Godmorgon

Nu är vi vakna här hemma, Max tjatade om välling och tv så var bara att gå upp :p 
Idag är det proppat på schemat, först ut är att dra in på stan och fixa ett snabbt ärende som inte hanns med igår, sen blir det 29 års kalas och sedan vidare till 30 års partaj :) fullt ös, men bara roliga saker så vad gör de :) 

Igår hade jag Sandra och Max myskväll här hemma, åt godmat och kollade på idol. Mannen däremot han var ute och drack och bowlade och trillade innanför dörren vi 03 hugget- se hur pigg han är när han slår upp sina blå ;) 

Ha en toppen lördag :) 

Idag var jag en sväng på stan innan jobbet :) hittade lite små saker, bl.a. Mössa och vantar till Max, och en ursöt liten onepice till bebis ❤ hur nöjd som helst, älskar att strosa omkring på baby avdelningarna igen, skulle kunna köpa allt! Dags att dra ner kartongerna med Max minsta kläder i och gå igenom lite vad man har :) 



❤❤❤

Finns inga ord för hur mycket den här lilla killen betyder för mig, jag älskar dig miljontals varv runt jorden och tillbaka igen ❤


Söndag

Så var det söndag.... Suck vad fort helgerna går! 
 
Snart ska vi styra upp lite lunch här i stugan innan vi styr hemmåt Linköping igen. Har vag mysigt och skönt att bara varit här och " varit".. Inga måsten ingenting, bara massa mys med familjen ❤ 

Max gick och la sig och ville sova en förmiddagslur förut, såg så mysigt ut när jag gick för att se på mitt hjärta, didde hade gosat ner sig bredvid:) mysgrabbarna❤



Gravid v 17

Min mage i v 17(16+0)! Jag törs knappt tänka på hur den kommer se ut om ett par veckor. Jösses vad den jäser på:p 
Med Max i magen tog det längre tid innan kulan tittade fram. 
Men har läst/ hört att magen kommer fortare med andra graviditeten och jag kan inte annat än att hålla med. 

Fast mysig är de, och jag längtar så mycket efter vår lilla där inne ❤❤ 



21 september

Jösses vad skönt att inte vaknat av ett alarm som ringer 04:40. Att sova till 07 kändes helt plötsligt som lyx! :) 
Vi är på landet denna helg, kom ner igår. Verkligen höst och kallt nu så det första vi gjorde var att tända en mysig brasa :) 

Idag ska vi bara slappa, kanske åker in till v-vik för att blandannat köpa bensin till båten. 
Hoppas ni har en mysig helg! 




18 september

Nu har det varit lite glest igen men jag jobbar dag denna vecka vilket innebär jobb från tidigt morgon sedan hämta på dagis, laga mat, och fixa med andra bestyr och sedan sova för att börja om dagen igen 04:30 :/ tråkigt men så är livet.  Behöver jag ens säga hur mycket jag längtar efter våran lilla skatt i magen och få njuta av föräldrar ledighet länge :) ❤ 

Men dagarna rullar på somsagt och i helgen drar vi till sommarstugan och myser, för sista gången för iår skulle jag tro. 

Godnatt 

Äntligen helg :)

Godnatt.
Kom hem från jobbet för 30 min sen. Ligger nu i sängen och ska sova, börjar bli trötter! 
Så underbart gött med helg nu, enda possitiva med kvällsveckan är den lediga fredagen. Får se lite vad jag och Max hittar på, inget planerar än länge.. 
Skönt det med. 

Nä nu ska jag snarka ikapp med mina grabbar. Natti!  




Veckans näst sista!

Sitter i soffan och dricker en kaffe. Försöker ladda för veckans näst sista jobbkväll. Måste erkänna att det är väldigt tråkigt att jobba hela eftermiddagen/ kvällen när man vet att grabbarna är hemma och har det mysigt. Men va tusan, nu är det så och att vara ledig hela fredagen är en bonus :) 
Varit ute på en långis med didde nyss, flera lång promenader om dagarna måste jag få in, känns viktigt att jag rör på mig nu när kilona göttar på sig 😁 men härligt är det att se magen växa- galet vad mycket större den är nu än med samma vecka när Max låg i magen. Vart ska det sluta? Haha 
Någon mer som varit/ är gravid med nummer 2 och upplever samma? 

Dags att fixa ordning lite innan jag ska dra till jobbet. Kram 



Äpplemuffins

Efter lunch bakade jag och Max äpplemuffins- supergoda :) 
Nu slappar vi i sängen och Max har somnat, skönt när han har hållt igång sedan 7:30..  




Lördag

Igår var jag i Vadstena på jobbfest, vi firade 20 års jubileum. Det var trevligt och god mat. Men för en trött gravid jag var det tufft mot slutet, trött och inte Jätteroad av dem med alkohol i sig, hehe.. Men somsagt trevligt ändå :)

Idag är det någon " tallboda dag" här då vi ska gå bort en sväng dit sen, leka av Max lite. Han ska bara få sova klart sin förmiddagslur han tog nu efter att vaknat tidigt..
Skulle med kunna somna men blir så jädra seg sen när jag vaknar så lägger mig tidigt ikväll istället 😊

Ha en fin lördag:)


Godkväll

Ligger i sängen och kollar på lyxfällan.. Gött med hösten att alla tv program börjar igen- låter som en riktig tv nörd, men hellre något att välja att se än ingenting dom under sommaren..

Idag har Max " studiedag " på dagis så jag har varit ledig från jobbet. Så idag åkte vi in till nkpg och kollade runt på stan tillsammans med min mamma. Ville hitta något att ha på mig imorgon då det nalkas jobbfest, men hittade verkligen ingenting:( inte alltid lätt att vara gravid och hitta lite festliga kläder 😁 men jag överlever, jag får leta i garderoben!

Godnatt och sov gott- det lär jag göra, hur trött som helst!


Chokladbollar

Max och jag bakade chokladbollar när vi kom hem från jobb och förskola :) mumsigt fika bjuder alltså eftermiddagen på! :)


Helgen

Helgen har vi spenderat på Bomans hotell i Trosa för att fira svärfars 60 årsdag :) en mycket rolig och trevlig vistelse. Jättefint hotell, härligt med spa och ansiktsbehandling samt god mat :)

Nu ligger vi ner bäddade i sängen och ska sova. Slipper lyckligtvis att höra mitt alarm 04:30 i natt, för imorgon ska jag till barnmorskan så har tagit ut komp ett par timmar på morgonkvisten- skönt!

Godnatt


Hur snygga 😁 hehe


Tillbaka med glada nyheter..

Det är länge sen nu, och det är faktiskt ikväll som jag kände för att det var dags att sparka liv i den här lilla bloggen. Satt och läste gamla inlägg från tidigare iår, och mindes tillbaka till hur dåligt jag mådde, ärligt talat så stod jag framför ett stup...jobbiga väntan och besked som skulle avgöra om jag skulle ta ett steg bak eller rakt ner, ner i stupet. Jag klarade det,jag står kvar,många steg ifrån!
Jag förstår att ni inte förstår någonting just nu, det gör inget. Huvudsaken är att det slutade "lyckligt" tillslut.
 
Jag skrev även att 2013 inte var mitt år, och faktiskt så hade jag fel, trots många väldigt tråkiga saker så kommer jag nu även minnas 2013 med ett leende, jag bär på vårt andra barn, Max ska bli storebror, jag och Joakim ska bli 2 barnsföräldrar och VI är lyckligare än någonsin<3
 

Nu glömmer vi det gamla och börjar på nytt.
Vi hörs snart igen:)
 
 
 
 
 

RSS 2.0