Min fina ♥


Tjabba tjena hallå, vi säger så!

...något Maxen tycker är väldigt roligt när man säger just nu=p Med en rejält tillgjord röst såklart, hehe!


Idag var vi på babysimmet igen, Andra gången och idag plaskade jag och Max i poolen (sist satt vi och kolla på för Maxen var lite förkyld) Var riktigt roligt och Max gillade det precis som jag trodde, Han är ju helt galen här hemma när vi badar.

Snyggingen i sina badbrallor =p

Det är det som vi har styrt med idag, Nu slappar vi i sängen och Jag ska väl snart ta mig en dusch, känner att håret luktar klor.  Sen blir det tvmys hela kvällen.


Just ja, Nu är skjutgarderoben byggd som vi har i vårt sovrum, Bara lite spakel och tapetsering samt inredningen kvar sen kan vi hänga in kläder där med, få lite ordning på våran andra stora garderob oxå där allt är just nu.

Blev riktigt nöjd med den :) Sen kan man vända på dörrarna så blir dem svarta. Men just nu känns vit ljust och fräscht.

Månadens höjdpunkt, eller?


Fy precis betalat räkningar. Måste vara det tråkigaste som finns, pengarna bara svischar bort från kontot. Men nu är det gjort! Var även och storhandlade i förmiddags så nu är kylen sådär härligt full :)
Mamma och pappa kom hit på en fika förut, för dem skulle lämna Didrick som sovit hos dem inatt. Smaskade i oss jätte god blåbärspaj som jag slängde ihop.
Nu pysslar vi lite här hemma, så som tvätta osv.

Igår var det den årliga kräftfiske dagen för oss. Sämsta hittils fiskemässigt men som alltid en himla trevlig kväll med korvgrillning fika och massa annat smaskigt.

Så var de me de, nu ska jag styra vidare här hemma, vi hörs!

Storstädning


Herregud vad jobbigt det var/är. Svetten bara rinner, kanske att det går att kalla storstädning för ett litet träningspass =D

Märks att man uppgraderat sig från en 2a till en 4a med två plan dessutom. Tar liiiiite längre tid att städa. Men så skönt det är när det är klart :) Skinnande rent överalllt. Bara dammsuga och torka av golven där uppe så är allt klart, Men det får vänta lite för Max ligger uppe i sin säng och sover, känns dumt att chansa ifall han vaknar då.

Hur skönt är det inte med fredag då?
Underbart. När Jokke kommer hem från jobbet så ska vi åka och handla. Både mat och massa annat. Ikea och kolla ramar/tavlor, Vi börjar inse att det är tavlor och hela den biten som saknas i vårat hema för att få till det där lilla extra.
Sen ska vi även köpa present till Max kusin Melissa som fyller 2 år imorgon.

Oj vad klockan gick fort idag, dax att hoppa in i en svaldusch sen snygga till sig lite, Kram

22 Augusti-11


I love you

Precis skickat iväg en beställning på fuji på frakallning av en massa bilder, från bla dopet :) Skönt att göra lite beställningar imellanåt så det inte blir för mycket att pilla med på en gång.. Så nu längtar jag till dem dimpar ner i brevlådan. Älskar att pyssla med album, som vi även fick jätte fina i doppresent :)

fullspäckad vecka framför oss. Först ut har idag har varit babysim, och imorgon är det storpicknik med en massa mammor/barn :) Mysigt!


proppmätt..



Uhh, proppmätt ligger jag här i soffan och slappar. Precis sörplat i mig soppa och hembakt vitlöksbröd till sen middag.
Nått att se på tv ikväll? Säkert inte som vanligt. men känner för att bara ligga här på soffan och slappa så nått strunt hittar jag väl att kolla på.
Max ligger nu i vagnen och sover, slocknade såfort jag la ner honom och hans snuttiselefant:)

Har myst med sandra på eftermiddagen, Hon kom hit direkt efter hon slutat jobbet. Drack kaffe och sen gav vi oss ut på en promenad, härligt! Hoppas vi får till flera promenader framöver :) rikigt mysigt och framförallt bra!

Imorgon är det torsdag, en dag närmare helg. Är ju augustifesten i Nkpg i helgen så blir en tur in till den på fredag. Men imorgon iaf kommer Mamma hit så ska vi ha en mysdag, En tur till Ikano och ica Maxi.

Nää nu gosar jag ner under en filt och gläpper på tvn. Känns som jag fick lite huvudvärk nu, blääää
Kram

hej fröken flint?!


Herregud, jag får vara glad över att jag har så pass tjockt hår för annars skulle jag iprincip vara flint nu=O Jösses vad hår jag tappar! Hjääälp!!!

Idag har Malin varit här och umgåtts med mig och Maxen, kaffe och en massa strunt prat. Sen på eftermiddagen så tog jag och Maxen en långispromenad och gick förbi tempo och handlade lite som fattades till dagens middag,Lasagne- mums.
Jaa vad har vi gjort mer? inte mkt, slappat. Pappan i huset känner sig lite små trällig, dock inte feber, skönt det.

Maxen har nyss somnar gött här brevid mig med mat i magen, kanske att man skulle joina han nu :) Mys älsklingen!


Ni betyder mest♥♥

Det finns ingen så älskad som du ♥





Max Erik Vincent ♥



Idag döptes våran fina son, Max Erik Vincent.

Ett jättefint dop, och Maxen var jätte duktig i kyrkan, somnade efter han fått vatten på huvudet.
Ett väldigt trevligt dopfika efteråt med kaffe och tårta och en massa goda kakor. Ett Stort tack till alla som var med oss denna fina dag samt super fina presenter. En helt perfekt dag med andra ord!

Nu är det soffmys hela kvällen här hemma.
Kram

Fredagsmys


Oj vilken härlig kväll. Jag och familjen gick på en långpromenad förbi Tempo och handlade lite små saker som fattades till kvällens grillning. Maxen sov hela svängen i vagnen och faktiskt gör det fortfarande, ligger här ute på altanen och snarkar, Skönt att ligga ute och sova.
Jag och mannen spenderar oxå tiden här ute på altanen och bara njuter, underbart.

Idag har vi varit och dukat ordning i församlingshemmet där dopfikat ska hållas imorgon. Skönt att ha det gjort så slipper vi stressa imorgon, bara åka dit innan kyrkan och förbereda lite med upplägg av kakor, ladda kaffebryggarna osv.  Ska bli roligt med dop imorgon, min lilla prins.
Har även hämtat tårtorna idag, super fina och ser gaaaaalet smaskiga ut. Bilder på hela ståhejjet kommer efter imorgon helt enkelt.
Nu ska jag njuta vidare av sällskapet och lugnet här ute, och snart ska vi tända grillen, mums.
Kram


Sommar eller höst?!


Är sommaren så gått som över nu?!
10+ grader när vi åkte hem från Maria och Daniel för en timma sen. Känns som höst i luften. och ska jag vara ärligt så kan det få bli kallare helt och hållet nu än bara sådär halvdant, kallt ena stunden varmt andra, för visst är det svårt att veta vad man ska ta på sig? Och ännu svårare vad man ska ta på Max.  Sen gillar jag att gosa ner sig o koftor, snygga stövlar mm.. Men samtidigt älskar jag sommaren såklart!!

Dagen idag har vi bakat, som jag nämnde igår. står även baka på morgondagens schema. Sen fick vi besök av en bekant som ska bygga en skjutdörrsgarderob åt oss och jag klippte honom. Efter det åkte vi till Maria och Daniel där vi åt jätte god tacos och spelade kort. Trevligt som alltid!

Nu ska jag söva Maxen och sen hoppas på att jag själv kan somna oxå, börjar känna mig lite trötter.
Godnatt


Jag älskar dig tusen miljoner varv runt jorden och tillbaka

Tisdag


Gokväll.
Ligger nerbäddade i sängen och ska snart sova, super trött.
Har ju somsagt varit inne i Nkpg på Ingelsta shopping tillsammans med min mamma idag. Hittade en skjorta och ett par jeans som Maxen kan ha på sig efter dopet på lördag, super snyggt!
Vi stannade en stund hemma i kimstad efter stan och där fixade jag iordning dopklänningen så jag fick med mig den hem idag.
Nu på kvällen har vi haft Jokkes föräldrar här på middag, grillat blev det och till efterrätt citroncheesecake, jatttägött. 

Ne ni nu orkar jag inte skriva mera, hade visst inget speciellt roligt att berätta. Imorgon står det BAKA på schemat.

Godnatt

Varför sova när det finns så mycket annat att göra!?



En bild från söndags när jag tog en promenad med Max för att han skulle sova, Men som ni ser på bilden så tyckte Max inte att det var dags för honom att sova..

Lilla älsklingen, ligger i sängen hos oss och sover nu iallafall, och än så länge har vi klarat oss från biverkningarna av vaccinet, känns väldigt skönt!
Kvällen bjöd på en skööön promenad runt stångån tillsammans med Robert och Caroline :) Nu blir det släcka lampan och gosa ner brevid Max. Imorgon åker vi till Nkpg tillsammans med min mamma, tänkte kolla efter några fina kläder till Max som han kan ha efter dopet (kyrkan) på lördag.

Godnatt

3 månaders vaccin


Bvc stod på dagens schema, Den vanliga kontrollen med mätta och väga samt att det var dags för 3 månaders vaccin. 2 sprutor i varje lår, en ledsen Max och en ledsen mamma. usssch vad jag hatar att se honom ledsen, men han tog det väldigt bra, självklart lite ledsen precis efter men var lugn efter några minuter sen somnade han gott i bilen hem. Nu ligger han och sover här jämter mig i sängen och har änsålänge inte visat några tecken på feber och hängig, håller tummarna för att vi slipper det.


Måste fixa lite nu, snart kommer prästen hit som ska döpa Max. Så vi ska prata lite kring det.
Kram

Världens sötaste Max i sin nya fina onepice! :)

♥♥ älskade du


verkar som bloggen har lite semester den också!

Inte den bästa uppdateringen här inne just nu, beror nog på att jokke har semester och vi försöker få ut så mycket av dagarna som möjligt tillsammans :)
Men idag när regnet står som spön i backen så passar jag på :) Pysslar inomhus idag, satt upp en tavel list ovanför trappen som ska bli så fint när jag fått dit det jag tänkt ha på den, nämnligen fina bilder på våran underbara Max, lovar bilder när den är klar.  Tänkte beställa en canvas tavla med ett foto jag tagit, kommer bli toppen fint!

Annars flytter dagarna på i en alldeles för snabb takt. Jokke går tråkigt nog in på sin fjärde och sista semetervecka, så jäkla tråkigt :/.
Den här veckan blir det mest en massa förberedelser inför dopet som vi har på lördag, en massa gott fikabröd ska bakas, tar väl inte hela veckan, men en del av den.
Nää hade väl inte så mycket att skriva just nu, kliar fingrarna, så kul att pyssla här hemma så ska kolla vad mer som kan fixas så gör jag det!

Ha det bra fina du!

RSS 2.0