30 maj- 12

Jag har precis nattat Max, lite sent men blev så idag bara för vi varit iväg!

Mamma var snäll och hämtade mig och Max så åkte vi till Lundby gård i Norrköping och köpte en massa blommor jag ska plantera med här hemma :) Dags att få lite sommar fint här hemma :)

Jokke kom till mamma & pappa när han slutat jobba, så då grillade vi hamburgare och rotfrukter i ugn som vi åt till sen middag, super gött!!

Nu väntar jag på att big brother ska börja, sen blir det sova, känner mig redan jätte trött:/
Imorgon står det bvc på schemat sen möter vi upp en vän+ bebbe och hittar på nått skoj.

Kram


Sommar!!

Haft en toppen dag i trädgårdsföreningen med bästa sällskapet ❤
Varmt som attan har det varit. Måste gå på stan och kolla in lite sommarnytt. Garderoben skriker tråk just nu så passar perfekt med en lön som trillar in på kontot imorgon :)

Max softade på filten med lite fika ( skitgris efter en olycka med frukpure på tröjan)


Vi njuter av vädret:) alldeles underbart är det!!


Godnatt

Krypt ner i sängen och ska sova nu, trött!
Blev inget springa idag:/ Jokke jobbade sent och när han kom hem så gjorde jag middag till oss. Ny tag en annan dag. Dags att sätta fart!!!! Måste bara hitta 100% motivation och vilja! Eller viljan finns men motivationen är lite vilsen.

Imorgon skjutsar jag Jokke till jobbet så åker jag Max och Didrick och hänger i kimstad. Hoppas på strålande sol så man kan hänga ute hela dagen lång :)

Sovgott, hej!


22/5-12

Mätt och belåten efter lite lunch sitter jag nu på altanen och bara njuter, livet är underbart just nu :)

I förmiddags var Sofie och Albin här på lite kaffe och lek! Max fick ett fint pussel av Albin i 1 års present, tack!
När dem gått hem så fick Max lunch och sen drog vi ut på en promenad. Max somnade i vagnen och Jaaa nu är sitter jag här. Så skönt att få lite tid att bara sätta sig ner när han sover :)
Ikväll planerar jag att ta en löprunda i spåret när Jokke kommer hem, bara hoppas på att jag är lika sugen då😜

Ska slänga på en maskin tvätt, vi hörs!


Sötast

Min stora kärlek ❤


Fredag

Om en timma åker jag och jobbar, känner ingen som helst lust för det i helgen. Var det inte söndag nyss och jag stämplade glatt ut efter en helgs jobb?! Vad fort veckorna går.
Men men bara hoppas att helgen går lika fort.

Var föresten jättemysigt igår när vi gick till valla gård och kollade på alla djuren. Blev dock inget lekande på lekplatsen för den kändes mer anpassad till lite större barn :/ så vi gick hem till Zola och Lexi och fikade och busa :)

Vill vara hemma och gosa med min lilla älskling❤ tur jag bara jobbar till kl 19


Godmorgon

Vart är solen jag har väntat mig idag :( ?! Hoppas den tittar fram om ett par timmar :) jag och Max ska till Zola och Lexie och busa, sen hade vi tänkt gå till gamla lkpg/ valla men då vill vi ju ha soooool.. Ska bli jätteroligt vilket som :)

Nu sitter Max i ett bad och leker. Glad jag har en son som älskar att bada :)
Max är stoor kille nu, sen 3 dagar tillbaka så går han helt själv till olika ställen utan att man behöver uppmanna han till att göra det, jätteroligt :) ser så gulligt ut när han är så liten!

Nä, nu har Max badat klart och det flyger leksaker och vatten i hela badrummet, bäst att ta upp han!

Igår plockade Max blommor till sin mamma, såklart! :)


10 maj

Idag har jag och Max varit på busfabriken tillsammans med Emma och Sandra :) superkul!
Efter ett par timmar där åkte vi hem och myste, slinga Sandras hår och avslutade med grillat till middag :)

Nu ligger jag och Jokke och slappar i soffan och kollar på lets dance, fredagskänsla när det är såhär på en torsdag.
Imorgon blir det upp skapligt och åka till vc med min jäkla fot. Sen jobbar jag 14:30 till 19:00. Och kvällen bjuder på Fredagsmys med min fina familj! :)


Max 1-årsdag♥

Igår blev min bebis stor. Jösses, jag kan inte förstå att det redan gått 1 år sedan vi fick träffa, gosa, och pussa på våran fina son för första gången. Ett helt underbart år med en helt underbar bebis, han är verkligen den snällaste och gladaste som finns. Det bästa året i hela mitt liv, du är bäst älskade MAX

Bilder på Max från Förlossningen/bb 6/5-11♥♥♥♥♥



Max födelsedag firades med sång och paketöppning på sängen. Sen rullade dagen på med kalas och mängder av paket. Vi är jätte glada för alla som kom och firade Max 1 års dag med oss och Max tackar tusen gånger om för alla fina paket han har fått. 

Bilder från Födelsedagen





Mammas älskling

I onsdags myste vi ute i solen på altanen. Då var Max äntligen feberfri efter 2 dagar i feber. Nu har han hög feber igen och vi har en jourtid uppe på us idag.. Det gör ont i hjärtat när min lilla älskling inte mår bra :'(


RSS 2.0