29e April


äntligen Fredag och helg =] Riktigt härligt. Hoppas det här fina vädret har tänkt stanna över helgen oxå, det vore ju inte dumt precis.
Sovit mestadels hela dagen, känns kanske inte super bra men man kanske får passa på medans man kan helt enkelt!? hehe. Bebis pysslar runt där inne just nu och det är sååååå mysigt. Lite förvärkar kommer och går, vilket iofs är bra på sitt sätt även om det gör lite ont.. Vi får väl se vad som sker nu i helgen, mina föräldrar tippar ju på bebis.. jag tror inte på helgen, men vem vet?! =p

Nu tänkte jag faktiskt vara så snäll och duscha diddeman ( han tycker nog jag är mindre snäll då) För han är en smutsgris just förtillfället. Så ja en dusch såhär fredagen till ära blir perfekt.

Hoppas ni alla får en trevlig Valborg. Här blir det lugna puckar med lite grillning.
Kram


Hallojsan


Jag är galet uttråkad och sitter bokstavligen och väntar på att Jokke ska komma hem.
Har upptäckt att min header och bild här på bloggen inte syns!? märkligt. Får kolla på det sen, eller inte jag för jag har nollkoll på hur man fixar med det där så får se om Jokke vill hjälpa mig =]

Har rört iordning smeten till våran pannkakasmiddag som det får bli idag. Är galet sugen på någon smarrig dessert till kvällen så funderar på att göra en Gino med vaniljglass, mums!
Så får det bli, tar en tur till lilla ica när Jokke kommer hem. Skönt med en liten promenix i det här stårlande vädret vi har... Känns som sommar nästan :)

tjingeling


Bild från sommaren 2008! Jag älskar dig så mycket så det finns inte ord som kan förklara


28e April

God förmiddag gott folk!

Började dagen med ett besök hos Barnmorskan, nämligen vårt sista inbokade besök innan beräknad förlossning. har ett inbokad 4 dagar efter Bf som jag verkligen hoppas slippa gå på. Men allt såg som vanligt jätte bra ut, hjärtat slår på fint och den är redo att komma till oss nu, frågan är bara näääääääär. Man är lite mer otålig nu när man vet att den kan komma när som helst, dagarna går så mycket saktare än förut. Men bara hålla ut, snart kommer du ju till oss vilket som :) och vi båda längtar efter våran lilla skatt♥

Frågan är bara vad jag ska hitta på nu? Finns inte så mycket att göra :/ Mannen min slutar inte förens vid 5 så det är några timmar att slå ihjäl här hemma innan jag får sällskap.
Kanske en tur upp till parken i solen med diddeman vore nått!

Ha en toppen dag hörrni! Kram

27e April



Idag så blev det upp med tuppen för att skjusa jokke till jobbet så jag kunde ta bilen till Kimstad och spendera dagen med min Mamma. På schemat stod det bullbak så det stog härliga till.. 114 bullar bakade vi ut och dem smakade ljuvligt :) Åkte därifrån vid 4a så Jokke kunde få komma hem från jobbet oxå. Så nu har vi spenderat lite tid i soffan och kollat lite tv.
Fått super skön massage av mannen min oxå för att våran lilla bebis i magen styrt runt och jag kände av förvärkar. Men nu har dem tråkigt nog gett med sig så det blir nog ingen bebis idag heller som jag skulle vilja. hehe. jäkla tjat från min sida är ju trotsallt 11 dagar kvar till Bf så är väl bara vänta och se, men man vet ju aldrig, eller hur?

Nu ska vi äta tacos, liten tradition såhär på självaste lilllördagen!



26e April

Halloj!

Dagen startade riktigt bra med ett förmiddags besök av Ewe :) Fika och en massa prat.
Nu sitter jag i soffan och slöar, slängt i mig lite lunch precis. Har riktigt ont i bäckenet idag så det blir lugna puckar för min del! Hoppas på att bebis gör sig redo och vill titta ut nu snart, gärna om några dagar skulle jag bli glad. Idag är det 12 dagar kvar tills vi når det beräknade förlossningsdatumet 8 maj. Jag har somsagt tippat på att den kommer den 4e och mina föräldrar gissar på helgen som kommer.. Vi får väl se. Skulle bli glad om jag slapp gå över tiden iallafall! Längtar som en tok och är såååååååå nyfiken så jag vet inte vad :p Packade klart BB- väskan till bebis och mig igår, så nu är vi redo!

Annars då? Vädret strålar och man njuter av varenda sekund av värmen. Dock har ju pollensäsongen dragit igång och jag påminns varje dag om hur mycket jag ogillar skiten. Kan inte äta några tabletter just nu i och med graviditeten så får nöja mig med en nässpray.. Bättre än inget.



Vecka 38 ♥♥

Barnet:

Vikten är oftast mer än 3 kilo.

I flera veckor har din bebis utveckling mest handlat om förbättringar av organens funktioner, inte någon uppbyggnad av dem. Hjärnan och nervsystemet utvecklas fortfarande och fungerar bättre för varje dag, och kommer att fortsätta att utvecklas långt efter det att bebisen är född. Ja, faktiskt ända upp till sena tonåren.

Nu betraktas barnet som fullgånget. När är det dags att föda, då? Du kan önska i morgon, men det är barnet som alldeles på egen hand bestämmer det. Forskning visar att våra gener avgör hur länge vi stannar i livmodern. Barnet har det programmerat i sig, från arvet från dig och från pappan. Det finns inte mycket du kan göra åt saken, förutom att vänta.

Mamma:

Svårt att sova

Barnet räknas alltså som fullgånget och många föder i den här veckan. Det är barnet själv som bestämmer när det är dags att födas. Forskning visar att graviditetslängden finns programmerad i arvsanlaget. Det är nedärvt från dig och din partner och har bestämts efter vad som är en normal graviditetslängd i just ert fall.
Har du inte packat din bb-väska är det hög tid att du gör det. Låt den stå redo så att du inte behöver tänka på om du fått med dig allt när värkarna väl startar. Det är mycket barn i magen och moderkakan är mellan 20-25 cm i diameter. Den väger ungefär ett halvt kilo och det är av stor
betydelse att den fungerar fullt ut. Du kan känna hur barnet trycker och pressar nedåt mot underlivet. Många barn sjunker ännu djupare ner. Ditt bäcken är något vidgat och barnets skallben
har förmågan att omforma sig för att passa in i förlossningskanalen. Det kan vara svårt att hitta bekväma ställningar att sitta och ligga i. Magen är hela tiden i vägen. Du väntar på det första riktiga tecknet på att förlossningen startar.


Inte tagit någon bild på magen dagen till ära. Så inlägget får idag prydas av söta lilla nallen som hänger i vagnen :)


24e April

Glad påsk=)

Har en hel mysig lång helg tillsammans med min älskade man. Spenderat dagarna ute i solen. Idag ska vi åka och äta påsklunch i Norrköping hos Mormor & Morfar. Trodde först att vi inte skulle kunna åka dit idag för inatt/ tidigt imorse låg jag och hade jordens förvärkar och bara hoppades på att våran lilla bebis ville komma ut som en liten påskpresent till oss :p Men efter någon timma lyckades jag somna om och har inte riktigt samma värkar nu.. det kommer och går lite men betydligt svagare.
Jag har gissat datum när jag tror att den lilla tänkt sig komma och faktiskt så har jag känslan att den kommer komma lite tidigare, nämligen den 4e Maj.. Vi får väl se :) inget mig emot :)

Idag går vi in i vecka 38 dvs 2 veckor kvar till beräknat förlossningsdatum, men gör ett separat inlägg om det sen som vanligt med bild :)

Nu ska jag styra vidare här hemma innan vi ska dra oss till Nkpg!
Hejhopp


21 April


Halloj solstrålar!
Riktigt varmt och härligt ute idag.  Härligt att all pollen slagit till nu oxå, usch! Måste åka förbi ett apotek sen och skaffa lite piller.
Gårdagen bjöd på en heldag i Kimstad. Åkte tidigt för jag inte kunde somna om när Jokke åkt till jobbet.
Jag, mamma och Melissa åkte till Ingelsta och fika och gick i butikerna. Köpte en rutschkana till Melissa som blev riktigt poppis. Vi byggde ihop den när vi kom hem så hela eftermiddagen spenderade vi ute på tomten:) Härligt.

Idag blir det städa av lite här hemma,dammsuga och svabba golven. Sen hämtar jokke upp mig och didde när han slutat så ska vi åka och hömta bilbarnstolen som vi beställt :) Sen ut och fortsätta med bilen som varit veckans projekt ( jokke vaxar/polerar den, eller vad det nu heter) Sen till kvällen så ska vi grilla :) Gött!

17 dagar kvar till Bf, Det pirrrrrrrrrrar i magen! :)♥
Kram

19 April


Herregud, njuter för fullt av vädret vi fått. Mellan 15-20 grader både igår och idag =]
Idag har jag lunchat med sandra nere på stan, vi köpte med oss en varsin mumsig sallad och satte och i gräset vid Domkyrkan och hade lite picknik, Riktigt mysigt. Sen fortsatte vi njuta av solen här hemma på balkongen hela eftermiddagen :) Riktigt riktigt härligt.
Väntar på att Jokke ska komma hem så blir det äta kvällsmat och slappa. Hoppas på nått bra på tvn kvällen till ära.

kort och gott helt enkelt.
Hoppas ni njuter av vädret!

Vecka 37 ♥♥



Vecka 37

Barnet:

Cirka 2.8-3 kg.

Nu är barnet fullgånget och redo att födas. Förlossningen kan starta när som helst, men många kvinnor får vänta ytterligare några veckor innan det är dags. Barnet ökar sin vikt med 200-250 gram per vecka och har mer än en liter fostervatten runt sig. Koordinationen är så utvecklad att barnet har förmåga att gripa tag om saker med handens fingrar. Den tränar inför ett liv utanför livmodern genom att dra in och trycka ut fostervatten ur sina lungor. Den lagrar också näring som behövs för att klara en ansträngande förlossning. De allra flesta barn ligger med huvudet
nedåt, endast ett fåtal ligger med stjärten först. Om så är fallet gör man vid den här tiden ett försök att vända barnet.

Mamman:

Ladda med kolhydrater

Du går troligen på ännu en graviditetskontroll. Är det något som fortfarande oroar dig inför förlossningen så prata med din barnmorska. Det är bra om du som skall bli pappa följer med. Även om du skrivit ett brev med dina önskemål kring förlossningen är det vanligt att man också noterar vad du vill i journalen.
Denna kommer personalen på förlossningsavdelningen senare att ta del av.
De flesta kvinnor känner av allt kraftigare sammandragningar i livmodern. Det är inte farligt utan en påminnelse om att snart startar förlossningen och mötet med barnet närmar sig. Kanske har du
slutat arbeta och inlett dina första veckor som föräldraledig. Du kommer att må bra av att få rå dig själv och att släppa arbetet helt. Du behöver också lite tid att förbereda för barnets ankomst och göra de sista förberedelserna inför förlossningen och den stora omställningen till att bli mamma. Nu kan du vila när du behöver det. Ät som tidigare bra mat, gärna med extra kolhydrater så har du lite mer ork om förlossningen skulle starta.
Libero


16 April

Godkväll..

Har nu landat hemma i soffan, skönt..

Började dagen med att vanka runt inne på ica maxi för att handla till våran grillkväll vi haft ikväll. Efter det så lämnade jag av Jokke och didde i Ekängen så brasade jag vidare till Kimstad för att spendera några timmar med Mamma, pappa och Melissa.
Börjar blir lite jobbigt att köra bil själv nu, eller iaf idag då plutten där inne varit/är fullt aktiv hela dagen, började morgonen med massa förvärkar och sen har det liksom rullat på(sparkat på). Trångt är det och det känns kan jag lova, där av lite jobbigt att sitta bakom ratten när man helt plötsligt får världens tryck mot revbenen och måste sträcka på sig allt vad man kan...
Älskade du vad jag längtar efter dig. Snart så :)♥

Kvällen har vi hängt med Robba och Caroline. Ätit grillat och spelat kort :) Väldigt trevligt som alltid!

Nu ska jag hoppsa ner i sängen, njuta av min bebis sparkar och spela ett spela på iphonen som jag tog hem igår, haha det är lätt att bli beroende, iaf för stunden.


Hoppas ni haft en skön kväll gott folk. Kram

15 April


äntligen äntligen ÄNTLIGEN Fredag =] och helg!

Väntar somvanligt på att klockan ska bli såpass att min man slutar jobba. Jag har tröttnat rejält på att bara vara hemma om dagarna, visst jag åker iväg ibland men jag har fler hemma dagar :/Alla andra jobbar ju..Och man känner sig rätt så ensamen på nått sätt efter ett tag, speciellt nu när jag har svårt att gå för långt oxå, så blir mest pyssla här inne varvat med att gå ut med diddeman så långt jag klarar! Fan vad jag klagar? känner mig inte riktigt på humör idag!!!!!!
Nä avslutar här! hej



14 April


Dagarna rullar på och imorgon är det äntligen Fredag, är det inte underbart?

Idag ska jag ut på äventyr med Mamma som kommer hit. Vi ska blandannat åka och köpa en tavla som dem ska ha i sitt nyrenoverade vardagsrum. Sen blir det även en sväng på Ikea, som faktiskt inte är lika roligt som annars just nu för dem håller på att bygga om överallt på nedervåningen:/ Var det iaf sist jag var där och då såg det ut att var allt ifrån färdigt.

Det är mina planer för dagen såhär långt.. Riktigt gött att solen precis kommit fram från alla moln. påtal om sol och värme, jag har ett problem, VÅRJACKA? inte en sussning om vad jag ska ha på mig om inte min vinterjacka som är på tok för varm såna här dagar. Känns så jäkla onödigt att lägga pengar på en ny jacka igen nu när jag har ca 3 veckor kvar till BF.  Får helt enkelt ta mig en funderare på det!



13 April


Är i fullgång nere i tvättstugan med att tvätta alla pluttens små kläder:) Är ju en del kläder vi köpt på oss, så kläder i stl 50/56 har vi så det räcker och blir över MEN man kan ju inte motstå när man ser nått sockersött hänger i butiken. Snart kommer ju även leveransen från Lindex vi klickade hem förra veckan. Ajja lite bortskämd måste den ju vara våran lilla lilla älskling.

Annars ser min dag inte så speciell ut. Vädret är skittråkigt och jag har inte så mkt mer att göra här hemma än tvätta, så det får väl helt enkelt bli soffhäng och ett vaaaaarmt bad för att lindra mina onda foglossningar, Det är riktigt skönt för stunden iaf.

:) Hejhopp

12 April

startade dagen med ett besök hos barnmorskan för den vanliga rutinkrontrollen. Allt såg somvanligt toppen ut och lillen växer på fint:) Nu har vi bara ett besök till inbokat innan Bf datum :) helt galet men otroligt underbart:)
Efter det så tog jag en sväng ut till Ikano och strosade runt lite, Köpte med mig lite småsaker hem. Skulle fixa pollenallergi tabletter, men på varenda förpackning så stod det " rådfråga läkare vid graviditet" så jag orkade jag inte stå i kö för att få tag i nån personal där, så tar det en annan dag. Har några tabletter kvar här hemma som jag ska ta en titt på.
Fick bli en mål från Mcdonalds till lunch, riktigt gött ibland! Så nu sitter jag i soffan och slappar lite, Ska alldeles strax ta tag i städningen som jag inte hann klart med igår. Ikväll kommer det nämligen lite folk och ska kolla på lägenheten. Sen vid 3 hugget måste jag åka och hämta Jokke på jobbet eftersom jag har bilen hemma idag.

Så det var /är mina planer för dagen.
Synd att inte solen är framme och värmer på lika gött som igår, jäklar vilket härligt väder vi hade :)
Hejhopp


Emmaljunga Citycross



Här är vårat "åk" :) En Emmaljunga citycross -11. På bilden är det Citykorgen som sitter på då vi valde till den istället för en Hårdlift.
Är mer än nöjd med köpet så här långt, Lätt att köra och sen att den är riktigt snygg gör ju inte saken sämre!
Nu väntar vi bara på våran lilla skatt så vi kan rulla ut på alla härliga långpromenader.

Idag går vi in i vecka 36 ♥♥



Barnet:

Precis som en nyfödd

I den här veckan har din bebis nästan helt växt i sin skrynkliga hud. Huden är jämn och fin eftersom fettet under huden nu är fullt utvecklat. Ansiktet är lite rundare och huvudets diameter är 90 millimeter.

Nu kan din bebis göra allt som en nyfödd kan.

Hon eller han har sjunkit ned ännu lägre i ditt bäcken. Och de allra flesta ligger med huvudet nedåt. Bara ett fåtal ligger med rumpan först. Om så är fallet är det dags att försöka vända barnet.

Mamman:

Bara en månad kvar!

Nu är du på upploppet. Din livmoder når förmodligen upp till revbenen.

Runt vecka 32–34 kommer din barnmorska eller läkare att känna på magen för att avgöra hur barnet ligger därinne. Det kan ha ändrats många gånger under graviditeten. Runt vecka 34–36 lägger sig barnet vanligtvis i rätt läge och håller sig där.

Har du sett om din mage har sjunkit något? Kanske har du fått lite lättare att andas?

Även om det är lättare att andas är det inte ovanligt att du känner dig lite ledsen och irriterad vid den här tiden. Du sover förmodligen dåligt, har ont i ryggen, känner dig stor, blir andfådd av ingenting och svettas mer än vanligt. Allt det här är helt normalt, även om det inte är någon direkt tröst. Nu pratar vi om något roligare i stället; hur vet man att förlossningen har börjat?

Du har kanske redan har känt av förvärkarna? (Riktiga värkar kommer regelbundet och blir starkare och starkare med tiden. Riktiga värkar kan inte vilas bort. De upphör inte.) Ett första tecken kan vara att du får en blodblandad flytning. Det är slemproppen som släppt. Den består av ett geléliknande slem och har täckt livmoderhalsen under de senaste nio månaderna. Men det kan fortfarande dröja innan förlossningen börjar – men det är ändock ett tecken.


9 April


Vaknade upp till sol:) det gör att det blir lite lättare att gå upp ur sängen. Traskade direkt ut på morgonpromenad med Didde.  Så skönt, och ute så skymtade vi en hel del vårblommor :)
Har just precis ätit en god lördagsfrukost, dock i min ensamhet då Jokke är iväg på några timmars jobb. Men vid 13 är han hemma igen och då ska vi äntligen åka till babyproffsen och hämta barnvagenen som kom i veckan :) Wiiiiii. Ska ta kort på den sen och bjuda er på! älskar den!

Annars vet ja inte riktigt hur planerna ser ut en dag som denna. Lugn hoppas jag för just nu har jag så grymt ont ( foglossning ) eller nått i den stilen. Kryckor hade varit en bra vän idag. Hoppas det blir bättre när jag "kommit igång" mer med den här dagen.

Njut av solen mina vänner :)

8 April


Hej underbara fredag och helg :) Ännu en dag som bjuder på sol ( och storm). Hade turen att jag vaknade till vid 6 hugget imorse och lunde tjata upp min man till jobbet så han kommer hem tidgigt. Så om 2 timmar går han på helg :) Skönt.
Funderar på att städa av lite lätt här hemma, man ser en del didde hår på golvet när solen ligger på. Sen har jag tänkt bädda nytt i sängen-gött.
När mannen kommer hem så ska vi bege oss till kimstad och lämna av didde där för att sedan åka in till nkpg och kolla lite småsaker, så som tapeter. Efter det blir det tillbaka till Kimstad och grilla tillsammans med mina föräldrar :) mums!

Så ser våran dag ut.
Hoppas ni alla får en trevlig heeeeelg och en massa sol:)

7 april


Blåser storm ute fast ändå är vädret helt underbart på ett sätt. Solen lyser och den värmer på riktigt bra, vindarna är faktiskt hyffsat varma så dagens promenader med didde har varit riktigt sköna. Funderar på att dra med mig jokke ute på en lite promenad sen när han kommer hem. Skönt med frisk luft :)

Idag är det minsann en riktig liten buse som lever loppan i magen. Vaknade inatt vid 03:30 av att det pågick ett boxningspass i magen, fick bli ett evigt springande på toan och somnade om efter kanske 1,5 timmar. Tänkte då att det fick bli en lååååång sovmorgon men tjiiii fick jag kl 10 var vi igång igen och hittade då revbenen och sparka på, inte så där super skönt.  Samtidigt som det är jobbigt att inte kunna sova på nätterna så är det samtidigt en väldigt mysig känsla när den lille lever runt där inne, lyckan sprider sig med ett rus genom hela kroppen. Snart du lilla älskade vän är du här hos oss, 4 veckor + 3 dagar till beräknad förlossning.




Klickat hem lite sött!



Precis klickat hem massa godbitar till pluttis. Dessa ovan klickades hem + 3 superfina bodysar. Ni hittar dem på Lindex. Längtar till de kommer ett sms att paketet finns att hämta :) 7 dagars leverans, helt okej!

Sitter och kollar på big brother. Sen blir det krypa ner i sängen och kolla på sveriges mästerkock innan det är dags att sova. Inga planer för morgondagen så det blir en sovmorgon och sen kanske städa lite här hemma.. Börjat rensa ur lite i skåp/garderob på saker som ska slängas. skönt att börja lite smått så det inte blir allt för mycket när vi ska flyttpacka. Har en känsla av att vi kommer ha en del att göra då ändå ;p

Godnatt



Ikeas årstid!



Kom hem för någon timma sedan och har hunnit med promenad med Diddeman och nu slappar jag i soffan. skönt.
Var runt lite överallt runt Tornby och hamnade även en sväng inne på ikea. Därifrån fick 2 stycken lampor följa med hem som vi tänkt ha någonstans i nya huset, vet inte riktigt vart än men någonstans kommer dem göra sig bra! Så blir att gömma undan dem nere i frådet till flyttlaset går :)
Älskar dem, tycker stilen är perfekt!

Årstid- 199:- /st

6 April


Godmorgon. Då har vi redan sparkat igång dagen här hemma med en mysig frukost framför tvn! Annat mot igår då jag och didde klev ur sängen kl 12!
Ska strax börja göra mig iordning för Mamma ska komma hit om ett tag så ska vi åka och fika och sen ska vi kolla runt i inredningsbutiker mm :)  Drömma mig bort till vårat nya boende, fy tusan vad jag längtar!! Påtal om det, idag går intresseanmälan ut för våran lägenhet så vi får väl se om vi blir ner ringda nu i slutet av veckan, var riktigt många som anmält intresse iaf! kul för dem, hehe. tycker bara det ska bli helt underbart att flytta. Att slippa bo i lägenhet i sommar känns lyx! :) och all annan tid framöver med såklart:) jag och min lilla familj:)

Lite uppdatering om våran lilla plutt: DEt är trångt där inne i magen nu och det känns storskillnad på aktiviteten. Nu är det mer en hand/fot som trycker till och sparkar på magen, mest på samma ställe. Förut kände man ju full rulle åt alla håll och kanter. Min sömn blir allt mer avbruten av 10000 st kisspaus eller bara det "enkla" som att vända på sig. Jag älskar min mage och har svårt att tänka mig att den snart försvinner, konstig känsla? men en helt underbar känsla att jag då snart eller att VI snart har våran lilla skatt här hos oss♥ Tanken gör mig alldeles varm inombord



Jag älskar dig ♥



Så glad över det liv vi tillsammans har skapat. Tanken av att vi om bara några få veckor är en familj bestående av 3 är helt underbar. Du gör mig lycklig♥♥

Nu går vi in i Vecka 35♥



Barnet:

Det börjar bli trångt

Nu börjar det bli trångt, din bebis lägger på sig mellan 25 och 30 gram per dag, så hon eller han har inte lika mycket plats som tidigare att röra sig på. Dessutom har ditt barn kanske vänt sig så att huvudet pekar nedåt, redo för förlossningen.

Därför blir det allt mer stillsamt i magen.

Mamman:

Hud som kliar, armar som krymper

En del kvinnor får en hemsk klåda, särskilt på magen, i handflatorna och på fotsulorna mot slutet av graviditeten. Du kan lindra plågan genom att smörja in dig med fuktkräm. Eller prova att borsta med en mjuk babyborste där det kliar som värst. Berätta för din barnmorska eller läkare om det kliar mycket.

Du känner dig säkert tung och klumpig, och blir med all säkerhet lätt irriterad. Inte så konstigt. Din mage är ofta i vägen, armarna känns för korta och att hitta en bekväm sovställning verkar omöjligt. Prova att sova på sidan. Vissa strategiskt utplacerade kuddar kan också hjälpa.

Svårt att knyta skorna? Det finns bara en lösning – inga mer knytskor (eller en ständig skoknytande partner till hands). Inga klackar är modellen nu. Högklackat och platåskor är snyggt, men nu behöver du stabilitet. Fotmassage är alltid välkommet. Be din partner om assistans. På en gång. Lön för mödan, är argumentet.

Libero

 

Nu är det verkligen inte långt kvar, 5 veckor kvar till BF. Kan knappt tro att det är sant, vart tar veckorna vägen? Inte mig emot för jag längtar så jag spricker av nyfikenhet på våran lilla skatt som gömmer sig där inne.. Idag har vi börjat tvätta lite kläder som vi köpt till lillen som vi tänkt packa ner i BB väskan, lika bra att få det gjort för somsagt går resterande 5 veckor i den här takten så är vi alldeles strax där, redo för första mötet med vårat lilla underverk, vårat älskade barn ♥♥


2 April


Ingen sol men en hel del plusgrader ute idag. Skönt :) Sitter med balkongdörren öppen och lyssnar på alla "vår"ljud där ute, fågelkvitter..  Gick bort och hämtade bilen förut och tog en tur till biltema, eller jag och jag, Jokke ville dit. Nu har han och diddeman åkt ut till Ekängen och ska byta till sommardäck och tvätta bilen. Kul för didde och springa lös på tomten. Var ju där igår oxå och hade grillpremiär som sagt, mums vad gott det var. Kollade även igenom fotoalbum på bebisjoakim, lilla charmtrollet :) Nyfiken på hur våran lilla plutt ser ut, vem den är lika och sånt där! Hälften du, hälften jag

Jag ska alldeles strax göra mig i ordning för kvällens äventyr i Norrköping. Jag ska hämta upp Teppan vid halv 5 så då rullar vi in till nkpg och äter mat någonstans, misstänker att det är svårt att hitta nått bra matställe just ikväll. Skulle boka bord på Butlers i torsdags men det var tydligen fullbokat hela lördagen:/ Typsik, var galet sugen på deras planka! Vi får helt enkelt se vad vi stoppar i oss! 
Halv 8 börjar föreställningen " dyng kåt och hur helig som helst" och mina förväntningar är HÖGA. Hört att den/ hon ska vara riktigt bra, vilket jag inte tvivlar på.

Ha en toppen kväll!

1 April


Nu är det väl ändå vår? Synd bara att vädret inte bjuder på strålande soool dagen till ära.
Dagen bröjade med en låång skön sovmorgon till kl 11.. Tror det börjat bli en vana att sooova länge, men det gör mig inget. Är rätt uttråkad om dagarna så att sova bort en bit av förmiddagen känns ändå helt OK! Man får väl helt enkelt passa på så länge man kan.
Har hunnit med, frukost, promenad med didde och en skön dusch. Ska snart fixa ordning mig och ta någon lunch. Äntligen kom Jokke iväg till jobbet skapligt oxå så han kan sluta kl 15. Då ska vi ner på ett litet ärende på stan sen slappa lite. Kvällen bjuder på grillat ( om vädret tillåter) ute i Ekängen :)

Hoppas på soool i helgen!! Är så sugen på glass ute i solen. Såg att Halvars hade öppnat i Norrköping redan, mumms!
Imorgon kväll blir det in till Norrköping och se Mia skärringe " Dyng kåt och hur helig som helst"

Trevlig helg!

RSS 2.0