"fredag" imorgon

känns riktigt skönt, hade uppskattat mer om det var så att vi var lediga imorgon som ljudfilslyssnarna på jobbet är. men ickke vi ska jobba till 15 som på fredagar, får väl gå, bättre än 17 :) Ser fram emot låånghelg!

dagen på jobbet idag gick faktiskt ganska fort fick sluta en timma tidigare oxå. Har klippt en vän sen bara tagit det lugnt. Blev smaskig mat från saigon förut. SKulle lägga mig och vila en stund efter maten, sltade med att jag sovit från 19-22 ! känns väl lagom kul nu när jag snart ska sova igen, men faktiskt så är jag fortfarande lite trött så det blir skönt.

Precis droppat saltlösning i diddemannens öga, stackarn. hans ena öga vätskar sig så mkt så jag slog slag i saken och ringde till vetrinären och kolla vad jag skulle göra, så blir badda med saltlösning nån/några dagar annars blir det ett besök hos vetrenären. Hoppas det går över, Så tråkigt att behöva gå till vetrinären samt så är det ju aningen dyrt, Visst får kosta vad det vill bara min bebis mår bra MEN finns ju roligare saker att lägga pengarna på!

tackar för mig, Godnatt


söndag, inte speciellt kul!



Det känns inte alls kul med söndag om jag ska vara helt ärlig! fyy.. Men har haft en väldigt bra helg. Denna vecka blir det ju långhelg också, lååångfredag sen röddag nästa måndag, väldigt väldigt skönt.

har fotat 3 saker jag fick med mig hem i lördags, allt annat är inget speciellt att fota.





Nu blir det snart inta sängen för min del, eller okej inte riktigt än kollar på "ballar av stål nu" Sjukta människor.

Godnatt

Nyinköpt till hallen, i bilder!






Sådär, här kommer bilder på byrån vi köpte i veckan. Är en Malm från ikea. Blev bra, och skönt att ha lite mer plats för alla handukar och sängkläder, för somsagt där dom låg innan var det vara en tidsfråga innan man skulle få allt i huvudet när man öppnade dörren!

Färska blommor står på nu oxå, älskar det, och framför allt tulpaner. Mamma pappa mormor och morfar har varit här på lite sen födelsedags fika för Jokke. Så nu står det blommor överallt i lägenheten plus att min söta mormor köpte 3 "fönsterblommor" i påslåresent till oss. Fint!

Kommer ett till bildinlägg senare men ett par fynd jag gjorde i ullared, Visst blir bloggen så mkt roligare när det är lite bilder i inlägget, känns mer "levande"

Ha en mysig söndagkväll!

let´s dance final

precis kollar på lets dance finalen. Tycler den var bra, sån glädje i det programet:) och jag tycker båda två var riktigt bra!
har haft fredagsmys hemma hos maria och daniel. Pizza och hockey och såklart let´s dance. Jag och didde drog hem vid nyheterna kl22 och såg finalresultatet här hemma. Jag känner mig trött och ska upp tidigt imorgon därför gick vi tidigare. Jokke stannade allså kvar då dem ska se på Wallander, vill med se men somsagt känner att jag inte orkar.

Så skönt med fredag, slutade kl 16 och tåg då pendeln till kimstad och fikade hemma hos mamma och pappa och snackade lite strunt. Sen tog jag och didden pendeln hem vid halv 7 (premiär dör diddan och det gick super bra )..

upp tidigt imorgon somsagt. ska ställa klockan på 05:30, usch. men ska hinna fixa lite smarriga mackor och varm oboy som ska med. Jag mina föräldrar och lillebror gör en liten tripp ner till Ullared, se om man får med sig en del fynd hem, vilket jag hoppas och tror, vi får se! :)

Nu ska vi gosa ner i sängen, se när mannen kommer hem, troligen när jag sover.
Älskar dig älskling, pusspusspuss

Godantt!

Godnatt

Nu ligger jag i sängen redo att sova :)

Nu är min hall en byrå rikare och det blir jätte bra :) imorgon blir det garderobrensning och sen fixa ordning det som skall i byrån, och där med kommer bild på den oxå. Fick med oss en fin lampa från Ikea oxå.
MEN det stora MEN, jag orkade inte in och köpa tröjan som jag hittade idag och känner just nu att jag ångrar mig igen!!!!!!!!!!! så imorgon är det jag som går och köper den direkt efter jobbet.. Efter det ska jag åka till mamma och pappa och hämta min bebis som varit där sen igårkväll.
Fredag imorgon, underbart bra. Gud vad veckorna springer iväg, inte mig emot.. Hoppas den där värmen är här snart oxå.

kramar, Godnatt



Min plutt,löööve

Torsdag men känns som Fredag, typisk!

har känts som Fredag hela dagen idag. Varit rätt slappgt på jobbet, lite folk och lugn stämmning.. Pricken över i:et var när vi fick stänga ner datorerna och gå hemm redan 14:30 :) Dock blir det hel dag imorgon då istället, men det kändes värt det idag, se hur det känns imorgon!
Tog en runda på stan, lite ärenden på apoteket och sen en sväng i butikerna, hittade en fin/cool tshirt som inte fick följa med hem, MEN känns som jag ångrade mig nu. Kanske svänger in och köper den sen när jag och Jokke ska till ikea, eller iaf testar den och ser vad hans åsikt om den är :) säkert diss då vi har helt olika syn på kläder, men är ju trots allt jag som bär upp det så då får folk tycka vad de vill ;) hehe.. men klart man vill va fin för sin pojkvän, vem vill inte det liksom!?

somsagt ikea ska vi till när han slutar jobba. Vi ska köpa en byrå till hallen som vi kan ha handukar/sängkläder i, öppnar dörren till garderoben där de ligger i nu så känns det som man får allt över sig vilken sekund som helst. så det behövs. Blir nog super fint! bilder kommer..
Efter det blir det storhandla på Maxi som alltid vid löning. inte för att varken kylskåp eller frys skriker efter mat men för att det är skönt att ha allt hemma så man inte behöver småhandla hela tiden, blir så mkt dydrare då.
Efter det blir det soffhäng hela kvällen.Nytt avsnitt av bellatyrashow som jag ska bänka mig framför, Ser ni det? Jag tycker det är roligt faktiskt. Alltid kul att se såntdär med bloggare man läser om.

påtal om annat, på Lördag ska Mamma och jag till Ullared,Det ska bli trevligt:) Seom man gör några fynd. är ute efter lite lampor o sådär och dem har en hel del heminredning faktiskt.

Näe nu ska jag skriva klart inköpslistan sen vänta på herrn ska sluta jobba..

Trevlig helg om jag inte skriver innan :) kramar

Lördag hela dagen :)

Godmorgon, eller har ju varit vaken ett bra tag. Diddemannen ville ut på morgonpromenix vid halv 9 så det var bara att gå upp. haräven hunnit bada/duscha lillen oxå, så nuär han ren och fin. Ska snart fixa ordning mig lite sen blir det nog en sväng till djurmagasinet och fylla på lillens krubb, Se om vi hitar nått fint halsband kanske, börjar snart växa ut sitt bebishalsband..
Åkte ju till mina päron igår och hämtade hem Didde. Jag och jokke lagade mat till oss alla oxå, blev stektris och kyckling grej, så himla gott är det, och det tyckte päronen med, Gött! såg lets´s dance och solsidan där oxå, och fan vad gött att Wille åkte nu, annars hade det varit sista gången jag såg lets dancé.

Vid 3 så ska vi bort till Maria och Daniel, det ska bakas och ätas och helt enkelt ha Lördagsmys. Trevligt.

fixa lite, sen styra upp dagen då, Ha en trevlig lördag Kram


Fredag runt hörnet, GÖTT!

Imorgon är det fredag, underbart skönt! först ut jobb sen hämta diddemannen hemma hos mamma, mysigt!
Har hållt på och fixat hår hela kvällen,dock mitt egna hår. Färgat bort min hemska utväxt och sytt ihop det nya löshåret så nu är det klart..  Det var bra, men är ju inte lika snyggt som när jag hade löshår och hade lite mer längd på mitt egna, nu har jag sån skarp kant på mitt egna hår så det blir inte lika snyggt, behöver nog klippa ihopp mitt med löshåret, men nu är jag trött och dessutom är inte det det enklasteatt göra själv..

Åter igen skönt med helg imorgon, adeline drog ett kul skämt att vi var lediga imorgon, vilket inte stämmer såklart:( Men det hade varit grymt skönt.
Som jag säkert nämnt tidigare så känns det som jag lever för fredagar, tur för mig att dem 2 senaste veckorna har gått jätte fort:)

Näeni, nu ska jag sova, trött trött trött.

Godnatt,

ständigt trött!

Redan hoppat ner i sängen, är så sjukt trött, vet inte vad det är med mig igentligen, tycker att jag jämt är trött!!
Men iaf, ligger nerbäddad i sängen och pysslar lite med mina naglar, tog bort mitt avskafta naglack och tänkte måla på lite nytt med en våååårig färg:) även lyxat lite med mina nagelband och masserat in dem med nagelbandsolja, ser så fräscht ut efter, dem såg lite tråkiga och torra ut innan, men nu så.

Veckan börja dra ihop sig och snart är det fredag, det är helt sjukt vad lycklig jag blir av tanken"snart är det Fredag", Denna vecka skulle jag lika bra kunna strycka i allmenackan inte ett dugg bra eller speciellt rolig vecka :/ Tråkigt, funderar på en ändring! Men men mer om det vid ett senare tillfälle..
Helgen ser hyffsad späckad ut och det känns bra.. :)

Nähe ni, dags att måla på lacket på naglarna så jag kan lägga mig till rätta och sova om ett tag.
Godnatt, Kram


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Jack, min älskade vän!
Jag saknar dig så det gör ont, en del av mig fattas och det är du. Du var något alldeles speciellt, din och min vänskap var speciell. Du var bra på att trösta om jag var ledsen, du var bäst på alla sätt och vis, din glädje och kärlek till familjen är oersättlig. Som sagt jag saknar dig så det gör ont, förbannat jävla ont...

Godmorgon

bläbläblä, ap trött och vad är det för jävla väder som kommit inatt då, SNÖ. Trodde inte det skulle komma mera  nu när vårkänslorna tagit fart på riktigt med sol varje dag. Men men.

...........Orkar inte,vill inte, känns bara meningslöst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





ha en bra dag

Godnatt

Ligger nedbäddad i sängen med en mysig liten didrick, som dock sover men ändå..
Då var det ny vecka då, dagen idag skulle man kunna strycka i almenackan jobbmässigt, för fy fan vilken skit dag jag haft, men någon ska väl ha det oxå.. Hoppas på en lite bättre imorgon iaf.
Gick hem efter jobbet, så kallt det blir när solen gått och gömt sig, längtar till svala sommarkvällar, mums, så skönt.

hemma så stupade jag i sängen ett tag, var grymt trött. Sen var det bara ge sig på middagen, fick bli stroganoff och ris, jattä gott. Efter det har det bara blivit slapp i soffan framför tvn.

Har somvanligt inget direkt roligt att skriva:/ vart dålig med att ta kort på sistonde så finns inga roliga kort att bjuda på. Får ta och styra upp det här.

Nu ska jag sova och drömma mig bort, Godnatt sovgott.


Bjuder på ytterligare en gammalbild, sommaren 08, gillar den här mycket, samt att den får mig att genast vilja beställa hem"löshår" tusan vad jag vill ha långt hår nu!


Såg nu att jag har den här bilderna i headern, men här får ni den ändå! Sugen på att göra om min header även fast jag är jätte nöjd med den jag har. Är ingen hejare på att fixa med såntdär eller hejare jag kan ingenting allså är min fina vän Erica som hjälpt mig♥

det är inte alltid lätt med rubriker!

Jösses, redan fredag imorgon, vart tar dagarna vägen!? denna vecka har gått grymt fort, men inte gör det mig nått, jag lever för helgerna, haha!  Ne men riktigt gött med fredag imorgon :)
Dåligt bloggande från min sida tycker jag,men händer inte något speciellt i mitt liv just nu, dagarna rullar på med det vanliga, jobba, träna äta sova och där i mellan hinna umgås med min käresta och min 4 benta terrorist, och det var hårt sagt men ibland så då är ha verkligen det, men vad mer ska man kunna begära av en 13 veckor gammal bebis? Han är iaf världens bästa min lille skrutt.

Ja det var väl det. Ska väl snart ge mig ut på en liten kvällskiss. Och föresten, är det inte helt helt underbart sol varendaste dag denna vecka otroligt härligt, kan det vara just därför det känns som veckan bara sprungit iväg? är det den där vårkänslan och stämmningen tro? kanske det...

kram, godnatt

en bild från våren/sommaren 09


Känns som våren är lite på ingång...

Åhh vad jag längtar till våren, ger mig lite vårkänslor när solen tittar fram om dagarna nu, samt ljusare på mycket längre :) gillarlalallalal läget

Ligger i soffan och bara glor, vill se på "familjen annorlund" och massa annat som är på tv idag, men herrn envisas med att se på hockeyn.
Idag efter jobbet så fick jag med Jokke på stan( inte ofta då han inte gillar att shoppa på stan, nätshopping är hans grej, haha ) Jag fick med mig en typ tunika, baslinne och strumpbyxor hem. Testade ett par helt sjukt snygga Nike sneakers som jag vill ha men min jävla vänstra fot har jag ju en knöl på så den skon klämde lite, men tror det kan bero på att den skon inte var testad någon gång i butik, får kicka runt i lite andra butiker, men dem var iaf galet snygga.

haha, kom in en "psyksnubbe" på gina när vi gick runt där. Ni vet dem där små gula skyltarna som står innan för dörren i en butik "halkrisk" eller vad det står på dem? Iaf, han ställde sig framför den och börja prata och sa nått i stil med " Det är väl ingen som ser dig, DU som är så ful" haha, tyckte det var lite små roligt även om jag är rädd för sådana människor, eller rädd o rädd bara obekväm med dem och "rädd" att dem ska börja prata och ha sig med mig, usch...

Nu ska jag läsa lite bloggar sen se på tv.
tjingsving,kram



Hej hopp!




Snart kommer mina päron och hämtar mig :) tack snälla..
Ska lämna av lite stuffs där sen åka in till Nkpg och träffa Jenny. Har med mig Didrick så ska han få leka med hennes lilla voffsing, ska bli riktigt trevligt.. Sen blir det sova hos mina päron då jag ska permanenta min mormor imorgon.

Trevlig helg gott folk.

RSS 2.0