Min stora kärlek <3

Vi roade oss med kameran Medans vi väntade på tåget till kimstad igår. Jag och Max hälsade på mamma medans Jokke polerade bilen. :)

Nu ligger vi i sängen och kollar på rix morronzoo. Snart dags för frukost!


25 april

Ligger och vilar lite Medans Max sover. Snart dags att väcka honom för vid 12 kommer Disa och Isabelle :) bakat en smarrig äppelpaj som vi ska fika på, mums!

Igår var jag inne i nkpg och träffa Ewe. Så länge sen så det var verkligen på tiden. Hon klippte mitt apslitna hår oxå så nu är det inte långt längre, men desto fräschare :) kanske bjuder på en bild sen!

Så ja, fika och lek är dagens planer. Senare i eftermiddag drar vi och storhandlar som säkert ingen annan gör idag!!men Kylen måste fyllas på!


23 april


Max sover eftermiddagslur och jag ligger brevid och slappar, börjar få ont i huvudet så kanske borde sova en stund jag med!

Vaknade till sol och fint väder imorse så efter frukost tog vi en skön långpromenad. Max somnade och sov sen vidare på altanen hur länge som helst. Så skönt att sova i friska luften tydligen :) jag passade på att dricka kaffe och läsa corren som av någon anledning legat i vår brevlåda i en veckastid nu,vi klagar inte. Gratis är gott, eller ?!;p

Vila lite sen åka till affären och köpa lite grejer till dagensmiddag- kycklingsallad.


Fredagsmys

hela familjen myser i soffan. Max eftermiddagslur blev något sen så därför är han med och myser lite längre innan det är välling och boms ner i sängen :)

Har precis ätit god mat, slutade med Fläskfile potatis halvor, beasås och sallad. Inte dumt det ;p
Har rensat lite i min garderob nu i ikväll så har tagit kort och lagt upp på bloppis, hoppas på en liten peng så jag kan fylla ut garderoben med lite nytt :)Kliar i shoppingnerverna efter allt vårfint som finns i butikerna.. Vore ju skönt om det lyckades bli vår på riktigt snart oxå. Slippa varva vårjackan med vinterjackan.

lördag imorgon, händer nått skoj? Jag hoppas på att ta med lilla familjen på en tripp på stan om det inte regnar. Sen till kvällen står det grillat på menyn om det inte regnar då heller såklart. jäkla väder!

nu ska jag se vidare på Let´s dance. hejhopp


Bjuder på en bild från Idre fjäll :)

20 april

Fy tusan vilket tråkigt väder!!! Hade kunnat stanna i sängen hela dagen om det hade gått. Men icke, ska på möte om en liten stund sen åker vi ut på en sväng och handlar lite mat.

Måste komma på någon god fredagsmat, förslag?



Toker

Lilla toker är i farten ;p söt vilket som :)


17 april

Godmorgon!

Vi ligger i soffan och kollar på lite tv. Ska väl snart kicka igång dagen men vet inte riktigt med vad.. Åh om det hade varit soligt och fint hade man kunnat åkt till Vallagård eller nått sånt kul..

Igår var jag, Max, Albin och Sofie på busfabriken och lekte en massa :) jätteroligt med bollhav, bilar och rutschkana ( stavning?!)
perfekt att åka dit en vardag förmiddag, betydligt mycket mindre folk än en lördag som sist. :)

Vi kommer nog på nått kul idag oxå:)


Min solstråle

Vi stannade till på dagisgården och lekte när vi var ute på en promenad förut. Mycket uppskattat av våran glada lilla Max :)

Åhhhh vad jag älskar vårat lilla charmtroll<3


15 april


En fixar söndag idag:) har städat och tvättat lite idag. Och Jokke har påbörjat projekt gräsmatta, nu ska den minsann bli grön och fin :) mamma och pappa kom förbi på en fika förut oxå:)

Igår så slog vi slag i saken och åkte och köpte grinden vi funderat på endel.. Max har upptäck har kul det är att busa med mamma och pappa med att klättra upp i trappen. Men nu är det slut på det på det Maxen taxen :D !!


13 april


Regn regn och regn helaste dagen lång :( men " det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder" så Max fick hoppa i regnkläderna så gick vi ut och gungade på eftermiddagen :)

Sötnos, jag älskar dig mer än mest. Puss


12 April

hejhopp..

Ligger i soffan med en filt över mig, fryyyyyser. Och är trött, så ska bara se Big brother så ska jag hoppa ner i sängen istället.
Haft en kanon dag idag.. Åkte till jobbet vid lunch och hälsade på tillsammans med Disa och Isabelle. Jätte roligt att träffa alla igen då det var ett bra tag sen jag var där.
Max somnade som en stock i bilen hem sen efter massa bus med isabelle.

Utöver det har jag inte gjort något speciellt, gått promenad med didde i skogen, riktigt skönt. Nästa gång drar jag på löparskorna så tar jag och didde första löparrundan, GÖTT!

skönt med fredag imorgon, även fast man inte jobbar så är fredag ändå fredag och det är gött!.


love.

11 april


Max har fått sina första riktiga converse skor, förutom babyconversen då.. Super nöjda, iallafall hans mamma som älskar dem.. Jag har oxå ett par nya, låga den här gången.
Max faster har varit New york så då passade vi på att lägga en beställning :) tack snälla!

Var i kimstad förut. Melissa var där så hon och jag tog en liten cykeltur och möte pappa när han kom från jobbet. Max fick provsitta på sin morfars motorcykel oxå:)

En bra dag idag. Imorgon väntar ett besök på Tielmans och sedan massa lek här hemma med Disa och Isabelle.


10 april

Hej!

sitter vid datorn och slösurfar lite så passar på att slänga in ett inlägg här.

Idag var vi med alla pensionärer och handlade lite på Ica maxi på förmiddagen, hehe.. lugnt och skönt.
Drog en repa inne på babyproffsen och kollade lite på barnstol nr 2 till Max, snart dags att byta så han slipper sitta som en ostbåge i stolen :D hittade en vi vill ha, men billigt det är det inte!, fast det sköna med denna är att den funkar ända till dem inte behöver bilstol längre så i längden är det ju inte så fasligt dyrt.

Britax multi tech 2- Max




ska passa på att städa lite nere i köket på en viss liten herres leksaker som ligger typ överallt, bäst att passa på medans grabbarna i huset har tagit sig en lite tupplur.

ikväll rymmer jag iväg och myser med en fin vän och hennes 10-dagars gamla bebis <3

8 april

Nyss inkommen från en skön promenad med familjen. Skönt att komma ut i friska luften lite innan mörkret kommer.

Bild på min man i sin påsk present han fick av mig och Max, en Peak performance keps. Min fiiiina fina man, puss!


Påsken


Ligger nyvakna i sängen och myser..
Tomt på söndagens planering, men det känns bara gött :)

I fredags var vi hos Max mormor och morfar på påskfika. Påskägg delades ut till barnbarnen och i Max ägg gömde de sig en mini golfbag och ett par trisslotter :) vi stannade kvar till kvällen och åt Tacos och tittade på lets dance.. Mindrekul att åka hem i världens snöväder, tur vi inte "hunnit" byta till sommardäck!

Igår var det ju påskafton, då åkte vi till Max farmor och farfar och åt påsklunch. Max fick ett stort påskägg med kläder och en bok :) perfekt!
Kvällen spenderades med ett par vänner, god mat och "rita gissa".




4 april

Godmorgon.

Uppe med tuppen och har redan hunnit duscha och fixat mig. Ska snart väcka Max så ska vi gå ner och äta frukost. För sedan bär det av till öppnaförskolan tillsammans med Sofie och Albin :) var ett tag sen så det blir jätteroligt.

Efter det hoppas jag på att Sandra och Emma kommer hit på lite fika och mys :) sen står det inte så mycket mer på dagens schema, räcker gott och väl :)!

Ha en toppen dag


2april

Så var det april och vi har snö liggandes på marken, hur sjuk?!!! Men förhoppningsvis försvinner det underdagen.

Haft en helt hoppen bra och rolig helg. I lördags var jag ute och partade, såhär efter ett uppehåll på typ 2 år. Galet roligt hade jag :) :) sen har vi varit på busfabriken med mina föräldrar och Melissa. Somsagt en jättebra helg!

Nu sover Max lite förmiddagslur och jag ska snart fixa mig lite. Vi ska till BVC och sen kolla runt lite. Spännande att se vad lilleman väger, så länge sen sist känns det som. Blir även läkarundersökning eftersom han hunnit bli 10 månader, snart 11...


RSS 2.0