Måndag

Tillbaka på jobbet och tröttare än någonsin. Sen att jag är förkyld och seg i kroppen av det gör det hela inte mycket bättre. En och en halv timma kvar tills jag får gasa hem till sängen, skönt!

Saknar min lilla plutt ❤


Fredag

Gud så skönt med helg:) fredagar har alltid en speciell känsla , varesig man jobbar eller ej!
Precis tagit en varm dusch och ska snart föna håret innan set blir ut i kylan och promenera med Didrick.

Kvällen bjuder på middag hos mamma och pappa, mums! Skönt att slippa tänka på vad man ska laga för mat;)

Ha en kanon helg!


Torsdag

Godmorgon.
Snart får jag besök av min storebror, Malin och lilla izabelle :) jag har bakat en äppelpaj som vi ska mumsa i oss, Gott!
Annars står inte mkt på dagens agenda.. Snart är det iaf slut på lata dagar och jag återgår till jobb, träning och rutiner i vardagen helt enkelt. Tråkigt att vara hemma för sjukskrivning, tänk om det hade varit sommar och semester i stället, jösses vad härligt det hade varit!!..

Ha en toppen dag!


Onsdag

Det är visst på onsdagar allt bra finns att se på tv, eller allt var nog att ta i, mästerkock och Mia på grötö.
Mia skäringer är tametusan en riktig favorit, skönare människa får man leta efter. Jag var och såg " dyngkåt och hur helig som helst" och hon var grym. Och hennes tv program nu är oxå väldigt bra. Tummen upp för den kvinnan!


Tisdag

Godkväll. Ligger i soffan och myser med Max framför barnprogram. Snart dags att hoppa i säng för lilleman.. Det tar på krafterna att gå på dagis och busa hela dagen lång!

Jag själv har segat här hemma, pysslat lite och pratar med sjuksköterska från kava avdelningen, sjukskriven veckan ut. Känns som jag varit borta hur länge som helst från jobbet eftersom jag bara han jobba 1 vecka efter julledigheten. Lönespecen vill jag knappt se känns det som :/ ... Sånt är livet och nu är iaf blindtarmen borta, ett bekymmer mindre!

Dags att värma vällingen, Godnatt

Bjuder på en bild på kramgoa kusiner ❤


Söndag

Med lunch i magen styr vi nu in mot stan för att uträtta ett snabbt ärende! Sen drar vi vidare till ekängen för en fika med Max farmor och farfar :)

Jag önskar den här dagen aldrig någonsin tog slut...


Fredag!

Men jösses så kallt det blivit ute, jag och didde höll på att frys ihjäl på våran förmiddags promenad! Men underbart med sol!!

Åkte in till min mormor och morfar idag och tog en kopp kaffe. Uppskattat, men fan vad åren går, märks tydligt på barn och gamla just att tiden går undan :/ inte alls roligt!!

Hade väl inte nått direkt att skriva.
Är jättetrött och funderar på att sova trots att det är fredag. Inget sjukhus denna helg iaf!


Hej!

Har precis duschat och väntar på att håret ska torka till lite så det slipper ta timmar med fönen, är ju en hel del hår!

Passade på att byta förbanden på magen och blev faktiskt lite chockad över hur " stora" snittet/hålet/såret kalladetvadduvill är. Trodde det knappt skulle synas.. Fast samtidigt helt otroligt att man kan operera med titt-håll, glad att jag slapp ett stort ärr på magen.

Idag ska jag styra in till Norrköping och ta en fika med mamma och moster. Skönt att inte ha lika ont längre så man slipper vara sängliggandes, självklart är jag försiktig med allt och undviker sånt dem sagt till mig.

Näni, ha en bra torsdag!

Fan vad jag saknar att träna nu när det inte går:/ körde 3 ggr förra veckan och denna vecka känns det som jag gått upp 20 kilo för magen känns fortf svullen:/ skitäre!


En mindre rolig helg

Vilken jävla helg rent ut sagt! Åkte i fredags akut in till sjukan för magsmärtor, blev inlagd och opererades i går (lördag) för blindtarmsinflamation.. Har väldigt ont i magen och är sjukskriven 1 vecka. Dem opererade med titthål så därför blir inte sjukskrivningstiden lika lång som vid snitt!
Fick åka hem idag vilket kändes väldigt skönt.

Känner mig som en värdelös mamma som inte kan lyfta Max när han vill mysa eller ha tröst. Hoppas jag blir bra fort!


Puss, mitt hjärta


Min prins

Maxen har fått nya möbler till sitt rum, blev hur fint som helst och han är super nöjd :) min fina fina älskling❤


RSS 2.0