så var det söndag

Nedrans helger att gå så fort! Men veckorna rullar ju på hyffsat bra med, men ändå!
Helgen har jag iaf tillbringat med mina päron. I Lördags tog jag tåget på förmiddagen hem till Kimstad. Så hämtade mamma upp mig så åkte vi dirket in till Sjukhuset i Nkpg för att se Jonas och Malin´s dotter Melissa. Väl där så kom tårarna nästan direkt, herregud, det var det finaste jag någonsin sett, helt underbart söt så det finns inte ord till det. Jag är en riktigt riktigt stolt Faster:) 

Blev att jag sovkvar hemma hos mamma och pappa igår. kollade film och sådär.
Idag så åkte vi hem till jonas och malin på en fika, för dem kom hem från BB idag. Riktigt trevligt. Tror Willepille är en stolt storebror han med, hade haft henne i famnen idag, det ärett steg frammåt, hehe:) Så söt så.
Efter det tog jag tåget hem. Har haft tvättstugan och varit i Ekängen.
Nu ligger jag här ner bäddad i sängen och sa snart försöka sova. Är riktigt trött faktiskt så det ska bli skönt, Känns väl sådär att klockan kommer ringa imorgon halv8. Men värst av allt är att min käre mans klocka kommer ringa från klockan 6 till ja vad ska jag tippa på? till halv8 däromkring med, för han aldrig går upp när den ringer, Men tack älskling den stör mig inte, inte det minsta!

Godnatt!

en bild på mig och världens sötaste Melissa Johanna Pettersson


Välkommen till världen lilla du..

Vet ni? Jag har blivit faster, för några timmar sedan så föddes min storebrors och Malins lilla dotter. Åh det är så himla mysigt,Längtar till jag får se deras mirakel. Helt fantastiskt:) Önskar dem all lycka i världen till lilla familjen:) Och till lilla wille pille som blivit storebror.

Just nu ligger jag i sängen, ska snart sova tänkte jag. Men längtar efter min man som är ute och slirar med jobbet,Men tror han är på väg hem snart,lätt det som iaf.
Imorgon är det fredag:) skönt skönt. då kommer somsagt mamma och pappa hit och ätermiddag, vi ska fixa till Exotiskplanka , muuuumms. Sen efter det var tanken att vi skulle på bio och se Beck men nu får vi se hur det blir med det, beror påom mamma och pappa har Wille imorn med om inte Brorsan och dem har kommit hem, för då blir det bara middag och så här hemma. Vi får se helt enkelt.

Nu ska jag släcka lampan och gosa ner under täcket.
Sov så gott sötnosar!

hej hopp

godmorgon. Precs ätit upp en tallrik med youghurt, känns som jag somnar vilken sekund som helst vilket oxå vore skönt för jag har sån hemsk magvärk=/  Får väl säga som vanligt " Hoppas dagen går fort". Torsdag idag ju, fredag imorgon, tusan vad veckorna springer iväg.

Igår var vi inne på kalas hos jonas och Malin. Malin Fyllde 24 år. Trevligt, och gott med tårta hehe. Efter det åkte vi hem till mamma och pappa en sväng innan vi drog hem till oss.  Skulle hämta deras presentkort till sf som jag köpte till pappa på hans födelsedag. Vi ska nämligen och se beck imorgon så då ska jag köpa dem när jag cyklar hem från jobbet.
Hoppas verkligen filmen är bra, men enligt aftonbladet hade den inte fått så många plus! Vi får väl se.

Nu måste jag dra mig.
ha det gött

Godmorgon

trött som vanligt! -Sitter i soffan och väntar på att jag ska åka till jobbet.
verkar vara hyffsat varmt ute, misstänker att jag har för mycket kläder på mig!? eller mycket och mycket, jeansleegings och tshirt, hade tänkt ha en tröja med men kanske skippar det!

jahopp tisdaga då,hoppas dagen går undan idag med, vore riktigt skönt. Idag ska jag hem och ge mig ut på en lång promenad, hade tänkt åka till gymmet idag men känner mig mer sugen på en powerwalk, bra skönt!

Får paniiiiiiiiiiiiiik på mina jävla händer, åh kan dem bli bra snart. Kliar sönder dem :(  Vill att salvorna ska hjälpa så jag slipper gå tillbaka till läkaren=/

nu ska jag dra mig.
Ha en bra dag

en helt ok Måndag..

Ligger i soffan, ska snart gosa ner i sängen och hoppas på att min älskade vill joina mig.
Vi har precis sett på film " nyckeln till frihet" En riktigt bra film faktiskt, så den rekomenderar jag för er som inte redan sett den, är en rätt gammal film.
Annars har dagen fatiskt varit rätt bra även fast jag var så trött imorse, cyklade i vanlig ordning ner till jobbet och njöt faktiskt av solstrålarna som bländade mig även fast jag hade solbrillorna på mig. Första timmen innan 10 rasten gick riktigt bra, fick iväg 3st sälj, och sedan ytterligare 2 st, så klockan 3 fick jag cykla hem då jag nått "dagens mål" eller vad man ska kalla det. Kändes riktigt riktigt skönt att för en gångs skull oxå få känna att man förtjänar att få gå hem tidigare än vanligtvis, brukar bara vara 2-3 stycken som får dra sig då, men icke jag var en av dem idag :) Hoppas veckan ser påt ungefär likadan ut som dagen, då går det bra, riktigt bra :)  men men drömma går ju, man ska inte hoppas på för mycket. Men skulle ju va skoj!

Lön imorgon oxå, det är med bra! Dock är det  inte mycket att hurra för precis nu när man haft semester och sådär. Men det är självförvållat och jag klagar inte. Jag överlever! och semester bör man ha för att orka med hösten och vintern :) så tycker jag iallafall.

nä ni, nu ska jag borsta tänderna och krypa ner under täcket.

Föresten så saknar jag min fina vän som ligger hemma med hjärnskakning, Adeline krya på dig<3


Godnatt gott folk!


Måndag..

Jag är så galet trött, vill bara kasta av mig kläderna och gosa ner i sängen igen. Så skönt.
Men icke, snart väntas jobba 9-17! och måndag är alltid måndag, då är man inte pigg påt, känns alltid bäst när det börjar närma sig helg igen, hoppas denna vecka går lika fort som förra, det vore nått :)

Min helg har iaf varit bra, riktigt bra. I fredags var vi ju somsagt hos mina päron ch i lördags blev det kräftfiske, mysigt. Och kräftor det fick vi, blev nog runt 80 st om jag inte minns fel.  Kom hem efter 12 och då var det så guuuldvärt att krypa ner undertäcket när man var lite små kall och trött.
Igår så var vi hos mormor och morfar, åt lunch och klippte dem, trevlig!
Sen blev det film på kvällen och en sväng ut till Ekängen för att provsmaka kräftorna ( inte jag då jag inte tål skaldjur! )

ser ut att va hyffsat varmt ute idag, eller sol iaf. och jag som kände för myskläder, drog på mig tights och myströja. Men så får det va, bara jag som lider om jag blir varm. Brukar iofs va ganska kallt uppe på kontoret.

Nahepp, det vanliga, borsta tänderna sen hoppa upp på hojen och brasa ner till jobbet.

godegud, låt dagen gå fort!

kram

hej hopp

Maten är fram dukad på bordet och nu är det bara herrn i huset som fattas.  han borde komma vilken minut som helst.
Idag har jag varit riktigt duktig faktiskt, hehe. Storstädat hela lägenheten, dvs dammsugit dammat, svabbat våttorkat ja allt, och fy vad jobbigt det var, helt slut när jag var klar men nu är det rent och fint här hemma :)
 
Gårdagenvar riktigt trevlig, eller kvällen ska man väl säga, blev en sväng på marknaden med familjen, sen hem till kimstad där vi åt smögåstårta samt kräftor, till "efterrätt" blev det fika på munkar vi köpte på marknaden, mums.
  Åkte hem vid 22 nån gång, var så sjukt trött.

 
hoppsan blev ett litet break, jokke kom hem närjag skrev så vi satte oss och åt direkt innan maten blev kall.

Ska snart fixa ordning mig så ska vi åka ut till ikano en liten snabbis, Jag ska till apoteket och hämta ut mina salvor jag fick recept på i Onsdags, inte hunnit gjort det än.
Sen vid 17 så kommer jokkes päron och hämtar oss så ska vi åka och fiska kräftor,spännande- aldrg gjort det förut.

ha en bra lördag kväll :)





tröttare än tröttast

herregud,Ligger redan nerbäddad i sängen, tvättat bort dagens make up och borstat tänderna och klockan är 5 i halv 9. Jag är så galet trött så det finns inte.  Jobbade till 19:00 idag, det gick bra men vart väldigt trött i huvudet där ett tag. Men är ändå nöjdöver dagens reslutat :)

Imorgon är det fredag, heja! hehe. Blir somsagt åka in till nkpg direkt efter jobbet, så hoppas verkligen vi får sluta vid 3 imorgon men har ne magkänsla om att det blir 5 =/ Ska iaf in till augustifesten en lite repa med familjen sen hem till mammi och pappi på kräft/smörgåstårta skiva :D ska bli mysigt och trevligt att umgås med dem :) och framför allt äta gott, hehe.

Det var nog allt för mig, nu somnar jag snart, och hoppas på att vakna upp pigg och glad imorgon :)
Godnatt, kram


och så var det morgon igen..

oj vad fort veckan har gått, redan fredag imorgon, hur fantastiskt är inte det? :)

Igår slutade jag vi lunch för jag skulle ju till läkaren, det gick bra och jag fick en massa salvor på recpet, hoppas dem funkar nu annars skulle jag tillbaka =/
Efter det åkte jag tåget till kimstad och umgicks med min familj och fixade lite hår:) tog tåget hem vid 8, somsagt jag ölskar den nya tågstationen ikimstad!

Idag då, torsdag och jag ska jobba ända till klockan 7, inte så kul. Men får hoppas tiden går fort helt enkelt. Är ju ändå fredag imorgon :) Då blir det kräftor och smörgåstårta hemma hos mamma och pappa med hela familjen :) Trevligt :)


Nu börjar det bli dags att hoppa upp på cykeln och brasa ner till jobbet då, Hoppas på en bra dag så man orkar med:)


Godmorgon på er!

Sitter i soffan och kollar på tv och ätit frukost. Känner mig trött, men det är ju som vanligt.
Idag jobbar jag bara till 12, Sen ska jag till läkaren, Skönt att jag fick en tid fort och hoppas verkligen jag får någon dundersalva.
Efter det tänkte jag ta tåget hem till mina päron och fixa håret på mamma och lillebror, så skönt att gå av tåget I kimstad nu istället för att åka in till Nkpg och sen ta buss ut.

näää vad trött jag är, orkar inte skriva någonting känner jag, ska borsta tänderna sen ösa ner till jobbet.

Ha en bra dag

Godmorgon

Vart tog natten vägen? herregud vad fort den gick och jag är så galet trött så det finns inte. Längtar redan tils detär dags att sova igen.

Det ser ut att vara superduper kalltute, 13 grader lite blåst och igen sol, Det blir man ju inte direkt pigg av, men just nu är jag sugen på att mysa ner sig i en tröja och ja bara va. Tror det får bli en kopp varm choklad på jobbet oxå. :)

Igår kom Mariaoch Daniel hit så satt vi bänkade framför nya Wallander- tjyven- Och den var riktigt riktigt bra faktiskt. så den rekomenderar jag verkligen.

Nahepp, om man skulle fixa klart sig sen trampa ner till jobbet.

just ja, snackade precis med vårdcentralen, eller nae det gjorde jag inte jag lnappade in mina uppgifter så skulle dem ringa mig vid 10, Jag har så sjukt ont i mina händer, kliar som inåthelvete så ska prata med en läkare tänkte jag och se vad han tyckerjg ska göra. Jag behlver en riktig dunder salva. Har haft hydrokortison, samt en mjukgörande salva från apoteket men dem funkar inte speciellt bra =/ Ajja hoppas det blir bättre..

Nu måste jag fixa klart helt enkelt.
Ha en bra dag, kram

"rudolf med röda mulen"

jag är bara sååååå snygg just nu. Näsan rinner som aldrig förr, vad hände ? Är det allt  täppta som ska ut nu? Detta gör att jag snyter mig minst 1 gång i minuten vilket sig resulterar till en kanon röd näsa, därav min rubrik. Får verkligen panik allså.  vart kommer allt ifrån!

Vi har tvättstugan här hemma, så nu öluktar det nytvättat, ska ner snart och hämta den sista omgången, underbart med allt rentvättat. Efter det ska vi mysa ner i soffan och äta fruktsallad, inte helt fel.




snörvle snörvel.

Nu är jag riktigt trött på att snora( mysig information?)  Mannen skulle köpa med sig en ny nässpray till mig när han åker hem, måste verkligen ha en då den gamla är så tom som den kan bli. Och utan nässpray överlever jag inte en dag på jobbet.  För imorgon är det dags för jobb!

Ligger i sängen och dricker lättdryck med äpplesmak, gott. Jokke åkte nyss ut till Ekängen för att det skulle komma någon och titta på Peggan, hoppas verkligen personen i fråga vill köpa den, då är vi äntligen av med den.
Skulle igentligen också följt med men orkade verkligen inte, kännermig lite små seg i kroppen då det inte bara blev en redbull/vodka igår. Men jag överlever som alltid. Kom hem vid halv 2 tiden, trött som tusan och mätt och belåten efter min korv jag köpte i en korvmoj. Vaknade till på ett märklig sätt imorse, hör någonting som låter lite lustigt, ungefär som när någon äter ett äpple och mycket riktigt bakom mig ligger jokke och smaskar på ett äpple sådär på mogonkvisten för att han kände sig lite hungrig, hahaha kan inte sluta skratta, liksom ett äpple klockan 6 på morgonen! haha

YES, nu är peggan såld. Jokke ringde precis och sa att snubben köpte den. Tusan vad skönt!

Nu börjar jag bli hungrig känner jag, ett äpple kanske vore nått att dämpa hungern med?!



overknee



Dem här godingarna SKA stå på min skohylla i höst, älskar dem


Sitter förövrigt och dricker en Redbull/vodka smakar ovanligt bra idag, riktigt bra mummms!

Ha en kul kväll, kram

joliepolie

Godmorgon :)

Ligger fortfarande i sängen och myser, Mannen åkte till jobbet vid halv 9 och jag kunde inte somna om efter det, typiskt!
Sitter därför ch kollar igenom mera bilder som jag pratade om igår, hitta enhel del.
Tänkte bjuda på några.

Man har ju ändrats sig ett X antal gånger under åren.
Här en lond period ( Är ju visserligen blond naturligt, men har ju jämnt färgat mörkt dem senaste åren, men här var jag sugen på mitt blonda igen)


Dessa bilder är dock inte så pass gamla faktiskt, men gillar håret och färgen!



ojoj, detta här typ 05 skulle jag tro. Som sagt man har ändrats en del under årens gång. Men jag diggart!



Lite mera,
Från 06 serjag på bilden


Somsagt sjukt kul med massa bilder, har miljontals till, men orkar inte mer. Nu är det dags för frukost.

en himla massa bilder

har suttit ett tag nu och sorterat en massa bilder på backupen. Shit vad bilder jag har.  Men nu är allt i en relativt bra ordning iaf. Älskar kort, Har bestämmt mig för att framkalla en hel del och sätta in i album, mycket roligare att bläddra i det sen när man blir ännu äldre=) Massa minnen.  Och när jag kollar på vissa bilder blir jag sjukt motiverad till att hårdträna nu, Kanske ska välja ut dem bästa jag har, och kolla på dem och ha dem som mål för min träning, bra ide?  det kör vi på

Nu tänkte jag krypa ner i sängen och pussa på min älskling.


hallonmumrik

hejhopp,
Sitter i soffan och degar, precis spelat lite mario cart och nu ser jag lite nyheter,spännande!
till det äter jag även hallonmumrikar, satan så goda det är.

Mamma och pappa va här förut på en kaffe, trevligt :) ett tag sen dem var här, Mådde ju bättre idag så har inte behövt ligga i sängen iaf. Nowa var med oxå, hon är allt bra go. På vägen ut vart hon attakerad av hunden Ludde som bor här nere, haha. har aldrig gillat pudlar riktigt, och tror inte Nowa är överförtjust i dem heller med tanke på att min faster har 2 stycken som mer än gärna hoppas på Nowi!

Helt sjukt, kom på en tröja som jag inte sett på några veckor och började därför leta efter den men hittar den inte någonstans=/ vänt på alla kuddar i soffan och verkligen överallt, fan hyffsat ny var den med och skön som tusan, var är du ? Ska ringa hem och se om mamma sett den, men känns som hon borde hittat den på för länge sen isf..Får hoppas jag hittar den!


Men som sagt blir en mys kväll här hemma idag för mig och min käreste.

ha en mysig kväll, kram

Gooooooodmorgon

ligger fortfarande i sängen och myser, GöttGött. Vaknade av att mamma ringde och väkte mig,snällt!
Så då hämtade jag datorn och gosa ner under täcket igen. Ska snart äta lite frukost, magen kurrar.

Nu var det helg då, och det blir en grumt lugn helg för mig eftersom jag legat sjuk sen i Tisdags.
Så ikväll blir det mys här hemma, äta tacos och kolla på tv/film. Nått gottit till det vore ju mysigt, jag menar det är ju ändå helg, får se helt enkelt. men Tacos ska iaf bli underbart gött, älskart.

Ne nu ska jag hoppa upp och äta frukost, sugen på en apelsin med, och givetvis ett glas med c vitamin- riktigt gott faktiskt

hejhopp, trevlig helg


klickat hem..

 

Precis beställt hem dessa 3 böcker ifrån cdon.se. Hittade även en rabattkod så man slapp betala frakten, tummen upp!
Riktigt sugen på att läsa en bra bok nu när det är regningt och dant ute. 
Alla 3 är verklighetsbaserade vilket jag tycker är otroligt bra, tycker det är "roligare" att läsa då, man blir med tagen av boken helt enkelt.   Hoppas på att dem är bra, men det tror jag, Läst Maria erikssons böcker förut,dvs Gömda och Asyl och dem är riktigt bra, så ska bli spännande.

Tidsfördriv



Så här ser mina dagar ut! spännande eller hur?
Var helt sjukt skönt att duscha. Passade på att byta sängkläder oxå, kändes på nått sätt fräschast så. Så nu har jag städat bort massa baciller och hoppas på att bli frisk snart, på tiden tycker jag.

Ligger och lyssnar på Abba, har inga låtar på den här datorn så blir youtube. Ska kanske sysselsätta mig med att lägga in musik på den här samt flytta över bilder. Så får det bli, bara se vart jag har usb minnet!?


sängen, vad annars?

haha, börjar bli en vana att inte gå upp från sängen på hela dagen, bra eller dåligt? jag vet inte. Men antagligen bra eftersom jag börjar känna  mig piggare,  men fortfarande en riktigt skrovlig röst och en hosta som gud vet vad, som jag jobbar med, kanske dags att göra en kopp te.
Tänkte hoppa in i en dusch sen vart efter oxå, se hur jag mår efter det. Vet ni nått äckligt. Har inte duschat sen i Söndags haha riktigt vidrigt så börjar nästan bli äcklad av mig själv men anledning av att jag vet om det och sen tänkte jag att jag kanske skulle visa lite respekt för min sambo som faktiskt oxå bor här och inte vill känna hur snuskig jag är. bläblä- det är prio ett efter det här inlägget.

jahopp,känner att mina inlägg är inte så roliga på sistonde, men igentligen skriver jag ju den här bloggen bara för att jag tycker det är kul att uttrycka mig i ord och skrivt, är ju inte en storbloggare precis, haha inte ens i närheten.

näe nu duschar jag.
hejhopp

Godmorgon påer

Ligger i sängen med datorn i högsta hugg, som om jag inte borde fått nog av den? Min bästa vän när man ligger hemma i sängen sjuk!
Kunde inte sova lika länge idag som igår, kanske det bero på att jag sov näst in till sov/ infann mig i sängen hela tisdagen!?
Ligger somsagt här, funderar på att slå en pling till min söta mammi och snacka lite skit eller om jag ska vänta på att det tjuriga sjuksköterskan ska ringa och kolla läget. Näe jag ringer mamma istället, mycket mer givande och roligare framförallt.

Dagen kommer väl i stortsett se ut som den gör nu. Antingen ligga här eller gå runt som en zombie i min LHC tröja och se allmänt fräsch ut, en dusch skulle sitta på sin plats, men orkar inte. Tar det när jag känner mig frisk. kommer ju ändå ligga och svettas ner mig igen.

Nu call mammi, sen blir det frukost, känner mig lite mer sugen på det idag faktsikt:)

Ny Design

Har precis fått en ny desig här på bloggen, vad tycks? Jag är super nöjd var så trött på den gamla.
Tack så jätte mycket min fina vän Erica som gjorde den åt mig :)
En annan är ju inte så bra på sånt där direkt. Skulle vilja däremot.

Ligger fortfarande i sängen och möglar. Tycker min älskade borde komma hem snart, men minns inte när han åkte till jobbet, kommer väl nu runt 17 skulle jag tro, hoppas om inte annat. så tråkigt att ligga här helt ensammen.
Mår heller inte ett dugg bättre :( vad fan är det här allså??


nu kommer han yeeees :)

en dag i sängen

oj, klockan är 14:15 och jag har inte gått upp från sängen en, eller jo var precis uppe och tog ett glas med c vitamin brus.
Men är man sjuk så får man ligga hela dagen i sängen, man bör kanske göra det så man blir frisk fortare vilket jag vill. Som sagt inte ett dugg roligt att ligga hemma sjuk:(
Har tråkigt, vill att min man ska komma hem så finns det någon att prata med iaf. Trött på datorn kollat runt alla sidor minst hundra gånger känns det som. Kanske ska testa sova igen? kommer väl inte kunna somna inatt då kanske.

Pratade med sjuksköterskan förut, och hon om någon hade verkat vakna på fel sida! usch.
Nahepp, vad gör man? kollat lite bilder nyss, vill fixa ny design till bloggen eller jag o jag ska be min vän erica om hon har lust:) en riktig hejjare på det där, hehe.

fruskost/lunch kanske vore nått i tänka på? Men är inte ens hungrig:( bra kanske men måste få i mig nått känner jag.

vi avrundar mitt super intressanta inlägg här :) hejhopp

C-vitamin i mängder.

jag dör, jag har åkt på världens jävla förkylning man ens kan tänka sig och det är inte ett dugg roligt. Jag vill jobba jag vill må bra jag vill bara inte va sjuk.  Jobbade till halv 12 idag sen gick det inte mer, hörde ju knappt själv vad jag sa så jag gav upp hoppa upp på min cykel och trampade hem och kastade mig i soffan.
Min chef sa nått till mig idag som jag tog till mig " drick C vitamin " Och det har jag faktiskt inte tänkt på, eftersom mitt emmunförsvar verkar vara av det sämstalaget så var jag nyss borta på Ica för att just köpa c vitamin fick bli en med apelsinsmak, tror den är god, har redan tagit ett glas men känner ju ingen smak av det jag äter/dricker just nu. handlade hem lite apelsiner oxå, ska det va så ska det va! hehe.

Nu inväntar jag middag, blir potatis och lax, och till det ska vi se på ice age :) hoppas den är bra.
Ja det var väl allt för mig.


Natti natti

Dags att krypa ner i sängen, sugen på att se en film men klockan börjar bli "mycket" för att orka upp imorgon.
Åh vad jag vill vara ledig en vecka till, och en till, och en till.... Men ändå skönt på ett sätt att komma tillbaka till verkligheten och ens rutiner, även om mina rutiner inte är så roliga, sova,jobba,äta, sova job.... Men nu har jag bestämmt mig för att gå in för min träning, lättare nu när man somsagt kommer in i sina rutiner än på semestern när man hellre äte glass och göra massa roliga saker än att gå till gymmet. Men nu så, det har jag lovat mig själv och ska verkligen föröska hålla det. Ska dessutom unvika sötsaker, iaf i veckorna se hur det går men ska nog gå bra bara man är 2 om saken, skit svårt ju om sin sambo inte är på samma nivå, men tror vi är enade om den saken :)

nahepp, sängen var det ja, vill inte! men Godnatt på er


Mitt hjärta

Te med honung!

Sitter här i soffan och myser, dricker te med honung i för att få min hals att må bra/bättre, har köpt en massa halstabletter så jag överlever jobbet oxå, för som ni vet så är min semester slut imorgon :( time to work och jag känner mig inte alls pigg på det, semester är bra sköööönt. Älskart. men men jobba måste man oxå.

Jag och min älskade drog ut till Ekängen förut, låg och stekte i solen och badade, riktigt skönt i vattnet, var i 2 gånger :) det ni!
Åt glass och myste, sen vid 5 åkte vi hem igen, kände att man ville hinna va hemma och styra och fixa lite, kanske försöka lägga sig skapligt så man orkar upp i morgon när klockan ringer 7:30- (usch mår illa av tanken redan) Har ju vant sig vid att kunna somna sent och vakna sent. Men det vänder väl snabbt, hoppas det är en såndärn vecka som bara svichar förbi för då är det snart helg ( som min kusin sa, " Kusin du lever för fredagar" ) och det ligger nog nått i det, jag älskar fredagar, då är jag som lyckligast, då kan jag med glädje trampa bort till jobbet bara för att man vet att om några timmar är det helg!

Nu blir det snart middag, gottgott- sent som vanligt, men vi kom på att vi måste ju ha matlåda tills imorgon. Så det blir stektris med kyckling- riktigt gott!




Just ja, hunnit med och färgat håret med, glömt vissa bild, men är riktigt rött, ser inte riktigt resultatet på detta kort, svårt att få det bra på bild men får försöka fixa ett annat, men hur som haver rött är det och jag är nöjd!

Godmorgon

vaknade för en stund sen, fortfarande ont i min hals, eftersom jag inte har några halsmandlar så får jag ont på ett helt annat sätt, känns som tusen nålar i halsen =/
Men men, sovit gött inatt iaf drömde nått sjukt men det är ju som vanligt, hehe.
Ser ut att vara super fint väder ute, så blir nog åka och lägga sig och pressa nu sista dagen på semestern, blää!
Bada vore skönt, men kanske bäst att skippa då jag inte mår helt perfekt, men va tusan f¨år se hur det känns sen. Får äta massa bafucin helt enkelt.
Börjar först med en god frukost:)

ha en fin dag



Bild från sthlm. Vi var på cosmonova och såg "deep sea" med 3D- Riktigt coolt var det :)

helt brutalt!

Ligger i sängen och kollar runt lite här. Ont i min hals så ska försöka somna snart och hoppas på att den är borta imorn för då har jag bestämmt mig för att sola, pressa sista dagen på semestern.
Åkte hem till mina päron förut. Jag och jokke fixade med grillat till oss alla, blev super gott. Spelade även kubb och kort.
Kom hem för ett tag sen, så hoppade i stort sett ner i sägen direkt.

Läste aftonbladet, En artikel om den 15 årga tjejen som blev mördad. Tycker det är så brutalt sinnesjukt så det finns inte, kan inte fatta att man kan mörda någon, ta någons liv för en otrohet att svartsjuka och kärlek kan ta över allt och styra en situation till ett helvete, att man ens kan leva med det, leva med att man tagit en människas liv en "oskyldig" människa som får sota för att blivit kysst av en kille som har en flickvän, är det hennes fel, är det hon som borde lida för det? Nej det är väl han isf? Menar inte att han skulle dö ttistället utan gör slut gå vidare är man 15 år har man hela livet framför sig, Förstår inte riktigt hur det står till i huvudet på den personen. Rörigt det blir men hoppas ni förstår vad jag menar, det är vidrigt ofattbart. Sånt här gör mig så arg. Men hoppas ni mår bra nu, ni kommer säkert ha ett jätte bra förhållande nu, eller inte!!!!! usch

Nu ska jag försöka sova, natti natti


Stockholm








Lägger in liter bilder bara, orkar inte riktigt skriva just nu. Tänkte komma med mer bilder senare idag och lite text till det.
Men har iallafall haft det super mysigt :):)

Nu ska jag få liv i mannen så vi kan dra oss ut i solen.



tjohej

Och så var det kväll igen. Dagarna går så extremt fort så det finns inte, och jag gillar det inte alls, inte ett dugg faktiskt med tanke på att min sista semesterdag är på söndag =/ blää, Tillbaka till verkligeheten!

Idag har jag färgat mitt hår, det blev riktigt bra, har dock inte hunnit ta nått bra kort, så får försöka få till något imorgon istället. Efter att jag umgåtts med Adeline så tog jag bussen ut till Ekängen där mannen höll hus. Stannade kvar och käkade, pizza-gött. Sen ett parti kort med Maria och Daniel sen drog vi oss hemmåt.
Imorgon åker föresten jag och min käraste till sthlm, Tåget går 9 imornbitti så kanske dags att gosa ner i sängen. Blir lite stan och grönan imorgon- mysmysmys! Sen tillbringar vi natten på hotell, kommer bli perfekt!

Nuni ska jag kolla vad man ska ha på sig imorgon sen försöka packa så liiiite som möjligt i en väska så man slipper dra runt på det.
Sovgott, natti

Jag älskar dig MASSOR <3


mina axlar :(

Sitter i soffan och kollar lite tv och har precis värmt min vetekudde och har den på mina axlar- Har sjukt ont i dem :( Lite massage vore helt underbart, ont men välbehövligt. Ska se vad min man säger om det förslaget.

Idag har jag ÄNTLIGEN träffat min älskade vän Adeline, Riktigt trevligt, vi tog en lunch på steve´s, tonfisk baguette mums. Sen gick vi runt lite på stan, trevligt somsagt. Köpte även hårfärg till mig, så imorn blir det en lite make over, vad det blir får ni se kort på imorgon. Spännande.
Jag och Jokke var och kollade på när Lhc gick ut på is och presentation av spelarna efter det åkte vi till Ekängen och åt mat och sådär. Kom hem därifrån för nån timma sen.

Just ja inte uppdaterat nått om hur dagen i Ullared var. Den var bra, hehe. Men när vi kom dit å var det så sjukt mycket folk så det finns inte. Av alla år jag varit där nu så har jag ståt i en fjutig liten kö en enda gång, men denna kö var enorm och som pricken över i:et så ösregnade det oxå, usch sprang runt och letade paraply så jag kunde joina mamma i kön fick tag i ett för 130 dyraste paraplyet jag köpt tror jag. Väl inne på Gekås kryllade det av folk vagnarna var väl inte mina bästa vänner direkt men det gick bra. Trevligt, det liksom ska va mycket folk helt enkelt, det är ullared det! Fick med oss en del hem lite prylar till lght, äntligen en taklampa och lite annat gött. En riktigt trevlig dag tillsammans med Jokke, Maria samt mina älskade päron :)

Nu orkar jag inte sitta här mer, ska värma på kudden lite mera sen lägga mig i sängen och fjäska till mig lite massage.
Sovgott

börjar bli dags att inta sängen.

Klockan tickar på och det börjar bli dags att inta sängen somsagt. Har precis tagit en varm lång dusch med inpackning och allt. Sen fixat till ögonbrynen samt målat naglarna, Gött. Skrubbat bort all blåbärsfärg som satt under naglarna och allt.
Det bästa av allt ikväll är att sängen är nybäddad med rena sängkläder, Är inte det helt underbart att krypa ner i eller=)?

Imorgon blir det upp tidigt. Mamma och pappa komma och hämtar mig, jokke och Maria här klockan 8 så bär det av mot Ullared. Ska bli riktigt kul och mysigt, hoppas det finns en hel del :) Så så ser min morgondag ut.

Nu ska jag hoppa ner i sängen.
Sovgott

Godmorgon på er

Hade ställt klockan på 9 så vi kunde förflytta oss ner till klipporna och ligga där och steka sista dagen här.
Vaknar alltid av solsken in i det lillafönstret på dörren men icke idag, dissigt och jätte tråkigt :( så ligger kvar här i sängen och myser med min man som inte är allt för sugen på att vakna.
Är somsagt sista dagen här idag, åker hem till stan i eftermiddag, lite tråkigt. En vecka kvar på semestern, vill ha mer men men ska inte tänka på det nu utan bara njuta!
Igår var vädret på topp, så vi åkte med båten ut till en Ö och solade, badade samt åt lunch där, Riktigt mysigt. Och jag och mannan tog faktiskt vårat premiär bad för i år, på tiden kanske!? Var riktigt skönt faktiskt, eller sjukt kallt närman skulle imen som alltid blir det ju bra när man vart i en liten stund.  Efter det åkte vi in till Loftahammar och åt glass.

Nahepp om man skulle försöka dra upp snyggingen brevid och äta lite frukost.
åhh vill verkligen ha sol! Men glad att vi haft så bra väder, såg först ut som vi skulle få stå ut med regn hela tiden typ.

Ha en bra dag :)
( har tyvärr inga bilder. kameran dog igår innan jag ens hann ta kort, dags för nya batterier tror jag dem här verkar helt lustiga)


RSS 2.0