30 juni


Ligger i soffan o slö tittar lite på tvn, samt tömnmt min mobil på lite bilder.
Idag så har jag och mannen åkt runt i lite butiker i tornby och tog även en sväng in på Ikea. fick med oss lite små grejjer hem, bland annat blomma, duk och ljus till balkongen så nu är den lite mysigare :)
Jokke stack och spela golf med en arbetskamrat på eftermiddagen så då åkte jag och Diddeman till Kimstad en sväng, mysigt. Tog pendeln hem vid 19 och då åkte vi ut till Ekängen. Kastade lite boll med didde så nu sover han gött här i soffan..

Inmorgon blir det upp med tuppen, ska infinna mig i tandläkarstolen 8:10 =/ mindre kul om ens ett dugg kul, bara dyrt och tråkigt, men men. Efter det ver jag icke vad som sker, ligga i solen, sen på eftermiddagen blir det ytterligare en visit till gamla jobbet.. SHIT såg precis vädret, strålande sol och över 30 grader i helgen, stekstekstek fan vad jag älskar värmen efter den här kalla vintern vi haft.

bjuder på 2 kassa mobilbilder på mig idag



Godnatt, Kram



29 Juni

kanske var dags för uppdatering!

Jahopp vad har hänt? Det har varit midsommar vilket vi firade tillsammans med Min bror Jonas och Malin nere i västervik på Lilla rätö. Var super mysigt, spenderade Onsdag- Lördag där. Och jag längtar redan dit igen. Älskart!

Annars har dagarna rullat på, legat i solen så mkt som det bara går. hur underbart som helst. Grillat ute i ekängen i söndags och igår så var vi med mamma och pappa till Kapten Bille´s och åt god mat tillsammans med dem, Dem firade nämligen 24 år som gifta :) Och idag så har jag varit en väldigt snabb visit nere på Ams sen till gamla jobbet sen så satt jag och Adeline uppe vid parken hos mig och stekte i solen och pratade en massa, super mysigt. Jag gav henne liiiiiiiiiiiite försenade födelsedagspresenter men va tusan bättre sent än aldrig:) Hoppas det var bra saker gull:)

Nu så sitter jag och kollar på tv och det är inget annat än Allsång på skansen, dock saknar man ju min mamma och hennes fina stämma:D Antar hon sitter hemma med ett leende och sjunger som en tok!


20 juni

Gokväll..
Sitter i soffan och slösurfar, funderar på att snart inta sängen. Är trött efter ett antal timmar i en bil.
Hängde med Sandra upp till Arlanda och hämtade Emma och Tobias, Var jätte kul att se dem :)
kom tillslut hem efter en liten fel åkning och spöregn som heter duga.

Jag och mannen har ätit god middag, baconlindad fläskfile och klyftpotatis, mums. Kollat lite på this is it som går på tv:n. Och även planerat midsommar. Blir västervik/lilla rätö tillsammans med min storebror och Malin. Kommer bli trevligt, grilla spelar spel och bara ha det trevligt :) Gillar vi.

Nähe, nu börjar ögonen bli aningen trötta.
Kram, och godnatt

En sväng till Söderköping


Somsagt det blev en sväng till Söderköping för ett besök på smultronstället. Var riktigt gott och mysigt. Blev dock " bara " glass från sidan istället för att gå in på resturangen eller vad man säger. Men det var gott för det. efter tog vi en liten promenad innan vi åkte hem.

Nu slappar jag i soffan, Ska snart börja med lite mat, sen blir det se på tv och äta jordgubbar.. Kanske blir lite bröllopstittande, har faktiskt kollat en del på det idag, inte för att kungafamiljen intresserar mig på det sättet men tycker ändå det är roligt, se på alla fina kläningar mm..

ha en mysig kväll, Kram




Älskar dig <3

19 Juni

hej o hå vad aktiv jag varit.. har faktiskt haft en massa annat för mig och därav inte prioriterat datorn/bloggen..

I måndags så åkte jag, sandra, anna och Johanna ner till skärgården. Vi åt god mat, drack vin solade och badade, hade det super mysigt helt enkelt. Åkte hem igen på Tisdag kvällen och då så stannade jag hos sandra och blev kvar där till Torsdagen. Har haft det super kul. Spenderat  soltimmarna på solkanten.
I torsdags så hade jag och sandra balkonhhäng hemma hos mig, pratade om allt mellan himmelgjord drack cider/vin och avslutade det hela med att cykla er till stan och ta en öl på "nationernashus" där vi träffade upp min sambo och en arbetskamrat till han, trevligt..
och slutligen fredfag, igår, då var vi på middag hos Maria & daniel tillsammans med Jimmy & Sofie. mysigt det oxå, åt mat, god efterrätt och spelade kort.

Så har det sett ut, nu sitter jag och väntar på Amelie & Jocke, ska klippa dem sen efter det har jag och mannen planerat att åka till smultronstället på en glass :) Diddan hänger självklart på oxå.

Ha en fin dag, Kram

En bild på fasters gulleplutt



oj han inte publisera innan dem kom, så gör det nu. med andra ord har jag klippt klart och ska nu fixa mig, sen dra oss...

10 Juni

Godmorgon..
Vaknade tidigt pga av lille didden som ville ner och leka med Nowa som vaknat på nedervåningen. kul!
Men idag är den stora dagen, iaf för min lillebror och säkert flera hundra andra studenter i Nkpg. Min liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllebror tar studenten, grattis grattis grattis.. Så himla kul, minns studenten som igår och det med glädje, fan vad roligt vi hade.

Tänkte snart att jag ska baka scones till frukost, mums! Efter det blir det väl fixa o dona här hemma, börja skära upp all mat till bjudningen här hemma efter utspringet. Blir Exotiskt planka, GOTTGOTT..
Ge oss sol. visst det regnar inte men va tusan på studenten ska det vara soligt och jätte varmt. Kan ju hålla tummarna för att det kommer, men känns tveksamt :/

Nu ska jag börja dagen, ha en fin dag. Kram


8 Juni

Godmorgon.
varit uppe sen kl 6 eller okej jag snooza till halv 7.  Har nämligen tvättstugan såhär på morgon kvisten, otroligt roligt, inte..
är klar med den runt  10 och då tänkte jag ta tåget till Kimstad och hjälpa mamma att handla till lillebrors student som är på Torsdag.
Naepp, måste springa ner och slänga in resten i torktummlaren så allt blir torrt.

ha en fin dag


7 Juni

Och vart håller solen hus!? fasiken man har redan blivit bortskämd att det ska vara sol när man vaknar..men men det kommer väl :P Hoppas det är sol och varmt på torsdag när lillebror tar studenten.

Idag har jag somsagt fikat med adeline, Teppan var oxå med och åt löunch då. mycket trevligt. sen tog jag och Adeline en tripp i butikerna och kollade runt lite. Drog mig sen upp till jobbet och som väntat blwev det o oförättat ärende, suck:/ ska dit på måndag nästa vecka och hämta sakerna då, se om jag kommer därifrån med alla papprerna då, kan ju hoppas!
kom hem vid 3 och då hade diddeman varit ensammen 3 timmar och klarat sig utmärkt bra, duktig e han min plutt. Vi slappade lite sen så gjorde jag middag tills mannen kom hem, gött. Sen nu har jag fixat med "min sida" på arbetsförmedlingen.se... ska ju dit på möte på onsdag så måste ha det fixat tills dess..

Tråkig kväll! mannen sitter bänkad framför datorn och kolla på nån appel presentation om nya iphone, jätte intressant...


bjuder på en bild från gårdagen när jag solade i en solplätt på balkongen, skönt. älskar sol!


6 juni

Sverigesnationaldag. Har väl inte tyckt att det varit mer än en vanlig söndag.. Började dagen med att gå bort till rydsskogen på valpkurs för andra gången, gick bra idag men jag tyckte en övning var lite krånglig även fär oss så det var svårt att få ut till hunden att göra den rätt då oxå, men men mer övning ger färdighet, tycker förövrigt att det går super bra, han här duktig min bebis!
Jokke stack iväg på en golfrunda direkt när vi kom hem och jag satte mig i solen på balkongen i 1 timma tills jag "bara " skulle slänga mig på sängen jämter didden i 5 min, slutade med att jag slog upp mina gröna och insåg att jag sovit i 3,5 timmar, men det var riktigt skönt :)
kvällen har bjudit på tacos och soffhäng dock inte ett skit på tvn så passar på att blogga lite.

Imorgon, måndag och ny vecka. Ska luncha/fika med Adeline sen blir det en sväng upp till jobbet för att hämta lite papper osv. Vill kolla lite på stan oxå. Hoppas det är lika fint väder som de senaste dagarna för gud vad skönt det varit njutit av varenda sekund, så härligt det är!!! Dock nämnde adeline nått om att det inte skulle bli bra väder, hoppas väderprognosen ändrar sig :)

Lite mera söndagsmys sen sova!
Kram

Det bästa med allt denna vecka är att min norgetös kommer hem :)..
Bjuder på den charmigaste biln jag hittade, iaf på mig.. lite lagom snygg efter en resdag på 24 h iställer för en sisodär 3 allt som allt.



3 Juni

vilken dag, nu ärn det bara så mycket sommar. riktigt härligt.
Varit ute hela dagen, dock inte pressat i solen är fortfarande röd från igår, men färg har man säkert fått idag för det. Malin, wille och Melissa kom ut vid lunch, så då fikade och pratade strunt. Massa mys med melissa som fick sitta i gräset och njuta av vädret. sen kom även Jonas, så då grillade vi hamburgare till middag, gottgott.
Har även lirat badminton, fan va skoj men sjukt varmt, så det var dagen träning, hehe.

Imorgon blir det att fixa 2 stycken baluppsättningar som sagt. Det enda som är planerat, sen blir det sova hemma tillsammans med min älskling, saknar han nu efter snart 2 nätter ifrån varandra, men saknad är bra ibland, speciellt när man bor tillsammans. blir lite extra mys då när man ses :)
Jobbiga när jag och didrick sover här uppe på övervåningen hos mamma och pappa är att han tycker det är "morgon" kl 05 mitt i natten enligt mig, fan vad arg jag blir allså. Men men får leva med det, tur han inte gör så hemma..

Nu ska jag ner o se om det finns nått bra på tv, sen blir det en dusch på det, grymt skönt MEN lär nog svida fint på brännan med duschstrålarna. kan vara värt det!?

kram

2 Juni

Gokväll..

Ligger på bäddsoffan hemma i kimstad hos mina föräldrar. kom hit i förmiddags och har legat och solat hela dagen med mamma, fy vad jag har bränt mig. Ska bli superväder imorgon oxå så därför valde jag att sova kvar här så man kan vara ute hela dagen imorgon med,  dock med en bra solkyddsfaktor, så skönt för didde oxå att kunna vara ute hela dagen.  bra för oss alla helt enkelt, hehe..

så min dag har varit riktigt bra, slappat i en solstol och snackat skit med min älskade mor.
Testade min nya locktång på henne förut, riktigt bra var den, visar bild på den en annan dag samt vad den heter..  Men när jag väl lockat hela håret så testade jag att göra en uppsättning på hennes oxå, blev super fint.
På fredag ska jag göra två stycken baluppsättningar, längtar. Så kul att göra det, skapa helt enkelt, det är det jag brinner för!

Ne nu ska jag stänga av datorn och försöka sova så det snart är morgon igen, hehe..
Sov gott och godnatt..


saknar min älskling när jag inte sover hemma, älskar dig massor hjärtat

1 juni

hello :)

Idag vaknade jag vid halv 9, stack ut på morgonrunda med diddeman. strax innan 10 tog jag min cykel och trmpade ner till arbetsförmedlingen som jag varlångt ifrån ensam att göra idag. Gud vad mycket folk. Men allt gick rätt smidigt för det och jag fick en tid till möte nästa vecka.
Väl hemma så bakade jag muffins och sen kom Malin hit :) myclet trevligt, blev fika och färga hennes hår,och en himla massa prat om allt mellan himmel och jord :) Hennes hår blev super fint och jag blir själv sugen på att färga det mörkare.. mitt har blivit så ljust nu emot vad jag brukar ha.

Japp det var min första dag som arbetsSÖKANDE och det har känts konstigt,som jag sa till en fd arbetskollega som ringde fört " det känns som man bara är hemma och är sjuk" , det gör det faktiskt.  Men ska ändå ställa klockan varje dag så man inte blir så seg. Jag måste ju faktiskt leta jobb, samt att jag lovat mig själv att ta tag i mitt körkort eller inte bara mig själv utan min man oxå. så det ska bli! Blir skriva in sig på körskolan, tror det blir magnussons tillslut, ligger nära och bra så det blir smidigt:) längtar :) Bättre sent än aldrig!

Nahe, nu ringer mamma så ska prata lite med henne, svårt attblogga samtidigt!
Ha en fin kväll.

RSS 2.0