Längtan ❤️

Om exakt 99 dagar är det beräknade förlossningsdatumet för våran lilla skatt ❤️ Max kom till världen 2 dagar innan bf så det blir spännande att se när den här lilla bebben vill titta ut:) 
Längtar så mycket och är så nyfiken på vem det är som busar runt för inne, pojke/flicka? Namn snurrar runt i huvudet hela dagarna. 
Är så lycklig över att vi ska bli 4 i vår familj och att vår älskade Max ska bli storebror, den bästa dessutom
❤️ 



Måndag

Godmorgon:)
Sitter och fixar med lite samtal hit och dit som jag skjutit på ett tag, skönt att få saker gjort! 

Och så var det ju även måndag igen, faktiskt så har jag inte sån måndagsångest direkt. Har bara 5 veckor kvar att arbeta innan jag går på julledigt och sedan graviditetspenning innan bebis kommer :) känns toppen då det börjar kännas i kroppen efter ett par timmar på jobbet. 
Idag ska jag även till bm för rutinkontroll och lyssna på bebis hjärta❤️ En bra måndag med andra ord! :) 

Världens finaste kille och jag, älskar dig mitt hjärta❤️ 



Max nya säng :)

Igår köpte vi en ny säng till Maxen:) Jokke byggde ihop den idag och inatt blir första natten i den. Han verkar nöjd änsålänge " stoooo säng "! :) att han fått bilar på täcket gör det hela ännu bättre. Mammas lilla älskling❤️ 




Godnatt

Bäddat ner mig i sängen nu, så trött. Det är jobbigt att stiga upp kl 04:45 :(  blä! Sover dåligt pga stress att klockan ringer så pass tidigt som den gör! Så lika bra att hoppa i säng nu. 
Längtar till helg!!!

Idag efter jobbet åkte jag in till nkpg och  hängde med mamma :) vi tog en fika och jag shoppade en vinterjacka som går att stänga om magen- hurra... se om den funkar hela vintern oxå! :p

Nä, sova var det.. Godnatt 




Mums!

Igår firade vi farsdag hos min pappa, och mamma med såklart. Då stod jag för desserten och bakade en sån god kladdkaka med daimfudge täcke- en riktig sockerbomb men tusan så god den blev :)  kan dela med mig av receptet någon dag, hittade den själv hos en bloggare👍 tummen upp för tips och recept på godsaker :) 




Våran fredag :)

Godmorgon:) hade hoppats på liiite längre sovmorgon än kl 08, men det duger! 
Igår var det fullfart hela dagen. Max och jag möte upp Linda och Algot för en förmiddag på Leos lekland, super roligt och ett jättebra lekland :) det blir absolut fler besök dit! 
Till kvällen gick vi bort och hade fredags mys med ett Jimmy, Sofie och Albin. Mysigt! Max höll sig vaken tills vi gick hem strax innan 23 men sommade inte helt otippat på stört när pyjamasen åkte på. 





Vinterjacka till Lilleman :)

Idag köpte jag ny jacka till Max, en super snygg Didriksson parkas. Var jättenöjd med hans vinter overall i vintras i just Didriksson så fick bli en jacka i år oxå :)  hur mysig som helst, eller hur :)? 




Det är lycka att få bära på vårt andra barn ❤ att känna dig sparka och leva loppan där inne är obeskrivligt❤ 
Hela familjen längtar efter dig! 




RSS 2.0