Lördag 28e maj


Kommit in från en rask promenad med didrick. Skönt, ska försöka dra med min lilla familj på en lång härlig promenad imorgon, om vädret är med oss vill säga!
Snart ska vi åka till Kimstad och fira mors-dag. Blir fika och grilla till kvällen:)
Påtal om grilla, jag och jokke grillade kycklig igår och det var tametusan sen godaste jag ätit, muuuums vad grillat kan vara så gott JÄMT! När Max sov så lyxade vi till det med ett varmt och mysigt bubbelbad :)

hadet!

Jag älskar dig ♥



Det finns inte ord som kan beskriva kärleken till min fina son

Tisdag


Ännu en dag har gått utan Jokke här hemma.  Men istället har vi haft besök av Ewe, Frida och Erica. Riktigt trevligt och timmarna flög iväg fort! Men annars tycker jag det funkar toppen här hemma med Max mig och Didrick. Didde är superduktig och sover läänge så jag hinner styra med allt innan vi kan rulla ut på promenad. Men jag erkänner att det ska bli galet skönt med flytten att vi får en tomt som man i värsta fall kan släppa ut didde på om man inte hinner riktigt så får man ta promenaden efter. 3 veckor kvar till flytt och det känns kanon. Vi tänkte snart börja packa lite smått här hemma men det är ju tusan inte det lättaste vad man ska börja med osv, tur är väl att man inte bor så stort så igentligen går det ju ganska fort att få ner allt i lådor.

Imorgon är det en tidigt morgon som gäller, ska hämta lillebror nere vid tåget kl 9 sen skjusa han till teoriprov. Efter det åker vi till Norrköping så ska jag, mamma och Max gå på stan och shoppa. Hoppas på att komma hem med lite snyggt, för min garderob känns allt annat än rolig just nu.

Nää ska krypa ner i sängen och hoppas på att en bebis vill mysa ner i sin egna säng och sova några timmar innan det är dags för mat igen. Jag hoppas på lite massage av mannen:)

Godnatt, Kram

Måndag


Då har en helg gått och en ny vecka börjat. Jokke har nu efter 2 supermysiga veckor hemma börjat jobba :/
Men dagen idag har gått bra och fort. Mamma och lillebror kom på besök vid lunch sen åkte dem hem vid halv 4 och nästan direkt då kom jokke hem från jobbet :) 

helgen har iaf varit bra. I Fredags började vi dagen med en promenad till bvc för att väga och mäta Maxen, han växer på riktigt bra :) Fredagkvällen var vi hos mina föräldrar och åt tacos och hade det mysigt. Lördagen hade vi mys här hemma eftersom Jag och Jokke firade 5  år tillsammans.
Igår, söndag åkte vi till ett par vänner och fikade, sen på kvällen gick vi till Valla och spelade minigolf med vänner :) trevligt.

Nu kom jag ganska nyss hem från en tur till babyproffsen. Köpte en babysitter till Maxen som jag vart riktigt sugen på igår efter att han fått testa att ligga i Albins. Fick med mig lite annat smått och gått oxå, bla ett insektsnät till vagnen.

Nu ska vi styra upp lite mat här hemma, ha det gött!

5 år tillsammans med dig♥♥


Tiden går undan och idag firar jag och Jokke 5 år tillsammans.
Galet vad människan gör mig lycklig. Och tänk att vi har en underbar liten son tillsammans.
Livet med dig är helt underbart.



mina grabbar ♥

17e Maj


Sitter i soffan och kollar på tv och mumsar i mig en riktigt god och saftig nektarin. Väntar på att Big brother ska börja, så jag kan sitta och svära över puckona som är i det där huset! hehe.  Men lite kul är det, och har man en gång sätt det är man fast.
Dagen har gått i ett för oss. Låg kvar i sängen rätt länge som vanligt, tills lillebror ringde och sa att att han var på väg på tåget, så var bara hoppa upp sen åka ner och hämta han på rese, han skulle komma hit för han gjorde teoriprovet här i linköping idag. Sedan åkte vi och hämta tapeterna vi beställt till Max rum, suuuuper snygga!
Sen har vi varit och fixat med våra försäkringar mm, samt hämtat Jokkes kostym som varit inne på uppläggning eller vad man kallar det.
Var rätt skönt att komma hem och bara slappa.

Det var våran dag det. Se vad morgondagen bjuder på. Älskar vardagen vi har nu, och att Jokke är hemma med oss <3

Ha det toppen!

regndag


Ligger i sängen och drar oss fortfarande, eller Jokke, Max och Diddeman sover igen.
Jag har faktiskt tagit mig i kragen och skrivit min förlossningsberättelse MEN har nog kommit fram till att den behåller vi för oss själva här hemma, Alltså ingen publisering här inne.
Tråkigt väder vi har då, precis hört spöregn utanför fönstret, så dagen blir nog inget speciellt alls, mysa här hemma. Fast vi måste åkte till ica maxi sen och handla lite kom ja på, kylen börja bli tom.

Kanske skulle passa på att hoppa in i duschen, sen göra lite frukost (bättre sent än aldrig) =p

Ha en mysig dag i regnet:)
Kram

Våran helg..

Haft en toppen helg.  Igår firade vi min pappa som fyller hela 50 år imorgon :) Blev grillbuffe och tårtkalas- göttgött!
Blev kvar där och såg på "melodifestivalen" så kom inte hem förens vid 1!
Idag har vi slappat här hemma hela förmiddagen sen tog vi oss en promenad ner till stan och åt en mumsig glass :)
Riktigt skönt att komma ut och röra på sig. Längtar tills jag känner mig helt återställd så jag kan börja gå låååååånga promenader och bränna lite kilo :D Men ställde mig på vågen igår som först efter förlossningen och känner mig MER än nöjd :):)
Kvällen blir det mys här hemma. kolla tv, dippa lite grönsaker och kolla BB live! Det bästa av allt att det är måndag imorgon är ju att Jokke har en hel vecka kvar här hemma med oss innan han börjar jobba igen :) Det är riktigt mysigt med hela familjen samlad :)


Min lilla goding

mitt hjärta en vecka


För en vecka sedan låg jag och jokke i en säng på BB och kunde inte slita blicken från våran son som för bara några timmar tidigare kommit upp på mitt bröst. Klockan 06:26 den 6 Maj föddes världens mest älskade gosse.  Kan inte förstå att det är en hel vecka sedan han kom. Tiden är helt underbar, livet är helt underbart Och jag kan inte med ord beskriva kärleken som vi har här hemma. Kärleken till sitt barn är verkligen helt oslagbar!



Idag har jag och Max en slappar dag. Soffan framför tvn varvat med sängen är det som gäller för oss :) Jokke åkte precis ut till ekängen och skulle fixa lite där bla tvätta av bilen som är mer gul är svart, usch för pollen!
Hoppas ni får en toppen helg!
Kramar från oss


mysfaktor på högnivå!


Lite glest mellan uppdateringarna här inne just nu.

Dagarna rullar på här hemma och spenderas med en massa mys. Idag har vi även varit och gjort hörseltest på lilleman som gick toppen bra sen har vi även haft vårat första besök hos Bvc, gick lika bra där :)
Tog en liten sväng till Ikano för att leta efter en "min första bok" bok till Max. Hittade en super söt inne på bokhandeln där, så den ska vi börja skriva i så småningom :)

Nu ska jag krypa ner i min mans famn och kolla lite tv.
Ha det toppen bra!


Premiärturen med vagnen :)

Underbara fina du ♥♥




2011-05-06 Kom världens finaste kille till världen, Våran efterlängtade son, Max.
3740 gram och hela 50 Cm Lång.

Livet är helt underbart, och vi har det hur mysigt som helst här hemma. Kan spendera all vår tid till att bara ligga och kolla på våran lilla skatt. Kärleken är enorm!

4e Maj


Jag har ju tippat på bebis just idag den 4e maj, MEN den lilla rackaren verkar trivas bra där inne..

Har haft en mysig dag hittils. Sandra kom hit på en mysfika, med massa prat och skratt innan hon skulle vidare till jobbet. Trevligt med lite besök:) Efter det blev det lunch för min del. Proppmätt la jag och Didrick oss i soffan och slog på Big brother kanalen och fördrev lite tid, det där big brother kan göra mig galen så jag ibland undrar varför jag ens ser på skiten rent ut sagt!?

Snart kommer Jokke hem oxå :), har bett han stanna till i affären och köpa lite god frukt så vi kan göra en fruktsallad till kvällen, så himla gott så det finns inte :)

Vet inte riktigt vad bebis styr med just nu, men magen är allt ifrån rund imellanåt =D

Kramar

3e Maj


275 dagar med våran lilla skatt i magen, 5 dagar återstår.. Spännande att se när du väljer att komma ut lilla hjärtat. Vi längtar iaf en himla massa här hemma.


Vilken konstig dag hörrni. Vaknade och såg att allas facebookstatusar var klottrade med att det snöade ute. SNÖ!?!?!?!?! men icke, jag traskade ut i ett regningt linköping på en morgonpromenad med didde, En kort sådan fick det bli både för regnet skull men mest för en nedrans magvärk.
MEN när jag och Jokke var på väg hem från affären vid 4 tiden så vräkte det ner snöflingor likt stora bomullstussar. Det är väl ändå rätt så sjukt att det snöar den 3e maj när vi haft världens kanonväder sen ett par veckor tillbaka?! Hoppas väderprognosen stämmer för att den ska bli upp mot 20 grader och sol till helgen. Växlande är väl bara förnamnet?

Nu ska vi göra middag här hemma.. Stektfisk, potatis och kallsås- Muuuuuuuuuuums


2e Maj


Puuuh, sitter nu i soffan och slappar lite. Har ägnat min dag åt att först o främst sovit alldeles för länge, men det är skönt det oxå:) Sen bakade jag jätte goda kärleksmums som jag och Jokke fikade på nyss.Bra att fylla upp frysen med lite gott innan bebis kommer så slipper man tänka på det när man får besök sen!
Sen har jag även storstädat här hemma så nu är det rent och fint :)

Jokke och Didrick åkte nyss ut till Ekängen och skulle fixa lite. Så snart tänkte jag sätta igång med maten så den är så gått som klar när dem kommer hem...  Det blir Pasta och kycklinggryta, mums.



Bloggen ser verkligen "hemsk" ut nu när headern inte funkar. Så ska försöka fixa några fina bilder och se om man får ihop nått nytt :)

Vecka 39 är här ♥♥

Vecka 39

Barnet:

Hjässbjudning

Vid den här tiden brukar det vara lite lugnare i magen. Det är inte bara trångt, barnet sover mer då det tar på krafterna att växa och utvecklas.Dessutom samlar barnet energi inför kommande födsel.

Mamman:

Låt förlossningen börja snart

Sover du oroligt och vaknar ofta? Vila under dagen. Tänk tanken att det är en förberedelse för kommande amningsperiod där du kommer att nattamma flera gånger den första tiden. Du träffar din barnmorska varje vecka. Hon kontrollerar noga barnets läge och hur det sjunker ner i bäckenet.
Din kropp är snart redo att föda, livmoderhalsen mjukas upp och du vet vid det här laget hur en förlossning kan starta. Många kvinnor upplever att de inte riktigt känner igen sig under de här
sista veckorna. Det är helt normalt om du känner dig labil och svänger mer i humöret. Kanske är du mer inåtvänd, blir lättare irriterad och upplever att du inte får någonting alls gjort. Andra får en plötslig ny energi och en lust att städa. Det är inte ovanligt att höggravida kvinnor sätter i gång med storstädning av huset, med ett storbak eller med att laga massor av mat inför kommande behov. Antagligen är det en drift vi bär med oss. Vi “boar” och ser om vårt hem som ett led i förberedelserna inför barnets ankomst.

 

 

Ingen bild att bjuda på, dåligt med det sista inläggen. Men kanske får till nått i veckan :)

 


RSS 2.0