Första advent

Helgen blev inte riktigt som planerad, men för det ändå toppen!
Jobbade somsagt en sväng igår som planen var. Efter det så åkte jag och Malin Till Ikano/ikea och strosade runt, lite små shopping, Fika och lite soffprovning och även shopping på ikea. Vi beslutade även att jag skulle hänga med hem till Malin och mysa där, blev tacos och nån öl och spel med Malin & brorsan, Rikard och stefan. Trevligt.
Dagen idag har bestått av shopping med mamma och malin, William och Melissa. Blev "ingelsta shopping" jag eller rättare sagt mamma shoppade lite saker som jag ska få i julklapp, och lite från mormor med. Och jag fick med mig en julklapp till Lillebror, Woho äntligen påbörjat klappshoppingen.
Just ja, jag har öppnat julklapp idag, Jag och mannen får en julklapp varje advent nu, mysmys bara för att. Jag fick en spikmatta :) Så tänkte lägga mig en sväng på den nu innan jag ska inta sängen, MEN det är ju inte jätte bekvämt allså, men det är väl en vanesak? Kul att testa iaf.


Håller på förfullt här hemma att få till julmyset, Mannen meckat med julstjärnorna vi har i fönstrerna, Valt att ha det istället för adventsljusstake! Jag har nålat gardinerna så kommer mamma och hjälper mig att sy dem imorgon.
Har även hunnit baka en Saffranssockerkaka som vi ska fika på imorgon (okej, vi har tjuvsmakat), Luktar ljuuuvligt. Gud vad jag längtar till jul.
Men återigen, SNÖÖÖÖÖ!

Nu blir det snart sängen för min del, Sorgligt nog är helgen redan slut, tusan vad fort de går allså=/ Måndag imorgon, ny dag nya möjligheter. Eller så blir det som en vanlig måndag på jobbet?!!

Godnatt



Godmorgon

Ligger fortfarande i sängen och drar mig.. Ska snart upp och fixa mig, sen äta en god lördagsfrukost:)
Blev som jag trodde igår, Mariette åkte ur idol. Shit vad bra det var igår, allt var så mäktigt med så mkt folk, Tove är verkligen en favorit hos mig, diggar henne och igår var hon grymt bra!

Somsagt jobb idag mellan 11-14, Har väl ingen direkt jätte lust med det:/ undrar vilka som jobbar idag? Ajja blir nog bra, tiden går nog ganska fort.  Får bli en chailatte på vägen ner till jobbet, Så jäkla gott!

nähäpp,om man skulle fixa lite så man inte blir för stressad,är ju ändå helg så vill ha den känslan kvar även om man ska jobba!

Ha en bra dag!

Fredagsmys!

För det är freeeedagsmys.....
ligger i soffan och ser på idol, eller nae nu har jag precis sett måns möller och snart är det nyheterna sen är det idol igen. Och kvällens idol tyckte jag var gryyymt, den som åker ikväll tror jag är Mariette! Tove diggar jag till tusen.

Gick en runda på stan efter jobbet idag, fick med mig nått men inte det jag var ute efter, ska hitta en julklapp att ge till mannen på söndag, Vi har bestämmt att vi ska få klappar varje advent enda fram till jul bara för jag älskar julklappar, hihih. Problemet är bara vad jag ska köpa, grymt grymt svårt, men tror kanske jag har kommit på en bra sak, ska kolla lite imorgon igen. Ska nämligen jobba imorgon mellan 11-14 , jag vet känns riktigt surt när det är helg, fast samtidigt så gör det mig inte så mkt, är bara 3 timmar, hellre det är söndag mellan 16-20! Så ja efter work blir det nog en lite snabbis på stan, kvällen vet jag inte hur den ser ut, vi är iaf hundvakt till guinness fram till kvällen.

Nähäpp man kanske skulle ta lite glass med krossad choklad, Gooooooooooott!

Kram

Frukost till vakna..

Sitter och äter frukost tillVakna med the voice. em pyntar julgran, åh vad jag längtar till julmys, På söndag är dags att sätta upp lite julstjärnor och så-mys!
Fredag idag, helt galet vad fort veckorna går, är ju näst intill läskigt, men visst gött med helg igen. Vad ska man hitta på dådå? Tror jag ska ha en mys helg, kanske en sväng på ikea/ikano och shoppa lite julklappar och sådär.
Ikväll blir det iaf Idolmys, missat det 2 fredagar nu!

Lagom kul igår, Jag la mig i sängen 5 min efter maten MEN bara det att jag vaknade runt 21.30 i panik och helt jätte varm ( som man alltid blir när man somnar med alla kläder på) låg och prata med mamma nån timma kanske sen gick jag upp och tvätta bort smink och allt och la mig igen, fy fan vad svårt det var att somna. SÅ egentligen borde jag väl kännamig pigg och utvilad nu efter en massa timmars sömn samt en dusch såhär på morgonkvisten, Men icke. Skulle kunna lägga mig igen!

Nu ska jag fixa klart mig en ösa ner till jobbet, se vad den har att bjuda på! haha med tanke på gårdagen!

Ha en bra dag/helg


Godmorgon

Sjukt trött, vill inget annat hellre än att krypa ner tillbaka i sängen. Regnar som fan ute, hur kul? fytusan.

Gårdagen bjöd på fika/mat och bio med Anna, Riktigt trevligt och filmen var verkligen superbra, Längtar som tusan till 3an kommer, men det lär ju ta ett bra tag=( Ajja var somsagt riktigt trevligt :) Kul att hitta på nått mitt i veckorna.

Nu är det snart jobb som kallar, blir buss för min del idag vägrar cykla i detta väder! Fan kan det inte va snöstorm istället. Nejnej men regn är ju super mysigt och roligt. mer regn åt folket!
Hoppas iaf på en bra dag på jobbet idag, gårdagen var förjävlig:(


Soffhäng!!

soffhäng hela kvällen!

Den här dagen gick ganska fort ändå, det gillar vi! Och jag är nöjd med min dag på jobbet.
Efter jobbet så öste jag hem på hojen direkt, ett stop på ica bara. Så efter det har jag bara tagit det lugnt, lagat mat och ja som rubriken lyder "soffhäng"- Skönt!

Men herregud, ser på ullared på tv, det måste ju verkligen vara jordens flopp! Pinsamt.

Nahepp, har väl inte direkt nått kul att skriva.

bjuder på en gammal bild istället, eller gammal o gammal sommaren 08. Vill ha lååångt hår igen!


Ny dag, ny vecka!

Måndagmorgon och jag sitter i soffan och väntar på att jag ska dra till jobbet.
Blev klar liiite tidigt idag bara för jag gick upp tidigare än vanligt bara för att duscha och var lite väl snabb än tänkt. Så jag här sitter jag nu, hann till och med äta frukost i lugn och ro vilket jag inte kunnat gjort de senaste veckorna för jag är så gryyyymt trött nu för tiden.
Har haft en lite jobbig natt, har haft ont i magen ända sen igår morse och det ville inte ge sig riktigt,så börjar väl bli dags att ta kontakt med en läkare så jag får göra nån sorts hälsokontroll, Men vill inte, vågar inte bara för jag är rätt säker på att nått inte står riktigt rätt till! men men jag lever iaf!

Och när kommer snön då? tusan vad jag längtar, om en vecka är det ju första advent och då är det verkligen jul/vinter på riktigt så kom igen nu du där uppe! snösnösnösnö,mysmysmys

Ha en bra dag, Kramar

Då var helgen oxå slut

Denna helg gick sjukt fort :( Inget roligt alls. Men känner mig nöjd över helgen ändå, myst med min familj och sambo, storstädat här hemma, hockey,Tvättstugan och klippt/färgat Sonja, En hel del men mer helg skulle inte skada. Men men denna vecka går väl fort som alla andra. Längtar till JUL!

Ligger i sängen nu och dividerar över om jag ska duscha nu eller imorgonbitti, av erfarenhet vet jag hur trött jag kommer vara imorgon, men samtidigt ganska mycket lättare att ta sig upp när jag vet att jag måste duscha. Så jag kör nog på det imorgonbitti, Orkar liksom inte blåsa håret och greja nu ikväll och torkar jag det inte så står det åt alla håll och kanter locka hit och lockar dit så nja!
Sjukt intressant för er att läsa!

Så därför avrundar jag här och kryper ner under mitt varma täcke,mys
Godnatt

justja,Grattis Nowa på 5års dagen ;)


Tiden går fort..

3 ½ år idag, Sjukt vad tiden går fort. Nästan läskigt fort.
Igår när jag kom hem möttes ja av 3 stycken jättefina stora rosor, Älskar rosor!

Jag älskar dig hjärtat

godmorgon:)

Ligger fortfarande i sängen och myser!Så fruktansvärt skönt det är med helg. Bara få slippa höra väckarklockan är underbart.
Idag blir det  storstädning hemma hos Pettersson/Ericson- Kuljul. Ne men det behövs iaf så det blir nog bra, alltid skönt efteråt. Efter det tror jag vi skall gå på hockey mot timrå om jag inte minns fel!?
Blir iaf en lugn helg vi har framför oss.

Igår så tog jag pendeln till Kimstad direkt efter jobbet och åkte med mamma och Pappa in till Brorsan med familj för lite Fredagsmys där. Blev mat och kortspel, riktigt trevligt. Tog 22:11 tåget hem, promenerade från stationen och slockande som en stock när jag kom hem. Älskar att sova, haha!
Vaknade iaf upp med lite sol ute, inte helt fel,Men jag vill ha snö SNÖ! Tusan vad mysigt det skulle vara. Menmen vi får väl se när det kommer, vad tror ni? kommer det någonsnö alls? vit jul? Jag hoppas tror och vill att det ska komma en massa snö, som när man var liten!

Nu sa jag göra frukost.


Bild från förra vintern, eller hösten? Snö är det iaf inte.

Soffhäng hela kvällen..

Sitter nu i min underbart sköna soffa och skall här stanna ända tills det är dags att gosa ner i sängen. En massa på tv ikväll, visserligen inget superbra men ändå sånt jag ser, Arga snickarn, bonde och sthlm arlanda.
Är helt sjukt trött idag, och ont i mitt huvud. Så fick bli en varm låååååång dusch direkt när jag kom hem och sen hoppa i mys kläderna. Redan Torsdag imorgon vilket innebär att "helgen är runt hörnet" Fort tiden går då, nästan lite läskigt.
Dagen har iaf enbart beståt utav jobb. Blev lite tråkigheter framåt slutet så tappade motivationen helt och hållet. Men men dagen har funkat ändå. Nya tag imorgon.
usch vad det regnar ute :( Kan det inte komma en riktig snöstorm, gud så mysigt det skulle vara. msymysmys.


mums, kom på att jag nog ska fixa en liten fruktsallad nu till tv tittandet, Eller orkar jag det!? vore ju väldigt gott!

Bjuder på en snöig Nowi ;)


Diska, superkul

Eller inte.. Har iaf precis diskat så nu är det rent och fint i köket! Men snart är väl diskberget där igen=/ Mannen envisas om diskmaskin, kanske vore nått ändå!!?
Till Middag blev det supergod Limekyckling och bandspagetti-Mums.
Ska snart hoppa i mysbyxorna sen ska vi gå bort till Maria och Daniel och se på nya Wallander-Läckan. Spännande, somsagt så älska jag verkligen Wallander filmern. mer mer mer..

Jahopp vad ska jag mer informera er om för intressant!? kanske att jag är helt sjukt trött om dagarna, Måste vara denna årstid, Grå och trisst, jag vill verkligen ha snö, tusan vad jag vill ha snö nu när jag tänkte på det, Super mysigt ju. Så blir det lite ljusare och vilket inte är fel. Men åter till tröttheten, kom ju visserligen hem rätt sent igår, tillbringade kvällen tillsammans med Jonas, Malin Wille och Melissa. Riktigt trevligt, Klippte och slingade Malins hår vilket blev jätte fint, samt en himla massa Mys och samtal med Melissa som börjat prata en massa, undrar bara vad hon säger? En glad rakare är det iaf, lovelovelove.

Näheni, mjukis på! Tisdagsmys!


Jag vill packa och dra igen!




Såhär "glada" var vi när vi satt och väntade på taxin som skulle ta oss till flyget hem till tråkiga sverige =/

Helgen

Nemen, det var inte igår!
Har helt glömt bort att skriva här, eller rättare sagt inte haft nått direkt kul att skriva om.
Har tillbringat hela helgen borta. Började ju med att det var party i Norrköping i fredags, mat och dricka o olerays(staving) Sen blev det palace. hade grymt roligt, och hade en perfekt kväll. Slutade med att jag somnade som en stock hemma hos sandra. Vaknade upp med en jäkla huvudvärk, men kände mig ändå okej. Åkte hem till Mamma och Pappa och myste med Melissa. Gud vad jag älskar henne, hon har utvecklats så mycket senaste tiden, skrattar och joddlar hella tiden, så himla himla söött.  Blev att jag hängde med sandra hem igen och käkade mat där och kollade film och sov över ännu en natt. Och idag så åkte jag först till mina päron sen tog jag pendeln till lkpg där mannen och jag åkte till Ikea för att kolla in sängen vi ska köpa :) Nu sitter jag i soffan och myser, ätit tacos, mums. Ska se filip & fredrik hade jag tänkt. 
Har iaf haft en riktigt trevlig och rolig helg, sjukt kul att umgås med sandra Som nu snart sitter på planet tillbaka till Norge. Men vi ses snart igen, inte långt kvar till jul.  :)

föresten jul, så sugen jag är på att mysa till det med lite julgardiner och det här hemma, men det får nog vänta till 1a advent iallafall!


inga bilder från helgen att bjuda på tyvärr=/ Och just ja, har ju lovat bilder från spanien. Har en hel del på face book, men får lägga upp några här med.. DEm får komma i ett eget inlägg, snarast. Ska försöka att inte ha en vecka mellan inläggen!

Ha en trevlig sändagskväll gottfolk!


Sverige mot min vilja!

Men här är jag nu iaf, kom hem igår runt 4 Efter 1 helt fantastiskt bra vecka i spanien.
Vädret har varit helt sjukt bra, SOOOOOl och runt 30 grader varje dag i princip. Har inte så mkt tid att skriva nu, ska fixa mig klart sen ska vi åka på Dop, Melissa snuttan ska döpas idag :)
Så skriver mera sen ikväll tror jag, och bjuder på en massa bilder :)

Kram


RSS 2.0