Våran tisdag

Hej!

Vi ligger i soffan och kollar tv, Max ligger och sover på min mage, underbara mysunge:)

Idag har vi varit på bvc, och sen gått på stan och lunchat med min mamma :) trevligt som alltid :) nu ikväll har jag bakat lite som jag ska ta med till mormor imorgon, hon fyller 82 år så det är kalas på schemat. Sen är det bara börja baka till min egna födelsedag som är på söndag :)

Max har haft fullt upp att möblera om
i köket idag :D


Jag är lite smått kär...

... I en soffa!
Vi åkte till EM möbler idag för att bara kolla runt lite, är ju sugna på en ny soffa nu när vi ska fixa ordning vardagsrummet. Och ja där fanns den, en superduper fin som jag dog lite för just för stunden. Men soffor är ju allt annat är billiga så nu ska vi slänga ut våran vi har nu på blocket och se om vi kan få en hyfsad peng för den.

Vi har även hunnit med en fika hos Max farmor och farfar:) och när vi kom hem drog jag fram dammsugaren och städade och sen bäddade rent i våran säng, så jag vet någon som kommet sova gott inatt :)

Tog ju självklart en bild på soffan!


Löööördag

Mat står i ugnen och göttar sig och jag passar på att hälsa på er så länge..

Jag och Max har varit iväg hela dagen så att pappan i huset har pluggat ostört!
Vi har gått på stan i Norrköping, och hängt med Max mormor och morfar! Fick med mig 2 stycken träningstoppar hem.
Snart är det somsagt dags att äta sen ska vi mysa ner i soffan med en godispåse och kolla på tv. Mys lördag helt enkelt..

nu ville Max mysa hos mig så blir lättast att avsluta här, eftersom lilleman är lite för mycket förtjust i tangenterna =D

ha en toppen kväll!

Torsdag


Ligger i sängen redo för att sova! Trött efter en toppen bra dag :)
Jag och Max åkte till Johanna och lilla Sigge och åt lunch/fika, pratade iväg några timmar innan jag var tvungen att åka hem och hämta Jokke från skolan.
Sen ikväll kom Jimmy, Sofie och Albin hit för fika och bus :) så en massa lek idag för Maxen som nu sover gött och laddar inför hans fotografering imorgon :):) åh ska bli så kul, hoppas på att han är på toppen humör!

Veckan har bara sprungit förbi och vi välkomnar vi helgen med öppna armar :]

(verkar vara något strul, funkar inte att kommentera bloggen :/!!!!!!)


Baddag :)

Åh så glad Max blev när vi hoppa ner i bassängen, precis som jag trodde :) myste lite i bubblet oxå :) En toppen dag! :)

Hur gulliga är dem inte våra små pluttar <3


Måndag

Ligger i sängen och väntar på att Jokke ska komma hem, han åkte och hämtade sina föräldrar på flygplatsen för att skjusa hem dem! Vi kollade på film precis innan han åkte, super spännande när vi fick Pausa så jag hoppas han vill se klart den även fast han ska upp tidigt i morgon..

Har haft en toppen bra dag idag. Jag lämnade Max hemma för liten pappa son mys och åkte in till stan för att äta mat och prata iväg timmarna med en fin vän :) hon följde sen med mig hem så fikade vi på massa gott tillsammans med Jokke och Max :)

Imorgon ska vi äntligen till badhuset och plaska runt med Disa och Isabelle:) Max kommer bli super glad när vi " hoppar" ner i poolen för nu är det allt för länge sen vi badade! :)

Just ja, Max hälsar att dem nya napparna är toppen :D


Min kärlek och jag :)


Fredag

Vi ligger i soffan och kollar på film. Fredagsmys! Inte bästa filmen jag sett så kollar lite med ena ögat :p

Idag har jag och Max varit med min mamma. Först på en ögonundersökning på sjukan för mamma sen åkte vi till ingelsta och åt en sallad och kollade lite butiker. Jag köpte en jättefin mössa på rean till Max ( visar bild imorgon). Efter det åkte vi hem och drack kaffe med sällskap av min storebror+ familj!

Hämtade Kinamat på hemvägen som vi mumsat på :p

Max har bjudit på sitt bästa jag hela kvällen :) underbart. Nu sover han som en stock och jag skulle inte tacka nej till att krypa ner och sova jag med, super trött!


Natti Natti

Blivit en sen kväll bara för att det var hockey att se idag så därför kollade vi på playen på dem programmen vi missade då. Bl.a. Biggest loser, fan vad jag vill bli kvitt min förkylning nu så jag kan åka till gymmet och bränna massa fett!! Man blir sugen som tusan när man ser just det programmet, och nu ser jag mig självklart inte så som dem ser ut men jag tränar ju för att minska i vikt och må bra, precis som dem!

Måste ställa klockan så vi kommer upp i tid imorgon, jag ska skjusa mamma till sjukhuset för hon skulle göra någon ögonundetsökning och efter det så hittar vi nog på något roligt :) Äntligen helg oxå:)
Nä nu ska jag sova, ögonen känns tunga. Godnatt


Vi vann

Woho, vi vann tävlingen om att vinna ett paket med nappar från namnnappen.se. Jätte roligt :)

Ligger och slappar lite i sängen, Max sover middag och jag kollar lite mail mm.
Blir nog en promenad sen när han vaknat och ätit mat. just nu lyser solen så hoppas den tänkt göra det en stund till, vore gött.



Längtar tills vi är friska från fökylningar så vi kan åka och bada:)

18/1



Vi sitter alla bänkade i soffan och kollar på "sveriges mäste kock".
Förut så klickade vi hem vagnen vi har varit och klämt och känt på ett tag nu, och efter en rejäl funderare så kom vi fram till att vi skulle beställa den. Vi har ju redan världens bästa vagn som vi är mycket nöjda med, MEN den tar på tok för stor plats i våran bil så när vi ska åka till fjällen i mars så känns det som vi kommer sitta som packade sillar!
Men nu slipper vi det, för nu har vi köpt en betydligt mycket mindre vagn som vi kan ha med oss dit, sen åker den fram igen när Max kan gå själv och inte vill sitta i vagn hela tiden när man är ute, då är det perfekt med en mindre smidigare sak!..

Det fick bli en Brio Spin -2012! Och såhär långt är vi super nöjda och tror vi kommer vara minst lika nöjda sen.


Gokväll

Dags att sova snart men fastnade med att läsa bloggar och spela lite Wordfeud.

Sjukstatusen här hemma är betydligt mycket bättre. Max blev helt feberfri igår men snorar och hostar fortfarande :( jag har blivit förkyld och Jokke är pigg och glad :p hoppas på att Max blir helt bra jättesnart, låter inget kul när han är rosslig och hostig :( Lillplutten!
Hoppas självklart att jag oxå blir bra snart för jag vill träna, är det inte typiskt att man åker på nått skit när man äntligen kommit igång med träningen (?!)

Idag lämnade vi äntligen hemmet efter 5 dagars sjukstugan, så skönt! Tog en tur till nkpg och sen var vi och fikade hos Max farmor och farfar :)

Godnatt!


Tävling



Jag är med och tävlar om ett paket med nappar ifrån namnnappen.se inne på sandras blogg. Gå dit och tävla ni oxå!

Sjukstuga

Äntligen har Max kommit till ro och sover. Han är genomförkyld och feber:( sovit skit inatt men på morgonen blev det bättre med en Alvedon som gjorde verkan. Men nu var han helt slut så hoppas han kan sova en stund! Hatar när han inte mår bra :( Min lilla busunge.

Så ja det är sängläge här hemma idag, passar bra i det här tråkiga vädret. Jokke slutar kl16 så strax där efter drar jag och tränar. Hoppas att Pluttisen slipper febern åtminstone för lite snor kan man ju dras med, hade ju tänkt göra massa kul i helgen om vädret var ok. Ajja vi får se, kurera min son går före allt! <3


11/1-12

Hej hopp.
Sitter i väntrummet på folktandvården Medans Jokke är inne på undersökning.

Vi har varit och tittat lite tapeter. Sen på babyproffsen och klämde och kände på lite saker. Efter det landade vi på stan och tog en lunch innan vi gick hit.
Åker nog hem när Herrn är klar för där hemma väntar Storstädning, Jippi!

Tur vi han med pulkaåk igår för nu är det inget vit kvar på marken :/!!


Tisdag

Hej hopp. Sitter i soffan och precis drukigt en kopp kaffe! Max ligger ute i vagnen på altanen och sover så gott. Parkerade han där efter våran promenad så han fick sova vidare :)

Blev inget babysim idag för lilla Isabelle är sjuk :( så vi satsar på nästa tisdag istället. Så i förmiddags så var jag ute och drog Max i sin pulka, första pulkaturen för honom och han gillade det, satt och skratta och såg allmänt nöjd ut :)
Sen lagade vi lunch som Jokke kom hem och åt. Och ja nu händer inte så mycket, kanske städa av lite här hemma innan jag ska till Friskis!


hallå igen!

Precis slängt i hårfärg i utväxten, skönt att bli av med den! Sen hoppas jag på att bli klippt i veckan för fyy så slitet håret är just ny :/ Vi ska iväg och fotografera oss på lördag så då vill man ju vara fin :) Dagen blev inte som den var planerat. Jokke var tvungen att vara hemma hela dagen för att DHL skulle komma med paket. Inte roligt när jag var inställd på att hitta på lite saker. så jag och Max åkte och hämtade min mamma och mormor och åkte till "världens centrum" i hageby. Max fick en rolig leksak av min mormor som han lekt en massa med sen vi kom hem :) roligt när man märker att han gillar sina saker. Imorgon så ska vi till simhallen och bada tillsammans med Disa och Isabelle :) och på kvällen står det ju Boxpass på schemat, ska bli riktigt kul. Vägde mig hemma hos mamma ( för vi har ingen våg) och insåg att jag faktiskt väger ett par kilo mindre än min inskrivningsvikt på kvinnohälsan när jag blev gravid, känns kanon och jag är så laddad för att nå min målvikt! :) Dags att skölja ur färgen, hejhopp..

Godmorgon måndag

Drygt en vecka sen jag skrev här så nu passar det fint med ett inlägg :)
Veckan som varit har gått i ett, massa lek och bus med både mina och Max vänner och sen i onsdags så köpte jag äntligen mitt gymkort så blev träning onsdag och lördag, känns så himla bra och jag är taggad till tusen.tyvärr ingen träning idag men får bli en långpromenad, men imorgon står det ett box pass på schemat:)

Idag tänkte vi åka runt till lite butiker och drömma oss bort lite, blandannat kolla på tapeter.. Sista lediga dagen med pappan i huset innan vi återgår till vardagen!


Tisdag

Ligger och kollar på Filip & Fredrik årskrönika! Börjar bli lite smått trött.

Idag har jag och Max varit på stan och lunchat och tittat runt lite tillsammans med Disa och Isabelle :) trevligt som alltid!
Ikväll kom Malin hit en sväng så tog vi en långpromenad och snackade strunt :) så dagen har gått i ett!
Imorgon blir det mys med Marie och Sebastian. Sen funderar jag på att försöka få med min andra halva till Ikea och kolla på en till barnstol som man lätt kan ta med när man ska bort.

Godnatt

Bjuder på en bild på mig själv för en gång skull :D


Gott Nytt År

År 2011 har varit det lyckligaste året i mitt liv, känns som det är ett oslagbart år. Vi blev föräldrar till världens finaste lilla kille <3 andra saker som bidragit till ett toppen år är att jag äntligen tog körkort och att vi köpte en bostatsrätt/ radhus som vi stormtrivs i :)

Tänkte försöka mig till ett bildinlägg..


Första magbilden jag bjöd på efter avslöjandet av vår lilla hemlighet. tagen i vecka 22


Veckorna rullade på och magen blev större och större. Bilden tagen i v 34.



Den 6e maj. 2 dagar innan beräknat kom våran efterlängtade lilla skatt <3



En hel del mys med våran lilla familj..



..Och nu lite drygt 8 månader senare undrar jag vart tiden tar vägen? galet vad fort tiden går. kan inte förstå att det är 8 månader sedan Max kom till världen. Men tusan vad lycklig jag är, han är den finaste som finns och kärleken är obeskrivlig! mitt hjärta.

RSS 2.0