra. Satt och snora och hosta hela tiden vilket jag tycker låter så ofräscht!

Vad gör ni idag?
Jag skulle mer än gärna vilja färga mitt hår nu känner jag, vill bli mörkare nu när det är höst, men min ekonomi ligger inte direkt på topp:( så ska se vad jag kan göra för att få mamma att sponsra.
Nä usch har inget kul att säga så lika bra att avsluta här..

hörs...

Godnatt

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova. Man sover så dåligt när man håller på och hostar hela tiden:/ så jag hoppas på några timmars sömn inatt eftersom jag ska upp och vara på kurs kl 9, mindre kul men kan verkligen inte missa den första dagen känner jag!

så nu blir det somsagt sängen, ska ringa till mannen lite fort innan bara..
godnatt

Söndag

 
Och här ligger jag och är sjuk! Hostar sönder mig snart, snorar och lite feber =/ ja jag tycker synd om mig och om inte det vore nog så tror jag att jag fått tillbaka min inflamation i handleden som vanligt, skit-skit.

Inte skrivit nått på hela helgen, så ska berätta vad jag ahr gjort.. blev ju kräftskiva i fredags vilket var trevligt. drog hem vid 12 för mannen var trött efter sin vecka i tält men det var roligt så länge det vara :)  Igår mådde jag jätte dåligt:( inte bakis för det kämnde jag knappt av utan det var hostan som gjorde så ont, hatar att va sjukjsjuk liksom.  men inte varit det på jätte länge nu så det var väl min tur.. Typiska att jag börjar nån jäkla kurs imorn som ska hålla på 3 veckor frammåt, och känns ju skapligt viktigt att infinna sig där såhär första dagarna så ska nog kurera mig så jag klarar 9-12 imorgon.
Men igår blev det iaf tv och film tittande med fruktsallad och glass- mums.

idag söndag har det blivit att hittils spendera dagen i sängen med tvn på.  Är hemma hos mannen så ska åka hem sen vart efter, han har lovat mig skjus så det blir gött att slippa bussen.

Nu ska jag mysa ner med mannen , bjuda han på en fishermans friend med salmiak samk- gott

HEY


Fredag

Ikväll blir det kräftskiva hos Andersson´s, trevligt..

Har precis fixat ordning mig , känns som jag har massa kläder på mig, men vi ska ju vara på en loge och jag har ingen lust att ha jacka på mig, så jag kör på typ "fodral" med polo sen en stickad kofta över, strumpbyxor och knästrumpor, men är det höst så är det! jag tycker det är mysigt.

Drar med mig kameran så får vi seom jag lyckas få några roliga bilder som jag kan bjuda på imorgon!
Ha en kul kväll, skål

godnatt

har inte så mycket för mig, ligger i sängen, kollar lite bloggar och pratar med Nowa som inte verkar kunna somna ikväll hon byter "sov ställning " och plats i sängen varje minut, känner igen mig själv där faktiskt, hatar när man inte kan somna, man ligger och vrider och vänder på sig hela tiden. Men vi somnar nog gott sen till slut, när jag stängt av datorn och släckt lampan.

Tänkte på en sak förut. Min pojkvänn är ju som ni vet i lumpen just nu och denna vecka ligger dom ute i tält och leker krig- spännande.. Men just såna här veckor så kan vi inte prata lika mycket som annars och det här gör ju att man känner en större saknad efter varandra och förut kom en tanke i mitt huvud " herregud vad jag saknar honom" och det la sig tungt över bröstet, det gjorde liksom ont på nått sätt och som gråten satte sig i halsen.
Hur kan man sakna en människa så mycket att det gör ont?

Det låter ju helt sjukt igentligen, fjantigt eller ja kalla det vad ni vill. Men jag vet inte riktigt det är väl helt enkelt så att kroppen eller hjärtat kanske man ska säga eller helt enkelt jag känner mig inte hel när man saknar någon så pass mycket, längtan liksom.
Men imorgon är det fredag och då slipper jag längta mera för då får jag träffa denna underbara varelse som får mitt hjärta att slå volter och mina ögon att glittra av kärlek.  Love-love

Jag ligger faktiskt och hoppas på att telefonen ska ringa, men tror att han är ute och krigar och då finns det kanske inte så mycket tid över att ringa för, vilket jag ogillar extremt mycket. Lumpen är bland det värsta jag vet men samtidigt måste det väl ligga nått bra bakom det, vad vet jag!

Godnatt mina vänner.
sovgott


                                     

 

Torsdag

sitter och tittar på idol. och snart börjar filip och fredrik :)
har tillbringat dagen med sandra, vi ahr hjälp till att städa inför festen imorgon, vait i stan och lite sådär.

nu är jag hemma och sitter somsagt och kolalr på tv!
Imorgon är det fredag underbart.. då är det fest på schemat, tror det kommer bli galet kul. Min man kommer imorgon med, jag saknar honom helt sjukt mycket just nu så det ska li underbart :) vill mest av allt just nu att det ska bli den 14 november så det blir muck för mannens del och vi äntligen kan bli samos , love love love

nu ska jag kolla vidare på tv:n
ha det bra!

Tisdag

Hej hopp

Nu åkte precis min bror , malin och ville hem, det finns nog ingen charmigare liten kille än honom.
Snart ska jag ta bussen in till stan och sova hos min kusin inatt, mysig- det blir idol och vem kan slå filip och fredrik tänkte köpa med mig lite frukt så vi kan göra en fruktsallad att ha framför tvn. GOTT

Ne nu ska jag packa ordning lite.

marsmallows muffins

Sitter och inväntar att det ska börja lite bra på tv.. Speciellt programet med magnus betner, hehe underbart kul kille!
Sandra åkte precis, Bjöd in henne på lite fika, med te och mina muffins..
Tänkte bjuda  på en bild så ni kan försöka tänka er hur goda de blev :)


Storstädning

Precis, det är va det är!
Jag och mamma gav oss på garderobrensingen här hemma och vi fick ihop till 3 stora säckar och lite små påsar. Vad skit man har, varför sparar man på allt igentligen? Men men nu har vi plats för nytt igen, hehe
Jag gav mig också på utmaningen att baka kolakakor, dom är sjukt goda så nu ahr jag fryst in dom för att bjuda på när man får besök, tänkte även ge mig på att baka Amerikanska chokladmuffins med mini marsmallows som topping, hoppas att dem blir goda.  Ja det är precis sånt här man hinner med att styra med när man är hemma hela dagarna.

Men jag hoppas det blir ändring på det snart, imorgon ska jag till ams och träffa handläggare!
Ne nu ska jag fatta tag i damsugaren och damsuga mitt rum- välbehövligt

hörs!


Måndag

Godmorgon godmorgon.
Sovit gött inatt? det har jag förutom en liten Nowi som sparkat till mig lite ibland, att en liten hund kan ta sån stor plats!?
Har precis ätit frulle, knäckemackor och jucie- gott!
Ska snart gå ner och få mamma att gå upp så vi kan påbörja våran garderobrensningsdag!

vi hörs senare..

Godnatt


Ligger i sängen och slösurfar lite, väntar på att mannen ska ringa.
Nowa har redan somnat, sover som en gris och snarkar till imellanåt- Mysmys.

Har lite söndags ångest eller nått i den stilen, så tråkiga veckorna är, jag vill ha jobb jobb jobb och det är nu! jag börjar blir ganska trött på att bara gå hemma och dega..
Imorgon har jag och mamma planerat att vi ska rensa garderoberna här hemma, det ska blir intressant, brukar kunna fylla en hel del påsar.
Vad ska ni göra imorgon?

Nu ska jag kolla lite på aftonbladet, sen blir det att kasta täcket över huvudet och sova!
Godnatt



Godkväll!

Precis sett på det nya programet "hål i väggen", var lite små roligt men inte direkt nått jag kommer följa!

Är en hel del att se på tv ikväll faktiskt! kul.
Tänkte berätta lite om dagen.  Jag och min man var somsagt på lägenhetsvinsing idag men vi tackade NEJ till den.. Kände att den liksom inte kändes helt 100 rätt för oss, så vi ska leta vidare.
Efter det drog vi och handlade lite sen åkte vi hem till mig och tog det lungt. Käkade lite sen kom mormor och morfar och fikade, Vi hade gjort jätte god äppelpaj som vi mumsade i oss- gott.

Nu sitter jag somsagt här hemma och min käraste är på väg till lumpen för att spendera en vecka i tält- låter inte direkt lockande, men nu är det typ bara 42 dagar kvar i lumpenskiten så jag hoppas tiden går lika fort som den ahr gjort fram till nu.. skönt..

Nu ska jag se på tv och dricka jordgubbssaft!

Jag älskar dig!


Söndag!

 Ja då var det söndag igen då! =/

Ägnade dagen igår tillsammans med mamma & pappa. Vi var i ullared, och jag tyckte det var riktigt mysigt och kul. Hade med mig en hel del hem faktiskt  vilket oxå är kul!

Igårkväll blev det bara tv o sova, vi båda vaar sjukt trötta. men idag är vi uppe och styr. Vi har bland annat rensat ett avlopp=O? vidrigt? sådär. Vi kom då att tänka på att man måste ju rensa sen ofta när man flyttat med och då slog mig tanken att aldrig, ALDRIG att jag sitter under tvättstället och geggar ut massa skit som föregående boende haft ner! Ingår avloppsrensning när man flyttar? det hoppas jag

Nu ska vi fixa ordning oss, vi ska nämligen på lägenhetsvisning =D och sen uträtta en del andra ärenden.
vi hörs ikväll.

Russin!

Ägnat den senaste timmen i badet, älskart- så nu liknar jag mer ett russin-snygging

ska gosa ner i sängen med mannen och se om det är nått bra på tv:n. Sen blir det sov time för oss, det är en dag imorgon också.

Natti-natti


telefonkö

Herregud, jag hatar att stå i telefonkö. skulle precis ringa angående en lägenhet jag blivit erbjuden, skulle höra om lite grejer så hamnade jag i en telefonkö på ca 10 minuter vilket jag tycker är länge, usch så var det hela tiden ett irriterande pip ljud. Men men nu var det klart iallafall och jag har blivit hänvisad till en annan person, gud vad kul bara ringa vidare då!

Inte kommit så långt med dagen känner jag, efter min kopp kaffe så hamnade jag här istället för att fixa på rummet.
Så kanske dags att ta tag i lite saker nu då!

hörs...


Fredag

yes helg!

Precis gått runt med vattenkannan här hemma och vattnat blommorna! Sen hjälpt pappa att bära runt lite möbler, vet inte om jag är till så stor hjälp med tanke på hur svag jag är, men nån nytta är det väl iaf.
Nu ska jag snart ta en kopp kaffe sen fixa lite på mitt rum. Välbehövligt.
Vad sker mer idag då?
Jo jag ska åka till min man, vad vi ska göra vet jag inte riktigt, det blir iallafall lungt- skönt.

Låg i badet förut med skum och och hela kitet så ropar mamma att det är telefon till mig, hade helt glömnt att jag hade telefontid idag kl 10:00 . Så kände mig lite smått märklig skum över hela kroppen sen sitta i handuk på badrumsgolvet och prata ett seriöst samtal- men det gick! haha

Nu är kaffet klart!

Torsdag

Ja då var det torsdag, endast en dag kvar till fredag. skönt. eller ja skönt och skönt en annan går ju "hemma " hela dagrna så är väl ingen skillnad liksom. Men det är för min man kommer hem på fredagar och är hemma över helgen som gör att jag längtar!
Fast blir en kortis helg tillsammans denna helg. Han ska på golftävling på lördag och jag har tjatat med mig familjen till Ullared!  Men vi har ju fredag kväll/lördag kväll och söndag dag tillsammans så det blir bra :)

Ïdag har jag flängt runt med mamma och mormor, handlat food och massa blommor, och vem får kånka runt med allt? jo jag! men men kul att hjälpa till ibland, sen fick jag ju en peng av mormor för besväret- tack.

Nu sitter jag här och gör ingeting direkt, kollar runt lite bloggar och sådär.
Vad gör ni för kul?

Onsdag

Godmorgon!
Då var det onsdag då, sakta det känns som den här veckan går!?

Jag har precis tvättat håret, och sitter här o väntar på att mitt nagelack ska torka, sandri hoppade precis in i duschen.
Ska väl strax börja fixa iordning oss lite, sen göra lunch och sen ska vi dra vidare till Ikano, se om man hittar nått roligt, är inte ute efter nått speciellt. kanske nått nytt smink- ja det blir det nog!

Låg och kollade på Big daddy igår innan vi somande, den är så bra. Mysig på  nått sätt liksom!

Nu ska jag fixa vidare, vi hörs

Tisdag

Sitter i sandras soffa och tiitar på " vem kan slå filip och fredrik" se vad det är för nått.
Idag har jag varit med mamma i stan och köpt nya matbordet och lite andra inrednings grejer, resultatet bev riktigt bra!

Jag och sandra har även varit barnvakt idag åt William, en riktigt söt gosse som verklgien kan prata herregud känns som han pratat hjäl oss, så vi ängade en del av dagen i lekparken, trevligt!
Så avslutar vi dagen här hemma hos sandra. Imorgon lutar planerna åt att vi ska åka till ikano och mysa runt lite där, mys-mys

nu ska jag kolla vidare på tv:n

Måndag


då börjar måndagen lida mot sitt slut!
idag har jag somsagt varit inne hos min mormor och permanentat henne och fixat lite, det blev så vackert så!
blev ett tag där inne så inte gjort så mycket mer, sandra och emma var förbi förut och pratade lite.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, vill göra nått somvanligt men kommer inte på nått specillet, fan måste skaffa mig en hobby, tänkte börja träna någonstans, nått tips om bra stället? Funderar på badhuset medly eller vad det heter, tänkte för där kan man ju simma och sådär också vilket är bra ;D

Nahepp om jag skulle göra nått kul, men vad?

föresten nu är tåg och flyg bokat tills jag och mannen åker till Umeå, mysigt att åka bort några dagar!

vi hörs sen...

Söndag

jaha nu var helgen slut då, förstår inte varför det går så fort=/-trist har bara tagit degt lugnt i helgen tillsammans med min man. Var hemma hos mig i går till idag och var hundvakt. Men idag så drog Joakim tillbaka till lumpen (som alltid på söndagar ) och jag sitter här hemma och har mindre kul. Hekt sjukt vad jag längtar tills vi flyttar och blir sambo, jag kommer verligen älska livet som sambo tillsammans med Joakim.

Imorgon är det ny vecka igen då, vad sker då? Jag ska in till min mormor och göra henne snygg i håret eller "göra henne vacker" som hon själv säger. Ska äta lunch där också så blir några timmar där. sen r det väl hemma och inte göra så mycket. Resten av veckan har jag inga direkta planer på som det ser ut nu, måste iallafall in till arbetsförmedlingen och träffa handlegare någon dag, gud så kul! Nu ska jag skölja ur inpackningen jag sitter med, och sen krypa ner i sängen och slösurfa lite, tänkte hålla mig vaken en stund till tills Joakim ringer. kanske slänger in ett litet godnatt inlägg sen :)

Lördag

godmorgon mina vänner!
Jag är sjukt seg idag, bara för att det regnar ute, usch vad tråkigt det är med regn.
Vi ska snart åka hem till mig. Jag ska fixa mammas hår till ikväll då hon ska på 40 års fest, och tror jag ska klippa pappa med, han ser ut som ett yrväder i huvudet nu men det löser vi!

Annars ikväll blir det lugnt, vi ska äta tacos och se på tv och popa popcorn, gött! en promenad med hundisarna med men då hoppas jag verkligen att det slutat regna, annars blir det regnkläder och hela den styrseln, även nowa har ju en regnjacka- snygging.

Hur ser era planer ut för dagen?

så var det gjort!


som ni ser är min "pink" blogg borta, den kändes helt enkelt lite för sommrig med tanke på att det är höst nu! så fick bli en enkel svart o lite sådär. Och även denna gång är det min super söta vän Erica som hjälpt mig, tack <3

Har precis ätit grillat med klyftpotatis och sallad, mumms.  somsagt säkerligen årets sista grillning. Börjar bli kallt om kvällarna nu.

Nu ska jag mysa ner i soffan med min man och se film, minns inte riktigt vad den heter, men bra verkar den iaf vara.
Hoppas ni har en mysig kväll.

Heej


Blev lite ändring i schemat, jag ska in med mamma och pappa och kolla på möblerna igen, har glömt hur dem ser ut och vill höra pappas åsikt!
Så ska ta en lite senare buss till mannen.

Kom föresten på att vi /jag och min man har paket att hämta ut på posten idag. Där i ska dom här snyggingarna ligga som vi klickade hem i söndags + plus lite mera saker.




Nu ska jag kila och fixa lite, ha en trevlig kväll

Fredag

Äntligen liksom. fredagar är det enda jag längtar till nu förtiden!
Men det tråkiga är att jag känner mig lite "hängig"  började igårkväll så somnade som en stock efter jag pratat i telefonen med min man. 
Ska snart ta mig en dusch se hur det känns då.

Planerna ser iallafall ut så att jag ska åka till J och möta upp honom när han kommer med bussen. Grilla´t ikväll med, goooott, förmodligen sista grillningen iår! Sen vet jag faktiskt inte hur det blir, det för min kropp avgöra.

Dusch, hejhej

i väntan på idol!


sitter här och väntar på att idol ska börja.
Min trip på stan var väldigt trevlig, blev lucnha på PAUS med ewe och erica som sagt, sjukt kul att träffa er:)
Blev en runda på stan efter, kom hem med en jätte mysig tröja:)

nu ska jag ut en snabbis med hundarna, sen fixa nån god macka och se idol.


dagens idag





nu ska jag springa till bussen.
Blir joinade av erica oxå, MYYYYYYYYYYYS äntligen samlade! :)


Torsdag

Snart fredag! Veckorna går undan tametusan.
Nu ahr jag precis fixat ordning mig, ska in till stan med 1 bussen och träffa min kära vän eweliina:), saknar henne så det ska bli trevligt!

Jahopp, vad ska jag skriva mer då? fint väder ute idag då, jag som vill ha mina nya stövlar men det känns som det kan bli liiiite varmt allså, så får hoppsa i ett par tygskor eller nått i den stilen!

vad ska ni göra idag?



Hemma!

Nu är jag hemma igen, blev en heldag i stan!
Shoppade en present till min man, snäll som jag är. Sen en pryl som vi ska ha i våran lägenhet. Och ett skärp och en ring till mig själv :)
Blev inga möbler hem idag, ska hämta dom så fort pappa har tid med släpkärran, som tur var så fanns det massa på lagret!.

har precis avnjutit en god sen lunch/ middag. Jag stod för käket idag så det blev pasta sallad med ölkorv och massa mumsig rödlök, väldigt gott!

Mannen har kvällstjäns idag, segt! vill ligga och prata lite, har lite tråkigt när man bara sitter själv hemma och ugglar.
det enda jag ser fram emot nu är muck-muck-muck, vilken lycka!
nu ska jag kolla mailen, se om man hovat in någon lägenhet än då!

hörs sen!

Onsdag


jag sitter här redo att dra på mig ytterkläder och ett paraply och gå en liten sväng med hundrana. efter det så drar vi in till stan och fixar lite saker. fika, kollar möbler, handla och sådär!

Hade en sjukt jobbig känsla i kroppen inatt, låg vaken från 3 till 5!? inbillade mig att det var en person utanför huset. Jag hörde hur hunden var gnällig på nedervåningen, oja ni kan ju gissa vem jag trodde det skulle vara som skulle storma huset!!  jag vill skjuta honom!  men men sen somnade jag och inget har hänt än så länge!

Ge mig fredag så jag slipper sova ensamen mera, Joakim kom hem nu! -love

Nu skiker mamma att jag ska fixa nått med hennes hår, sjäälvklart!
 ( inte alltid så jätte kul att hålla på med hår bara för att man är frisör, inte på fritiden iaf)

Ha en bra dag!



My love

Godnatt


Nu ska jag sova.
Har nån konstig känsla av irritation i kroppen.
Och en annan känsla jag har är saknad, Gud vad jag längtar till muck just nu.men det är ju tur att man ses på helgerna, annars hade det varit riktigt riktigt illa.

Jag älskar min man.
Godnatt

Tisdag!


upptäckte precis att den ena lägenheten får viinte reda på förs den 5e och edn andra inatt kl 24, spännande-spännande!
Annars så har jag bara fixat lite här hemma, gjort lite telefonärenden och nu slängt ihop en äppelpaj som vi ska mysa med sen när storebror kommer på besök med " sin nya" eller nått i den stilen :)

Nu ska jag fixa vidare här hemma, vi hörs sen igen!

Godnatt

Nu ska jag krypa ner i sängen, prata lite med min hund tills jag somnar.

Jag säger det igen: att sova ensammen är så sjukt tråkigt när man är van vid sällskap!

men justfan, imorgon får jag och min man reda på om vi får en lägenhet vi lagt intresse på JAG HOPPPPPAS. men det är ju ett X antal till som är intresserade och vi är inte dom första på lista:/ fuck, men hoppas kan man ju alltid somsagt.

sovgott sötnosar!


kul kväll!

sitter här hemma och tråkar..

jag och mannen kollar upp flyg o tåg o sådär till våran till tripp till umeå! mys
Vad gör jag mer? kollar runt lite. Och kom nu att tänka på min kära mobil, vart har du tagit vägen? ska ringa till mobilakuten imorn när jag vaknar och fråga vart tusan den håller hus, nu har dom haft den i 2 veckor! jag får snart ett cpryck på skittelefonen jag har nu!

En till sak jag kommit på är att jag vill ändra min bloggdesign, det bara skriker sommar om den och nu från och med idag är det faktiskt höst. Var på posten förut och hämtade ut ett paket, där i låg mina stövlar jag beställt.


Nu ska jag ner och ta ett stoooooooooooooooooort glas kallt vatten, känns som jag törstar ihjäl helt plötsligt.

1 september

ny dag, ny vecka, ny månad! great
Godmorgon. Sovit helt sjukt bra trots att jag sovit själv. Men var ju i mannens säng så kan bero på det!
Ska snart skutta in i duschen, en varm sköön dusch. Sen frukost på det så kommer mamma och Pappa och hämtar mig!

Sitter och tänker på vad jag ska göra i veckan för att få den att gå så fort som möjligt, ams imorn tror jag.Och sen träffa Adeline eventullet. Men sen då?!  jag vill på "utflykt" med mammi, ska tjata lite mer tror ja.

om man skulle ta tag i dagen, Ha det bra
Kram

RSS 2.0