underbart!

Sitter nu på balkongen och njuter, ätit lite mellanmål. Helt underbart skönt här ute:) Ett riktigt bra köp med utemöblerna, inte endag försent. Börjar fundera på vart min man håller hus!? nån som sett han, haha.. Ne han kommer nog snart, vart väl lite sovmorgon förn imorse.
Jobbdagen gick relativt fort idag tycker jag, det gillar vi. Snart helg igen, eller aa 3 dagar kvar, men har man kommit förbi måndag och tisdag så rullar det på ganska bra faktiskt. Helgen ser ute att spenderas i kimstad med mina föräldrar, hoppas vädret är på top så man kan steka lite:)

Nehe om han kommer snart då, eller har han glömt bort mig och redan dragit ut till Ekängen och börjat tvätta bilen.. Vi ska nämligen dit sen, somsagt han ska tvätta bilen och jag ska färga hår  :)
Får bli en pling till han nu, ha en fin kväll:)

middag på balkongen

Yes, precis ätit god tacos ute på balkongen:) För förut var vi och köpte utemöbler dit, super bra! så nu slipper man sitta på golvet där ute :)
Hade igentligen tänkt gått och spela minigolf förut, men det är så varmt samt att klockan blev så mkt eftersom vi åkte och köpte möblerna. så vi struntade i det idag.

Jahopp vad har vi mer gjort, inte mkt, klockan tickar på fort när man kommer hem, så snart blir det en dusch sen krypa ner i sängen, har visst lovat mannen massage bäst för mig att jag ger han det annars får jag höra det ett tag framöver. Vore skönt om jag med kunde få lite, får se vad jag lyckas tjata till mig :)

Allså åh gud, hur underbart är inte vädret på tala om annat!!! Gud vad man längtar ut till solen när man sitter inne och jobbat (himla tjat om det jag vet!) Men på lunchen idag så gick jag och Therese och köpte goood sallad och satte oss uppe vid domkyrkan och åt den, i solen och det värmde på kan jag lova, visst man ska inte klaga för jag älskar detta väder!



oj då,  skulle publicerats igår men nått hände, här kommer det iaf.

Godmorgon oxå då:)

Godmorgon.

usch, det tog verkligen emot att gå upp från sängen förut.  Inte alls speciellt sugen på att sitta inne fraför datorn och jobba i det här vädret, skulle vilja packa ihopp och åka till en strand och ligga där hela dagen, men icke!
3 veckor kvar till semester, känns just nu som en evighet :/

Så ja min dag kommer bestå av jobb jobb jobb fram till halv 5, sen efter det blir det hem och slappa om inte min man har några andra planer. Får se helt enkelt.

nu ska jag fixa sista sen trampa ner till jobbet!
ha en underbar dag ni alla som kan njuta i solen

Göta kanal

hejhopp:)
Sitter och kolla på lördagsfilmen på 4an, Göta kanal, gammal men bra.
Är i kimstad, är hundvsakt åt Jack och Nowa för mamms & pappa är på kryssning.

Erica och Tim har varit här, vi har grillat, spelat kubb, plump mm. Trevligt :)

Igår var det party, riiiktigt kul kväll. Blev sliver där det var 90 tals tema/musik sjukt jävla bra men så vidrigt varmt det var på dansgolvety, aldrig varit med om nått värre!

Nä nu ska jag lägga mig till rätta och se filmen.
ha det bra, Kram


på jobbet

Sitter på jobbet och får bara njuta av att solen är där ute, vore ju grymt mycket skönare att kunna ta del av den, en bränna liksom men det kommer, i helgen är det jag som pressar!
Ska snart äta mat sen blir det sätta sig utanför i solen en stund iaf- gött.
Skönt att förmiddagen gått nu. inte många timmar kvar, då blir det för mig och mannen att åka och handla lite, inte mycket storhandling som vanligt, har myckt kvar i frysen, bra det :)
Efter det blir det slappa, eller kanske en sväng till Valla för lite minigolf vore nått- ska ta upp det som förslag :)

Nahepp, nu ska jag stoppa in min lax i micron.
Ha det bra :)

"solen lyser himlen är blå"...

ooooooooh vad skönt att leva då! :)

ja vädret är verkligen på topp och jag älskart, synd bara att man inte kan spendera dagarna på en strand men så är vuxenlivet och det är bara bita ihop tills semestern!
Dagen idag har änsålänge bjudit på jobb 9-16.30, sen har jag hunnit städa här hemma,svabbat (fan heter det så?) golven osv, så nu är det rent och fint här hemma. Börjat förbereda för maten oxå, idag bjuds det på Potatis, lax och min superduper goda sås- Gött!
Nu är mannen påväg hem, så ska fixa klart maten nu. vi hööööööörs då!

en bild från förra gången jag gjorde lax, så så ska det bli nu :) mums

Allt sätter sina spår!

Godmorgon, sitter och försöker få i mig en macka, sjukt jobbigt är så himla trött idag allså:/
Gårkvällen var super trevlig/rolig. Jag och kusin åt god mat på steve´s, sen gick vi och satte oss och drack " en stor stark" blev 2, fruktansvärd gott öl för stt vara fat öl, kall och mumsig. Sen ble det betner och co, riktigt roligt :) Magnus är ju helt klart bäst, sen är det inget fel att titta på han med ;) hehe.
Men bara för jag är så trött och det blev sent så känns det fan som dom där ölen satte sina spår, men kan det stämma? näe jag inbillar mig.

Snart dags att stryra cykeln ner mot jobbet, jag orkar inte, har inga krafter kvar, längtar nått sånt fruktansvärt till helg, och framför allt till semestern, hur skööööönt är inte det. Hopppas verkligen det är så här varmt då som nu.

ha en bra dag allihopa, kram

Sommar :)

Godmorgon, sitter här i soffan och precis ätit frukost. Vädret ute är super fint:) Synd bara att man ska jobba, hade inte varit fel att njuta ute nånstans av solen. Längtar nått så grymt mycket till semestern! 4 veckor kvar, börjar fundera på att jag tog för sena veckor, men ne hoppas det är stekhetta då ;)

Hoppas att denna dag går riktigt fort, fö efter jobbet ska jag möta upp kusin, vi ska mysa nånstan med mat och kanske nån öl sen ska vi till sagateatern och kolla på ståuppkomikern Magnus Betner, riiiktigt roligt :)

Jahopp annars då? var hemma i kimstad igår kväll, slingade mammas hår så nu är hon blond och sommarfin :) ovant men snyggt.
Nu måste jag fixa klart mig. Ha en underbar dag

Och här har vi lite bilder...








Somsagt, en underbar helg..
Jag älskar dig så ofattbart mycket älskling <3

Nu är det sängen som gäller. Ny vecka nya tag imorgon!

Då var denna helg snart slut!

Har tillbringat Torsdag- söndag  nere i västervik, Rätö tillsammans med min käreste.
Himla mysigt har vi haft det, bara tagit det lugnt och njutit av lugnet helt enkelt, idag blev det dessutom kanonväder på morgonen/förmiddagen så vi har legat och stekt en sväng. Har haft en toppen helg med andra ord.

Har precis gjort en äppelpaj som vi ska fika med sen, Jokkes päron kommer sen så ska vi få ordning på våran soffa som vi meckar med, kommer bli galet snyggt.

NE hörrni, jag skriver mer ikväll, ska försöka lägga in en massa bilder då med

Tidsfördriv

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v


1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Ola ska åka!

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Tja kommer gå en resa till Tyskland nästa vecka!

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
ah :(

4 Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Nått du skulle göra men inte vill säga ;)

5 Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Nu blir jag nyfiken.

6 Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Båten =)

7 Vad vill du höra mest av allt?
Tolv ska jag hämta pappa

8 Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Bobbar du muppis?

9 Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Ja exakt som du har idag fast en rosa!

haha där ser man :D
jag utmanar dem som känner för att göra det!

äntligen helg:)

Slutade jobbet kl 12 idag, hur skönt som helst. Drog en repa på stan med Adeline inna jag cyklade hem i ösregn- kul.
Så änsålänge har jag ätit mat, och tagit mig en låång skön dusch och nu sitter jag här med en ansiktsmask. Nu är det äntligen helg, så skönt! lång helg dessutom, ledig imorn eftersom det är midsommarafton.
-så vad händer igentligen imorgon. Det blir nog rätö för våran del, antingen hänger nån med eller så åker vi ensamma, är faktiskt sugen på att bara åka dit och mysa, tycker det är så sjukt mysigt där. Dock verkar det som vädret ska va piss :/ men åandra sidan är man väl van, när ska sommaren komma på riktigt??

Nepphepp tänkte skriva lite matlista och sen fixa lite.
ha det gött :)


hej solen

En super fin kväll har det blivit, solen lyser och det är perfekt ute.
Jag och Amelie tog en promenad till Valla och lirade minigolf och åt glass, vinst till mig, ovanligt så det var roligt :)
Riktigt mysigt att promenera genom gamla linköping och allt :) Måste vi göra flera gånger.
Nu har jag precis satt potatisen på spisen, deyt blir potatismos och ungstektfalukorv till middag- sen middag idag eftersom mannen är och spelar golf och jag oxå varit iväg. Men det blir bra hoppas det är nått bra på tv, tycker nästan aldrig det finns nått att se.

Dagen på jobbet gick segt, det går segt nu men hoppas det vändern snart! Fick iaf höra en roligt sak som fick mig på mycket bättre humör:) Annars då, längtar till semestern, så sugen på att hitta på en massa roligt, en sväng till sthlm och grönan blandannat, eller kanske blir liseberg, sen lite andra små trippar, vi får se- kör på lite spontant, det blir roligast då. Men en sak bli dunder kul men det säger jag inte här än ;););)

Vad ska ni göra för kul midsommar, mina planer är helt klara, me det blir nog bra.
Dags att kolla till maten ;)

Kramkram

Godnatt

Ligger i sängen nu, dags att sova hade igentligen tänkt att jag skulle vara i säng vid 22 men helt plötsligt kom en oväntad film upp, Wallander-skulden, Riktigt bra, jag älska wallander filmerna! Men men nu ligger jag här iallafall.
Inte varit en hejjare på att blogga denna helg. men somsagt fredag blev det party, Lördag grill hos mina päron och Söndagen spenderade vi i Nkpg, vi var inne med golfen på vaxning, tar ju några timmar så han med att kolla in alla nya affärer på "ingelsta shopping"!

Idag har jag jobbat, en helt sjukt seg dag dels var jag trött och sen gick det dåligt, hoppas det blir lite bättre i morgon.
Efter jobbet så kom Jokke´s syster hit så fikade vi och åt mat, trevligt, fick bli wok muuums så imorn är det god matlåda:)
Efter det har vi varit nere och hämtat min hoj hos Simon så imorn öser jag till jobbet soom vanligt, fick bli promenad imorse, visserligen riktigt skönt, tsr bara 10 min typ.-men cykel är bra skönt det med..

Imorgon jobb sen träna! fan vad skönt det ska bli!!!!!

Nu måste jag somna annars är jag riktigt sur imorn när klockan ringer, vilket jag alltid blir men ändå;)
Godnatt

lite små sliten

Blev spontan utgång igår kväll. Min man skulle ut och ösa med lite kompisar på jobbet och jag drog på mig partylooken och öste ner till Simon och börjde kröka, riktigt kul- lyssna på nostalgi musik och hade det allmänt roligt.
Väl på stan var det  propppat med studenter vad annars liksom:P var riktigt kul iaf, var på platens där vi dansade och hade kul, hann till och med få en glasflaska kastad på min näsa så den gör fruktansvärt ont idag men vet ni, jag lever.
Träffade jokkepokke där med:) sen stack vi och köpte lite mat och tog taxi hem, fick bli taxi för vi var trötta och mina fötter värkte.  Somnade som en stock!

Nu ska vi åka hem till mina päron, jag har beställt grillad kycklingfile till middag, mummmmms!
Blir lite mys där iaf!

tar med kameran, dags att uppd med lite bilder känner jag, se om Nowipowi vill ställa upp ;)

En liten lista

1. Hur gammal är du om fem år? 26
2. Vem var den sista du träffade? Jokke som ligger här jämter mig
3. Hur lång är du? 1,75?
4. Vilken var den senaste film du sett? I taket lyser  stjärnorna
5. Vem ringde du senast? Mamma=D
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? pling pling superstar inne på 3dje
7. Vad är dagens planer? Grilla med mina päron
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? både och
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? förra veckan tror jag
11. Vilken ögonfärg har du? mörkgrön
12. När vaknade du idag? 10
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej
14. Vilken är din favoritplats? lite olika
15. Vilken plats föredrar du minst? plats o plats, att vara ute i regn
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? jag tror att då har jag en mysig liten familj, eller jag hoppas och vet att jag har det om jag får bestämma, kanske hus?
17. Vad skrämde dig som barn? fastna i en hiss
18. Vem fick dig att skratta senast? Jokke
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? antagligen, vad är det?
20. Har du stationär eller bärbar dator? både och
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Trosor
22. Hur många kuddar har du i sängen? Vi har 4 kuddar
23. Hur många landskap har du bott i? 1st
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Det har jag!
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Alla tre
26. Är du social? Ja, det tycker jag nog
27. Vilken är din favoritglass? Hm, Magnum mandel bland annat
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa
29. Tycker du om kinamat? Absolut
30. Tycker du om kaffe? japp
31. Vad dricker du till frukost? juice
32. Sover du på någon särskild sida? Ja, vänster
33. Kan du spela poker? nope
34. Tycker du om att mysa? Såklart.
35. Är du en beroendemänniska? till viss del
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Japp
37. Vill du ha barn? Absolut!!
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska, men kan inte påstå att jag är en hejare på det, tappat mycket
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej.
40. Föredrar du havet eller en pool? både och
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder blir det väl mest, samt inredning är roligt
42. Äger du dyra smycken? Nej icke
43. Har du någon gång testat narkotika? nä!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Frukost
45. Vem är den roligaste människan du känner? Sandra är helt galen :D sen finns det ju massa fler!
46. Välj ett ärr på din kropp? Under hakan
47. Vad har du för ringsignal? Nån vet inte vad den heter
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja
49. Flirtar du mycket? nääääe
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hos Adeline tror jag när vi skulle ut och parta
51. Kan du byta olja på bilen? kanske, vet iaf vart det är:D
52. Har du fått fortkörningsböter? kan va svårt
53. Vilken var den senaste bok du läste? hm, snabba cash tror jag
54. Läser du dagstidningen? Ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nope
56. Dansar du i bilen? eh jovisst kör lite sköna moves,haha
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix fm
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? telefonnummer på jobbet
59. När var du i kyrkan senast? typ Lucia 07
60. Vilka personer utmanar du? De som vill!

hahah

jag erkänner, det var inte nått fel på min blogg, min man tog tag i saken och det visade sig att jag råkat trycka på "ändra redigerare" nere i hörnet! hej smarthuvve :)



har kommit på att jag borde klippa mig har växt lite, eller ska jag låta det växa?


090611

hej på er! Precis gjort mat, lite sent, men mannen har varit ute på en golfrunda så därför. Sitter och kollar tv och väntar på att han kommer hem så vi kan äta :) Jag själv har sysselsatt mig åt att duscha och kollat på film " i taket lyser stjärnorna" , läste den boken på gymnasiet på svenskan, eller var det högstadiet? ajja struntsamma läst den har jag gjort ialla fall. Filmen var bra, handlar om en tjej vars mamma har diagnos cancer- sånt berör mig så djupt, blev därför en hel del tårar under filmens gång. Jag hatar fullständigt HATAR sjukdomar och allt som har med döden att göra, men vem gillar det igentligen!? usch!! Nu ska jag duka fram på bordet, och som ni ser funkar det inte med några bilder idag heller! Godnatt

090610

jag lever, men jag tycker somsagt inte det är roligt att blogga när jag inte kan lägga in bilder, börjar tro att det är bara jag som har detta problem, då alla andra bloggar jag läser som har blogg.se har bilder i sina inlägg!? Trist, får se ett tag till, annars får det bli byta blogg! Men iaf, veckorna rullar på, jobbar och gör inte så mycket mera, Gick en promenad med mannen igår, sen slocknade fint, sen upp och jobba igen, så veckorna ser ut i vuxenlivet. Nästa vecka kommer jag och Adeline igång med träningen också, riktigt härligt. En annan tanke jag har är, vart tusan är sommaren, snart mitten av juni och det är riktigt kallt ute, synd :/ hoppas vi prickat in rätt veckor på semestern så det är riktig sommar då- hoppas!Nu ska jag ta tag i disken-jippi. Ha det fint :)

090507

hejhopp. Inget kul alls att skriva blogg just nu när det inte verkar funka - inga bilder eller nått!? somsagt är det bara jag som har problem? Idag har vi varit på ikea och myst runt, riktigt trevligt blev mat på chili. Efter det så åkte vi till Landeryd och slog lite på ranchen och i bunkern- det sistnämnda är inte min favorit direkt- fy! Nu håller vi på att fixa upp våran klocka vi köpte för ett tag sen, återkommer med bilder på den när allt är klart och bloggen är på min sida. Annars då? helgen har varit fruktansvärt skön- lung, igår grillade vi med jokke´s päron- mums efter det så åkte vi hem och slängde oss i soffan och mös. slocknade ganska fort. Men idag är det söndag, jag ogillar söndagar, helg är så mycket skönare än veckodagar men men jobba bör man, glad jag har ett jobb. Men just nu är semestern mer än välkommen- gud vad skönt det ska bli! Godnatt sötnosar

Helg:)

tusan vad gött,då var man hemma efter en dag på jobbet. slutade 3 idag:) Nu sitter jag och väntar på att min man ska sluta jobbet och komma hem :) saknar han. Ikväll blir det somsagt en myskväll framför tvn :) Idag har Nkpg sin bal- tusan vad jag vill göra om den dagen, hela studentveckan skulle va kul att göra repris på- lyckligaste dagarna i hela mitt liv, fan vad kul vi hade :) Synd bara att nått man längtat efter sååå länge går över på så kort tid. men det var en riiiktigt rolig tid somsagt :) Grattis alla studenter! Nu ska jag fixa lite sen hoppas jag han kommer så ska vi handla lite gött till kvällen :) ha en kul helg ( fan konstigt det är? hela raden där uppe där man väljer textstil och allt är borta:S så för er med? går ju inte lägga in bilder!!! ) och att det inte blir några rader emellan de jag skriver, riiiktigt irriternade

090605

Godmorgon. Sitter och precis klämt i mig en macka med saltgurka- muuuuums. Ska snart borsta tänderna och fixa det sista sen är det dags att cykla till jobbet. Har ingen som helt lust att gå ut över huvudtaget idag, vädret är super trist och jag vill bara dra täcker över huvudet. Somnande allt för sent inatt- blää hatar när man har svårt att somna. Hoppas att dagen går fort, för då är det ös hem och inviga fredagen/ helgen med att dra på mysbyxorna! mys på hög nivå ikväll, ska bara ligga i soffan och slappa med mannen. Nehepp, Fixa det sista då. Ha en bra dag! kram

090604

Ligger hemma och är sjukling=/ inget kul alls! Så vad gör man mer än att kolla tv och bara vara? ingeting helt enkelt. det är skönt en stund sen blir det bara långtråkigt. Längtar tills min man slutar jobbet vilket skulle bli sent idag då han sov lite förlänge=/ men men så äre. nu ska jag slänga mig i soffan och se vad tvn har att erbjuda. Vilket givande inlägg! hejhopp

090602

jag har varit en fruktansvärt dålig bloggare de senaste dagarna, har helt enkelt inte haft lust tid eller ork, men nu kände jag mig mer eller minder tvingad, hehe.
Sitter här med färg i utväxten, sjukt skönt att bli av med den- har dragit ut på tiden en del så den var rejäl må ja säga.
har även tvättstugan ikväll, allt är nog klart där nere men ska bara hitta orken till att hämta upp den- har till 23 på oss.

men jq vad har jag gjort sen sist. Lördagn bestod av krök, sjukt sjuk utgång kom hem när solen gick upp. Söndagen kokade vi i 30n grader och inte ett moln på himlen, blev att ligga och sola och även tvätta peggan, hann även grilla oxå ;) sen var det måndag igen =/ tråkigt att helgerna går så fort. en gårdagen bestod av jobb, sen blev det ut och slå lite golf, även igår riktigt varmt ute så var mindre kul att sitta inne och jobba men men. Idag då, jobbat sen hem och bytte om och öste ner till gymmet, det nyöppnade som jag och adeline tecknade årskort på dock hade dem ändrat öppningsdatum så det blev ingen träning, väääldigt irriterande, men bara påt  nästa vecka :)

Bjuder på lite bilder som knäppts under helgen.








Ettparstycken av många fler. Nu ska jag tvätta ut färgen.
Godnatt

RSS 2.0