Hjärtat

Vad vore jag utan dig mitt hjärta? ❤


badrumsrenovering

Jag är så himla nöjd med nya badrummet sen renoveringen- Så fint. Och duschen är underbar. skulle kunna stå i timmar där inne:)
 
vad tycker ni=)?

Lördag :)

Var helmys att åka ut till Disa och Isabelle idag:) vi gick ut en sväng och lekte. Massa snö bör man kommer utanför stan så det var rätt kyligt men skönt med solen sin faktiskt varit framme hela dagen lång!
Max tog en tur i Isabelles bil, så sjukt cool- flintabil:D


Min gulleplutt


Godmorgon

Godmorgon på Er! Skönt ned lördag :)
Hade roliga planer på att åka till tropicariumet i Kolmården idag och avsluta dagen med tacomys med vänner. Tyvärr måste allt bli inställd för Jokke ligger sjuk, hur tråkigt som helst. Typiskt just på helgen :(
Så jag och Max rymmer hemifrån och åker på lite fika och lekdejt hos Disa och Isabelle:)
Nu blir det en dusch och lite frukost!

Max körde vagnen på Ica igår när vi handlade lite till fredagsmyset! Gulle ❤


Tack mitt hjärta

Detta fina halsband fick jag av Joakim i förlovningspresent- älskar det, hur fint som helst.


Nöjd kille!

Max är helnöjd med att pappa fått hem sin iPhone 5 😜
Pappa upp dagen :D


Oct. 24, 2012

Jag har inte skrivit nått om detta, men det gick åt skogen och jag skäms över att jag var så motiverad och sen bara tappa skiten efter drygt en vecka!!!
Men nu har jag insett att ingen kommer någonsin göra det åt mig, det är bara jag själv som kan göra något och det tänker jag oxå göra, den kropp jag ser i spegeln får mig att må illa, jag hatar min kropp och det tänker jag ändra på! Hårda ord men det är bara ren och skär sanning!!

Va fan ska det vara så svårt för?

På fredag förlänger jag iaf mitt kort på Friskis och Svettis...


Lekparkshäng

Idag gick vi till stora lekparken och lekte, gungade, åkte kana och gjorde sandslott:) Himla skönt med frisk luft och lek tyckte Max som är feberfri efter 2 dagar med feber:)


Godmorgon

Nu ska jag strax gå och lägga mig. Myser bara lite med Max innan han ska till dagis:)
Natten har gått fort tycker jag, skönt det. Hoppas hela veckan går undan så det snart är helg igen :D aldrig fel med helg lixom.

Önskar Er en trevlig dag!
Natti, kram


Vår Lördag

Vilken dag, blev det ens ljust idag?
Regn och rusk!

Somsagt jag och Max åkte till Ikea, fikade och handlade lite på självaste Ikea. En jättefin korgstol till Max som jag lagt ett fårskinn på- hur mysigt som helst. Tyvärr inte tagit något foto så bjussar på den imorgon.
På eftermiddagen klädde vi på oss regnkläder och begav oss ut på en promenad, besök på lekplatser och massa hoppande i vattenpölar- uppskattat!


Godmorgon lördag

Blev inte många timmars sömn för mamman i huset inte. Sov lite för länge i går, kl 15, brukar försöka gå upp skapligt för att kunna sova just fredag natt, men nää och kl 06 slog Max upp sina blå..

Idag ska jag och Max ta en tur till Ikea, möter upp mina föräldrar där :) Jokke får vara hemma och sova då han inte känner sig kry :-(

Föresten, igår köpte vi Max vinteroverall, fick bli en från didriksons. Älskar deras overaller för dem är så fina och verkar vara rejäla och bra. Kostar ju därefter men det får det vara värt.
Riktigt grymt är att den har en dold sömn som man försiktigt kan sprätta upp i armar och ben och vips blir den 2 cm längre 👍 kanske den funkar nästa vinter oxå!


Min dagiskille

Max gillar verkligen att vara på dagis, leka och ha roligt :) det känns så skönt att han tycker det är roligt. Aldrig några problem att lämna honom, och knappt att det går att få hem honom när det är dags för hämtning:)
Idag var han inte alls sugen på att åka hem och ta helg med sin mamma, fick nästan jaga honom på gården :D men somsagt det känns ju bara bra :)

Du är bäst min fina lilla kille ❤


Godnatt

Troligtvis godmorgon för dem flesta, men jag har precis bäddat ner mig i sängen, passar på att mysa lite med Max innan han ska till dagis och jag ska sova. Hoppas på bra sömn då det inte blev mycket sova igår. Dock snurrar det så mycket tankar i huvudet och jag mår inget vidare för tillfället faktiskt :((

Vill bara vara glad för allt roligt som händer, men ibland tar allt det jobbiga över!!

Nä nu ska jag sova


Myshelg

Blev en supermysigt lördag igår. Lite fika på stan med Sandra efter lunch och sedan åkte vi hem till mamma och pappa och åt gott och hade det trevligt. Sandra var med där oxå vilket var jättekul :) jag och Max intog gästrummet och sov gött, Lilleman bjöd på sovmorgon till hela 06:45 men somnade sen om vid halv 9 så det var skönt:)

Nu ligger jag i soffan och har söndagsångest :( så tråkigt att påbörja arbetsveckan söndagnatten, men inte mycket jag kan göra åt saken, bare jöbbe på !

Bjuder på en bild från gårdagen när Max myser med gudmor ❤


Lördag

Godmorgon, somvanligt börjar vi dagarna tidigt här hemma och det med på helgerna. Max har redan hunnit med ett bad och nu har vi hamnat i sängen igen framför barnprogram, skönt för mamman att slappa någon timma till.

Idag åker Jokke och didde till landet. Jag och Max ska mysa, träffa Sandra och tillsist avslutar vi dagen med övernattning hos mamma och pappa:)

Trevlig helg, kram


Hej hopp mitt i natta 😛

2 timmar kvar innan jag stämplar ut för helg :) känns helt underbart bra!!
Imorgon väntar lite shopping med Disa på ikano, sen vidare hem till mig för lite hårmeckande:) En bra fredag och start på helgen.

Hoppas Ni sover gott... Jag längtar till min säng!


Tokunge❤

Lika bra att ha gummistövlarna på inne när det regnar ute :D !


RSS 2.0