bättre sent än aldrig..

Rätt dålig uppdatering från min sida, MEN jag har inte haft lust eller ork helt enkelt.. Men nu kommer ett litet..

Ja vad har hänt?
Jag och Anna kom iväg till Norge sen dock 20 timmar senare än beräknad ankomst samt en hotell natt i Oslo. Men hade en grymt roligt helg tillsammans med mina underbart fina tjejer!
Annars så har det bara varit som vanligt jobb jobb jobb.. Men nu är det äntligen helg.. Slutade klockan 1 och då drog jag en repa på stan tillsammans med Teppan.
Kvällen blir lugn även fast det är Valborg, men det gör mig ingenting. Blir att spendera helgen i nkpg med familj. Trevligt det oxå.. Känns som valborg var mer kul när man var yngre ut och supa sen var kvällen fulländad, hehe..

Nu ska jag styra lite här hemma, snart kommer mannen då ska vi bara kolla upp en sak angående min deklaration till företaget som förövrigt är väldigt svårt, tur man får hjälp annars vet jag inte hur det skulle sluta!

Ha en riktigt kul kväll/helg.
Kram


härlig promenad i solen:)

sitter i soffan och läser lite bloggar, och såklart håller stenhård koll på aftonbladets uppdatering vad gällern vulkanen på island.. Vill så gärna att flyget till norge på torsdag ska gå så jag och Anna kommer till Sandra och Emma, fan vad kul det ska bli! hoppas hoppas hoppas!!

då var man tillbaka på jobbet efter en "ligga hemma sjuk vecka" och en helg. dock jävligt förkyld och en jobbig hosta men det gick och jag leverade oxå vilket känns bra. Jag och diddeman tog promenad hem i solen och det var riktigt skönt. Dock varmt med vinterjacka men känns kallt med bara kavaj eller jeansjacka redan!?

Mannen håller på att polera bilen så det blir fiiiiint :) Så tänkte väl snart börja med maten så det blir mat när han kommer hem, blir kasslergratäng med ananas och ris, gott hoppas jag, aldrig testat o gjort det förut så hoppas jag lyckas, kanske inte så super avanserat..

ha en trevlig kväll....Kram

Lördag

Godmorgon..
Ligger i sängen och "drar" mig, inte sovtrött längre men alltid skönt att ligga kvar under täcket:)
Känner mig lite små seg dock, är väl att jag inte är 100% frisk än, men bra mycket bättre..

Igår åkte vi ut och åt grillat i Ekängen och spelade kort med Maria och Daniel, Trevligt och riktigt gott.
Var även te på vift med hundarna ner till badplatsen, fan vad skitiga dem blev så det blev dusch när vi kom in, inte såååååå uppskattat av lilleman men nu är han ren och vit igen, hehe..

Idag är det Nkpg på schemat, Jokke ska lämna sina däck och nya fälgar och få det fixat. Ska även ta en fika hos Mormor och Morfar, blir så sällan så passar på att hälsa på dem när vi är där.

Kanske man skulle göra frukost? ut med på morgon kiss med en trött didrick? hehe länge han sovit idag då (sover än) sköööööööööööööööönt.


ha en bra dag!

rastlös till tusen!


Kunnat sova hela natten och vaknade imorse och kände mig något bättre faktiskt, skönt.. MEN efter en eftermiddagslur på 3 timmar så vaknade jag och mådde mindre bra igen :( ont i ena örat har jag fått med, Nått mer kanske?! herregud, om jag är trött på detta.. Pricken över i:et är ju visdomstanden som bestämmt sig för att ta sig upp sin sista bit, ont gör det..

men jag lever även om jag klättrar på vägarna här hemma :( Nu har jag ju didde hemma oxå så lite sällskap har man ju, bara det att man måste ju ut med honom titt som tätt men det öär bara pallra sig ut helt enkelt..

Nu väntar jag på att Jokke ska komma hem, han skulle stanna i affären och köpa med sig revbenspjäll och potatissallad, mums..
Fredag imorgon, känns piss att jag legat hemma 4 dagar, eller aa 3 men blir 4a för ser inte ut som jag kommer komma iväg till jobbet imorgon heller:(:(  fit for faight på måndag även då blir det kortvecka, ledig torsdag-fredag efter som jag åker till norge då.  Ajja, sånt är livet!

Nu ska jag mysa med en ledsen hund som saknar sin "pappi"
ha en mysig kväll

ännu en dag sängliggandes :/


Min andra dag tillbringad i sängen.. Men har iaf orkat vädra våra täcken och grejer och försökt få in lite friskluft här hemma så mina basiller försvinner från lägenhete så kanske man mår lite bättre snart.
Mamma och pappa kommer hit sen och lämnar Didrick, saknar han så blir mysigt att han kommer hem igen. Lämnade han där i söndags kväll så han har haft det riktigt bra nu de här soliga dagarna, kunnat springa in och ut som han vill eftersom mamma haft altandörren öppen hela dagarna:) Skönt. Hoppas det här vädret håller i sig ett tag nu, så är nog snart sommaren här, längtar som aldrig förr.
Nästa torsdag åker jag och anna till Norge så hoppas verkligen det är soligt och fint när vi är där så man kan spendera mesta dels av tiden ute på fik mm, vore helt underbart :)

Som ni ser så har jag en ny header:) Erica ligger oxå hemma och är sjuk så då fixade hon till den åt mig, blir alltid så nöjd när hon hjälper mig, grymt duktig är du, tack så mycket ♥

Nähepp, ska man göra, så trååååååkigt att vara sjuk, rastlös så det finns inte :( Hoppas på att friskna till från den här skiten snart.

Kollade bilder förut från när vi fick hem didden, lilla bebisen så liten han var



Bilder från hans första bad här hemma, inte så omtyckt av herrn sjäv



är man sjuk så får man!



tog en sväng bort till ica, höll på att dö på vägen, men nu har jag isglass iallafall:)

fy tusan....



KUL! så här har jag det nu nerbäddad i sängen med duntäcket och en extra tjockfilt på det:( skit..
Räckte tydligen inte med att ta det lugnt igår och hoppa ner i sängen typ direkt efter jobbet, nope vaknade upp vid 2 inatt och frös som jag vet inte vad, halsen kändes stor som ett hus och min kropp värker,har så jävla ont i nacken. Blir sängen hela dagen. Ser inte ut som sol ute, tur det annars hade jag blvit galen.

kände att det blev ett litet "tycka synd om mig själv inlägg"

ha en bra dag ni andra

Helgen som vart

ÅH, Vilket toppen väder det är, hopas det håller i sig hela dagen om inte hela veckan vore ju oxå gött..
Fan vad najs! Hppas på veckan rullar på fort så det helg snart igen :P
Men denna helg har varit kanon bra. I lördags så Åkte jag till Sandra och umgick med familjen andersson hela kvällen vilket var super trevligt, gårdagen bjöd först på tvättstuga sen en fika nere på steve´s tillsammans med sandra och susann ochpå kvällen åkte jag och Jokke och grillade på lunnebjöärke med sandra med familjen samt Emmis :)  mysigt och gott som satan!
Så det har varit min helg, och det roligaste nu är att nästa Torsdag åker jag och Anna upp till Sandra och Emma i Bergen. Som jag längtar, ska bli mysigt, se hur dem har det där :):)Så snart ses vi igen tjejer :)

Ska snart kladda på mascara sen cykla ner till jobbet, det tar emot som alltid men solen gör det lättare helt klart!
påtal om annat, det känns att pollen har börjat komma nu, fy vad täppt och allt jag börjat bli inte ett dugg roligt. Kanske ska köpa lite medeciner idag!?

Ha en fin dag..


Fredagsmys

För det är fredagsmys lalalallalalla :)

Så otroligt skönt med Fredag, YES! Slutade jobba kl 15 och klippte en precis efter det,så kom iväg vid 4a.
Jag och Didrick tog bussen hem idag som igenligen tar lika lång tid om inte mer, MEN i går hände en liten olycka som inte tog någon skadda just då, jag drog upp en dörr på min bebis lilla tass och imorse så var han stel och lite små halt på ena tasen så ringde till Djursjukhuset och dem tyckte jag skulle avakta och att han säkert bara var lite öm och stel efter natten så skulle undvika långa promenade osv därav åkte vi buss hem samt att jag var trött och hade ont i mina fötterna oxå.  Ska avakta över helgen o se om lillen blir bättre vilket jag tror annars blir det en tripp till valla djursjukhus på Måndag.

Ikväll blir det bra luuuuugnt, vilket känns så skönt. Bett jokke köpa med lite smågodis hem som vi kan gotta oss med, det ör ju ändå fredag och jag har bestämmt att på helgerna får jag äta gott! mums, ska även laga super god middag fläskfile och en smarrig sås och ris på det!

Ha en mysig helg alla glada!

Aj aja aj!!

Igår  började med att jag hade sån grym träningsverk i baksidan av låren och röven efter gymmet i Tisdags men idag då är det nog den värsta smärtan ever, vet inte hur jag ska förklara men hm ljumsken typ? en maskin som är typ aa tänk gynstol sen ska man pressa ihop benen och den just DEN muskeln gör ont så ini.... idag. Annars gillar jag ju träningsverk för då vet ma att det gjort nytta men denna är fan jobbig, jobbigt att gå till och med.
SÅ nu har jag slängt mig i sängen med mjukisarna på och slösurfar, har hockyen i bakrunden.

Har ätit en supergod lasagne jag lagade till, istället för "vanliga" lasagne plator så tog jag färskpasta vilket är riktigt gott, så det blir en smarrig matlåda imorgon :) Wohoo fredag imorgon, så skönt, som jag längtat (som vanligt med andra ord). Och idag fick vi sluta 1 h tidigare vilket var grymt skönt, så jag och Didde promenerade hem i regnet i snigelfart köndes det som då lilleman inte var i sitt allra piggaste tillstånd, men hem kom vi. Och då drog jag och Jokke en snabbis till maxi på typ 30 min så didde fick vara ensammen hemma, men tror det gick bra, varken ledsen när jag gick eller kom :)

Hade tänkt färgat min utväxt idag, köpte färg förut. Men orkar inte så tar nog det imorgon. Den är inte så super snygg nu direkt..

Nääeni om man skulle göra någon nytta, men vad!? väntar på att kl bli 21 så jag kan kolla på Bella&Tyra show, tycker det är lite småkul.

Sover på jobbet                                            Äter godis i sin stol på jobbet


trött trött åter trött

Trött ärbara förnamnet.. blä vad trött jag varit idag. Men tycker ändå dagen rullade på hyffsat bra.
Efter jobbet så blev det gymmet, fan så skönt det var! Se om det blir imorgon oxå, vore grymt skönt annars är det powerwalk på schemat.

Har väl inte sådär supermycket att säga, funderar på att krypa ner i sängen och soooooova, underbart.

föresten,  jag och Anna har bokat flyg till Norge nu, ska verkligen bli super roligt att komma till Sandra och Emma, se hur dem bor o sådår:) grymt kul. Dessutom kommer dem hem nu över helgen så blir att bpka in en dejt då med:)

Nu sängen, godnatt

Så var det sista lediga dagen!


Kom hem för ett tag sen, varit inne i Nkpg med mamma och klippt hennes kompis + barn.. Tåg 17 tåget hem för jag hade glömt min nyckel hemma när jag stack imorse. Jokke är iväg på hockey så hade blivit lite svårt för mig att ta mig in annars. Men nu ör jag hemma och didrick är det full rulle på och jag är mer sugen på att slappa, se o lillen blir trött snart.

Jobb imorgon så, känns fanktiskt inte sådär jätte kul :( har inget emot ett litet "påsklov" så skönt det skulle vara.
Veckan ser lugn ut, blir väl träna och sådär. skönt iaf att det är 1 dag kortare än vanligt, så går det liiite fortare till nästa helg.

Ska man göra nu då?! kanske skulle slänga ihop någon mat men ingen aning om vad, inte direkt sugen på nått heller..

Nahepp, lite slapp i soffan sen funderar jag även på ett bad, sköööönt.. även lilleman ska få ta sig ett bad/en dusch ikväll, skitgrisen!

Kram


3dje Lördagen denna helg!

Helt underbart skönt, då är vi inne på den 3dje lördagen denna helg, vilket innebär ingen söndagsångest som normaltsätt.

Igår så blev det årets första grillning, SÅ gott. Blev att vi åkte hem och myste med mina föräldrar. Träffade Malin en sväng, klippte henne och gick promenad tillsammans med melissa i vagnen :)

Haft en supermysig dag hittils.. På väg ut till jokkes föräldrar så stannade vi och åt glass på ett mysigt badställe:) Sen åkte vi vidare hem till hans päron på middag.
Har varit ute en hel del, så underbart skönt väder det är, Diddemannen fick springa lös på deras tomt och han såg helt överlycklig ut! Nu ligger han här jämter mig och sover, tröttit efter en massa bus med Guiness.

Kom hem för en stund sen så nu blir det slappa en stund. Kvällen bjuder på mys mys åter mys. Ska helt enkelt ha en soffkväll med film och popcorn :)

Önskar att det var några flera dagar som man var ledig, ett litet påsklov helt enkelt, men icke! tillbaka i verkligheten!


2 stycken bilder från gårdagen. Blev glass då med, mums!

Glad påsk



nya vårpjuksen :)


Vilket underbart vår väder vi har idag då. Jag, Jokke och Didrick var ute på långpromenad imorse och det var verkligen varmt. Gött!
Se vad man ska hitta på då, blir tyvärr inget party för våran del ikväll då vi inte har någon som kan passa lilleman. Vi får nog en trevlig påskafton iaf :) Sitter med påskägg i högsta hugg och käkar. Bäst att proppa i sig en massa gott för på måndag är det håååååård träning som sätts igång igen, lite hårdare än tidigare faktiskt. Säsongen är snart här gott folk!!

GLAD PÅSK!

Natti natti..

Ligger i sängen redo att sova. Känns underbart bra att inte ställa någong klocka samt att vakna upp till en Lördag till, hehe har ju faktiskt kännts som lördag idag, SÅ skönt.

Har spenderat dagen i nkpg.. åkte till ingelstashopping med Malin. Var mycket trevligt, fick med mig ett par vår sneakers hem, äntligen. mina "gamla" känns riktigt skabbiga nu när alla nya fina fräscha börjar komma fram så det känns bra och jag är nöjd!  kom inte hem förent vid 10 så det blev lite senare än tänkt, men det var trevligt.

Kommer inte på nått kul att skriva, visar bild på mina skor imorgon. Nu ska jag pussa på min älskling sen soooooova.

Godnatt




promenad i solen!



Precis varit ute på en skönt promenad med Didrick. Helt underbart skönt med sol och att inte behöva frysa.  Gick uppe i parken och kastade pinnar, haha kändes lite små kul när vi höll på med det då jag har didde i koppel samtidigt ( vågar inte släppa han lös än, visserligen tror jag inte lillskiten törs springa iväg så mammig som han är)Men när vi höll på med det så såg vi en annan kille så och kasta pinnar till sin vuxna jack russel och då utan koppel. Såg lite roligare ut, så längtar tills lilleman blir duktig på att gå lös :)  Tog några fina kort på snuttisen ute som jag bjuder på:) mobilkvalite.

Nu ligger vi i sängen och slappar, väntar på att mannen ska komma hem. Han är och kollar så sina nya fälgar passar till sommardäcken som ska på nu i helgen. Blir super snyggt!
Ikväll blir det hockey, spännande. Se hur det går för Lhc, hoppas dom taggar till och inte accepterar ett silver åter igen som de senaste 3 åren jag följt dem iaf, vi får väl se.

Känns riktigt gött med helg nu. Fan så skönt och att det ska vara strålande väder hela ledigheten oxå, skönt!


Ha en trevlig kväll, Kram




RSS 2.0