29 augusti


Ligger och slappar lite, Har tvättstugan mellan 18-23 så man hinner inte så mkt mellan varven, och just denna tvätt"dag" har vi en massa tvätt:/ men så skönt när allt är rent och allt finns att välja på i garderoben:)

Igår blev det en myskväll här hemma. Vi hade planer på att gå ner på stan och ta nån öl med Jokkes jobbarkompis + sambo MEN vi blev så trötta efter maten så en kväll med soffläge pch en film kändes lite bättre..
Vi drog igång en film som var rätt bra SALT heter den, Eller den var bra tills jag somnade efter ca halva tiden. så typiskt mig.. men har varit så trött efter arbetsveckan som varit så mina ögon ville inte riktigt mer.. gött sov ja iaf,hehe..
å idag var jag pigg och ville göra nått, en liten söndagsångest då man känner att man måste göra nått för att inte dagen ska va seg o tråkig hemma så det snart är Måndag.. Vi tänkte smultronstället men så kändes det inte okej ändå, glass och höstkänsla gick inte ihop så jag slängde ihop en mumsig äppelpaj som vi tog med till mamma och pappa och fikade på-mums! Kände att det var roligare att göra nått så didde får hänga med efter som han är hemma en del i veckorna...

Imorgon börjar jag mina riktiga tider på jobbet, slut på "introdution"(stavning?) veckan så imorgon ringer klockan 05:00 cykla till jobbet halv 6 sen stämpla in 05:50 väldigt tidigt men klart det går.. men lite ovant är det ju alltid..
slutar kl 15..


Nähe, måste rusa ner och hänga tvätten samt slänga in nya maskiner!
Natti

Tävling!



Jag ärmed och tävlar på Sandra Nilssons blogg angående Namnnappar från Namnnappen.se.
Var med och tävla du oxå Om du har barn eller som jag har, en bror som har en dotter på 1 år som jag självklart ska ge napparna till om jag vinner.. Perfekt nu när lilltjejen ska börja på dagis..

28 Augusti

Lördagmorgon och klockan är grymt lite! Men mina kära grannar håller i någon slags jävla efterfest nu! kul.. jag som hade tänkt sooooooooooooova efteren hård arbetsvecka.

Somsagt började ju mitt nya jobb i måndags och har ni jobbat en vecka, känns kanon! Denna vecka som kommer blir ytterligare dagtid men veckan efter blir det kvällsskift 15-24-spännande.. Dock väldigt tråkigt att jag och Amelie går om varandras skift hela tiden :/ Men hoppas det löser sig snart!

Igår brasade vi hem till kimstad för att äta kräftor/smörgåstårta. var riktigt gott. Efter det körde vi ett parti Rita/gissa- Så kul spel.

Idag hoppas jag på en tur ner till stan skulle kanske fika med Amelie och jag är så gryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyymt shoppingsugen, vill ha lön nu:D hann ju inte få nått denna månad:/

Nähe, kanske försöka vila lite innan det är dags för frulle.. Trött är man ju.

kram

22 Augusti


Ligger i sängen och drar mig.. Kom hem runt 12 från kräftfisket och kom i säng runt 1. Men nu är jag vaken :)
Tänkte städa av lite här hemma, ser ut som en bomb slagit ner!? sen en dusch sen gör mig fin för att fira Melissas 1-års kalas som äger rum idag. Tänk på Fredag är det 1 år sen världens finaste tjej kom till världen :)

Till kräftfisket då. Det var riktigt mysigt iår igen förutom att vi var bombaderade utav massa äckliga "pissmyror".. Vi åt pastasallad, fikade och senare blev det en korv och grilla marsmallows :p
Antal kräftor var lite si o så vart vi hade burarna ena stället var kanon och nått annat var inget vidare, men vad gör det!? men oss hem hade vi iaf 134 stycken som idag ska bli röda och "fina"..En del var enorma, klorna var inte att leka med!

Pussa liv i min man sen dra ett varv i lägenheten med dammsugaren...
Kram

Ett litet bild regn på fasters sötnöt:)







21 Augusti

Hej hopp.. Sitter i soffan och latar mig lite med en smarrig burkpepsi med sugrör, mumms:D
Var på stan en sväng förut med Amelie.. i tog en lunch på steve´s sen sprang vi in på stadium så köpte jag ett par snygga träningsskor som jag dock ska ha på jobbet.. Viktigt med bra skor när man står hela dagarna.







Vad tycks? Är riktigt nöjd, sköna samt snygga.. Är riktigt förtjust i nike.. Köpte ju mina sneakers i våras av märket Nike.



Ska snart börja leta fram sköna kläder till kvällen. Vi ska åka iväg med Jokke´s familj och fiska kräftor precis som förra året:) Ska bli kul och hoppas vi får med oss massa hem!


20 Augusti

Tjohoooooooooooooooooooooooooooo JAG FICK JOBBET!!!!
Känns så jävla gött, börjar jobba på måndag:) Snabba puckar.


På förmiddagen rullade jag och lilltjejen ner på stan för att kolla runt lite i butiken.. Mysigt med promenad ner dit men blev rätt varmt.. Fick med mig hem en super snygg tjocktröja (ska visa bild sen) lööööve it.
Efter det storsade vi runt lite och jag fick mitt samtal att jag fått jobbet, vilket gjorde mig super glad så ringde världen och berättade om min lycka:p Drog en pling till Teppan som jag visste har lunch kl12, så möte upp henne och vi köpte med oss lite lunch och satt på våran gamla "ljugar bänk" och snackade strunt.

Efter det så rullade jag och mini hemmåt där det nalkades lunch för henne.. Efter det känns det som jag byt hennes lilla blöja 1000000 gånger då hon inte bestämt sig för om hon är klar med hmm vi säger "Nr2" eller inte.. Men nu så, nu ligger hon i sängen och babblar med Katten findus, tänkte att hon kanske kunde stänga sin blå och ta en tupplur.. vi får väl se..  Sen drar vi iaf in till Norrköping och träffar upp familjen och drar en repa på marknaden..


Ha en trevlig helg gott folk, det ska jag ha!

Kramar

19 augusti

Godkväll..

Sitter i soffan och slöar.. precis plockat ordning lite i köket, förstår inte hur fort disken kommer, och jag avskyr när det är rörigt i köket, så tog tag i det nu så det är fint när jag vaknar i morgon..

Är barnvakt åt Melissa nu sen i Onsdagskväll,det går super och hon är helt underbar, vilket inte är någon nyhet:P
Vid 7 tog rullade hon och jag ut på 1 Timmas power walk vilket var sjukt skönt, men gud vad svettig jag blev,men kanske därför man motionerar, det ska kännas helt enkelt.. Nu sover iaf lilltjejen sött...
Annars idag så har vi lekt lekt ätit sovit lekt osv.. OCH så har jag varit på arbetsintervju, håller tummar och tår att det går vägen, får reda på det imorgon. Blir besviken om ja inte får det..Var typ som en Gruppintevju? om man kan kalla det så?! Vi fick bara presentera oss samt berätta vad man jobbat med tidigare, känner att man hade velat sälja in sig själv mera, men vi får väl se,ingen aning om vad de går efter eftersom de inte träffat oss en och en.. ajja inget o grubbla över,Hoppas somsagt!!!!!!!!!!

Imorgon blir det åka in till Nkpg när mannen slutar jobba.. Ska ta ett varv på marknaden med familjen:)

Näe nu börjar jag minsann känna mig trött oxå, hjälpte inte med en timmas powernap på eftermiddagen...
Såååå jag går nog in och joinar Melissa. Ska försöka dra med min man oxå, men så har vi det lilla problemet att han fick hem en maaaaaaaaaaaaassa datorprylar idag så han bygger ihop en sprillans dator och det andra är att nu går favorit programet på tvn... kört? Skulle tro det..

Godnatt och kram

( inte lagt in dagens bilder från kameran än, så får köra ett bildregn under helgen)


17 Augusti


Sitter i soffan och glor på tv.. Precis fått massage av min älskling. Sjukt skönt, se om man kan få 10 min sen när vi ska sova oxå:p

Bakade en kladdkaka förut  men smällt marabou choklad i, se hur den smakar sen. ska bara få fasta till sig.. En riktig sockerbomb med andra ord, men va tusan hur ofta gör man det ?!
Dagen idag har inte bestått av mycket annars faktiskt, promenader med didde och lagat middag.
Och föresten skickat iväg ett cv som jag hooooooooooooooooppas jag får, håller tummarna. vill vill vill..


Och Imorgon är en stor dag, Jag ska ha min första körlektion på förmiddagen, känns så sjukt bra och roligt, men lite nervös är jag allt.. Men går nog fint och gör det inte det så är jag ju där för att lära mig..

Nu ska jag kolla till kladdisen:P
Kram


Godnatt



En liten bild på didden på våran fisketur på landet.. Vill sitta i båten just den dagen den fina kvällen NU! Men det blir svårt.. får drömma om det istället..
Med det ssäger jag godnatt, Kram

16 augusti

Halloooj.

Just nu sitter jag här och har lite tråkigt.. Grått väder och knäpptyst i lägenheten, didden har somnat i sin fina zebra säng.. Mysigt.. skulle vilja sova en stund jag med, men då  blir jag så jäkla seg isf.. Ska iväg till Teorilektionen halv 5-6..
Vaknade vid halv 9 idag då Didde ville ut på en liten morgon promenad.. Åkte sedan ner till gamla jobbet och hämtade lite papper och satt och pratade strunt med Teppan och Adeline:) Efter det åkte jag hem och har inte gjort så  mycket.. Väntar på bättre tider helt enkelt..
Fick nyss en trevligt sms som jag tyvärr inte tänker berätta någonting om nu, tar det när det blir akuellt isf.. hehe hoppas ni blir nyfikna:P

Helgen har iaf varit lung, som vanligt:) Åkte till kimstad i lördags och åt tillsammans med familjen sedan stannde jag där till söndag då jokke ändå var borta hela lördagen samt tills sent på natten.  Sen igår (söndag) spenderade vi kvällen i tvättstugan, jippi haha eller inte.. men somsagt alltid skönt med allt ny tvättat, påtala om det så måste jag para alla strumpor som jag inte orkade igår...

Kram


Bild från midsommarhelgen..

13 augusti

även Fredagen den 13e..Men har inget emot det datumet på en fredag, aldrig hänt mig något pga det..

Ligger i sängen och slösurfar och mannen är bänkad framför sin dator, socialt? ja visst. men umgås ju alltid annars.. har redan haft lite myskväll med tacos o sådär, mumma...
Dagen idag har varit väldigt slö för min och diddens delm sovit en del sen åkte o småhandla när Jokke kom hem..

Var trött efter gårdagen.. Sov hos Jonas och malin och barnen i onsdags till i går för jag skulle vara barnvakt på förmiddagen.. Gick så bra så, fasters små favoriter.. <3 Jag, Malin och barnen åkte sen med min mamma ut till kimstad och umgicks där.. Men var väldigt trött när jag väl kom hem framåt 7 tiden.. Jag och malin satt uppe och pratade hyffsat länge i onsdags natt, så blev inte mkt sömn.. men det var bara trevligt.

Funderar på vad jag ska göra imorgon? Älskling ska jobba på förmiddagen sen iväg på kvällen.. vi får väl se..
Längtar till nästa helg iaf, Augustifest, Kräftfiske och Melissas födelsedagskalas på söndagen.. Dock inte hennes födelsedag, den är den 27e men blir kalas den 22e... Hela 1 år, gud vad fort tiden går, lilla hjärtat!

ska se om vi ska spela nått spel eller nått sånt, umgås iaf..

Kram



bjuder på 2 mobilbilder från gårdagen.. Gjorde 2 små toffsar på lillpluttan :)

10 Augusti

Godmorgon på er..
Didden ville ut på morgonpromenad kl 8.. Inte riktigt vad jag tänkt mig MEN det är bara pallra sig upp..
Nu slappar vi båda i sängen en liten stund innan vi ska sätta fart på dagen..

Jahopp, som vanligt ett tag sedan jag skrev sist.. Vad har hänt? vad har inte hänt?
Inte  allsmycket faktiskt.Dagarna rullar på.. Men i helgen så åkte vi till Kimstad och sov natten till Lördag.. Vid halv 9 åkte jag till vånga och gjorde en bruduppsättning på Angelica som skulle gifta sig på dagen.. det gick super bra och  både hon och jag blev nöjda.. Nu väntar jag bara på att det ska komma upp bilder eftersom jag kom på att jag skulle ta kort när jag satt i bilen hem :/ typiskt.
Direkt efter det så öste släkten från nkpg upp till västerås på en släktträff. Det var trevligt och  träffa dem, vissa av dem eller rättare sagt dom flesta av dem träffar man ju nästan aldrig, så tycker sånt där är rätt kul:)

Sen har det inte hunnit hänt så mycket, bara att jag var påkörskolan igår på första teorilektionen, känns jättebra.. och redan apnervös inför körlektionen nästa vecka:P men det är väl det man ska va?!

Nähä, ska väl ta tag i dagen, ska till arbetsförmedlingen  runt halv 11.. Efter det blir det en tur upp till gamla jobbet.. ytterligare papper som måste fyllas i,vilket gör mig sjukt nervös och orolig.. har en vecka på mig att skicka tillbaka det till alfa, annars e de kört.. och av erfarenhet så är mina arbetsg inte så snabba av sig SUCK!!!


Ha de fint.. Kram

RSS 2.0